2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gözün Aydın canım Allah bağışlasın iyi olmanıza sevindim darısı bizlere artık

Sevgili anne adayları geçen sene ağustos ayında bebeğim oldu. 37+5de şükürler olsun sağlıklı. Fakat benin doktrm baştan beri her şey çok güzel diye son ay normal doğum diyerek 2 hafta 1 gel dedi. 2. Hafta kontrle gttgmde suyum tamamen bitmis zar üzerine yapışmıştı. Acil sezeryan oldum. Ki her gün hareketini hissdyrdm ve sürekli wc cktgm için su olayını anlamadm normal olarak.
Bunu neden söylüyorum korona var diyerek son ay kontrlnuzu lütfen Hafta da 1 yaptrn. Benim doktrm 40 yıllık hekimdi şehirde duayen kabul edilen bir doktrdu ama sonuç nereye varablrdi Allah korusun. O yüzden hamile görsem mutlaka söylerim. Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Keşke biri de beni uyarsaydı böyle.

Bu arada sevgili arkadaşlar size boyun tutulması yazdığım şey boyun tutulması değilmiş spinal anestezinin etkisiymiş.bir hafta kadar sürüyormuş.benim ilk sezeryanımda olmamıştı.Ama bu kez spinal çok etkiledi inanılmaz bir kafa baş boyun ağrısı oluyor.tedavisi günde 5 litreye kadar su sürekli içebildiğin kadar kahve bolca yatmak ve ağrı kesici iğne benim 4.günüm daha iyiye gidiyorum dicloron ağrı kesici iğne yaptırıyorum sağlık ocağında yoksa dayanılmaz oluyor.iğneden 3 saat sonraki sütümü sağıp atıyorum süte geçiyormuş.

Saol canım Allah razı olsun . Bende haftada bir gidiyorum artık . Doktor gel demesede gitmek lazım aslında bende 10 gundemi gitsem acaba diyordum . Eşimde senin gibi suyu biter bisey olur haftada bir git dedi . Haklisiniz .

Hayırlı olsun canım yaa maşallah tam bayılmalımı oldun

Geçmiş olsun canım haklısın son haftalar sık gidilmeli biz anlamayabiliyoruz. Kaçtan sonra haftada bir gitmek gerek 35ten sonramı acaba

Ayy gözün aydın. Allah bağışlasın

Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
2950 doğdu oğlum ama kilosundan bağımsız olarak erken doğduğu için akciğerleri gelişmemiş tam solunum desteği için yoğun bakımda simdi. Kilosu hareketleri beslenmesi iyi diyorlar hatta

Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Canım ben yeni doğum yaptım biliyorsun. Kızım 2.5 oğlum 3 kilo doğdu. Ama yaşadığımız sıkıntı kiloyla alakasız oldu. Haftaları, kiloları çok iyiken çok şükür. oğlum doğumda kendi suyunu yutmuş buna yapılacak bir şey yok. Çok şükür emdi, kaka yaptı ama kusma vardı yatış yapıldı. Bazen kontrol edemediğin şeyler geliyor başa

Canım benim il bebeğim 40+2 de 3000 gr doğmuştu gayet sağlıklı doğdu ve çok çabuk kilo aldı buda geriden geliyor çok takılma kiloya 2500 üzeri doğan her çocuk standartlarda oluyor birazda genetik birşey.Seninki ne kadar şuan.

Tebrik ederim , Allahım sağlıklı ve sevgi dolu yetiştirmek nasip etsin .. Sanırım burada en çabuk siz toparladiniz.. Hayırlı uğurli olsun inşallah

Çok geçmiş olsun ,Allah iki evladinida sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.. Benim günüm tamam fakat kilo kafama takıldı acaba bı etkisi varmıdır diyorum.. Akciğer iltihabı önceden farkedilen bişey değildi dimi..
2950 doğdu oğlum ama kilosundan bağımsız olarak erken doğduğu için akciğerleri gelişmemiş tam solunum desteği için yoğun bakımda simdi. Kilosu hareketleri beslenmesi iyi diyorlar hatta

Sağlıklı büyüsün insallah, çok geçmiş olsun .. Teşekkür ederim Çabucak toparlar inşallah

Maşallah canım Rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsun insallah.. kaç kilo doğdu söyledikleri kadar varmıydı kilosu..nasıl memnun kaldınmı hastaneden ilgi alaka temizlik nasıl bende orada yapıcam

Çok Haklisin, Allah bağışlasın sağlık bulsun hemencecik inşallah.. İnşallah kısa zamanda kavuşursunuz

Yaa inan çok rahatladım , 2700-3000 gram arası Beklemedeyiz hala içim rahatladi yorumları okudukça Çok sağolun hepiniz.. Sağlıkla buyusun inşallah Bebeleriniz

Kızlar nesquik kilo aldırır bebeğe diyorlar sizce mantıklı mı
Bende şeker olduğu için deneyemedim duymuştum bunu.Şeker olunca dikkatli olmak gerekiyor.Hurma bile yiyemiyorum ne zor şeymiş şu gebelik şekeri salata et tavuk yemekten gına geldi canım dondurma istiyooooo

Bende şeker olduğu için deneyemedim duymuştum bunu.Şeker olunca dikkatli olmak gerekiyor.Hurma bile yiyemiyorum ne zor şeymiş şu gebelik şekeri salata et tavuk yemekten gına geldi canım dondurma istiyooooo
Dondurmada mı yasak zor bir durum gerçekten

Kizlar bugun benim bilegim agriyo elimde hic guc yok gibi. Bende yarin dr gidecegim bakalim ne durumdayiz 3 hafta oldu gitmeyeli. Benim gunum 10 temmuz gorunuyo ama hersey supriz ne zaman gelir Allah bilir

Bu arada dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum Rabbim daima saglik sihhat afiyet versin. Hayirli evlat olmalarini nasip etsin. Hic ayirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…