- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Ben de bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum hemen dönüyorum soluma.. Ama gittikçe uykularda hissettirmeye başladı kendisini, doğum sonrası gecelere prova yaptırıyor minnoşlarsirt üstü yatiyormusnuz arada ya ben bazen sirt üstü uyaniyorum biliyorum iyi degil ama sag ve sol tarafima yatmakdan uyusuyor resmen cürüdü
Kasık ağrısı ve aşağı baskı hissi bende de oluyordu haftasonu doktora sordum normal olduğunu söyledi. Doğum sancıları belden doğru gelir ve daha çok üst karında hissedersin ve sertleşme olur karnında dedi.Kizlarr bende adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda alt karnımda ay normal mi ki yorulacak bişey de yapmadım
Kızımda açılmam olduğunda hatırladığım bı gün önce böyle ağrımin olduğu öyle bişey değildir insAllahsizde de oluyor mu
Benim düşük çıkmıştı. Ama aile hekimliğindeki hemşirenin parmaktan kan alıp iki dk da yaptığı tahlile göre. Çok düşükmüş böyle olursaymış serum gerekebilirmiş, doğum için de sıkıntı olurmuş. İnanasım gelmedi düşük çıkmasına ama korktum da. Kendi dr uma da baktırcam dedim. O arada demir hapımı günde ikiye çıkardım dr uma telefonla danışarak. Sütle yoğurtla vs arasındaki mesafeyi iyice uzattım. Her gün yemezdim, tahin pekmeze başladım düzenli.Çat çat çççaaatpatpatpaaat... Merhaba kızlar catlaklarimin sesi geliyor mudurdum durdum bu sabah bi baktim çatırdamisim resmen. Gobek deligimin oraya yaslaniyordu hep sonunda haritasini cizdi bizim yaramaz
Bugun kan tahlili yaptirdim anemisi olanlar vardi grupta kaca cikti kan degeriniz benim 10 olmuş. Yarin druma gostericem. Bebegimiz de bir hafta geriden geliyordu insallah haftasiyla uyumlu olmustur. Bu arada toplamda 10 bucuk kilo almisim. Suyum sinirdaydi bu konuda uyarilmistim. Ama sizinti var hala akinti mi su mu bilmiyorum. Yarin kontrole gideceğiz.. arada sertlesme ve vajinada baya agrim oluyo, istahim artti baya önünü alamazsam daha da kiloalirim gibi geliyor. Yarin dr.a epidural normal dogumu soracagim. Sanirim nst ye alirlar ilk defa yarin. Su ana kadar cati muayenesi olmus olan var mi kizlar.? Bugun ozel bolgemi temizlerken vajinada baya dolgunluk ve aciklik gozume carpti bilemiyorum normal mi acaba
Bence ikisi de olur ama anne bebek çantasının biberon koyma yerleri varya o açıdan düzenli duruyo. Kalemlik gibi. Amaç belli:)Kızlar anne bebek bakım cantasi yerine bölmeli bi sirt çantasi almak daha mantikli değil mi?
Merhaba kizlar ben suan 33 haftamdayim 3 haftadir falan gögsümden sürekli sivi geliyor sarimsi renkde dr sordum normal dedi sizdede geliyor mi siklikla ?
Benim de hiç gelmedi ya da emdi çamaşırım ben hiç göremedim. Ama ben bunu sordum öyle illa gelecek diye bi şart yokmuş. Bakalım inşallahsütün mü geliyor acaba bilmiyorum bende 33 haftamdayım ama olmadı bende inş sütüm olur
AynenEvet bencede baskı yapıyorlar ondan oluyor çok zor yaeşim eve tuvalet peçetesi yetiştiremiyor
Elimde tansiyon aleti ile geziyorumHadi ya tansiyona dikkat et canım
Anladm cnm şükür öyle bı his yok şimdilikKasık ağrısı ve aşağı baskı hissi bende de oluyordu haftasonu doktora sordum normal olduğunu söyledi. Doğum sancıları belden doğru gelir ve daha çok üst karında hissedersin ve sertleşme olur karnında dedi.
Mrblar cnm bence iki takım bebeğe bı pijama takımı da kendine yeter ben çok almayı düşünmüyorum nasipse normal olursa zaten bı gün kalıp cikicaz banyo yapmadan ben kıyafet değiştirmeyi pek sevmem o yüzden fazla değişim almiycamMerhaba kizlar,
Bende doğum yaklaşıyor diye hazırlamaya başladım ama henüz çantam hazır değil bu hafta onu bitirmeye düşünüyorum inşallah. Sizce kaç tane pijama takım yeter? Ben normal doğum istiyorum da bakalım hayırlısıyla yaparım. Bide ben yeni doğan için bir tane takim aldım ve diğerleri hep 0-3 ay birşeyler aldım, sizce bu 0-3 den bi kaç parça alsam yeter mi yoksa illa yeni doğan mi olmalı?
Teşekkür ederim ❤
Mrblar cnm bence iki takım bebeğe bı pijama takımı da kendine yeter ben çok almayı düşünmüyorum nasipse normal olursa zaten bı gün kalıp cikicaz banyo yapmadan ben kıyafet değiştirmeyi pek sevmem o yüzden fazla değişim almiycam
Ben 2 tane pijama takım 1 tane gecelik koydum çantama. Normal mı sezeryan mı olur bilmiyorum şimdilik ama kanamam olur kirlenir diye her ihtimale karşı koydum. (Gecelik için sonda takıldığında gerekli oluyor demişlerdi.)Merhaba kizlar,
Bende doğum yaklaşıyor diye hazırlamaya başladım ama henüz çantam hazır değil bu hafta onu bitirmeye düşünüyorum inşallah. Sizce kaç tane pijama takım yeter? Ben normal doğum istiyorum da bakalım hayırlısıyla yaparım. Bide ben yeni doğan için bir tane takim aldım ve diğerleri hep 0-3 ay birşeyler aldım, sizce bu 0-3 den bi kaç parça alsam yeter mi yoksa illa yeni doğan mi olmalı?
Teşekkür ederim ❤
Bende tulumda kararsızım. Annem göbek bağı düşmeden tulum giydirme diyor. On gün kaldar zıbın giydir diyor. Zaten onlu ve beşli takımda da zıbın şeklinde üst tarafları. Yoksa çok süslü tulumları var onlarla hastaneden çıkarmak isterim ama bakalım belli olmaz belki alırım daBen 2 tane pijama takım 1 tane gecelik koydum çantama. Normal mı sezeryan mı olur bilmiyorum şimdilik ama kanamam olur kirlenir diye her ihtimale karşı koydum. (Gecelik için sonda takıldığında gerekli oluyor demişlerdi.)
Bebeğe ise 3 takım aldım ama hepsi 10 lu takım olanlardan değil. 1 tanesi fotoğraflar için sadece tulum, 1 tanesi alt üst takım, 1 tanesi doğumhaneye vereceğim 10lu takım. ( doğumhanede ilk giydirilen kıyafet baya kirleniyor demişlerdi o yüzden bebeğe en az 2 takım götürülmeli diye düşündüm)
Benim de ilk doğum o yüzden etrafımdan duyduklarıma göre bunları koydum:))
Yenidoğan kıyafetleriyle 0-3 ay arasında pek büyüklük farkı olmuyor o yüzden kurtarır illa yenidoğan olması gerekmez sanırım
Ben hep internetten aldım kıyafetlerini kendi pijamalarımıda, birtek beşiğini almaya gidicez. Mağazaya girmeye bile cesaretim yok açıkcasıCanim bende mecburiyetten gidiyorum bebek alisverisine yoksa gida falan hepsini esim yapiyo
Malum gec kalinmis bir alisveris oldugu icin gidip beraber seciyoruz az kaldi bitti sayilir
Perşembeleri bekleye bekleye geçiyor zaten zamanElimde tansiyon aleti ile geziyorumfirrr diye ses çıkarıyor bugün iyi başladık bakalım Vira bismillah Şurada perşembeye ne kaldı öğretmenim 2gun benim Perşembe ye 9 gün
Evet bende çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Peki depend kaç paket almalıyım? Şimdilik 1 tane aldım sonra ped ile devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım.Ben 2 tane pijama takım 1 tane gecelik koydum çantama. Normal mı sezeryan mı olur bilmiyorum şimdilik ama kanamam olur kirlenir diye her ihtimale karşı koydum. (Gecelik için sonda takıldığında gerekli oluyor demişlerdi.)
Bebeğe ise 3 takım aldım ama hepsi 10 lu takım olanlardan değil. 1 tanesi fotoğraflar için sadece tulum, 1 tanesi alt üst takım, 1 tanesi doğumhaneye vereceğim 10lu takım. ( doğumhanede ilk giydirilen kıyafet baya kirleniyor demişlerdi o yüzden bebeğe en az 2 takım götürülmeli diye düşündüm)
Benim de ilk doğum o yüzden etrafımdan duyduklarıma göre bunları koydum:))
Yenidoğan kıyafetleriyle 0-3 ay arasında pek büyüklük farkı olmuyor o yüzden kurtarır illa yenidoğan olması gerekmez sanırım
Canım çok üzüldüm inşallah iyiye gider durumu bebısın, ama dıger kontrollerde doktor farketmemıs mı kılosunun dusuk gıttıgıni suyun azaldıgınıKizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmisseni her hafta takip etmeliyiz dedi.
Kizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmisseni her hafta takip etmeliyiz dedi.
Canım çok üzüldüm inşallah iyiye gider durumu bebısın, ama dıger kontrollerde doktor farketmemıs mı kılosunun dusuk gıttıgıni suyun azaldıgını
Kendi doktoruma yeni gelebildim cnm .o aralikta gittigim dr. Suyun sinirda demisti ve 1 hafta geride demisti. Yaklasik 1 ay gecti Dikkat ettim baya yedigime içtiğime ama ara daha da acilmis
Anladım canım, inşallah kılo almaya başlar bebişin suyunda duzelır cok uzuldum ama doktorun kontrolunde olmanada sevındım en azından gidişatı gorursunKendi doktoruma yeni gelebildim cnm .o aralikta gittigim dr. Suyun sinirda demisti ve 1 hafta geride demisti. Yaklasik 1 ay gecti Dikkat ettim baya yedigime içtiğime ama ara daha da acilmis
Çok geçmiş olsun :/ İnşallaj toparlar 1-2 hafta daha dururKizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmisseni her hafta takip etmeliyiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?