2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dogum kolaylastiricilar neler canim bizede tuyolar ver

Cok tesekkurler inşallah o da mutlu bir çocuk olarak buyur cabam onun icin

Cok tesekkurler inşallah o da mutlu bir çocuk olarak buyur cabam onun icin
Senin varligin onu mutlu edecektir canim sen yeterki hep onun icin cabala, kapilarinda acilir mutlulugunda
Bir an once icibe miss gibi kokusunu cekersin insallah sabirsizlikla bekliyoruz bizde
Sanki suan dogumhanenin kapisinda gibi hissettim

Kız az şey gelmemiş başına. İnşallah bu kez o kadar kilolu doğmaz.

Tansiyonu doktoruna söyle mutlaka. O akıntı haftasonu benden de geldi hatta kahverengi ve kırmızı kanlıydı ama hala doğurmadım. Hergün hurma yemeye başladım. 5 tane yeterli mi kız günlük

Aynen benimde öyle ya ağrı konusu bı geliyor bı gidiyor henüz düzenli değil bı diyorum doldursun haftasını bı de diyorum gelsin artık insAllah huzur bereket getirsin evladın cnm hayırlısyla düzene girer herşey sıkma canını

Tansiyonu doktoruna söyle mutlaka. O akıntı haftasonu benden de geldi hatta kahverengi ve kırmızı kanlıydı ama hala doğurmadım. Hergün hurma yemeye başladım. 5 tane yeterli mi kız günlük
Yaaa Nisan gelmiş senden de desene yakın insAllah doğum o zmn bklm hayrlisi ne bilim vala 9-11 tane uçuk rakamlar yenmiyordur zaten sanki

Yaaa Nisan gelmiş senden de desene yakın insAllah doğum o zmn bklm hayrlisi ne bilim vala 9-11 tane uçuk rakamlar yenmiyordur zaten sanki
Annem diyor sen yoruldun o gün, belini ağrıttın ondan gelmiştir diyor. Bilemiyorum artık. Ben ilkinde nişan mişan görmedim. Hurmayı günde 5 tane yiyorum artık. İnşallah hayırlısıyla gelsinler...

Gözün Aydın canım Allah bağışlasın. Tam olarak haftan kaçtı doğum yaptığında kaç kg doğdu bebiş normal doğummu olmuştu senin? Nasıl geçti

Çatı muayenesinden sonra kanama olursa nişanla karışır mı acaba ya?
Aynen canım benimde öyle süt geleceğine dair bir emarede yok bu zaman oldu o kadar sıktım uçlarını bir damla bile süt yada benzeri bişeyde çıkmadı sanırım benim sütüm gelmiycek ya
Aynen benim de hiç gelmedi.

Çok şükür iyisiniz ya önemli olan bu canım sezeryanda ağrı çok mu oluyor. Bide gaz sancın oldu mu?
Valla bana göre evet, sezaryen öyle kolay bi şey değilmiş kolay diyenlere çok pis laflar hazırladım Gaz sancım öyle aman aman olmadı yapabildim, 2 gün boyunca sadece sıvı tükettim dün kompostonun posasını yedim daha yani baskı yapıp onu da çekmeyeyim diye

Geçer bu acılar da canım. Rabbim kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…