- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
hmmgörümcem var bekar
Hahaha sen sidikli desene suna direkden
Olurmu olur gorecez bakalim
evet bana da öyle demişti ortalaama 10 gün önce gibi hesapladıHayır belli değil maalesef 38 ya da 39 da alırız dedi doktor duruma göre.... Hastanenin ameliyathanesine göre tarih veremiyorum dedi.daha yeni yeni oturtmaya çalışılıyor diye...
Bebek 2500 gr su an
Ciger ignesi yapıldı
Suni sancı verilecek
Allah yardımcınız olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah bebeğinize....
Amin inşallah
Amin nnRabbim saglikla dogum nasip etsin insallah
Amin sağolunAllah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kavuştursun birbirinize inşallah ♥
AminHadi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Aminnyaaa tek çocuk mu eşin temelli sizinle kalıyorhayırlısı olsun
fazla mal göz çıkarmaz neyse götür sen belki çok çişli olur
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor ha bire karnımı genişletme çabasında daha ne kadar genişleyecekse
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsın insAllah
Yine yazarım ins amin sagolnRabbim hayırlısıyla bir nefeste kucagına almayı nasip etsin canım bizide habersiz bırakma İnşallah ikinizede saglık ve huzur diliyorum.
Amin inşallah
Belirtilerin nelerdi? Kasinti felan oldu mu?Geçen hafta başında kolestaz tanısı koyuldu. Yükselen karaciğer ve safra enzimleri kana karışıp ordan da bebeğe geçiyor mümkün olan en kısa zamanda almamiz lazim diye anlastik doktorla 36. Haftanın bitimini bekliyoruz o yüzden erken oldu bizim biraz
Çok teşekkür ederim. Durum geçen hafta ortaya çıktı biraz da ani olunca riske atmayalım gelişimini diye ciğer geliştirici iğne vuruldum. Haftada 2 düzenli nst istedi doktorum. Perşembe günü gittiğimde ultrasonda da kontrol edecek tekrar. Acil bir durum olur müdahale gerekirse diye bugun covid testi yapıldı iste onun sonuçlarını bekliyoruz durumlarımız böyle simdilik
Hayırlı olsun öncelikle doğum yapan arkadaşlara.. Sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallah evlatlarımızı
Bizde cuma günü kontrolde gün koyacağız artık.. Pandemi yüzünden hastaneye tek refakatçı alıyormuşlar galiba siz ne yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ???
Ufak çocukları olanlar ne yapacaklar ?? Off kafamda deli sorular
Ben de aynı şekilde kullanıyorum ve bulmakta zorluk çekiyorum. Sağlık bakanlığını aradım ilaç yok diye beni direkt o ilacı satan şirket aradı ve gönderdi 3 kutu. İsterseniz siz de öyle yapın, bir saat içinde çözdüler hemen çok şaşırdım. Bittkçe yine öyle deneyeceğim ben mecbur.Anneler hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben 4 aylik hamileyim pıhtılaşma iğnesi hiç bir yerde bulamıyorum.eczane ve depolarda yok.Kullanmamam bebek için çok riskli.Sizden yardım istiyorum elinde enox yada oksapar iğne olan fazla ve kullanmayacaksaniz bana ücreti ile karşı ödemeli olarak yollayabilecek var mı? Bir umut yazıyorum kusura bakmayın
Ellerimde kasintiyla başladı döküntüler cikti sonra baya hızlı yayıldı el ayak. Normal bi kaşıntı gibi değildi zaten bi sıkıntı var galiba neymiş diye gittim doktora bu çıktı isteBelirtilerin nelerdi? Kasinti felan oldu mu?
Hayir ücret almadılar test için ikimizden deÜcretli mi yapıldı test ?
En son bana bebek oturuyor demişti doktorum hep severken kafasımı poposumu acaba diyorum o yuvarlak hissettigim şeyi kafasına benzetiyorum sanki itikliyor . Benim ki döndü mü acabaKafasini bi zahmet itiklemesin benimki cunku asagida
Asagida hickirdigi zaman hissediyorum
Genelde poposunu geriyo
Dirsegini kimildatiyo
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor h
Benimde bazen kayma hareketi oluyor bazen buruyor bazen toplanıyor ittitiryor
Tekme zamanları geçti artık sanırım anca ittiriyorlarEn son bana bebek oturuyor demişti doktorum hep severken kafasımı poposumu acaba diyorum o yuvarlak hissettigim şeyi kafasına benzetiyorum sanki itikliyor . Benim ki döndü mü acaba
Belkide canım ben de ufak tefek hissediyorum poposumu kafasımı itikliyor tekme ćok nadir atıyor
Hemen hemen aynı .bugünlerde bebeklerin çoğunluğu böyle demekki yazık yavrucaklara
Harbiden şaka gibilermis ayıptir ya kendi eşlerine bişi diyemiyolar da sen hem hamile hemde bir çocuğun daha varken senden mi iş bekliyorlar ah bu yumuşak yüzümüzKızlar bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonuçları için şükür bütün değerlerim normalmiş B12 dışında onun için iğne dedi bugün bı tane vuruldum haftaya bı tane daha vurulcam bklm akşam üzeri sağlık kabininde hallettim gitmeden kayınlarim sinir ettiler saolsunlarolur da insan bu kadar bencil, duusncesiz olabilir ya vala hayret haksizsam söyleyin azıcık dert yanayım size
İki kaynım var ikisi de evli birinin küçük bebeği var ama ne hikmetse karıları analarından çıkıpta kocalarına ikram yapamıyorlar hamileliğimin başında aynı emri vakiyi yapmışlardı biz aşağı indik eşim kızımla yürüyerek sağlık kabinine gidip gelelim diye bekliyorlar kapı önünde haberimiz yok bizim neymiş ikiisnin karnı acıkmış da yemek yiyeceklermis bizde hayirbi sor müsait miyiz herseyi geçtim ben günlük işimi zor yapiorum çoğu zaman yapamıyorum artık karnim burnumdabenden bu halimde hizmet bekliyorlar hemde afedersin karıları analarinda ve ya evlerinde keyif catarken eşimde dedi bizim işimiz uzun sürer anca gidip geliriz vs gecistirdi anladılar artık bı zahmet tavrimizdan gittiler şaka gibielr ya
Bende bugun guneste d vitamini alayim diye guneslendim 10 15 dk kadar ama kollarim kucuk kucuk kabaciklar oldu ve kasiniyor. Ben normalde bu kadar hassas degilimdir ama alerji mi bagisikligim mi dusuk anlayamadimEllerimde kasintiyla başladı döküntüler cikti sonra baya hızlı yayıldı el ayak. Normal bi kaşıntı gibi değildi zaten bi sıkıntı var galiba neymiş diye gittim doktora bu çıktı iste
Boyle insanlara cok sinir oluyorum ya nekadar anlayissizlarKızlar bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonuçları için şükür bütün değerlerim normalmiş B12 dışında onun için iğne dedi bugün bı tane vuruldum haftaya bı tane daha vurulcam bklm akşam üzeri sağlık kabininde hallettim gitmeden kayınlarim sinir ettiler saolsunlarolur da insan bu kadar bencil, duusncesiz olabilir ya vala hayret haksizsam söyleyin azıcık dert yanayım size
İki kaynım var ikisi de evli birinin küçük bebeği var ama ne hikmetse karıları analarından çıkıpta kocalarına ikram yapamıyorlar hamileliğimin başında aynı emri vakiyi yapmışlardı biz aşağı indik eşim kızımla yürüyerek sağlık kabinine gidip gelelim diye bekliyorlar kapı önünde haberimiz yok bizim neymiş ikiisnin karnı acıkmış da yemek yiyeceklermis bizde hayirbi sor müsait miyiz herseyi geçtim ben günlük işimi zor yapiorum çoğu zaman yapamıyorum artık karnim burnumdabenden bu halimde hizmet bekliyorlar hemde afedersin karıları analarinda ve ya evlerinde keyif catarken eşimde dedi bizim işimiz uzun sürer anca gidip geliriz vs gecistirdi anladılar artık bı zahmet tavrimizdan gittiler şaka gibielr ya
Benimki 2aydir asagida canimEn son bana bebek oturuyor demişti doktorum hep severken kafasımı poposumu acaba diyorum o yuvarlak hissettigim şeyi kafasına benzetiyorum sanki itikliyor . Benim ki döndü mü acaba
Belkide canım ben de ufak tefek hissediyorum poposumu kafasımı itikliyor tekme ćok nadir atıyor
Hemen hemen aynı .bugünlerde bebeklerin çoğunluğu böyle demekki yazık yavrucaklara
Çok bencil ve görgüsüzler canım cidden eşim de bende en yapabildiğimiz kadar uzak duruyoruz ama zorla kendilerini davet ettirir gelirler değişik bı aile düzenleri var karı koca hepsi tam ,Harbiden şaka gibilermis ayıptir ya kendi eşlerine bişi diyemiyolar da sen hem hamile hemde bir çocuğun daha varken senden mi iş bekliyorlar ah bu yumuşak yüzümüz
Allah'tan esin de farkindaymis o konuda sansliymissin bak yaptıklarının izahı yok kendilerine hizmet ettirmeye calisiyolar resmen Allah sabır versinÇok bencil ve görgüsüzler canım cidden eşim de bende en yapabildiğimiz kadar uzak duruyoruz ama zorla kendilerini davet ettirir gelirler değişik bı aile düzenleri var karı koca hepsi tam ,
Kesinlikle hayır hamileliğimin başında da yaptılar birşeyler tavır yaptım yanlarına çıkmamıştır bile yiyip içip gitmişlerdi yine hanımları yok neredelerdi bilmiyorum hala aynı devam illa kovmamız kavga çıkarmamız mi gerekiyor anlamıyorumBoyle insanlara cok sinir oluyorum ya nekadar anlayissizlar
Çok şükür canım arada çileden çıkarsa genelde farkında ne olduğunun zor valla Rabbim iyilerle karşılaştırsn diye boşa demiyorlar büyüklerimizAllah'tan esin de farkindaymis o konuda sansliymissin bak yaptıklarının izahı yok kendilerine hizmet ettirmeye calisiyolar resmen Allah sabır versin
En katlanamadığım insan tipi bencillermişşÇok şükür canım arada çileden çıkarsa genelde farkında ne olduğunun zor valla Rabbim iyilerle karşılaştırsn diye boşa demiyorlar büyüklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?