Eki Görüntüle 2654436
benim dediğim bu tarz canım ama hiç kullanmadım kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur tabıkı.bunda sdece şu dikkatmi çekti şimdi biraz yukarda duruo sanırım sarkan göbeği tam toplayabilir mi emin olamadım
Kızlar doğum sonrası korse için bir tavsiyeniz var mı ? Normal yada sezeryan henüz belli değil ama hazırlıklı olmak istiyorum. Hangi marka nasıl bir korse almalı ?
Eki Görüntüle 2654436
benim dediğim bu tarz canım ama hiç kullanmadım kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur tabıkı.bunda sdece şu dikkatmi çekti şimdi biraz yukarda duruo sanırım sarkan göbeği tam toplayabilir mi emin olamadım
Yaa duydum sevindim, varsın minyon olsun.. şu Anki kilosu kaç acaba ...Hasta olmasın da Ben sikintili bir durum sanıyorum.. Hayır olsun inşallah Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz Teşekkür ederim..
Göründüğünden daha aşağısını da saracak gibiydi ben denediğimde. Cırtcırtları falan baya sıkı tutuyo.
Ama kalın biraz. Vücuda yapışan tişörtten falan direkt belli olur. Salaş giyilirse göze batmaz bence.
Methedilen bi korse, inşallah işe yarar Bi tek kalın olmasından şikayet ediliyo genelde.
Tansiyon sıkıntım olduğunda dolayı bı karışık orası ama doktor normal dogur dedi Hiç sancım yok... Ne düşünüyor çok merak ediyorum siz nasılsınız geçti mi agrilariniz
Kızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Rabbim Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Pazartesi günü çıktım hastaneden salı günü de gogsumum biri çok şişti süt doldu bebek ememedi onun için tekrar hastaneye gittim komple bosaltmak gerekiyor dediler salı dan beri onunla uğraşıyorum sagiyorum sürekli bu süre de de nete bakamadım. Ağrılarım gün geçtikçe azalıyor....bende durum böyle
Rabbim Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Pazartesi günü çıktım hastaneden salı günü de gogsumum biri çok şişti süt doldu bebek ememedi onun için tekrar hastaneye gittim komple bosaltmak gerekiyor dediler salı dan beri onunla uğraşıyorum sagiyorum sürekli bu süre de de nete bakamadım. Ağrılarım gün geçtikçe azalıyor....bende durum böyle