2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonuçları için şükür bütün değerlerim normalmiş B12 dışında onun için iğne dedi bugün bı tane vuruldum haftaya bı tane daha vurulcam bklm akşam üzeri sağlık kabininde hallettim gitmeden kayınlarim sinir ettiler saolsunlar olur da insan bu kadar bencil, duusncesiz olabilir ya vala hayret haksizsam söyleyin azıcık dert yanayım size
İki kaynım var ikisi de evli birinin küçük bebeği var ama ne hikmetse karıları analarından çıkıpta kocalarına ikram yapamıyorlar hamileliğimin başında aynı emri vakiyi yapmışlardı biz aşağı indik eşim kızımla yürüyerek sağlık kabinine gidip gelelim diye bekliyorlar kapı önünde haberimiz yok bizim neymiş ikiisnin karnı acıkmış da yemek yiyeceklermis bizde hayirbi sor müsait miyiz herseyi geçtim ben günlük işimi zor yapiorum çoğu zaman yapamıyorum artık karnim burnumda benden bu halimde hizmet bekliyorlar hemde afedersin karıları analarinda ve ya evlerinde keyif catarken eşimde dedi bizim işimiz uzun sürer anca gidip geliriz vs gecistirdi anladılar artık bı zahmet tavrimizdan gittiler şaka gibielr ya

Bebek 2500 gr su an
Ciger ignesi yapıldı
Suni sancı verilecek
Allah yardımcınız olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah bebeğinize....
Amin inşallah
Rabbim saglikla dogum nasip etsin insallah
Amin nn
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kavuştursun birbirinize inşallah ♥
Amin sağolun
Hadi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin
Aminn
Rabbim hayırlısıyla bir nefeste kucagına almayı nasip etsin canım bizide habersiz bırakma İnşallah ikinizede saglık ve huzur diliyorum.
Yine yazarım ins amin sagoln
2750

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider dualarımız siizinle
Amin inşallah

Belirtilerin nelerdi? Kasinti felan oldu mu?

Ücretli mi yapıldı test ?

En son dr ile konuştuğumuzda tek refakatçi alıyordu. Öyle devam ederse eşim kalacak yanımda annem oğluma bakacak.

Ben de aynı şekilde kullanıyorum ve bulmakta zorluk çekiyorum. Sağlık bakanlığını aradım ilaç yok diye beni direkt o ilacı satan şirket aradı ve gönderdi 3 kutu. İsterseniz siz de öyle yapın, bir saat içinde çözdüler hemen çok şaşırdım. Bittkçe yine öyle deneyeceğim ben mecbur.

Kafasini bi zahmet itiklemesin benimki cunku asagida
Asagida hickirdigi zaman hissediyorum
Genelde poposunu geriyo
Dirsegini kimildatiyo
En son bana bebek oturuyor demişti doktorum hep severken kafasımı poposumu acaba diyorum o yuvarlak hissettigim şeyi kafasına benzetiyorum sanki itikliyor . Benim ki döndü mü acaba
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor h

Belkide canım ben de ufak tefek hissediyorum poposumu kafasımı itikliyor tekme ćok nadir atıyor

Benimde bazen kayma hareketi oluyor bazen buruyor bazen toplanıyor ittitiryor

Hemen hemen aynı . bugünlerde bebeklerin çoğunluğu böyle demekki yazık yavrucaklara

Tekme zamanları geçti artık sanırım anca ittiriyorlar bazen öyle bı kasılıyor ki tamam diyorum kesin gelecek karnım şekilden şekile giriyor

Harbiden şaka gibilermis ayıptir ya kendi eşlerine bişi diyemiyolar da sen hem hamile hemde bir çocuğun daha varken senden mi iş bekliyorlar ah bu yumuşak yüzümüz

Ellerimde kasintiyla başladı döküntüler cikti sonra baya hızlı yayıldı el ayak. Normal bi kaşıntı gibi değildi zaten bi sıkıntı var galiba neymiş diye gittim doktora bu çıktı iste
Bende bugun guneste d vitamini alayim diye guneslendim 10 15 dk kadar ama kollarim kucuk kucuk kabaciklar oldu ve kasiniyor. Ben normalde bu kadar hassas degilimdir ama alerji mi bagisikligim mi dusuk anlayamadim

Boyle insanlara cok sinir oluyorum ya nekadar anlayissizlar

Benimki 2aydir asagida canim
Insallah seninkide doner en kisa zamanda

Harbiden şaka gibilermis ayıptir ya kendi eşlerine bişi diyemiyolar da sen hem hamile hemde bir çocuğun daha varken senden mi iş bekliyorlar ah bu yumuşak yüzümüz
Çok bencil ve görgüsüzler canım cidden eşim de bende en yapabildiğimiz kadar uzak duruyoruz ama zorla kendilerini davet ettirir gelirler değişik bı aile düzenleri var karı koca hepsi tam ,

Çok bencil ve görgüsüzler canım cidden eşim de bende en yapabildiğimiz kadar uzak duruyoruz ama zorla kendilerini davet ettirir gelirler değişik bı aile düzenleri var karı koca hepsi tam ,
Allah'tan esin de farkindaymis o konuda sansliymissin bak yaptıklarının izahı yok kendilerine hizmet ettirmeye calisiyolar resmen Allah sabır versin

Boyle insanlara cok sinir oluyorum ya nekadar anlayissizlar
Kesinlikle hayır hamileliğimin başında da yaptılar birşeyler tavır yaptım yanlarına çıkmamıştır bile yiyip içip gitmişlerdi yine hanımları yok neredelerdi bilmiyorum hala aynı devam illa kovmamız kavga çıkarmamız mi gerekiyor anlamıyorum

Allah'tan esin de farkindaymis o konuda sansliymissin bak yaptıklarının izahı yok kendilerine hizmet ettirmeye calisiyolar resmen Allah sabır versin
Çok şükür canım arada çileden çıkarsa genelde farkında ne olduğunun zor valla Rabbim iyilerle karşılaştırsn diye boşa demiyorlar büyüklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…