2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mecburi sezeryan cnm senin normal mi başakşehir şehir hastanesine mi gidiyodun sende
Benim ilki normal olduğu için buda şimdilik aksi bir durum olmazsa normal görünüyor.Ben iki kere gittim basakşehir hastsnesine haftalık randevu alamadığım için eski yerime döndüm şimdilik eski yerimde yapmayı düşünüyorum aksi bir durum olmazsa heppimiz için hayırlısı olsun.

Anladım cnm hayırlısı olsun hepimiz için doğum için acile bi kagıdla yolladı beni

Çatı muayenesinden sonra kanama olursa nişanla karışır mı acaba ya?

Aynen benim de hiç gelmedi.
Nişanı arkadaşların yazdigi kadariyla biliyorum canim daha kahverenginde ve sumuksu bir kivami varmış. Muayene sonrası kanama bildiğin adet kanı gibi kırmızı ve akışkan. 2 gun sürebilir eger devam ederse gelirsin dedi doktor. Karışmaz gibi geldi bana ikisi

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün göğüs ucu olmayanı duymustum da buyuk olup da bebegin tutmamasini ilk defa duydum alışırsınız insallah en kisa zamanda

Oh masallah kiloda bizi gecmis
açılman olmasina sevindim darısı banaa Pazartesiye ne kaldi surada cok heyecanli

İnşallah olur açılman canım bi anda olacak birşey sonuçta doktor o sıyırmayı bana yapmaya çalıştı bu arada. Ama tam yapamadım dedi çünkü bebek yukarda dedi. Haftasonu bebek gelmezse pazartesi olacak işte.

Anladım cnm hayırlısı olsun hepimiz için doğum için acile bi kagıdla yolladı beni
Birde canım son gittiğimde başakşehir hastanesine kadın bir doktordan randevu almıştım içerde birde erkek asistan vardı ona baktırdı yani çocuk yeni öğreniyor ultrasonu belli öylesine bir muayene oldu başına geldimi seninde asistan denk geldimi odada açıkcası bir kal geldi bana

Alamiyo meme ucumu cok buyuk geliyo uc kullaniyorum gogus ucunu tutabilsin diye
anlıyorum canım seni Allah kolaylık versin azcık büyüsün alır İnşallah.bende hep gögüs ucum küçük die korkardım tutamaz dıe demekki büyük olmasıda sıkıntıymış bunu bilmiordum.

hadi hayırlı olsun canım saglıcakla al bebeğini kucagına İnşallah

Yok cnm 3 kere gittim tekti drlar eşimi bile almadılar hangisiydi ismini hatırlıyo musun

Kızlar doğum sonrası korse için bir tavsiyeniz var mı ? Normal yada sezeryan henüz belli değil ama hazırlıklı olmak istiyorum. Hangi marka nasıl bir korse almalı ?

Kızlar doğum sonrası korse için bir tavsiyeniz var mı ? Normal yada sezeryan henüz belli değil ama hazırlıklı olmak istiyorum. Hangi marka nasıl bir korse almalı ?
nette sürekli bi korse karşıma çıkıyor ama hiç dikkat etmedm ya bidaha denk gelrsem senin için bakim.böyle sarmalı gbiydı öylesi daha rahat olur gbı geldi bana.ben hamilelik dışında almştım şort gbi giyiyosun gogus hızasında kalıo askılı normalde iyi bu model ama dikişler faln sıkıntılı olabılır.oyuzden sarmal şekilde olanlardan olursa daha rahat olur die düşünüyorum.

benim dediğim bu tarz canım ama hiç kullanmadım kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur tabıkı.bunda sdece şu dikkatmi çekti şimdi biraz yukarda duruo sanırım sarkan göbeği tam toplayabilir mi emin olamadım

Benimde kızım 1 haftada geriden geliyor başından beri. Dr minyon olacak genetiği böyle dedi. Sorun saymıyor. 2700-2800 olacak diyor.

Yaa duydum sevindim, varsın minyon olsun.. şu Anki kilosu kaç acaba ...Hasta olmasın da Ben sikintili bir durum sanıyorum.. Hayır olsun inşallah Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…