- 17 Nisan 2019
- 3.125
- 3.490
- 133
Gözünaydın canım sağlıkla çıkarlar inşallah bir an önceBen iyim canım ayağı kalktım da bebişlerim hastanede çıkış yaparken yatışa kaldılar. İki güne oğlum en geç pazartesi günü de kızım inşallah gelmiş olacak
☺☺ilişki olmuodu bizim bayadr sınavdan snra çok aşmadan devam.Dogum kolaylastiricilar neler canim bizede tuyolar ver
Teşekkür ettimBurada yaziyor canim
Kasıklara kramp ara ara bende de oluyo ya sancı mıymış oNormal doğum yapanlar şu sancıyı bı anlatın ya az önce bi sancı girdı degısıkdı kasıklarıma grdı kramp gbi bişey yapamadım uzandım hemen.şimdi geçti bakim bi daha gelecek mi .bebegimde hareketli
Sen daha önce doğum yaptın. Sancı gelse anlarsın. Zaten diye diye sancıyı getireceksinNormal doğum yapanlar şu sancıyı bı anlatın ya az önce bi sancı girdı degısıkdı kasıklarıma grdı kramp gbi bişey yapamadım uzandım hemen.şimdi geçti bakim bi daha gelecek mi .bebegimde hareketli
maşallah cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inş normalde sezeryan tarhini 10 gün önce veriyorlar sizinde normal olmş tarih olarak nasıl geçti sezeryan sonrası ? epidrulal mi olduSelam arakadaşlar ben doğum yaptım bizimki 37 haftalık ken doğdu çok şükür sağlığımız yerinde hastaneye kontrole gittim nda de taşı karşıya çıktı kalp çok hızlı atıyormuş yani içerde bir sıkıntının olduğunu söyledi doktor hemen sezeryana aldılar beni tam haziranın 18 de dünyaya geldi babalar günü süprizi oldu bizim için normalde doğumum 4 temmuz sezeryan günü vermişti doktorum yani 2 hafta erken geldi oğluşum bugün tam 8 günlük olduk teyzeleri ikimizinde sağlığı yerinde RABBİM sizlere de nasip eylesin sağ sağlim kucağınıza almayı
Canım tansiyon arada yğkselir sürekli yüksek olmadıgı sürece sorun yok diyor doktorlar kendini yormuşsundur belki stres yapmışsındır iş falan yapma bosver dinlenik ol bence ben hiçbirşey yapmıyorum valla. O akıntı bende de kaç kere geldi bende nişan mı acaba dedim ama olurmus o akıntı sarımsı sümük gibiydi bildiğin ama yolunda herşey yani takma boşverHayırlı geceler kızlar akşam acayip yorgundum yasamadm bugün pazara gittik kişilik yaprak aldık 8 kgeşime dedim ben bunu yalnız yapamam annemleri çağırdım saolsunlar onlar gelecek yarın bende bı evi toparlayıp öyle yattım tabi şu an yine midem kazındı bende meyve yedim dün gündüz tansiyonum biraz yüksekti ya nedense kafama takıldı normalde hiç yükseldigini hatrlamam 10/6-7 taş çatlasn 11/7 olurdu bugün 12/7 12/6 falan çıktı hayır olsun bu arada kızlar nette baktım olabilir diyor benim çok akıntım oluyordu son zmnlarda ama dün sümüksü kıvamda sarı akıntı geldi biraz fazla acaba nişan mı sarı da olabilir yazıyor nette hatta görsellerde de var benimde öyleydi
benm tansiyonumda öyleydi normalde bu son 2 hafta sıcaklardan heralde 12/7 lerdeydi sürekli takip ettim buğün doktora gösterdim 14e kadar normal endişenlenme dedi akıntı bende de oluyor .. cok şükür 37+0 çalışamaz raporumu aldım teslim ettimHayırlı geceler kızlar akşam acayip yorgundum yasamadm bugün pazara gittik kişilik yaprak aldık 8 kgeşime dedim ben bunu yalnız yapamam annemleri çağırdım saolsunlar onlar gelecek yarın bende bı evi toparlayıp öyle yattım tabi şu an yine midem kazındı bende meyve yedim dün gündüz tansiyonum biraz yüksekti ya nedense kafama takıldı normalde hiç yükseldigini hatrlamam 10/6-7 taş çatlasn 11/7 olurdu bugün 12/7 12/6 falan çıktı hayır olsun bu arada kızlar nette baktım olabilir diyor benim çok akıntım oluyordu son zmnlarda ama dün sümüksü kıvamda sarı akıntı geldi biraz fazla acaba nişan mı sarı da olabilir yazıyor nette hatta görsellerde de var benimde öyleydi
benm tansiyonumda öyleydi normalde bu son 2 hafta sıcaklardan heralde 12/7 lerdeydi sürekli takip ettim buğün doktora gösterdim 14e kadar normal endişenlenme dedi akıntı bende de oluyor .. cok şükür 37+0 çalışamaz raporumu aldım teslim ettim
Teşekkürler inşallah.annenin son zamanlarda grçirdği bir enfeksiyon sebep olur dediler ama ben son 3 ay evden çıkmadım öğretmenim okullar kapalıydı markete dahi gitmedim hiç hasta da olmdım sebebini anlayamıyorum ama bebeim her geçen gün iyiye gidiyor çok şükürgözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun.bebeğinizdeki iltihabın bi sebebi varmıymıymış?hamilelikte kaynaklanan bi sebepten dolayımı ki acaba.
mesela benim nişanım geldi ve şuan çok tedirginim bebegim korumasızmı acaba enfeksiyon falan kapma ihtimali varmı die.Rabbim bebegine şifa versin bian önce kavuşursunuz İnşallah.
Bu sancılar normalde olsa sezeryanda çekilecek sanırım benimde normaldi ve dikiş sancısı çok çektim.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Ve sonrasındada bian önce toparlanmayı nasip etsin.
Benim 2805 gr doğdu akciğer iltihabından dolayı solunum sıkıntısı olduğu için yoğunbakımda yatıyor.Fakat kilo ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk kızım 2600 doğdu çok sağlıklıydı sarılık bile geçirmediArkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Benide ekleye bilirsin cnm 29/06/2020saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Dogum yapan tüm anneleri tebrik ederim, Sağlıkla ve sevgiyle büyütmek nasip olsun inşallah ♥
Bugün günlerden ;
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
Hayırlı haberler insallah ❣
K krclskn 26/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020
Maşallah cnm gözün aydınKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?