2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hangisini giydirmek istiyorsan onu ver canım bence hepsini vermeye gerek yok
Geçmiş olsun canım insAllah önemli birşey değildir

Ay gecmis olsun insallah bi sıkıntı yoktur. Acilman olmus mu canim. Idrarda protein kacagi varmi diye baktilar mi

Eger bu bir iftira boyutunda bi durum ise coook cok buyuk gunaha girmis olurlar. Kaldi ki bu bebek hesaplamalarina gore boyle bi cikarim yapilamaz. Peki dinimiz ne diyor 1 kadini zina yaptigini en az 4 sahit gerekir. Bununla ilgili yaziyi buraya yapistiriyorum.

Zinanın Müslüman, erkek, adaletli ve hür dört erkek şahitle ispat edilmesi gerekir (Nisa, 4/15; Nur, 24/4,13).

Şahit sayısı dörtten az olur veya dördüncü şahit "sadece bunları bir yorgan altında gördüm" gibi, kesin zinaya delâlet eden beyanda bulunmasa, ilk üç şahide "zina iftirası (kazf)" cezası uygulanır. Zina isnat edilenden had düşer. Çünkü Hz. Ömer, Muğîre (r.a)'in zinasına şahitlik eden üç kişiye zina iftirası cezası uygulamıştır.

Yani eger muslumansak ki musluman bu kisiler. Boyle biseye sahit olmadan boyle bi konusma yapmaktan haya etmeliler. Bu kadar basit degil iste iftira atmak.

Herkes espiri yapar midem bulaniyo hamile miyim diye. Her ne olursa olsun uzuldum kadina hakkinda boyle bi zanda bulunulmasina. Dayanamadim biseyler yazmak istedim konu kapanmistir belki ama.

Ay gecmis olsun insallah bi sıkıntı yoktur. Acilman olmus mu canim. Idrarda protein kacagi varmi diye baktilar mi
Sağol canım Muayene ettiler ama bişey demediler tansiyon ölçüyolar hemen gidiyolar sinir oldum. Protein kaçağına bakıcaz dediler yarın sabaha kadar idrar toplıcam :/ hastane ortamı geriyor insanı yaa. Yarın akşama kadar net burdayım sonrası yarın belli olacak

Cok gecmis olsun canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah.
Guzel dusun guzel olsun
Bizleride haberdar et gelismelerden
Saglikla kal canim

Geçmiş olsun inşaallah erken gelmez ve senin sağlığın da düzelir tansiyon sıkıntılı bişey sanırım stres yapma kontrol altında olman daha iyidir mutlaka

Canım geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallah

Çok geçmiş olsun canım insAllah biraz daha büyür minik erkenden gelmez sağlık olsun üzmemeye çalış kendini

Ayyyy iki gündür hastaneye yatış haberi geldikçe geriliyorum ya erken doğum riski falan dün annemler vardı karnın aşağı inmiş sanki biraz falan dedi bana da öyle geliyordu ama diyince acaba mi dedim normal bı durumdur belki de ama stres oldum en azından bı 36 bitse sonrasında insAllah 37-38 sıkıntı olmaz sanki bu sefer zamanında olur insAllah yazık kıyamam annem yemekleri yapıp getirdi ben ayakta durmayim diye ne diyim ki ben şimdi Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin

Son düzenleme:
Yaa bilmem ki giydiriyorlar diye görüyorum hep ama tabi anneler diyorsa haklı olabilir :))Tulum daha derli toplu duruyor bebeklerde
selamlar Yenidoğan takımlarının içinde böyle ceket gibi atletler var.. iç zıbın Göbeğin rahatça açıp kapanabilecek bişey , Göbek bağı düşene kadar bu atletleri giymeyi tavsiye ediyorlar ... E bebek te var..

Arada benim de tansiyonum yükseliyor böyle sonra düşüyor Günde 5defa olcuyorum.. Belki bı etken vardır dinlenip uyanınca düşmesini saglar.. İnşallah güzel haberler verirsin Merakla bekliyorum..

Protein kaçağı yoksa ve herşey normalse bı sıkıntı oluşturmaması lazım ama demekki gerekli bir durum Şimdi nasılsınız Hersey yolundadır İnşallah

Cok geçmiş olsun, diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.. Allahım hepsini korusun kuzularımızın.
Benim de riskim oldugu için 20-25 temmuz arasına gün verdi drum. İnşallah vakitlice gelir hepsi

Cok geçmiş olsun, diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.. Allahım hepsini korusun kuzularımızın.
Benim de riskim oldugu için 20-25 temmuz arasına gün verdi drum. İnşallah vakitlice gelir hepsi

Aaa ne kadar erken belirlenmiş Bizimkisi hala net değil de ondan Soruyorum .. Sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim

Evett bana da heyecan gelmeye başladı yavaştan. Dün haziran anneleri grubuna baktım da doğumlar hızla başlamış, 10 gün öncesinde geliyor bebekler iyice stres yaptım Sağlıkla gelsinler inşallah

Çok geçmiş olsun canım, farkedip hastaneye gitmeniz iyi olmuş..Güzel haberlerini alalım inşallah

Mantıklı giydireceklerini ver diğerlerini geri getiriyorlar boşuna ortada kirlenmesin

Yok canım tulum da giydirebilirsin, sadece bezi gobek bagına denk gelmesin yeter. Benim kızımın göbeği 15. Gün düşmüştü, gayette giydirdm tulum

Günaydın
Dün kontrole gittim 2450 gr 46 cm olmus
Cok şükür hersey yolunda nst ye de girdim hic sanci çıkmadı
Yürüyüş verdi artik gunde 10 dk yla basla arttir dedi
Bende gunde yaklasik 1 saat yuruyordum
Son bir haftadir 35 dk ya dusurdum acaba yanlis mi yapiyorum..ayni sureye dewam mi edeyim ..(sitenin icinde yuruyordum koronodan dolayi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…