2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu kordon dolanması bebeğin beslenmesini etkiliyormu acaba

Canım bı kaç günlük ileri ya da gerilik olabiliyor ultrason ölçümlerine göre çok takılma o konuya aşağı yukarı söylüyorlar zaten kgda benim bı ara 1385 gr di sanırım 1400 diyebiliriz demişti doktor direk

Anladım canım ne biliyim anlayamadım yemediğim şey yok gerşeyi yiorum bebeğe kilo yapan dedim bir sıkıntımı var. Ama beslenmesini etkileyen bir durum yok özellikle baktı doktor. Valla doktora gitsek ayrı stres gitmesek ayrı dert Bide bu kordonu dolamıs becerikli oğlum ona taktım kafayı

Takma cnm kafaya ölçümlerde yanlışlık olabiliyormuş zayıf dedklelri normal kilolu dedikleri normal olabiiiyro kordon dolanmasini da burda biri de sormuştu sanki kimdi hatrlamiorum çok sıkıntılı bı durum değil her gebelikte olabilir sırf kordon dolandı diye erken doğuma almam çok riskli durum değil demişti snki sen hareketlerini takip et cnm anormallik hissedersen acile falan gidersin en kötü

Aynen takıyor insan ister istemez. Hayırlısı olsun artık. Hareketleri iyi şükür takip ediyorum yine tabiki

Hamilelikte vazelin kullananiz var mi?Arkadaşiö vazelin sür cok iyi nemlendiriyor dene bi diyor ama ama hamile değilken bile kullanmazdiö petrol türevi kimyasal varmiş içinde diye şu an hiç hiç.
Vazelin petrol türevi. Normal koşullarda bile kullanmıyorum ben. İyi nemlendirdiği söyleniyor ama zararsız içerik her zaman daha iyidir.

Kızlar detaylıya gittim de bugun orda bebeğe bir kere kordon dolanmıs dedi de doktor ama sakıncalı bir durum yokmus basınıza geldimi sizinde
Benimde geçen ay ki kontrolde öyleydi bu ay gittiğimizde kordon yok boynunda dedi doktor yani korkma canım. Ayrıca doktorum 5 kadından 1 inde bu durumun olduğunu hemen paniğe kapılmaya gerek olmadığını ama kontrollü gidilmesi gerektiğini söyledi

Anladım canım sevindim inşallah benimkide düzelir zararı yok dedi bana da ama insan yinede tedirgin oluyor işte

Merhaba.. kasim 2019 annesiyim, bebebk kiyafetleri kullanilmamis emzikler, battaniye anakucagi gibi esyalari ikinci el cok uygun veriyorum, tasiniyoruz ev bosaltiyorum diyelim, ilgilenenler mesaj atabilir, uygulamalardan alisverisimizi yapabiliriz, guvenli olmasi acisindan ( dolap, gardrops, bebekruz, zebramo )

Kızlar normal dogumda bebek 3 bucuk kilonun ustu olursa sezeryana yonlendiriyolarmis hastane risk almiyormus omuz geçişinde sorun olur diye . Öyle mi ?

Kizlaar pazartesi veya sali doguma aliniyorummm........ ilk dogum bizden geliyor görünüyo tüm acemi anneliğimle
ay canım Rabbim bir nefeste dogurmayı nasip etsibebişine saglık sıhhat versin Rabbim sezeryanmı olacaktı srnin ne için erken olacaktı suyun mu azalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…