2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dogum kolaylastiricilar neler canim bizede tuyolar ver
☺☺ilişki olmuodu bizim bayadr sınavdan snra çok aşmadan devam.
doğmasın dıe yatıyordum temzliğe faln başlarım dıe dsndüm tabi yardmcıyla.
ufak ufak hareketler spr tarznda die düşündüm ama blkide gerek klmyacak sancım var

Doğuran tatlı anneler gözleriniz aydın olsun Allah bebeklerinize hayırlı ömürler versin. Nst de sancı çıkıp ben hissetmiyorsam suni sancı mı verecek hissedebilmek için onda da açılma sağlanmazsa sezeryan mı yapacaklar hiç açılmam yokmuş

Normal doğum yapanlar şu sancıyı bı anlatın ya az önce bi sancı girdı degısıkdı kasıklarıma grdı kramp gbi bişey yapamadım uzandım hemen.şimdi geçti bakim bi daha gelecek mi .bebegimde hareketli

Sen daha önce doğum yaptın. Sancı gelse anlarsın. Zaten diye diye sancıyı getireceksin geçen haftadan beri doğum yapmaya çalışıyorsun kız, az bi dur sabret

Selam arakadaşlar ben doğum yaptım bizimki 37 haftalık ken doğdu çok şükür sağlığımız yerinde hastaneye kontrole gittim nda de taşı karşıya çıktı kalp çok hızlı atıyormuş yani içerde bir sıkıntının olduğunu söyledi doktor hemen sezeryana aldılar beni tam haziranın 18 de dünyaya geldi babalar günü süprizi oldu bizim için normalde doğumum 4 temmuz sezeryan günü vermişti doktorum yani 2 hafta erken geldi oğluşum bugün tam 8 günlük olduk teyzeleri ikimizinde sağlığı yerinde RABBİM sizlere de nasip eylesin sağ sağlim kucağınıza almayı

maşallah cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inş normalde sezeryan tarhini 10 gün önce veriyorlar sizinde normal olmş tarih olarak nasıl geçti sezeryan sonrası ? epidrulal mi oldu

Canım tansiyon arada yğkselir sürekli yüksek olmadıgı sürece sorun yok diyor doktorlar kendini yormuşsundur belki stres yapmışsındır iş falan yapma bosver dinlenik ol bence ben hiçbirşey yapmıyorum valla. O akıntı bende de kaç kere geldi bende nişan mı acaba dedim ama olurmus o akıntı sarımsı sümük gibiydi bildiğin ama yolunda herşey yani takma boşver

saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020

Dogum yapan tüm anneleri tebrik ederim, Sağlıkla ve sevgiyle büyütmek nasip olsun inşallah

Bugün günlerden ;
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020

Hayırlı haberler insallah

K krclskn 26/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020

benm tansiyonumda öyleydi normalde bu son 2 hafta sıcaklardan heralde 12/7 lerdeydi sürekli takip ettim buğün doktora gösterdim 14e kadar normal endişenlenme dedi akıntı bende de oluyor .. cok şükür 37+0 çalışamaz raporumu aldım teslim ettim

Benim tansiyonum 15 e çıkıyor arada .. Çok sık kontrole gidiyorum 12 lere cikmasi sorun değil gerçekten rahat olun..

Teşekkürler inşallah.annenin son zamanlarda grçirdği bir enfeksiyon sebep olur dediler ama ben son 3 ay evden çıkmadım öğretmenim okullar kapalıydı markete dahi gitmedim hiç hasta da olmdım sebebini anlayamıyorum ama bebeim her geçen gün iyiye gidiyor çok şükür

Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Benim 2805 gr doğdu akciğer iltihabından dolayı solunum sıkıntısı olduğu için yoğunbakımda yatıyor.Fakat kilo ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk kızım 2600 doğdu çok sağlıklıydı sarılık bile geçirmedi

Benide ekleye bilirsin cnm 29/06/2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…