sürekli karından kan boşaltma nasıl oluyor cnm su içmek yasak mı :S ay ben 5 yıl önce yaptım ne bilyim öyle şeyler yapmadılarKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
29 haziran mı ayy sizinde cok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inş@istanbul24 cnm nasıl oldun hiç girmiyosun galiba 29 a gün verdiler bana
Amin canım teşekkür ederimmaşallah cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inş normalde sezeryan tarhini 10 gün önce veriyorlar sizinde normal olmş tarih olarak nasıl geçti sezeryan sonrası ? epidrulal mi oldu
Amin teşekkür ederim canım@saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
Dogum yapan tüm anneleri tebrik ederim, Sağlıkla ve sevgiyle büyütmek nasip olsun inşallah ♥
Bugün günlerden ;
Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
Hayırlı haberler insallah ❣
@krclskn 26/06/2020
@Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
@sandriyon 21/07/2020
@Canpare 21/07/2020
@Asliii60 24/07/2020
Sagol cnm temmuz 1 istedim dr tehlikeye atmayalım dedi ucundan kaçırcaz temmuzu29 haziran mı ayy sizinde cok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inş
bi kaç gün önce olsa doğum yapmayı istıyordum evet ama şuan hiç istemıorum ya sınava girmem lazım çok korkuyrum sınava yakın doğuracam die.bide artık dayanılmaz oldu çok ağrılı sancılı geçio çok aşşagıda çok rahatsz edıo bir damla çişim gelse sancıdan kıvrandırıo oyuzden şuan doğum kurtuluş benim için.Sen daha önce doğum yaptın. Sancı gelse anlarsın. Zaten diye diye sancıyı getireceksingeçen haftadan beri doğum yapmaya çalışıyorsun kız, az bi dur sabret
Hayırlı olsun canım ikiniz içinde çok sevındım her gününüz bi öncekinden daha güzel olsun İnşallah bizlerede dua et bol bolSelam arakadaşlar ben doğum yaptım bizimki 37 haftalık ken doğdu çok şükür sağlığımız yerinde hastaneye kontrole gittim nda de taşı karşıya çıktı kalp çok hızlı atıyormuş yani içerde bir sıkıntının olduğunu söyledi doktor hemen sezeryana aldılar beni tam haziranın 18 de dünyaya geldi babalar günü süprizi oldu bizim için normalde doğumum 4 temmuz sezeryan günü vermişti doktorum yani 2 hafta erken geldi oğluşum bugün tam 8 günlük olduk teyzeleri ikimizinde sağlığı yerinde RABBİM sizlere de nasip eylesin sağ sağlim kucağınıza almayı
gözün aydın canım tez zamanda ayaklanırsın İnşallah.Kızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
İnşallah kendi kendine en doğal şekilde gelir seninki
canım bende önceki doğumumu yaptgmda kzım 2700 falndı ama çok şükür küveze falnalınmadı erken doğum ihtimalmden dolayı ciğer gelştricide yapmşlardı bi sıkıntı yaşamadık çok şükür.Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Gozun aydinn cok gecmis olsun saglicakla mutlulukla büyüt inşallahKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Ben 3700 dogurmustum oglumu 38 +1 de.10 gun kuvezde kaldi durumu cok kotuydu.mosmor olmustu dogum sirasinda su yuttugu icin solunum sikintisi vardi. Sadece Kiloya bagli degil yani tamamen kuvez olayıArkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
Ben 3700 dogurmustum oglumu 38 +1 de.10 gun kuvezde kaldi durumu cok kotuydu.mosmor olmustu dogum sirasinda su yuttugu icin solunum sikintisi vardi. Sadece Kiloya bagli degil yani tamamen kuvez olayı veya saglik sikintisi tabi
Tebrik ederim , Allahım sağlıklı ve sevgi dolu yetiştirmek nasip etsin .. Sanırım burada en çabuk siz toparladiniz.. Hayırlı uğurli olsun inşallah
Çok geçmiş olsun ,Allah iki evladinida sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.. Benim günüm tamam fakat kilo kafama takıldı acaba bı etkisi varmıdır diyorum.. Akciğer iltihabı önceden farkedilen bişey değildi dimi..
Sağlıklı büyüsün insallah, çok geçmiş olsun .. Teşekkür ederim ♥ Çabucak toparlar inşallah
herşey gayet iyiydi planlaı sezeryan oldum doğduğundada gayet güzel ağladı hiç bir sorun yoktu odayaaldılar bebi bebeği beklerken yoğum bakımda olduğunu öğrendim 4 gündür yatıyorTebrik ederim , Allahım sağlıklı ve sevgi dolu yetiştirmek nasip etsin .. Sanırım burada en çabuk siz toparladiniz.. Hayırlı uğurli olsun inşallah
Çok geçmiş olsun ,Allah iki evladinida sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.. Benim günüm tamam fakat kilo kafama takıldı acaba bı etkisi varmıdır diyorum.. Akciğer iltihabı önceden farkedilen bişey değildi dimi..
Sağlıklı büyüsün insallah, çok geçmiş olsun .. Teşekkür ederim ♥ Çabucak toparlar inşallah
herşey gayet iyiydi planlaı sezeryan oldum doğduğundada gayet güzel ağladı hiç bir sorun yoktu odayaaldılar bebi bebeği beklerken yoğum bakımda olduğunu öğrendim 4 gündür yatıyor
Ben 3700 dogurmustum oglumu 38 +1 de.10 gun kuvezde kaldi durumu cok kotuydu.mosmor olmustu dogum sirasinda su yuttugu icin solunum sikintisi vardi. Sadece Kiloya bagli degil yani tamamen kuvez olayı
Kaç kilo dediler kaç kilo doğdu canım Allah hayırlı etsin inşallahKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Spinal oldum canim ameliyathanede laflama olmasa geçmezdi cokk usuyodum bideHayırlı olsun canım yaa maşallahtam bayılmalımı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?