Evet bende çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Peki depend kaç paket almalıyım? Şimdilik 1 tane aldım sonra ped ile devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım.
Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
Canım suyunu çoğaltmak için havuç suyunu öneriyorlar çok iyi geliyormuş aynı zamanda bebeğide geliştiriyormuş bir dene istersen şifası Allahtan inşallah.
Bu kansızlıl beni öldürecek.Flakonum bitti doktor randevusunu bekliyorum bu hafta yazdirayım diye ama içmeyince onlari cidden halim mecalim yok günde iki flakon a 7 den 10 a yükseldi sadece ki kahve çayı da azalttim sütü bile ki sütü cok severim napicam bilmiyorum
Bu kansızlıl beni öldürecek.Flakonum bitti doktor randevusunu bekliyorum bu hafta yazdirayım diye ama içmeyince onlari cidden halim mecalim yok günde iki flakon a 7 den 10 a yükseldi sadece ki kahve çayı da azalttim sütü bile ki sütü cok severim napicam bilmiyorum
Canım benim bildiğim eş ve bir başka kişi anneyi alıyorlar ama bazı hastaneler sadece bir kişi alıyormus. Sen bir sor olmadı. Ama yinede gelsinler evde yardımcı olurlar. Benimde annemler ızakta ama kardeşimde annemde gelicek yardımcı olmak için. Birde ben hastanede annemin yanında durmasını isticem eşim hiçbirşey yapamaz çünkü bilen birnin yanımda olması lazım
Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
Doğumhaneye verilecek takımi komple mi vereceğiz hemşireye?İçimden alt üst ü mü yoksa tulumu mu hangisini giydirmek istiyorsak mi?10 parçayı vermek saçma değil mi?Battaniye tulum eldiven şapka mesela şeffaf posete koymayı planladim veririm diye ama siz nasıl yaptiniz?
Kızlar tansiyonum ayağa kalktığım gibi 14/9 ve üzerine çıkıyor yattığımda 11/7’lere düşüyor Doktoruma yazdım tansiyon ilacı yazmıştı acil durUmlar için ama içme dedi yarın kontrolüm var inşallah gelişim geriliği vs olmamıştır Erken alacak yoksa