Benim ilki normal olduğu için buda şimdilik aksi bir durum olmazsa normal görünüyor.Ben iki kere gittim basakşehir hastsnesine haftalık randevu alamadığım için eski yerime döndüm şimdilik eski yerimde yapmayı düşünüyorum aksi bir durum olmazsa heppimiz için hayırlısı olsun.Mecburi sezeryan cnm senin normal mi başakşehir şehir hastanesine mi gidiyodun sende
Kan boşaltma ne ben ilk defa duyuyorum, sezeryan sırasın da mi bosaltiyolar ?Canımdan can gidiyo o kan bosaltma asamasinda su bile yasak su an hala ac ve susuzum
Cnm dr sabah 8 8.30 gel dedi test falan yaparsa 10 olur bence devlette olucak çünküSenin saatin bellidir. Kaçta doğacak. Benimki belli olmaz ama öğlene doğar diyor doktorum. İnşallah kolay ve çabuk doğum olur.
Anladım cnm hayırlısı olsun hepimiz için doğum için acile bi kagıdla yolladı beniBenim ilki normal olduğu için buda şimdilik aksi bir durum olmazsa normal görünüyor.Ben iki kere gittim basakşehir hastsnesine haftalık randevu alamadığım için eski yerime döndüm şimdilik eski yerimde yapmayı düşünüyorum aksi bir durum olmazsa heppimiz için hayırlısı olsun.
Nişanı arkadaşların yazdigi kadariyla biliyorum canim daha kahverenginde ve sumuksu bir kivami varmış. Muayene sonrası kanama bildiğin adet kanı gibi kırmızı ve akışkan. 2 gun sürebilir eger devam ederse gelirsin dedi doktor. Karışmaz gibi geldi bana ikisiÇatı muayenesinden sonra kanama olursa nişanla karışır mı acaba ya?
Aynen benim de hiç gelmedi.
Kızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Oh masallah kiloda bizi gecmisKızlar ben muayeneden çıktım. Alttan da karından da muayene etti doktor. 2 cm açıklığım var. Sancım bi tane çıktı. 3700 kilo olmuş bebek. Çatın uygun, 4e varmadan doğurtalım dedi. Pazartesi sabah 8de hastaneye gidicem. Suni sancı ile doğacak İnşallah
Yine de benden önce doğum yaparsın. Ama uyanman falan belki de denk gelirizCnm dr sabah 8 8.30 gel dedi test falan yaparsa 10 olur bence devlette olucak çünkü
Aynen cnmYine de benden önce doğum yaparsın. Ama uyanman falan belki de denk gelirizben yazabilir miyim buraya bilmiyorum artık müsait olursak yazarız.
Devlette spinal yapıyomuş yazmıştı burdan bi arkadasYine de benden önce doğum yaparsın. Ama uyanman falan belki de denk gelirizben yazabilir miyim buraya bilmiyorum artık müsait olursak yazarız.
İnşallah olur açılman canım bi anda olacak birşey sonuçtaNişanı arkadaşların yazdigi kadariyla biliyorum canim daha kahverenginde ve sumuksu bir kivami varmış. Muayene sonrası kanama bildiğin adet kanı gibi kırmızı ve akışkan. 2 gun sürebilir eger devam ederse gelirsin dedi doktor. Karışmaz gibi geldi bana ikisi
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsüngöğüs ucu olmayanı duymustum da buyuk olup da bebegin tutmamasini ilk defa duydum alışırsınız insallah en kisa zamanda
Oh masallah kiloda bizi gecmis
açılman olmasina sevindim darısı banaaPazartesiye ne kaldi surada cok heyecanli
Birde canım son gittiğimde başakşehir hastanesine kadın bir doktordan randevu almıştım içerde birde erkek asistan vardı ona baktırdı yani çocuk yeni öğreniyor ultrasonu belli öylesine bir muayene oldu başına geldimi seninde asistan denk geldimi odada açıkcası bir kal geldi banaAnladım cnm hayırlısı olsun hepimiz için doğum için acile bi kagıdla yolladı beni
anlıyorum canım seni Allah kolaylık versin azcık büyüsün alır İnşallah.bende hep gögüs ucum küçük die korkardım tutamaz dıe demekki büyük olmasıda sıkıntıymış bunu bilmiordum.Alamiyo meme ucumu cok buyuk geliyo uc kullaniyorum gogus ucunu tutabilsin diye
hadi hayırlı olsun canım saglıcakla al bebeğini kucagına İnşallahKızlar ben muayeneden çıktım. Alttan da karından da muayene etti doktor. 2 cm açıklığım var. Sancım bi tane çıktı. 3700 kilo olmuş bebek. Çatın uygun, 4e varmadan doğurtalım dedi. Pazartesi sabah 8de hastaneye gidicem. Suni sancı ile doğacak İnşallah
İnşallah canım. İnşallah sen de kolay doğum yaparsınhadi hayırlı olsun canım saglıcakla al bebeğini kucagına İnşallah
Yok cnm 3 kere gittim tekti drlar eşimi bile almadılar hangisiydi ismini hatırlıyo musunBirde canım son gittiğimde başakşehir hastanesine kadın bir doktordan randevu almıştım içerde birde erkek asistan vardı ona baktırdı yani çocuk yeni öğreniyor ultrasonu belli öylesine bir muayene oldu başına geldimi seninde asistan denk geldimi odada açıkcası bir kal geldi bana
amin canım İnşallahİnşallah canım. İnşallah sen de kolay doğum yaparsın
nette sürekli bi korse karşıma çıkıyor ama hiç dikkat etmedm ya bidaha denk gelrsem senin için bakim.böyle sarmalı gbiydı öylesi daha rahat olur gbı geldi bana.ben hamilelik dışında almştım şort gbi giyiyosun gogus hızasında kalıo askılı normalde iyi bu model ama dikişler faln sıkıntılı olabılır.oyuzden sarmal şekilde olanlardan olursa daha rahat olur die düşünüyorum.Kızlar doğum sonrası korse için bir tavsiyeniz var mı ? Normal yada sezeryan henüz belli değil ama hazırlıklı olmak istiyorum. Hangi marka nasıl bir korse almalı ?
Kızlar doğum sonrası korse için bir tavsiyeniz var mı ? Normal yada sezeryan henüz belli değil ama hazırlıklı olmak istiyorum. Hangi marka nasıl bir korse almalı ?
Kanaman oldu mu? Acılı bir islem mi?İnşallah olur açılman canım bi anda olacak birşey sonuçtadoktor o sıyırmayı bana yapmaya çalıştı bu arada. Ama tam yapamadım dedi çünkü bebek yukarda dedi. Haftasonu bebek gelmezse pazartesi olacak işte.
Benimde kızım 1 haftada geriden geliyor başından beri. Dr minyon olacak genetiği böyle dedi. Sorun saymıyor. 2700-2800 olacak diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?