- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
hmm anladim canim.Amin aynen oyle ☺Burada 2bucuk yasinda anasinifina baslaniyo canim onu diyorum
2bucukda baslayinca dusunebilirim en erken
masallah Allah bagislasin o yaslarda tam hareketli zamanlari olur
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin hastanede dinlenmek ve takviye iyi gelir bebeginde gelisip buyur o siradada insallah.sen canini skma.Rabbim yardimcin olsunKizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmisseni her hafta takip etmeliyiz dedi.
benim kizimn gbk bagi 1 haftada dustu o sirada yeni dogan gomlek denioya uzun kollu .zibin sekli de degil gobek bagi dusene kadar zibin tulum hic gydrmedim.gomlk ve pijama giydrdim beznide ice dgru katladim gobk bagina degdrmedim o seklde atlattikBende tulumda kararsızım. Annem göbek bağı düşmeden tulum giydirme diyor. On gün kaldar zıbın giydir diyor. Zaten onlu ve beşli takımda da zıbın şeklinde üst tarafları. Yoksa çok süslü tulumları var onlarla hastaneden çıkarmak isterim ama bakalım belli olmaz belki alırım da
Havuç suyu suyu arttırıyormuş Canım evdeysen günde 2 bardak iç derim bi arkadaşında azalmıştı havuç suyu içti şimdi normale dönmüş suyu inş günün de bebeğini kucağına alırsınKizlar hastaneden yazıyorum. Bebegin sivisi azalmis doktor uzucu konuştu seni boyle gonderemem dedi. Serum takviyesi yapılıyor 2 saat sonra tekrar bakilacak. Bebek 2200 gram ve gelişimi cokk yavas dedi baya kucuk kalmisseni her hafta takip etmeliyiz dedi.
sen canini hic skma canim hersey Allahin izniyle olur.banada o haftalarda bebegin 2 kilodan az demislerdi kuvezde kalir faln dediler ama cok sukur 36 haftalik dgum yaptim ve 2700 dogdu bebegim Insallah sende bosa canini skiosundr saglicakla kucagina alirsin evladniBebek icin akciger gelistirici igne yapildi kizlar. 2 gun sonra tekrar cagirdi. Erken dogum riskim yuksekmis. Ama nstde sancim cikmadi. Hakkımızda hayirlisi insallah hepimizin.
Bence vücudumuzu dinlemeyelim çok canım herkesin gözüne farklı görünebilir karın takılma dinlenmene bak. Allah korusun zamanında gelsin bebekler bu korkuyla yasarsak daha da stres oluruzAyyyy iki gündür hastaneye yatış haberi geldikçe geriliyorum ya erken doğum riski falan dün annemler vardı karnın aşağı inmiş sanki biraz falan dedi bana da öyle geliyordu ama diyince acaba mi dedim normal bı durumdur belki de ama stres oldum en azından bı 36 bitse sonrasında insAllah 37-38 sıkıntı olmaz sanki bu sefer zamanında olur insAllah yazık kıyamam annem yemekleri yapıp getirdi ben ayakta durmayim diye ne diyim ki ben şimdi Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin
cok guzel yazmissin canim sagol agzina saglik.Insallah konu kapanir ama dna yapmadan kapatacklarni cokda sanmiorum .saglik ocaginda kan vermis.sonucunu gorumcelerden biri hemsire bi tandgna sormus 6 haftalik gorunuo ama ultrasyonda tam belli olur demis.bunlarin aklinda bidaha soru isareti olmus.bende dedim belki o adet tarhne gore hesaplamstr kan degerine gore hesaplamamistr dedim.kan degerini bilmiorum.Eger bu bir iftira boyutunda bi durum ise coook cok buyuk gunaha girmis olurlar. Kaldi ki bu bebek hesaplamalarina gore boyle bi cikarim yapilamaz. Peki dinimiz ne diyor 1 kadini zina yaptigini en az 4 sahit gerekir. Bununla ilgili yaziyi buraya yapistiriyorum.
Zinanın Müslüman, erkek, adaletli ve hür dört erkek şahitle ispat edilmesi gerekir (Nisa, 4/15; Nur, 24/4,13).
Şahit sayısı dörtten az olur veya dördüncü şahit "sadece bunları bir yorgan altında gördüm" gibi, kesin zinaya delâlet eden beyanda bulunmasa, ilk üç şahide "zina iftirası (kazf)" cezası uygulanır. Zina isnat edilenden had düşer. Çünkü Hz. Ömer, Muğîre (r.a)'in zinasına şahitlik eden üç kişiye zina iftirası cezası uygulamıştır.
Yani eger muslumansak ki musluman bu kisiler. Boyle biseye sahit olmadan boyle bi konusma yapmaktan haya etmeliler. Bu kadar basit degil iste iftira atmak.
Herkes espiri yapar midem bulaniyo hamile miyim diye. Her ne olursa olsun uzuldum kadina hakkinda boyle bi zanda bulunulmasina. Dayanamadim biseyler yazmak istedim konu kapanmistir belki ama.
Rabbim sifa versin canim Insallah 36 yi tamamlayip saglicakla kucagina alirsinKızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Insallah canimsen canini hic skma canim hersey Allahin izniyle olur.banada o haftalarda bebegin 2 kilodan az demislerdi kuvezde kalir faln dediler ama cok sukur 36 haftalik dgum yaptim ve 2700 dogdu bebegim Insallah sende bosa canini skiosundr saglicakla kucagina alirsin evladni
Aynen canım stres te tetikliyor malum. Benimde detaylıda sorun öıkmıstı ama tansiyonum gayrt iyi gidiyor bence stres falan etkiliyor. İdrarımda proteinde çıkmadı benim. Cuma tekrar bakılcak damarlara inşallah geçmiştirMerhaba kızlar.ben de temmuz annesi olacağım nasipse.2. Kızımı kucağıma alacağım.
Büyük kızım haziran 2017 doğumlu.benim de tansiyon problemim vardı o yüzden yazıyorum.hareket halinde dinlenmeden ölçülen tansiyon zaten yüksek çıkar.benim son aylarında tansiyonum 15 10 falan çıkıyordu.sonra sabah akşam tansiyon ilacı başlattı doktorum.gebelerin kullanabildiği bir ilaç.idrarda protein,ayakta yüzde ödem yoksa gönlünüzü ferah tutun.tekrar doppler cihazına bakılıp bebeğe giden damarlarda sorun olmadığı tespit edilmişti .ilaçla düzene girmişti tansiyonum.kızım 38+3 'te sezeryanla doğdu.umutsuzluğa kapılıp stresinizi arttırmayın.gönlünüzü ferah tutun
benim kizimn gbk bagi 1 haftada dustu o sirada yeni dogan gomlek denioya uzun kollu .zibin sekli de degil gobek bagi dusene kadar zibin tulum hic gydrmedim.gomlk ve pijama giydrdim beznide ice dgru katladim gobk bagina degdrmedim o seklde atlattik
Annemde senin gibi diyor bana da mantıklı geldi. Bir hafta sonra giydiririm bir sürü tulumları varbenim kizimn gbk bagi 1 haftada dustu o sirada yeni dogan gomlek denioya uzun kollu .zibin sekli de degil gobek bagi dusene kadar zibin tulum hic gydrmedim.gomlk ve pijama giydrdim beznide ice dgru katladim gobk bagina degdrmedim o seklde atlattik
ayyyy hadi hyrlisiyla dogururuz insAllahEvett bana da heyecan gelmeye başladı yavaştan. Dün haziran anneleri grubuna baktım da doğumlar hızla başlamış, 10 gün öncesinde geliyor bebekler iyice stres yaptımSağlıkla gelsinler inşallah
MaşAllah cnmGünaydın
Dün kontrole gittim 2450 gr 46 cm olmus
Cok şükür hersey yolunda nst ye de girdim hic sanci çıkmadı
Yürüyüş verdi artik gunde 10 dk yla basla arttir dedi
aynen ya düşünmemeye çalışcam insAllahBence vücudumuzu dinlemeyelim çok canım herkesin gözüne farklı görünebilir karın takılma dinlenmene bak. Allah korusun zamanında gelsin bebekler bu korkuyla yasarsak daha da stres oluruz
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah cnm doktor önemsiz dediyse insAllah bı sıkıntı olmazmerhaba arkadaşlar, biz de dün doktorumuza gittik. 1915 gr bebeğimiz. kafası bı hafta onde gorundu ama korkma 1 hafta önemsiz dedi dr.
Tamam süper... her şey yolunda gidecek Allahın izniyle merak etme.böyle böyle dolduracağız günleri ve zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimiziAynen canım stres te tetikliyor malum. Benimde detaylıda sorun öıkmıstı ama tansiyonum gayrt iyi gidiyor bence stres falan etkiliyor. İdrarımda proteinde çıkmadı benim. Cuma tekrar bakılcak damarlara inşallah geçmiştir☺
Ay evet yaa düşüne düşüne haftalar geçti bir bakmışız doğumumuz gelmiş inşallah hayırlısıylaTamam süper... her şey yolunda gidecek Allahın izniyle merak etme.böyle böyle dolduracağız günleri ve zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi
Çok geçmiş olsun canım insallah zamanında kucağına alırsın bebeğini.Kızlar bugün akşamdan beri tansiyonum düşmüyordu 14.9dan aşşağı bizde araştırma hastanesine geldik idrarda kanda sıkıntı yok ama sancın var ciğer geliştirici yapmamız lazım erken doğum riskin var dediler hastaneye yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum..
Ben de şaşırdım, mümkün oldugunca günü uzatmaya calışıcm ama dr pek ayrıntılı anlatmıyor değştiremiyorum da bu saatten sonra.. Sadece diğer dogum üzerinden 20 ay gecti gerekçesi bu..Aaa ne kadar erken belirlenmiş Bizimkisi hala net değil de ondan Soruyorum .. Sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?