2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tebrikler, Sanırım gruptan ilk vizeyi alan siz oldunuz Doktorunuz kesin erken doğum demiş ya Neye bakarak karar verdiğini söyledi mi?

Öğretmenim sizin de bu haftaydi değil mi randevunuz , Merakla bekliyorum
Kesin erken doğum dememisti ama her zaman 40 i görmez demişti biz bebeği öğrendiğimizden beri ilk zamanlar 10 gün ilerde çıkardı hep son zamanlarda 3 hafta ilerde cikiyo

Ben normali tercih ederdim aslında ama hem doktor korkuttu hemde ağır fitiklarim var şu an bile geceleri uyuyamıyorum bel ve sırt ağrısından daha da ilerleme riski var beyin ve sinir cerrahisi raporlarıma bakmıştı ama sezeryan inan daha korkutucu geliyo

He birde kizlar ben yurt disinda yasiyorum burdaki ebeler ahu dudu yapragi cayini cok öneriyolar 37 haftadan itibaren icebiliyorsun dogumu kolaylastiriyorumus ve de acilmada da yardimci oluyormus burda eczanelerde satiliyor türkiyede de varmi bilginiz? Veya kulanan duyan yani hic

38+3 tü, 5 saat sonra da doğdu zaten
Ama konu çok heyecanlı bir konu, haklıyız heyecanlanmakta. Erkeklerin askerlik anıları, bizim de doğum anılarımız
Kesinlikle haklısın hayirlisindan doguraydik bir sekilde cikacak işte çok hirpalanmadan bir solukta gelsinler insallah

Ben ilk defa duydum canım ,burdada hac hurmasi yiyin diyor ebeler.doktorlar ordada oyleymis demekki

Kizlar size 2 sorum var
Bende olan 2 durumu paylasicam sizdede oluyomu yoksa bendemi bi sorun var ya
1. Cok sk idrara cikiyorum, yani evdeyken buyuk sorun olmuyo ama disari ciktigimda cok zor oluyo. Mesela bugun evden cikmadan once wcye gittim gidecemiz magaza 20 dkda vardik arabayla gittik, magazada kendimi zor wcye attim. Ay bide korona sebebiyle wc kullanimi yasak falan bahaneler yaptilar magazanin sorumlusunu cagirttirdim neyse sonucta girdim. Cenem dustu yine, diyecegim suki cok sk idrara cikiyorum yaaa siz ne durumdasiniz

2. Coook cabuk yoruluyorum, evde bisekilde idare ediyorum ama disari ciktigimda 2 adim gidiyorum yoruluyorum. Magazalar tiklim tiklim bunaliyorum ne aldigimdan anliyorum ne ciktigimdan

Soru 2 demistim ama 3.de aklima geldi

3. Boyle depresyonmu desem ne desem bilmiyorum hayat boyle bi bos gelmeye basladi bana, hep ayni seyler yasiyomusum gibi
Eve tikandim kaldim diyorum disariya alisverise cikiyorum heyecanlanmam gerek diyorum ama ordanda zevk alamiyorum, hamilelik depresyonu dedikleri bumu acaba?

Kbakmayin cok oldu sanirim, cvp verenlere tesekkur ederim simdiden

Bende duymuştum bunu bide hurma derler

Doktorun öyle uygun gördüyse sezeryan ol benmde sezeryan önemli olan sağlıkla doğmaları inş

Bende simdi baktim internetten dogumu kolaylastiriyo diye yaziyo ebeme bende bi sorayim

Bı an ben yazdım sandım cnaim vala fazlası var eksiği yok bilmiorjm bı de erken olacak gibi hissediyorum şu son günlerde kasiklarimin o ara acayip dolu hissediyorum sanki aşağı indi gibi

Bı an ben yazdım sandım cnaim vala fazlası var eksiği yok bilmiorjm bı de erken olacak gibi hissediyorum şu son günlerde kasiklarimin o ara acayip dolu hissediyorum sanki aşağı indi gibi
Aman dur diyim erken olmasin, kasiklarin agriyomu peki
Bende bi bakiyosun kasiklarim dolu dolu bi bakiyosun yukari dolu dolu

Aman dur diyim erken olmasin, kasiklarin agriyomu peki
Bende bi bakiyosun kasiklarim dolu dolu bi bakiyosun yukari dolu dolu
Ağrıyor cnm oturup kalkarken binkac gündür çok daha fazla zorlaniyorum bugün bı de karnımın altı adet ağrısı gibi ağrımaya başladı bı süpürge yaptm mutfağa oturma odasına o kadar çok halsiz hissediyorum namaz kılmak için kalkmaya useniyom vala ya

sık idrar konusu bende aynı canım bazen tuavletten bile çıkmadan 2.yi yapıp öle çıkıorum
yorulma konusuna gelince yoruluorum bide karnmn sagına kramp gbi bişey grio
depresyon konusuda ben genlde depresyonluyumdur zaten şimdide kızımla hiç anlaşamıyoruz iyice şımarık oldu hiç söz dinlemior bende çok kızıyorum ona kızıyorum ağlıo faln sonrada kndıme kızıyorum.çokmu abartıorum die ama gerçekten çileden çıkıyorum ya ona bagırırken doğuracam gbi gelio.kızımn akıllılığına güvenip hamile kaldım ama sanırım kök söktürecek bana.en kolay zamanlar uykusuz kaldığım gecelermiş gün geçtikçe bunu daha iyi anlıorum

Canım o idrar olayı bende de var çok fazla çıkıyorum enfeksiyonda yok normal bir durum yani Mağazalara çok girme ama bence canım mümkünse bence yinede ben hiç gitmedim öağazaya şimdidye kadar. Çabuk yorulma olayı bende de var malesef

Ben lavabodan çıkarken tekrar geliyo hissi oluyo mesaneye fazla baskı var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…