2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
Canım suyunu çoğaltmak için havuç suyunu öneriyorlar çok iyi geliyormuş aynı zamanda bebeğide geliştiriyormuş bir dene istersen şifası Allahtan inşallah.

Bu kansızlıl beni öldürecek.Flakonum bitti doktor randevusunu bekliyorum bu hafta yazdirayım diye ama içmeyince onlari cidden halim mecalim yok günde iki flakon a 7 den 10 a yükseldi sadece ki kahve çayı da azalttim sütü bile ki sütü cok severim napicam bilmiyorum

Flakon ne için cnm ?

Bu arada doğuma kadar hastane işleri ne olacak acaba?Sadece eş mi yine yoksa eş dost girebilecek mi?

Valla bilmiyorumki canım. Ben geöen hafta konrole gittim içeri odaya eşimi bile almadılar sizlerde de öyle mi oldu
Bizde de eşimi almadilar ikidir de ne bileyim ona göre ablam kardeşim falan gelecekti yoksa gelmeyin sonra görmeye gelirsiniz demiştim ben de

Bizde de eşimi almadilar ikidir de ne bileyim ona göre ablam kardeşim falan gelecekti yoksa gelmeyin sonra görmeye gelirsiniz demiştim ben de
Canım benim bildiğim eş ve bir başka kişi anneyi alıyorlar ama bazı hastaneler sadece bir kişi alıyormus. Sen bir sor olmadı. Ama yinede gelsinler evde yardımcı olurlar. Benimde annemler ızakta ama kardeşimde annemde gelicek yardımcı olmak için. Birde ben hastanede annemin yanında durmasını isticem eşim hiçbirşey yapamaz çünkü bilen birnin yanımda olması lazım

Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
Geçmiş olsun canım üzülme insAllah toparlar bebeğin 36 hafta çok sıkıntılı değil ciğerleri gelişirse insy çabuk toparlar kızımda 36 haftalık doğmuştu

Doğumhaneye verilecek takımi komple mi vereceğiz hemşireye?İçimden alt üst ü mü yoksa tulumu mu hangisini giydirmek istiyorsak mi?10 parçayı vermek saçma değil mi?Battaniye tulum eldiven şapka mesela şeffaf posete koymayı planladim veririm diye ama siz nasıl yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…