2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

sürekli karından kan boşaltma nasıl oluyor cnm su içmek yasak mı :S ay ben 5 yıl önce yaptım ne bilyim öyle şeyler yapmadılar

maşallah cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inş normalde sezeryan tarhini 10 gün önce veriyorlar sizinde normal olmş tarih olarak nasıl geçti sezeryan sonrası ? epidrulal mi oldu
Amin canım teşekkür ederim RABBİM sizlerede sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin spinal anestezi oldu canım biraz zordu gazımi hemen çıkaramadım bel agrısı ve sezeryanın 3.günü baş ağrısı başladı şimdi şımdı biraz yatabiliyorum kalkarken biraz zorlanıyorum ama iyiyim cok şükür

Amin teşekkür ederim canım

Sen daha önce doğum yaptın. Sancı gelse anlarsın. Zaten diye diye sancıyı getireceksin geçen haftadan beri doğum yapmaya çalışıyorsun kız, az bi dur sabret
bi kaç gün önce olsa doğum yapmayı istıyordum evet ama şuan hiç istemıorum ya sınava girmem lazım çok korkuyrum sınava yakın doğuracam die.bide artık dayanılmaz oldu çok ağrılı sancılı geçio çok aşşagıda çok rahatsz edıo bir damla çişim gelse sancıdan kıvrandırıo oyuzden şuan doğum kurtuluş benim için.
bende doğum yaptımda suyum gelmişti öyle gtmiştim sancıyı çok hatrlayamıorum sanki adet agrısı gbiydi ama hiç unutamadgm bişey var bacaklarımın yanması bacaklarım alev alevdi resmen bi onu hatrlıorum oda son anlarımda zaten sonra doguma girmiştim ☺
Yani durum bundan ibaret

Hayırlı olsun canım ikiniz içinde çok sevındım her gününüz bi öncekinden daha güzel olsun İnşallah bizlerede dua et bol bol

gözün aydın canım tez zamanda ayaklanırsın İnşallah.
Bebişede Maşşallah ama fazla uyutma benımkıde uyuya uyuya sarılık olmuştu.ayaklarını gıdıklaya gıdıklaya uyandırıp emzirmeye çalışıodum.Rabbim kolaylık versin .

Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
canım bende önceki doğumumu yaptgmda kzım 2700 falndı ama çok şükür küveze falnalınmadı erken doğum ihtimalmden dolayı ciğer gelştricide yapmşlardı bi sıkıntı yaşamadık çok şükür.

Gozun aydinn cok gecmis olsun saglicakla mutlulukla büyüt inşallah

Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Ben 3700 dogurmustum oglumu 38 +1 de.10 gun kuvezde kaldi durumu cok kotuydu.mosmor olmustu dogum sirasinda su yuttugu icin solunum sikintisi vardi. Sadece Kiloya bagli degil yani tamamen kuvez olayı

Kizlar sanirim simdiye kadar topikte normal dogum yapan bir kisiydi ..digerleri hep sezeryandi degilmi von emin degilim ama korkunc bir oran sezeryanin bu kadar cok olmasi...hani tamam tabiki yapilmali anne ve bebek icin ama yinede cok fazla ya
Bu arada dogum yapan herkesin gözu aydin saglicakla buyutun yavrularinizi

herşey gayet iyiydi planlaı sezeryan oldum doğduğundada gayet güzel ağladı hiç bir sorun yoktu odayaaldılar bebi bebeği beklerken yoğum bakımda olduğunu öğrendim 4 gündür yatıyor

herşey gayet iyiydi planlaı sezeryan oldum doğduğundada gayet güzel ağladı hiç bir sorun yoktu odayaaldılar bebi bebeği beklerken yoğum bakımda olduğunu öğrendim 4 gündür yatıyor

Demekki öncesinden çok anlaşılmıyor Canım çabucak toparlar inşallah Kısa zamanda kavusmanizi canı gönülden dilerim.. Size zaman veriyorlar mi.. Şu gün bugün diye

Ben 3700 dogurmustum oglumu 38 +1 de.10 gun kuvezde kaldi durumu cok kotuydu.mosmor olmustu dogum sirasinda su yuttugu icin solunum sikintisi vardi. Sadece Kiloya bagli degil yani tamamen kuvez olayı

Tabiki , benim şu an kilo olarak az geldiginden bu sebepten alınır mı acaba diye cekincem var Yoksa Diğer durumlar da gelişebilir tabi.. Çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu bebeğinizin Toparlamistir insallah

Kaç kilo dediler kaç kilo doğdu canım Allah hayırlı etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…