2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sancinin 20ye kadar yukselmesi ne anlama geliyo tam anlamiyorum
Bi sorun yokmus icini rahat tut 2 hafta dayan, eger 2haftadan once bi sknti olursa acile gidersin
Ama doktor 1hafta sonra gel dediyse yer olmasada seni skstirmalari gerekmezmi?
Doktorun istegi bu cunku

doktorada söledim randevu bulamazsam die mecbur randevuyla alıoruz başka türlü alamıoruz dedi.çok acil görseydi senin gelmen gerekr bi şekilde alırz derdi die dşnüorum ama bakalım ne olacak

Hayırlısı oldun inşallah canım
kadından şüphelenen sendin demi?Başkasından oldgnu kabul etmiş kadın ama tecavüze uğradım diomuş.ve tecavuze ugradm dedgi kişiyide tanıoruz iftira attığını dşünüoruz.şu aşamada dna yapılıo mu biraz daha buyumesmi gerekıo acaba bebegın.

Ay ciddenmi yazık valla.. Tahmin ettim çünkü eşi uzun süre yokmus hangi ara olduda cocuk oluyor yani. 6 haftadan fazladır o bebek. Valla 3 aydan sonramı yapılıyor acaba ya bende tam bilmiyorum

Ay ciddenmi yazık valla.. Tahmin ettim çünkü eşi uzun süre yokmus hangi ara olduda cocuk oluyor yani. 6 haftadan fazladır o bebek. Valla 3 aydan sonramı yapılıyor acaba ya bende tam bilmiyorum
işte adeti gecikme aşamasındayken kocası gelmiş ve 11 gün sonrada test yapmş.tam bilmiorum ama 2 aylıkmı 3 aylıkmı ne demiş doktor ortalık karışık oldgu için tam bilgi alamadm.şimdi adamı temize çıkarmaya çalışıoz bakalım ne olacak

Adamı neden temize çıkarmaya çalışıyorsunuz ki canım. Ortada uygunsuz bir davranış var ve bu iki kişinin ortak davranışı sonrası olmuş. Bakılınca kadının doğru söyleme ihtimali daha yüksek kadın adama tecavüz etmiş olamaz ha şöyle bir durumsa dediğin onu bilemem hiç aralarında münasebet bulunmadığı birine çocuğun babası bu diyorsa o ayrı bir durum. Ama bu da çok aptalca ispatı çok kolay dna testi var ve sanırım anne karnında bebeğe yapılıyor. Zor durum Allah kimseyi şaşırtmasın

3 aylıksa eşinden olmadıgı belli zaten. İftira atıyor bence öyle bir durumda polise gitseymiş sonucta yani şaka gibi

Oh süper maşallah. Ya benim de nst de 45e kadar çıktı ama bir şey demedi. Hem de ben bu kasılmaları her gün en az 10-15 kez yaşıyorum. Daha bir sürü iş güç var ütüler yapılmadı, çanta hazırlanmadı. Doktorun verdiği tarihi beklemesini umuyorum hala adı olmayan oğlumun

Benim yarın randevum 34+5 oluyorum.Nst te ye sokar mi?
Bence sokması lazım. Biz 32+5 ten itibaren başladık, her geldiğinde gireceksin artık dedi. Bie sonraki randevumuz 19 haziranda

adam kesinlikle kabul etmıyor ben yapmadım bişey diyor millette kadının iftira attgnı düşünüyor adamı temıze cıkarmak derken dogruyu ortaya cıkarmak amaç tabiki.ama şuda bi gerçekki tecavüz olamaz ortada bişey varsa karşılıklıdır.öyle bişey olsa 3 ay bekleyıpde sölemez o an çıkıp bu bana bunu yaptı der oyuzden şimdi millet inanmıo

Daha öncede bir konusu olduğunu soylemistin şüphelenmekte haklilarmis o zaman bir kereden mi hamile kalmış çok çok nadir bir durum değil mi Allah eşine ve ailesine sabır versin böyle insanlar tiksindirici

bana doktor diokı kasılman olunca acile gel orda bi gülmüşüm dedim öle 1 kere olan bişey degılkı sürekli oluo dedım aynı senin gbi ☺ozaman dedı yattıgında gecmıosa takip et gel dedi.nst de bile 2 kere kasıldım düşün yani akşama kadar sürekli kasılıorum.uykuda bile kasılmayla uyanıorum

Bu konuyu artık uzatmasanız mı? Burası temmuz anneleri grubu, illa konuşmak isterseniz bdv topiğinden devam edebilirsiniz. Dedikodu okumak sinirimi bozuyor, kul hakkından haya edilmeli!

Daha öncede bir konusu olduğunu soylemistin şüphelenmekte haklilarmis o zaman bir kereden mi hamile kalmış çok çok nadir bir durum değil mi Allah eşine ve ailesine sabır versin böyle insanlar tiksindirici
işte cevresındekiler günahnımı alıoz acaba die canlarnı sıkıolardı bende diordum yok okadrda degıl yapmamıştr siz içinzi ferah ttn faln die ama işte durum bu malesef ki

Bu konuyu artık uzatmasanız mı? Burası temmuz anneleri grubu, illa konuşmak isterseniz bdv topiğinden devam edebilirsiniz. Dedikodu okumak sinirimi bozuyor, kul hakkından haya edilmeli!
tamam canım haklısın kusura bakmayın konuyu konuşmuştum ya günahnı alıosunz faln denmişti oyuzden snucunuda yazmak istedim.Rahatsz ettgm için kusura bkmayın kapttm konuyu

Çok korkarım ben böyle şeylerden ya Müge Anlılık durum. Çıkar eni sonu ortaya da olan o yavruya oldu

işte cevresındekiler günahnımı alıoz acaba die canlarnı sıkıolardı bende diordum yok okadrda degıl yapmamıştr siz içinzi ferah ttn faln die ama işte durum bu malesef ki
Valla ilk yazdığında da bana çok mantıklı gelmemişti ama insan günah almak istemiyo iste çok çok zor bir durum valla

bebeginin adını asel mi koyacaksın anlamı ney canm

Aynen öyle, hangi birinde geleyim ki. Insallah biz böyle evde yatarken hop diye açılma filan olmaz da bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…