- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
hangisini giydirmek istiyorsan onu ver canım bence hepsini vermeye gerek yokDoğumhaneye verilecek takımi komple mi vereceğiz hemşireye?İçimden alt üst ü mü yoksa tulumu mu hangisini giydirmek istiyorsak mi?10 parçayı vermek saçma değil mi?Battaniye tulum eldiven şapka mesela şeffaf posete koymayı planladim veririm diye ama siz nasıl yaptiniz?
Geçmiş olsun canım insAllah önemli birşey değildirKızlar tansiyonum ayağa kalktığım gibi 14/9 ve üzerine çıkıyor yattığımda 11/7’lere düşüyorDoktoruma yazdım tansiyon ilacı yazmıştı acil durUmlar için ama içme dedi yarın kontrolüm var inşallah gelişim geriliği vs olmamıştır Erken alacak yoksa
Kızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Eger bu bir iftira boyutunda bi durum ise coook cok buyuk gunaha girmis olurlar. Kaldi ki bu bebek hesaplamalarina gore boyle bi cikarim yapilamaz. Peki dinimiz ne diyor 1 kadini zina yaptigini en az 4 sahit gerekir. Bununla ilgili yaziyi buraya yapistiriyorum.onuda söyledimde bize gerçeği söylmez dıolar.dedim eger önce oldysa bebek buyuktr yada işte hormon yuksek cıkar dedım ama dedıklerı gbı kım sonucuna bakacakki kendisi ne derse o. zaten görmcesnn birisi rüyasında kendını çıplak görmüş günahnamı gırıoz acaba dedı.bende olabılır dedım.nekdar bi insan namssz bile olsa ramazan ayında oructa tutuo korkar cesaret edemez dedım.ne bılım aklıma gelen herseyı soledım.
senın dedıgın gbı adetıne bı kaç gün kala tekrar yumrtlayan bile oluo dedım ona denk geldyse hamıle kalmıştr dedım.
ama işte kadın kndısıde kocası gelmeden miğdem bulanıo acaba hamılemıyım faln demiş.bende dedim bi halt yeyipte bi insan bunlarıda söylmez dedım kim söylerde dıkkatlerı üstne çeker ki öyle degıl mi
Sağol canımAy gecmis olsuninsallah bi sıkıntı yoktur. Acilman olmus mu canim. Idrarda protein kacagi varmi diye baktilar mi
Cok gecmis olsun canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah.Kızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Geçmiş olsun inşaallah erken gelmez ve senin sağlığın da düzelir tansiyon sıkıntılı bişey sanırım stres yapma kontrol altında olman daha iyidir mutlakaSağol canımMuayene ettiler ama bişey demediler tansiyon ölçüyolar hemen gidiyolar sinir oldum. Protein kaçağına bakıcaz dediler yarın sabaha kadar idrar toplıcam :/ hastane ortamı geriyor insanı yaa. Yarın akşama kadar net burdayım sonrası yarın belli olacak
Canım geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallahKızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Çok geçmiş olsun canım insAllah biraz daha büyür minik erkenden gelmez sağlık olsun üzmemeye çalış kendiniKızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
selamlar Yenidoğan takımlarının içinde böyle ceket gibi atletler var.. iç zıbın Göbeğin rahatça açıp kapanabilecek bişey , Göbek bağı düşene kadar bu atletleri giymeyi tavsiye ediyorlar ... E bebek te var..Yaa bilmem ki giydiriyorlar diye görüyorum hep ama tabi anneler diyorsa haklı olabilir :))Tulum daha derli toplu duruyor bebeklerde
Kızlar tansiyonum ayağa kalktığım gibi 14/9 ve üzerine çıkıyor yattığımda 11/7’lere düşüyorDoktoruma yazdım tansiyon ilacı yazmıştı acil durUmlar için ama içme dedi yarın kontrolüm var inşallah gelişim geriliği vs olmamıştır Erken alacak yoksa
Kızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Cok geçmiş olsun, diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.. Allahım hepsini korusun kuzularımızın.Kızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Cok geçmiş olsun, diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.. Allahım hepsini korusun kuzularımızın.
Benim de riskim oldugu için 20-25 temmuz arasına gün verdi drum. İnşallah vakitlice gelir hepsi
Evett bana da heyecan gelmeye başladı yavaştan. Dün haziran anneleri grubuna baktım da doğumlar hızla başlamış, 10 gün öncesinde geliyor bebekler iyice stres yaptımAyyyy iki gündür hastaneye yatış haberi geldikçe geriliyorum ya erken doğum riski falan dün annemler vardı karnın aşağı inmiş sanki biraz falan dedi bana da öyle geliyordu ama diyince acaba mi dedim normal bı durumdur belki de ama stres oldum en azından bı 36 bitse sonrasında insAllah 37-38 sıkıntı olmaz sanki bu sefer zamanında olur insAllah yazık kıyamam annem yemekleri yapıp getirdi ben ayakta durmayim diye ne diyim ki ben şimdi Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin
Çok geçmiş olsun canım, farkedip hastaneye gitmeniz iyi olmuş..Güzel haberlerini alalım inşallahKızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Doğumhaneye verilecek takımi komple mi vereceğiz hemşireye?İçimden alt üst ü mü yoksa tulumu mu hangisini giydirmek istiyorsak mi?10 parçayı vermek saçma değil mi?Battaniye tulum eldiven şapka mesela şeffaf posete koymayı planladim veririm diye ama siz nasıl yaptiniz?
Yok canım tulum da giydirebilirsin, sadece bezi gobek bagına denk gelmesin yeter. Benim kızımın göbeği 15. Gün düşmüştü, gayette giydirdm tulumBende tulumda kararsızım. Annem göbek bağı düşmeden tulum giydirme diyor. On gün kaldar zıbın giydir diyor. Zaten onlu ve beşli takımda da zıbın şeklinde üst tarafları. Yoksa çok süslü tulumları var onlarla hastaneden çıkarmak isterim ama bakalım belli olmaz belki alırım da
Bende gunde yaklasik 1 saat yuruyordumGünaydın
Dün kontrole gittim 2450 gr 46 cm olmus
Cok şükür hersey yolunda nst ye de girdim hic sanci çıkmadı
Yürüyüş verdi artik gunde 10 dk yla basla arttir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?