2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

insAllah yolundadır herşey cnm bende bazen endişe ediyorum dahaa randevuma iki hafta var ailen başka şehirde mi bizimkilerde tasada aynı sehirdeyiz ama nasıl gelip gidicez şu durumda her istediğimizde görebilir miyiz modundayiz Rabbim feraha çıkarsın

evet canım başka şehirdeler senede 2 sefer anca görüşüyoruz.Amin amin

İnşallah bu defada iptal olmaz randevun devletin ne yaptıgı belli değil kimseyi düşünmüyorlar.

Kızlar benimde vajinama bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor birden normal mi bu bilen var mı
normal herhlde cnm ara ara bende de oluyor uzun süreli olup geçmiyorsa dikkate al tabi ama bence
evet canım başka şehirdeler senede 2 sefer anca görüşüyoruz.Amin amin
Rabb'im sağlıkla kavurtursun cnm ailene de zor vala uzak
İnşallah bu defada iptal olmaz randevun devletin ne yaptıgı belli değil kimseyi düşünmüyorlar.
insAllah artık bı daha randevu iptal olursa gidip kavga cikaracam

Selam kızlar ben doğum yapalı 9 gün oldu beni hatirlayaniz var mı kontrole gitmiştim Allah'tan çantalarım hazırdı her kontorole giderken yanımda götüruyordum ..derken acilen seni sezeryana almamız gerek dediler ben eşime çantaları getir gorrumcemi al getir diyebildim sadece üstümü giydirdikleri gibi ameliyathaneye goturuldum ..spinal anestezi yapacaklarini söylediler ben çok korkuyordum dişlerim dahil heryerim titriyordu ..anestezi Dr çok iyiydi beni sakinleştirdi ameliyat sırasında cok sakindim güzeldi herşey ama diğer ameliyatımı yapan Dr kötü yapmis yapışıklık varmış ve rahme zor ulaştılar derken kızımida geç aldılar bu yüzden yoğun bakımda kaldı 3 gün aslında 5 saat oksijen verilmiş sonra iyiymiş ama ben taburcu olamadım çıkarmadılar ..diyet günlükleri kısımda lohusalık günlüğü başlığı altında konu açtım orda daha ayrinti yazıyor ..tabiki ilk 3 gün ağrılarım çoktu ama şu an iyiyim elhamdülillah ve biliyormusunuz öyle bir değer ki herşeye ona bakarken için kaynıyor resmen böyle resmen gonlumden bir şeyler fokurtuyor o kadar güzel ki şükürler olsun Rabbime aşk bu aşk kızlar herşeye değer hiç korkmayın Rabbim herşeyi yoluna koyuyor spinal anestezi den korkmayın ben hisedicem diye korkuyordum ama güldü Dr seni canlı canlı kesecek değiliz dediler önce deneme yaptılar hissetmeyince devam ettiler zaten aksi durum olursa direk genel bayiltiyolar sakin kalın yavrunuz için sormak istediklerinizi sorabilirsiniz :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Hala hastanede misiniz?

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺ Hala hastanede misiniz?
Yok hayır 3. Günü taburcu oldum kizimla birlikte evimde huzurlu bir şekilde vakit geçiriyorum artık şükürler olsun her anın kıymetini bilmeye çalışıyorum çünkü çabuk büyüyorlar sürekli ona bakmak uyumak dahi istemiyorum hatta ilk gunler uyumadım daha dün uyumaya başladım sürekli bakmak bakmak istiyorum Allah'ım ne güzel bir nimet böyle Rabbim isteyenlere hayırlısını tatttirsin

Yaaa MasAllah cnm çok sevindim iyi olmanıza işler o raddeye gelince illa bı şekilde oluyor şükür sıkıntı olmamış yine de sağlıkla keyifle büyütün insAllah kaçıncı haftadasin cnm sen sanki erkenci demi biraz

Amin canım Sezeryanın nasıl geçti ağrın sızın kaldı mı?

hayırlı olsun canım adına cok sevındım ve iyi olmanızada çok sevındım

Ayyy herkeşşler doğuruyor artık hayırlı olsun cnm.

Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşallah

Başlıkta artik pek sessiz mi ne.doğuranlar, engellenenler vs herkes yolun sonuna geldik diye pek girmiyor siteye sanirim.Daha dün gibi bende şu oldu sizde de oluyor mu bu normal mi diyorduk çabuk geçti valla:)
Aynen şu sıra herkes sakinledi sanki çok yazan yok MaşAllah doğumlarda başladı beni iyice heyecan sarıyor kızım zaten sabrının sonuna geldi snrm hergun gelsin artık sevelim diyor

Aynen şu sıra herkes sakinledi sanki çok yazan yok MaşAllah doğumlarda başladı beni iyice heyecan sarıyor kızım zaten sabrının sonuna geldi snrm hergun gelsin artık sevelim diyor
bizde bile sabır kalmadıkı onlarda kalsın.☺benim kızda artık sıkıldı kardesın var yapamam hamıleyım rahatszm anneni rahat bırak kardesn üzülür denmesinden.gerçi yardmcı oluo dur anne elınden tutuyumda yardım edym sana dıo bişey tasrken ucundan tutuo ama delirtincede dibine kadar kafayı yedrtıo bana

Ayyy aynen ya yeminle aynı şeyleri yaşıyoz bneimki de yardımcı oluyor kuzum benim ama benim bu halimden bıktı snrm kardeşim seni çok yoruyor artık gelsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…