2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok teşekkür ederim canım. Bende gördüm bunları ama dediğin gibi hiç fikrim yok daha önceden kullananlar da yazarsa çok iyi olur bizim için

Kızlar doğum sonrası korse için bir tavsiyeniz var mı ? Normal yada sezeryan henüz belli değil ama hazırlıklı olmak istiyorum. Hangi marka nasıl bir korse almalı ?
Ben bunun ten rengi olanını aldım. Biraz kalın ama sağlam sarar sarmalar gibi duruyo.
Koca göbeğimle pek kapatamadım şimdilik

Yaa duydum sevindim, varsın minyon olsun.. şu Anki kilosu kaç acaba ...Hasta olmasın da Ben sikintili bir durum sanıyorum.. Hayır olsun inşallah Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz Teşekkür ederim..

1 hafta önce 36+2 de 2579 gr dı. Dediğim gibi başından beri aynı old için önemli değil diyor dr. Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil

Ben bunun ten rengi olanını aldım. Biraz kalın ama sağlam sarar sarmalar gibi duruyo.
Koca göbeğimle pek kapatamadım şimdilik
güle güle kullan canım.tam alt kısımdan toplarmı sence.toplarsa rahat kullanışlı bişeye benzıo.
peki lohusalık dısında kıyafet altındanda gylır mı sanki kaba durur gbi

güle güle kullan canım.tam alt kısımdan toplarmı sence.toplarsa rahat kullanışlı bişeye benzıo.
peki lohusalık dısında kıyafet altındanda gylır mı sanki kaba durur gbi
Göründüğünden daha aşağısını da saracak gibiydi ben denediğimde. Cırtcırtları falan baya sıkı tutuyo.
Ama kalın biraz. Vücuda yapışan tişörtten falan direkt belli olur. Salaş giyilirse göze batmaz bence.
Methedilen bi korse, inşallah işe yarar Bi tek kalın olmasından şikayet ediliyo genelde.

Hayırlı olsun canım Uykuyu sevse de zorla uyandır

I istanbul24 cnm nasıl oldun hiç girmiyosun galiba 29 a gün verdiler bana
Rabbim Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Pazartesi günü çıktım hastaneden salı günü de gogsumum biri çok şişti süt doldu bebek ememedi onun için tekrar hastaneye gittim komple bosaltmak gerekiyor dediler salı dan beri onunla uğraşıyorum sagiyorum sürekli bu süre de de nete bakamadım. Ağrılarım gün geçtikçe azalıyor....bende durum böyle

Boşaldıgını nasıl alıycaz ki acaba bide sende acilden mi giriş yapmıştın cnm çok geçmiş olsun kaç gece kaşmış oluyosun hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…