Gözün Aydın canım Allah bağışlasın iyi olmanıza sevindim darısı bizlere artıkKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Saol canım Allah razı olsun . Bende haftada bir gidiyorum artık . Doktor gel demesede gitmek lazım aslında bende 10 gundemi gitsem acaba diyordum . Eşimde senin gibi suyu biter bisey olur haftada bir git dedi . Haklisiniz .Sevgili anne adayları geçen sene ağustos ayında bebeğim oldu. 37+5de şükürler olsun sağlıklı. Fakat benin doktrm baştan beri her şey çok güzel diye son ay normal doğum diyerek 2 hafta 1 gel dedi. 2. Hafta kontrle gttgmde suyum tamamen bitmis zar üzerine yapışmıştı. Acil sezeryan oldum. Ki her gün hareketini hissdyrdm ve sürekli wc cktgm için su olayını anlamadm normal olarak.
Bunu neden söylüyorum korona var diyerek son ay kontrlnuzu lütfen Hafta da 1 yaptrn. Benim doktrm 40 yıllık hekimdi şehirde duayen kabul edilen bir doktrdu ama sonuç nereye varablrdi Allah korusun. O yüzden hamile görsem mutlaka söylerim. Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Keşke biri de beni uyarsaydı böyle.
Hayırlı olsun canım yaa maşallahKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Geçmiş olsun canım haklısın son haftalar sık gidilmeli biz anlamayabiliyoruz. Kaçtan sonra haftada bir gitmek gerek 35ten sonramı acabaSevgili anne adayları geçen sene ağustos ayında bebeğim oldu. 37+5de şükürler olsun sağlıklı. Fakat benin doktrm baştan beri her şey çok güzel diye son ay normal doğum diyerek 2 hafta 1 gel dedi. 2. Hafta kontrle gttgmde suyum tamamen bitmis zar üzerine yapışmıştı. Acil sezeryan oldum. Ki her gün hareketini hissdyrdm ve sürekli wc cktgm için su olayını anlamadm normal olarak.
Bunu neden söylüyorum korona var diyerek son ay kontrlnuzu lütfen Hafta da 1 yaptrn. Benim doktrm 40 yıllık hekimdi şehirde duayen kabul edilen bir doktrdu ama sonuç nereye varablrdi Allah korusun. O yüzden hamile görsem mutlaka söylerim. Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Keşke biri de beni uyarsaydı böyle.
Kızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
2950 doğdu oğlum ama kilosundan bağımsız olarak erken doğduğu için akciğerleri gelişmemiş tam solunum desteği için yoğun bakımda simdi. Kilosu hareketleri beslenmesi iyi diyorlar hattaArkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Canım ben yeni doğum yaptım biliyorsun. Kızım 2.5 oğlum 3 kilo doğdu. Ama yaşadığımız sıkıntı kiloyla alakasız oldu. Haftaları, kiloları çok iyiken çok şükür. oğlum doğumda kendi suyunu yutmuş buna yapılacak bir şey yok. Çok şükür emdi, kaka yaptı ama kusma vardı yatış yapıldı. Bazen kontrol edemediğin şeyler geliyor başaArkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Canım benim il bebeğim 40+2 de 3000 gr doğmuştu gayet sağlıklı doğdu ve çok çabuk kilo aldı buda geriden geliyor çok takılma kiloya 2500 üzeri doğan her çocuk standartlarda oluyor birazda genetik birşey.Seninki ne kadar şuan.Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Tebrik ederim , Allahım sağlıklı ve sevgi dolu yetiştirmek nasip etsin .. Sanırım burada en çabuk siz toparladiniz.. Hayırlı uğurli olsun inşallahKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Çok geçmiş olsun ,Allah iki evladinida sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.. Benim günüm tamam fakat kilo kafama takıldı acaba bı etkisi varmıdır diyorum.. Akciğer iltihabı önceden farkedilen bişey değildi dimi..Benim 2805 gr doğdu akciğer iltihabından dolayı solunum sıkıntısı olduğu için yoğunbakımda yatıyor.Fakat kilo ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk kızım 2600 doğdu çok sağlıklıydı sarılık bile geçirmedi
2950 doğdu oğlum ama kilosundan bağımsız olarak erken doğduğu için akciğerleri gelişmemiş tam solunum desteği için yoğun bakımda simdi. Kilosu hareketleri beslenmesi iyi diyorlar hatta
Maşallah canım Rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsun insallah.. kaç kilo doğdu söyledikleri kadar varmıydı kilosu..nasıl memnun kaldınmı hastaneden ilgi alaka temizlik nasıl bende orada yapıcamKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Canım ben yeni doğum yaptım biliyorsun. Kızım 2.5 oğlum 3 kilo doğdu. Ama yaşadığımız sıkıntı kiloyla alakasız oldu. Haftaları, kiloları çok iyiken çok şükür. oğlum doğumda kendi suyunu yutmuş buna yapılacak bir şey yok. Çok şükür emdi, kaka yaptı ama kusma vardı yatış yapıldı. Bazen kontrol edemediğin şeyler geliyor başa
Canım benim il bebeğim 40+2 de 3000 gr doğmuştu gayet sağlıklı doğdu ve çok çabuk kilo aldı buda geriden geliyor çok takılma kiloya 2500 üzeri doğan her çocuk standartlarda oluyor birazda genetik birşey.Seninki ne kadar şuan.
Bende şeker olduğu için deneyemedim duymuştum bunu.Şeker olunca dikkatli olmak gerekiyor.Hurma bile yiyemiyorum ne zor şeymiş şu gebelik şekeri salata et tavuk yemekten gına geldi canım dondurma istiyoooooKızlar nesquik kilo aldırır bebeğe diyorlar sizce mantıklı mı
Kızlar nesquik kilo aldırır bebeğe diyorlar sizce mantıklı mı
Dondurmada mı yasak zor bir durum gerçektenBende şeker olduğu için deneyemedim duymuştum bunu.Şeker olunca dikkatli olmak gerekiyor.Hurma bile yiyemiyorum ne zor şeymiş şu gebelik şekeri salata et tavuk yemekten gına geldi canım dondurma istiyooooo
İnşallah kendi kendine en doğal şekilde gelir seninkiKarusel ve Minnaklarimm Çok geçmiş olsun Tez zamanda toparlarsiniz inşallah .. Bebislerde öyle Bende hayırlısıyla doğursam bı Doktorum iki gun sonra , üç gün sonra , bes gün sonra diye diye kendi kendine doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?