2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

gecmis olsun canim Rabbim sifa versin hastanede dinlenmek ve takviye iyi gelir bebeginde gelisip buyur o siradada insallah.sen canini skma.Rabbim yardimcin olsun

benim kizimn gbk bagi 1 haftada dustu o sirada yeni dogan gomlek denioya uzun kollu .zibin sekli de degil gobek bagi dusene kadar zibin tulum hic gydrmedim.gomlk ve pijama giydrdim beznide ice dgru katladim gobk bagina degdrmedim o seklde atlattik

Havuç suyu suyu arttırıyormuş Canım evdeysen günde 2 bardak iç derim bi arkadaşında azalmıştı havuç suyu içti şimdi normale dönmüş suyu inş günün de bebeğini kucağına alırsın

Bebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
sen canini hic skma canim hersey Allahin izniyle olur.banada o haftalarda bebegin 2 kilodan az demislerdi kuvezde kalir faln dediler ama cok sukur 36 haftalik dgum yaptim ve 2700 dogdu bebegim Insallah sende bosa canini skiosundr saglicakla kucagina alirsin evladni

Bence vücudumuzu dinlemeyelim çok canım herkesin gözüne farklı görünebilir karın takılma dinlenmene bak. Allah korusun zamanında gelsin bebekler bu korkuyla yasarsak daha da stres oluruz

cok guzel yazmissin canim sagol agzina saglik.Insallah konu kapanir ama dna yapmadan kapatacklarni cokda sanmiorum .saglik ocaginda kan vermis.sonucunu gorumcelerden biri hemsire bi tandgna sormus 6 haftalik gorunuo ama ultrasyonda tam belli olur demis.bunlarin aklinda bidaha soru isareti olmus.bende dedim belki o adet tarhne gore hesaplamstr kan degerine gore hesaplamamistr dedim.kan degerini bilmiorum.
onceden birisyle yakalamislar malesef oyuzden simdide guvenemiolarmis Rabbim yardmcisi olsun seytana uydurmasin kimseyi

Rabbim sifa versin canim Insallah 36 yi tamamlayip saglicakla kucagina alirsin

Insallah canim cok sagolun hepiniz

Merhaba kızlar.ben de temmuz annesi olacağım nasipse.2. Kızımı kucağıma alacağım.
Büyük kızım haziran 2017 doğumlu.benim de tansiyon problemim vardı o yüzden yazıyorum.hareket halinde dinlenmeden ölçülen tansiyon zaten yüksek çıkar.benim son aylarında tansiyonum 15 10 falan çıkıyordu.sonra sabah akşam tansiyon ilacı başlattı doktorum.gebelerin kullanabildiği bir ilaç.idrarda protein,ayakta yüzde ödem yoksa gönlünüzü ferah tutun.tekrar doppler cihazına bakılıp bebeğe giden damarlarda sorun olmadığı tespit edilmişti .ilaçla düzene girmişti tansiyonum.kızım 38+3 'te sezeryanla doğdu.umutsuzluğa kapılıp stresinizi arttırmayın.gönlünüzü ferah tutun

Aynen canım stres te tetikliyor malum. Benimde detaylıda sorun öıkmıstı ama tansiyonum gayrt iyi gidiyor bence stres falan etkiliyor. İdrarımda proteinde çıkmadı benim. Cuma tekrar bakılcak damarlara inşallah geçmiştir

benim kizimn gbk bagi 1 haftada dustu o sirada yeni dogan gomlek denioya uzun kollu .zibin sekli de degil gobek bagi dusene kadar zibin tulum hic gydrmedim.gomlk ve pijama giydrdim beznide ice dgru katladim gobk bagina degdrmedim o seklde atlattik

Annemde senin gibi diyor bana da mantıklı geldi. Bir hafta sonra giydiririm bir sürü tulumları var

Evett bana da heyecan gelmeye başladı yavaştan. Dün haziran anneleri grubuna baktım da doğumlar hızla başlamış, 10 gün öncesinde geliyor bebekler iyice stres yaptım Sağlıkla gelsinler inşallah
ayyyy hadi hyrlisiyla dogururuz insAllah
Günaydın
Dün kontrole gittim 2450 gr 46 cm olmus
Cok şükür hersey yolunda nst ye de girdim hic sanci çıkmadı
Yürüyüş verdi artik gunde 10 dk yla basla arttir dedi
MaşAllah cnm ben de yürüyüş yapiorum günde 40-45 dk orta tempo
Bence vücudumuzu dinlemeyelim çok canım herkesin gözüne farklı görünebilir karın takılma dinlenmene bak. Allah korusun zamanında gelsin bebekler bu korkuyla yasarsak daha da stres oluruz
aynen ya düşünmemeye çalışcam insAllah sağlıkla zamninda gelirler

Tamam süper... her şey yolunda gidecek Allahın izniyle merak etme.böyle böyle dolduracağız günleri ve zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi

Tamam süper... her şey yolunda gidecek Allahın izniyle merak etme.böyle böyle dolduracağız günleri ve zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi
Ay evet yaa düşüne düşüne haftalar geçti bir bakmışız doğumumuz gelmiş inşallah hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun canım insallah zamanında kucağına alırsın bebeğini.

Aaa ne kadar erken belirlenmiş Bizimkisi hala net değil de ondan Soruyorum .. Sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim
Ben de şaşırdım, mümkün oldugunca günü uzatmaya calışıcm ama dr pek ayrıntılı anlatmıyor değştiremiyorum da bu saatten sonra.. Sadece diğer dogum üzerinden 20 ay gecti gerekçesi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…