Dikkat et canim son haftalardayiz yorma kendiniAğrıyor cnm oturup kalkarken binkac gündür çok daha fazla zorlaniyorumbugün bı de karnımın altı adet ağrısı gibi ağrımaya başladı bı süpürge yaptm mutfağa oturma odasına o kadar çok halsiz hissediyorum namaz kılmak için kalkmaya useniyom vala ya
bende aynısını hissediyorumBen lavabodan çıkarken tekrar geliyo hissi oluyomesaneye fazla baskı var bence
Ben de de oluyor.... Normaldir. Dr A sormadım ama süt olduğu belli şeffaf ve beyaz geliyor. İç çamaşırı takmayinca daha çok geliyorMerhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Amin insAllah canımDikkat et canim son haftalardayiz yorma kendini
Allah kolay dogum nasip etsin bizlere insallah
Allah yardimcin olsun canim kucuk cocukla zor oluyodur ben bide arayi uzatmadan ikinci dusunuyorum boyle duyunca vazgeciyorumsık idrar konusu bende aynı canım bazen tuavletten bile çıkmadan 2.yi yapıp öle çıkıorum
yorulma konusuna gelince yoruluorum bide karnmn sagına kramp gbi bişey grio
depresyon konusuda ben genlde depresyonluyumdur zatenşimdide kızımla hiç anlaşamıyoruz iyice şımarık oldu hiç söz dinlemior bende çok kızıyorum ona kızıyorum ağlıo faln sonrada kndıme kızıyorum.çokmu abartıorum die ama gerçekten çileden çıkıyorum ya ona bagırırken doğuracam gbi gelio.kızımn akıllılığına güvenip hamile kaldım ama sanırım kök söktürecek bana.en kolay zamanlar uykusuz kaldığım gecelermiş gün geçtikçe bunu daha iyi anlıorum
Benim de gogus uclarim kabuklaniyor sanirim gelen sivi kabuklasiyor.o kabuklar dusuyor.krem kullaniyorum.ve etrafinda bezeler var krem surerken aciyorMerhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Evet bencede baskı yapıyorlar ondan oluyor çok zor yaBen lavabodan çıkarken tekrar geliyo hissi oluyomesaneye fazla baskı var bence
amin canım amin .Allah yardimcin olsun canim kucuk cocukla zor oluyodur ben bide arayi uzatmadan ikinci dusunuyorum boyle duyunca vazgeciyorum
Evet ben de duydum çok erken başlamamak lazımHe birde kizlar ben yurt disinda yasiyorum burdaki ebeler ahu dudu yapragi cayini cok öneriyolar 37 haftadan itibaren icebiliyorsun dogumu kolaylastiriyorumus ve de acilmada da yardimci oluyormus burda eczanelerde satiliyor türkiyede de varmi bilginiz? Veya kulanan duyan yani hic
Ben yatıyorum bazen ya sağa dönünce midem yanıyor sola dönünce tam uykuya dalamıyorum gibi oluyor sırt üstü rahatsirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
imkanı yok yatamıorum yattgımda desteksız kalkamıorum ve belim pert oluyor yatmıorum yanı hiçsirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
Canim bende mecburiyetten gidiyorum bebek alisverisine yoksa gida falan hepsini esim yapiyoCanım o idrar olayı bende de var çok fazla çıkıyorum enfeksiyonda yok normal bir durum yani☺ Mağazalara çok girme ama bence canım mümkünse bence yinede ben hiç gitmedim öağazaya şimdidye kadar. Çabuk yorulma olayı bende de var malesef☺
Bende bu bebis 2bucukda okula baslayinca hamile kalsam dogdu etti diyesiye 3bucuk olur diye dusundumamin canım amin .
arayı açınca daha iyi olacagını bilsem bende açardım arayı belki.ozamanda şunu düşündm okula başlama dönemine denk gelirse dahada zorlanırız kendısıde zorlanır bende hem bebek hem okuluna yardım getr götr çok zorlanırım die en uygun şuan ki zaman gbi geldi.kızım okula başlayana kadar kardesde büyür
Sol tarafa yatmaktan biktim bende hep sag tarafima yatardim oncedensirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
Gün yaklaştıkça daha da bir heyecan basıyor insanı ....38+3 tü, 5 saat sonra da doğdu zaten
Ama konu çok heyecanlı bir konu, haklıyız heyecanlanmakta. Erkeklerin askerlik anıları, bizim de doğum anılarımız
imkanı yok yatamıyom karnım çok geriliyor hiç rahat edemiyorum sağ ve solum çürüyecek herhalde uyandığımda ne tarafa yatmış oluyorsam etim acayip acıyor dönerken çok zor oluyor valla yasirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
Aynen ya vala bende iyice sıkıldım amin canım insAllahŞu önümüzdeki bir ay hemen geçsin istiyorum yaaa artık çok zorlanıyorum evde de bunaldik
Kolay dogumlarimiz olsun saglikli sıhhatli inşallah
okula başlayınca derken anlamadım ?Bende bu bebis 2bucukda okula baslayinca hamile kalsam dogdu etti diyesiye 3bucuk olur diye dusundum
Senin kiz o yaslardaydi demi
Burada 2bucuk yasinda anasinifina baslaniyo canim onu diyorumokula başlayınca derken anlamadım ?
aynen benim kiz suan 3.5 yeni gecti ekimde 4 yasinda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?