Kizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmis seni her hafta takip etmeliyiz dedi.
Kizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmis seni her hafta takip etmeliyiz dedi.
Evet canim biliyorum burada bircok gebe arkadaslarim internetten aldilar
Turkiyede internet alisverisinde sknti olmadi ama benim yasadigim yerde cok skntli oldu
Hayat normale donmesine ragmen ayin 18inde siparis verdim 15gun oldu daha kargoya bile verilmedi
Hep sorun oldu kayboldu, gec geldi, hasarli geldi
Bende pes etmek zorunda kaldim
Evet canim biliyorum burada bircok gebe arkadaslarim internetten aldilar
Turkiyede internet alisverisinde sknti olmadi ama benim yasadigim yerde cok skntli oldu
Hayat normale donmesine ragmen ayin 18inde siparis verdim 15gun oldu daha kargoya bile verilmedi
Hep sorun oldu kayboldu, gec geldi, hasarli geldi
Bende pes etmek zorunda kaldim
Kizlar idari izin suan ki surec ile ilgili olarak degil sonraki donemde de gecerli olacak bi uygulama . Yani kisi isterse 24. Haftadan itibaren idari izne ayrilabilecek ancak dogum sonrasina aktarilacak analik iznini 32 den sonra baslatabilir. Dolayisiyla 24 oncesine zaten veremezler o zaman piyasada calisacak adam kalmaz.
Kizlar idari izin suan ki surec ile ilgili olarak degil sonraki donemde de gecerli olacak bi uygulama . Yani kisi isterse 24. Haftadan itibaren idari izne ayrilabilecek ancak dogum sonrasina aktarilacak analik iznini 32 den sonra baslatabilir. Dolayisiyla 24 oncesine zaten veremezler o zaman piyasada calisacak adam kalmaz.
Bende tulumda kararsızım. Annem göbek bağı düşmeden tulum giydirme diyor. On gün kaldar zıbın giydir diyor. Zaten onlu ve beşli takımda da zıbın şeklinde üst tarafları. Yoksa çok süslü tulumları var onlarla hastaneden çıkarmak isterim ama bakalım belli olmaz belki alırım da
Evet bende çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Peki depend kaç paket almalıyım? Şimdilik 1 tane aldım sonra ped ile devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım.
Bende korona dönemi ile sınırlı olduğunu düşünüyorum çünkü esasına bakarsak doğum izninden bile daha avantajlı bir sonuç çkarıyor ortaya.. Ama inşallah dediğiniz gibidir ve hatta umarım doğum sonrası izinleri de uzatırlar
Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.