- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
bende çok korkuyorum kasılmalar yüzündrn gerçek sancıları hiç üstümüze almayacaz ☺karsı komşum diokı beni çagır ben doğurturum dioAynen öyle, hangi birinde geleyim ki. Insallah biz böyle evde yatarken hop diye açılma filan olmaz da bari
Varmi bi gelisme?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sıkıntı yapma öncelikle yavrun iyi olsun bol dinlen belli olmaz canı dönmek isterse 5 dakikada döner bu 1 haftada çok iyi beslen çok hareket edip kuvvetlensin belki dönerde. Tabi o iğnede harekette kısıtlama yapıyor diye biliyorumHastaneden ciktim. 1 haftaya kalmayabilir dedi dr. biraz daha beklemek istiyorum dedi. 35. Haftamiz bitti gelisimi 2 hafta geride ama kuveze gerek kalmayabilir o ignelerden ötürü dedi. Umarim oyle olur. Bi de hala makat gelişmiş donecegini sanmiyorum suyundan da ötürü dedi. Cumartesi gidecegim gun vericek sezeryandan da cok korkuyorum
Kızlar merhaba 33+5teyim bebeğin hareketlerinde azalma olduğu için hastaneye gittim yatılş verdi 1 gece sabaha kadar nst çekti sancım cıkmadı bebekte de bir sorun yok dedi ama doğum kanalına girmiş artık ve gelişimi 2 hafta önde 2.850 gr ve 48 cm olmuş bile . sizce doğum ne zaman olur
kesinlikle katiliyorum!Bu konuyu artık uzatmasanız mı? Burası temmuz anneleri grubu, illa konuşmak isterseniz bdv topiğinden devam edebilirsiniz. Dedikodu okumak sinirimi bozuyor, kul hakkından haya edilmeli!
Slm canlar bir sorum olucak yarin 34 haftama giricem ve ilk bebegim allah izin verirse pek bir bilgim yok yurt disinda yasiyorum buarada, sorum su ki kasilmadan bahsediliyor sürekli ben tam olarak nasil bsy oldugunu anlamadim kasilmanin bende arada karnm sertlesiyor evet ama o mu degil mi bilmiyorum
Bunubende merak ediyorum. Benimde arada karnım sertleşiyor kasılma dedikleri bu mu oluyot acaba
Evet kızlar kasılma olduğu an karın bölgemizde belli bir noktada aşırı sert bir toplanma oluyor hatta benim hafif nefes alışlarım zorlaşıyor. Bir süre dinlenince geçmesi gerekiyor eğer geçmezse hastane yolları görünürSlm canlar bir sorum olucak yarin 34 haftama giricem ve ilk bebegim allah izin verirse pek bir bilgim yok yurt disinda yasiyorum buarada, sorum su ki kasilmadan bahsediliyor sürekli ben tam olarak nasil bsy oldugunu anlamadim kasilmanin bende arada karnm sertlesiyor evet ama o mu degil mi bilmiyorum
evet canım karın sertleşmesi.Slm canlar bir sorum olucak yarin 34 haftama giricem ve ilk bebegim allah izin verirse pek bir bilgim yok yurt disinda yasiyorum buarada, sorum su ki kasilmadan bahsediliyor sürekli ben tam olarak nasil bsy oldugunu anlamadim kasilmanin bende arada karnm sertlesiyor evet ama o mu degil mi bilmiyorum
Vallahi ya hayatta neler oluyorDaha neler duycaz gorcez
Allah yardimcin olsun canimHastaneden ciktim. 1 haftaya kalmayabilir dedi dr. biraz daha beklemek istiyorum dedi. 35. Haftamiz bitti gelisimi 2 hafta geride ama kuveze gerek kalmayabilir o ignelerden ötürü dedi. Umarim oyle olur. Bi de hala makat gelişmiş donecegini sanmiyorum suyundan da ötürü dedi. Cumartesi gidecegim gun vericek sezeryandan da cok korkuyorum
Valla canim 2.gebeligim ama ben 1.sinde rastgele 9ay hamilelik gecirip doguma gitmisimSlm canlar bir sorum olucak yarin 34 haftama giricem ve ilk bebegim allah izin verirse pek bir bilgim yok yurt disinda yasiyorum buarada, sorum su ki kasilmadan bahsediliyor sürekli ben tam olarak nasil bsy oldugunu anlamadim kasilmanin bende arada karnm sertlesiyor evet ama o mu degil mi bilmiyorum
Bende sürekli oluyor o dedigin ve bir kac dkka snra geciyor demekki o oluyorEvet kızlar kasılma olduğu an karın bölgemizde belli bir noktada aşırı sert bir toplanma oluyor hatta benim hafif nefes alışlarım zorlaşıyor. Bir süre dinlenince geçmesi gerekiyor eğer geçmezse hastane yolları görünür
Elif Asel ilk çocuğum, o zamanlarda forumdayken yazmıştım kalmış. Şimdi oğlum geliyorbebeginin adını asel mi koyacaksın anlamı ney canm
Anlık olarak karnım bir bölümü sertleşir, diğer kosomlar yumuşaktır ve o an nefes alman zorlaşır kalp sıkışır gibi olur ama bu olaylar saniyeliktir. Uzum süre devam ederse doktora basvurmak gerek, ama bir kaç defa olup bitmişşse normaldir vücut doğuma hazırlanıyordurSlm canlar bir sorum olucak yarin 34 haftama giricem ve ilk bebegim allah izin verirse pek bir bilgim yok yurt disinda yasiyorum buarada, sorum su ki kasilmadan bahsediliyor sürekli ben tam olarak nasil bsy oldugunu anlamadim kasilmanin bende arada karnm sertlesiyor evet ama o mu degil mi bilmiyorum
bende şuan yarım saattir kesilmedi ayrıca çatı ağrım var belime vuran . afedersin vajina girişimde jöle gibi yumuşacık . doğummu başlıyor acabaAnlık olarak karnım bir bölümü sertleşir, diğer kosomlar yumuşaktır ve o an nefes alman zorlaşır kalp sıkışır gibi olur ama bu olaylar saniyeliktir. Uzum süre devam ederse doktora basvurmak gerek, ama bir kaç defa olup bitmişşse normaldir vücut doğuma hazırlanıyordur
Allah bagıslasın oğlunun adı ne olacak.ben daha isime karar veremedim.Elif Asel ilk çocuğum, o zamanlarda forumdayken yazmıştım kalmış. Şimdi oğlum geliyor
nasıl kesılmedi sürekli ağrımı var.şiddeti nasıl giderek artıyormu?yatıp dinlendin mi?bende şuan yarım saattir kesilmedi sertleşme ayrıca çatı ağrım var belime vuran . afedersin vajina girişimde jöle gibi yumuşacık . doğummu başlıyor acaba
Sadece kasilmayla dogumun basladini sanmiyorum benbende şuan yarım saattir kesilmedi sertleşme ayrıca çatı ağrım var belime vuran . afedersin vajina girişimde jöle gibi yumuşacık . doğummu başlıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?