2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip ettsin insallah Üzülme 36 haftaya gelmissin zaten

Allah sağ salım kucağını almaya nasip etsin canım

Ben hep internetten aldım kıyafetlerini kendi pijamalarımıda, birtek beşiğini almaya gidicez. Mağazaya girmeye bile cesaretim yok açıkcası☺
Evet canim biliyorum burada bircok gebe arkadaslarim internetten aldilar
Turkiyede internet alisverisinde sknti olmadi ama benim yasadigim yerde cok skntli oldu
Hayat normale donmesine ragmen ayin 18inde siparis verdim 15gun oldu daha kargoya bile verilmedi
Hep sorun oldu kayboldu, gec geldi, hasarli geldi
Bende pes etmek zorunda kaldim

Hadi ya sıkıntı o zaman canım önlemini alıp git yapıcak birşey yok

Kizlar idari izin suan ki surec ile ilgili olarak degil sonraki donemde de gecerli olacak bi uygulama . Yani kisi isterse 24. Haftadan itibaren idari izne ayrilabilecek ancak dogum sonrasina aktarilacak analik iznini 32 den sonra baslatabilir. Dolayisiyla 24 oncesine zaten veremezler o zaman piyasada calisacak adam kalmaz.

Korona dönemi ile sınırlı diye anlamıştım ben madem el attılar doğum sonrası ücretli analık iznini en azından 6 aya çıkartsalardı

Yaa bilmem ki giydiriyorlar diye görüyorum hep ama tabi anneler diyorsa haklı olabilir :))Tulum daha derli toplu duruyor bebeklerde

İnşallah serumlar iyi gelecek cnm haftan az değil bebişin toparlanır Allahın izniyle

Korona dönemi ile sınırlı diye anlamıştım ben madem el attılar doğum sonrası ücretli analık iznini en azından 6 aya çıkartsalardı

Bende korona dönemi ile sınırlı olduğunu düşünüyorum çünkü esasına bakarsak doğum izninden bile daha avantajlı bir sonuç çkarıyor ortaya.. Ama inşallah dediğiniz gibidir ve hatta umarım doğum sonrası izinleri de uzatırlar

Geçmiş olsun cnm her hafta git mutlaka dikkat et bol sıvı tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…