- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Kesin erken doğum dememisti ama her zaman 40 i görmez demişti biz bebeği öğrendiğimizden beri ilk zamanlar 10 gün ilerde çıkardı hep son zamanlarda 3 hafta ilerde cikiyoTebrikler, Sanırım gruptan ilk vizeyi alan siz oldunuzDoktorunuz kesin erken doğum demiş ya Neye bakarak karar verdiğini söyledi mi?
Öğretmenim sizin de bu haftaydi değil mi randevunuz , Merakla bekliyorum
Ben normali tercih ederdim aslında ama hem doktor korkuttu hemde ağır fitiklarim var şu an bile geceleri uyuyamıyorum bel ve sırt ağrısından daha da ilerleme riski var beyin ve sinir cerrahisi raporlarıma bakmıştı ama sezeryan inan daha korkutucu geliyoHastanede lazım olursa hastane tipi olanlardan var kullandırıyorlar ama pandemide dikkat etmek lazım. Çünkü birçok lohusa anneye veriyorlar gerçi ona göre steril ediyorlardır ama güvenilir mi bilemedim.
İri diye mi sezaryen? Kilo da yanılma payı çok oluyor bu haftalarda. Ama sen bilirsin cnm tabi, hayırlı olsun tarihiniz.
Bende ikisi de var cnm. İlk zamanlar büyük olanı kullanıyorum. Daha sonra sırt çantasına geçiş yapıyorum.
Tut icinde sezeryani hazırlayım derErken de doğursan o adam seni normal doğurtmaz
InsallahBende 34. Haftadayım 28 haftadan itibaren olmuştu hâlâ oluyor, hele sütyensiz kalsam hemen sızlayıp akabinde geliyor ucuna basıyorum gelmesin diyesorun değil İnşAllah bol sütlerimiz olur.
Kesinlikle haklısın38+3 tü, 5 saat sonra da doğdu zaten
Ama konu çok heyecanlı bir konu, haklıyız heyecanlanmakta. Erkeklerin askerlik anıları, bizim de doğum anılarımız
Ben ilk defa duydum canım ,burdada hac hurmasi yiyin diyor ebeler.doktorlar ordada oyleymis demekkiHe birde kizlar ben yurt disinda yasiyorum burdaki ebeler ahu dudu yapragi cayini cok öneriyolar 37 haftadan itibaren icebiliyorsun dogumu kolaylastiriyorumus ve de acilmada da yardimci oluyormus burda eczanelerde satiliyor türkiyede de varmi bilginiz? Veya kulanan duyan yani hic
Evet perşembe günü, senin ne zaman
Hadi ya tansiyona dikkat et canımBenim haftaya 11 'inde perşembe ama bu hafta ilacı bıraktım Tansiyonum yükseliyorDaha erken olabilir Çok heyecanlandım şimdi
Bende duymuştum bunu bide hurma derlerHe birde kizlar ben yurt disinda yasiyorum burdaki ebeler ahu dudu yapragi cayini cok öneriyolar 37 haftadan itibaren icebiliyorsun dogumu kolaylastiriyorumus ve de acilmada da yardimci oluyormus burda eczanelerde satiliyor türkiyede de varmi bilginiz? Veya kulanan duyan yani hic
Doktorun öyle uygun gördüyse sezeryan ol benmde sezeryan önemli olan sağlıkla doğmaları inşTan 39 oluyo bebiş hala üç hafta ilerde cikiyo kemik gelişimi ve iriliği olarak normal doğum benim için çok zorlu olacakmış o yüzden sezeryan diye kararlaştırıldı bide bende belde sırtta boyunda fıtık varnormal doğum skntili olabilir
Bende simdi baktim internetten dogumu kolaylastiriyo diye yaziyo ebeme bende bi sorayimHe birde kizlar ben yurt disinda yasiyorum burdaki ebeler ahu dudu yapragi cayini cok öneriyolar 37 haftadan itibaren icebiliyorsun dogumu kolaylastiriyorumus ve de acilmada da yardimci oluyormus burda eczanelerde satiliyor türkiyede de varmi bilginiz? Veya kulanan duyan yani hic
Bı an ben yazdım sandım cnaim vala fazlası var eksiği yok bilmiorjm bı de erken olacak gibi hissediyorum şu son günlerde kasiklarimin o ara acayip dolu hissediyorum sanki aşağı indi gibiKizlar size 2 sorum var
Bende olan 2 durumu paylasicam sizdede oluyomu yoksa bendemi bi sorun var ya
1. Cok sk idrara cikiyorum, yani evdeyken buyuk sorun olmuyo ama disari ciktigimda cok zor oluyo. Mesela bugun evden cikmadan once wcye gittim gidecemiz magaza 20 dkda vardik arabayla gittik, magazada kendimi zor wcye attim. Ay bide korona sebebiyle wc kullanimi yasak falan bahaneler yaptilar magazanin sorumlusunu cagirttirdim neyse sonucta girdim. Cenem dustu yine, diyecegim suki cok sk idrara cikiyorum yaaa siz ne durumdasiniz
2. Coook cabuk yoruluyorum, evde bisekilde idare ediyorum ama disari ciktigimda 2 adim gidiyorum yoruluyorum. Magazalar tiklim tiklim bunaliyorum ne aldigimdan anliyorum ne ciktigimdan
Soru 2 demistim ama 3.de aklima geldi
3. Boyle depresyonmu desem ne desem bilmiyorum hayat boyle bi bos gelmeye basladi bana, hep ayni seyler yasiyomusum gibi
Eve tikandim kaldim diyorum disariya alisverise cikiyorum heyecanlanmam gerek diyorum ama ordanda zevk alamiyorum, hamilelik depresyonu dedikleri bumu acaba?
Kbakmayin cok oldu sanirim, cvp verenlere tesekkur ederim simdiden
Aman dur diyim erken olmasin, kasiklarin agriyomu pekiBı an ben yazdım sandım cnaim vala fazlası var eksiği yok bilmiorjm bı de erken olacak gibi hissediyorum şu son günlerde kasiklarimin o ara acayip dolu hissediyorum sanki aşağı indi gibi
Ağrıyor cnm oturup kalkarken binkac gündür çok daha fazla zorlaniyorumAman dur diyim erken olmasin, kasiklarin agriyomu peki
Bende bi bakiyosun kasiklarim dolu dolu bi bakiyosun yukari dolu dolu
sık idrar konusu bende aynı canım bazen tuavletten bile çıkmadan 2.yi yapıp öle çıkıorumKizlar size 2 sorum var
1. Cok sk idrara cikiyorum, yani evdeyken buyuk sorun olmuyo ama disari ciktigimda cok zor oluyo. Mesela bugun evden cikmadan once wcye gittim gidecemiz magaza 20 dkda vardik arabayla gittik, magazada kendimi zor wcye attim. Ay bide korona sebebiyle wc kullanimi yasak falan bahaneler yaptilar magazanin sorumlusunu cagirttirdim neyse sonucta girdim. Cenem dustu yine, diyecegim suki cok sk idrara cikiyorum yaaa siz ne durumdasiniz
2. Coook cabuk yoruluyorum, evde bisekilde idare ediyorum ama disari ciktigimda 2 adim gidiyorum yoruluyorum. Magazalar tiklim tiklim bunaliyorum ne aldigimdan anliyorum ne ciktigimdan
3. Boyle depresyonmu desem ne desem bilmiyorum hayat boyle bi bos gelmeye basladi bana, hep ayni seyler yasiyomusum gibi
Eve tikandim kaldim diyorum disariya alisverise cikiyorum heyecanlanmam gerek diyorum ama ordanda zevk alamiyorum, hamilelik depresyonu dedikleri bumu acaba?
Canım o idrar olayı bende de var çok fazla çıkıyorum enfeksiyonda yok normal bir durum yaniKizlar size 2 sorum var
Ben lavabodan çıkarken tekrar geliyo hissi oluyoCanım o idrar olayı bende de var çok fazla çıkıyorum enfeksiyonda yok normal bir durum yaniMağazalara çok girme ama bence canım mümkünse bence yinede ben hiç gitmedim öağazaya şimdidye kadar. Çabuk yorulma olayı bende de var malesef
Benimde oluyor canım normalmişMerhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?