2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dikkat et canim son haftalardayiz yorma kendini
Allah kolay dogum nasip etsin bizlere insallah

Allah yardimcin olsun canim kucuk cocukla zor oluyodur ben bide arayi uzatmadan ikinci dusunuyorum boyle duyunca vazgeciyorum

Merhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Benim de gogus uclarim kabuklaniyor sanirim gelen sivi kabuklasiyor.o kabuklar dusuyor.krem kullaniyorum.ve etrafinda bezeler var krem surerken aciyor

Allah yardimcin olsun canim kucuk cocukla zor oluyodur ben bide arayi uzatmadan ikinci dusunuyorum boyle duyunca vazgeciyorum
amin canım amin .
arayı açınca daha iyi olacagını bilsem bende açardım arayı belki.ozamanda şunu düşündm okula başlama dönemine denk gelirse dahada zorlanırız kendısıde zorlanır bende hem bebek hem okuluna yardım getr götr çok zorlanırım die en uygun şuan ki zaman gbi geldi.kızım okula başlayana kadar kardesde büyür

Evet ben de duydum çok erken başlamamak lazım

Canim bende mecburiyetten gidiyorum bebek alisverisine yoksa gida falan hepsini esim yapiyo
Malum gec kalinmis bir alisveris oldugu icin gidip beraber seciyoruz az kaldi bitti sayilir

Bende bu bebis 2bucukda okula baslayinca hamile kalsam dogdu etti diyesiye 3bucuk olur diye dusundum
Senin kiz o yaslardaydi demi

sirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
Sol tarafa yatmaktan biktim bende hep sag tarafima yatardim onceden
Arada bi saga yatinca cok siddetli tekmeliyo demekki rahatsiz oluyo hemen sola donuyorum, bizi yonetiyolar gordunmu
Sirt ustu yatincada rahatsiz oluyorum

sirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
imkanı yok yatamıyom karnım çok geriliyor hiç rahat edemiyorum sağ ve solum çürüyecek herhalde uyandığımda ne tarafa yatmış oluyorsam etim acayip acıyor dönerken çok zor oluyor valla ya
Şu önümüzdeki bir ay hemen geçsin istiyorum yaaa artık çok zorlanıyorum evde de bunaldik
Kolay dogumlarimiz olsun saglikli sıhhatli inşallah
Aynen ya vala bende iyice sıkıldım amin canım insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…