Dogum kolaylastiricilar neler canim bizede tuyolar verağrım varda devamı yok kasılmalar devam adet agrıları devam ama düzensiz.şu sınavıda atlatayımda doğum kolaylaştrıcı çalışmalara başlayacagım 40 a kadar bekletmeseler bari ben çok sabırsızımdır zaten durumlar malum bna bi farklılık olur İnşallahda güzel olur moral bulurum
Dua edin bana ceksinYarın mis kokulu bebisinle uyursunyada yine uyuyamazsin saglikla gelsin guzel haberlerini bekliyoruz
Cok tesekkurler inşallah o da mutlu bir çocuk olarak buyur cabam onun icinDoguma dakikalar kalasiya artik sezeryandan donusu olmaz oyuzden sacma soru soruyo millet
Ben bile sormazdim dusun
Canim insallah hersey cok guzel gecer, rabbim yardimcin olsun cektigin acilari unutturacak bebegin sana inan bana, hersey silinip gider kucagina bir al
Senin varligin onu mutlu edecektir canim sen yeterki hep onun icin cabala, kapilarinda acilir mutlulugundaCok tesekkurler inşallah o da mutlu bir çocuk olarak buyur cabam onun icin
İnşallah canım inşallah. Kilosu normal çıksa çok sevinicem bugün...Canim ayni korku durumu bende de var insallah bir avazda dogururuz
Kız az şey gelmemiş başına. İnşallah bu kez o kadar kilolu doğmaz.Çok bastırdılar karnımdan kaburgam zarar gördü öyle zorluğu oldu ayrıca alt kısmımda ıkınmaktan öbek öbek ödemler oldu ilk 2 gün oturamadım ama sonrası geçti gitti az bi kesim vardı dikişlerimde kaynadı gitti.. sonrası güzel onu bildiğim için yine normal istiyorum ameliyattan korkuyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Tansiyonu doktoruna söyle mutlaka. O akıntı haftasonu benden de geldi hatta kahverengi ve kırmızı kanlıydı ama hala doğurmadım. Hergün hurma yemeye başladım. 5 tane yeterli mi kız günlükHayırlı geceler kızlar akşam acayip yorgundum yasamadm bugün pazara gittik kişilik yaprak aldık 8 kgeşime dedim ben bunu yalnız yapamam annemleri çağırdım saolsunlar onlar gelecek yarın bende bı evi toparlayıp öyle yattım tabi şu an yine midem kazındı bende meyve yedim dün gündüz tansiyonum biraz yüksekti ya nedense kafama takıldı normalde hiç yükseldigini hatrlamam 10/6-7 taş çatlasn 11/7 olurdu bugün 12/7 12/6 falan çıktı hayır olsun bu arada kızlar nette baktım olabilir diyor benim çok akıntım oluyordu son zmnlarda ama dün sümüksü kıvamda sarı akıntı geldi biraz fazla acaba nişan mı sarı da olabilir yazıyor nette hatta görsellerde de var benimde öyleydi
Aynen benimde öyle ya ağrı konusu bı geliyor bı gidiyor henüz düzenli değil bı diyorum doldursun haftasını bı de diyorum gelsin artık insAllah huzur bereket getirsin evladın cnm hayırlısyla düzene girer herşey sıkma canınıağrım varda devamı yok kasılmalar devam adet agrıları devam ama düzensiz.şu sınavıda atlatayımda doğum kolaylaştrıcı çalışmalara başlayacagım 40 a kadar bekletmeseler bari ben çok sabırsızımdır zaten durumlar malum bna bi farklılık olur İnşallahda güzel olur moral bulurum
Yaaa Nisan gelmiş senden de desene yakın insAllah doğum o zmn bklm hayrlisi ne bilim vala 9-11 tane uçuk rakamlar yenmiyordur zaten sankiTansiyonu doktoruna söyle mutlaka. O akıntı haftasonu benden de geldi hatta kahverengi ve kırmızı kanlıydı ama hala doğurmadım. Hergün hurma yemeye başladım. 5 tane yeterli mi kız günlük
Annem diyor sen yoruldun o gün, belini ağrıttın ondan gelmiştir diyor. Bilemiyorum artık. Ben ilkinde nişan mişan görmedim. Hurmayı günde 5 tane yiyorum artık. İnşallah hayırlısıyla gelsinler...Yaaa Nisan gelmiş senden de desene yakın insAllah doğum o zmn bklm hayrlisi ne bilim vala 9-11 tane uçuk rakamlar yenmiyordur zaten sanki
Öğrenince banada yaz canım haftaya perşembede bana doğum için gün verecekler.bakalım bizim ki kaç kilo olacak.İnşallah canım inşallah. Kilosu normal çıksa çok sevinicem bugün...
Benim iki bebiş aynı çıktı. Doktorun dediği gibiDoğum yapan anneler gözünüz aydın saglikla büyütün yavrularınızıinsallah
Bisey sormak istiyorum dogumdan önce görünen bebegin kilosuyla, dogdugundaki kilo arasin da fark varmiydi ?
Yazarım buraya. İnşallah seninki de normal sınırlarda çıkar. Fazlası zor işÖğrenince banada yaz canım haftaya perşembede bana doğum için gün verecekler.bakalım bizim ki kaç kilo olacak.
Sen nasılsın canım çıktın mı hastaneden? Nasıl gidiyor bebekli hayat. İlk bir kaç gün zor geçiyor pek yazmadım sizeMinnaklarimm
Bebek iyi çok şükür kızlar, ben de gün geçtikçe toparlıyorum acı eşiğim biraz düşük sanırım çok zorlandım ilk 2 günSagol canim bebisinle iyisindir insallah
Çok şükür iyisiniz ya önemli olan bu canımBebek iyi çok şükür kızlar, ben de gün geçtikçe toparlıyorum acı eşiğim biraz düşük sanırım çok zorlandım ilk 2 gün
Gözün Aydın canım Allah bağışlasın. Tam olarak haftan kaçtı doğum yaptığında kaç kg doğdu bebiş normal doğummu olmuştu senin? Nasıl geçtiBiz eve geldik.Kızlar cok güzel bir duygu.Bekleyenler için söylüyorum uyumak istemeyip hep onu izliyorsunuz 2 saate bir alarm kurup gece emzirmek için uğraşiyorsunuz.Aldıklarinizi giydirmek farkli farkli aşiri zevkli.Emzirmek de biraz güç öyle tut böyle tut aciyor falan ama tek sorun su an sadece 4 kilom gitmiş doğumdan sonra ben daha fazla bekliyordum
Allah kolaylık versin Sen şimdi sadece bebeğine odaklanBebek iyi çok şükür kızlar, ben de gün geçtikçe toparlıyorum acı eşiğim biraz düşük sanırım çok zorlandım ilk 2 gün
Çatı muayenesinden sonra kanama olursa nişanla karışır mı acaba ya?İnsallah gelsin artik sancilarimiz . Benim ilk dogumum ve ilk çatı muayenem. Yani biraz ayrinti gibi olacak kusura bakmayın ama girerken cok bir sey hissetmedim, içeride esnekligi anlamak icin sanirim parmaklarini açıyor o biraz acıttı. Hafif kanamam da oldu. Ama siz dogum yapmışsınız belki benim kadar zor gelmez
Aynen benim de hiç gelmedi.Aynen canım benimde öyle süt geleceğine dair bir emarede yok bu zaman oldu o kadar sıktım uçlarını bir damla bile süt yada benzeri bişeyde çıkmadı sanırım benim sütüm gelmiycek ya
Valla bana göre evet, sezaryen öyle kolay bi şey değilmiş kolay diyenlere çok pis laflar hazırladımÇok şükür iyisiniz ya önemli olan bu canımsezeryanda ağrı çok mu oluyor. Bide gaz sancın oldu mu?
Geçer bu acılar da canım. Rabbim kolaylık versin.Valla bana göre evet, sezaryen öyle kolay bi şey değilmiş kolay diyenlere çok pis laflar hazırladımGaz sancım öyle aman aman olmadı yapabildim, 2 gün boyunca sadece sıvı tükettim dün kompostonun posasını yedim daha yani baskı yapıp onu da çekmeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?