- 6 Kasım 2019
- 249
- 225
- 18
Canim benimde bebek yukarda ,doktor dedi son anda kadar inmesini bekleriz inmezse sezeryan dedi.senin öyle birsey dedi mi yada sanciyla iner falanKanama da olmadı acı da ama tam sıyıramadı. Bebek yukarda dedi.
İşte nesquik sonucta zarsrlımı olur diye düşündüm ama günde bir bardak denicemBence dene çünkü işe yaramasa bile zarar verme ihtimali yok günde bi kere denene bilir bence
Yok canım öyle birşey demedi. Zatdn sancıyla iniyor bebek hem de sancıyla açılıyorsun. Şimdi bize beklediğimiz sancı yok. O yüzden yukarda olmaları normal.Canim benimde bebek yukarda ,doktor dedi son anda kadar inmesini bekleriz inmezse sezeryan dedi.senin öyle birsey dedi mi yada sanciyla iner falan
Gozun aydin canimKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Hayırlı uğurlu olsun canım çok geçmiş olsunKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
Aa simdiye kadar bu konuda okudugum en mantikli aciklama idi cok tesekkurlerYok canım öyle birşey demedi. Zatdn sancıyla iniyor bebek hem de sancıyla açılıyorsun. Şimdi bize beklediğimiz sancı yok. O yüzden yukarda olmaları normal.
Hayırlı olsun canım . Bizim bebekte kilo alacak gibi bana doktorum öyle bir şey demedi benim mi söylemem gerekiyor . Ilk gebeligim olacak benimde . Yani normal istiyorum . Kiloda çok almasını istemiyorum seninki tam kilosunda gibi . Ben doktora demelimiyim . Onada kaç kere dedim bebek kilo alırsa nasil olcak diye bide riskte almıyolar . 4 kiloya yaklaşinca sezeryana aliyolarmış . Ne yapmaliyim ya senin bu yazinı görünce suan kafam karıştı hic bilmiyorumKızlar ben muayeneden çıktım. Alttan da karından da muayene etti doktor. 2 cm açıklığım var. Sancım bi tane çıktı. 3700 kilo olmuş bebek. Çatın uygun, 4e varmadan doğurtalım dedi. Pazartesi sabah 8de hastaneye gidicem. Suni sancı ile doğacak İnşallah
1 hafta önce 36+2 de 2579 gr dı. Dediğim gibi başından beri aynı old için önemli değil diyor dr. Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil
Ben 19.06.2020 de doğum oldu
Epey geçti canım daha iyiyim artık
Sanmıyorum çünkü kilosu gayet normal 2500 altı sorun oluyor genelde
Yok odaya geldikten sonra bir kac defa geldiler karnima bastirarak kanin aşağıdan cikmasi içinKan boşaltma ne ben ilk defa duyuyorum, sezeryan sırasın da mi bosaltiyolar ?
Sknti canim agzina sigmiyo su an zorlaniyo silikon ucla cozduk sorunuanlıyorum canım seni Allah kolaylık versin azcık büyüsün alır İnşallah.bende hep gögüs ucum küçük die korkardım tutamaz dıe demekki büyük olmasıda sıkıntıymış bunu bilmiordum.
Sinirlensede uyandiriyom vallaHayırlı olsun canımUykuyu sevse de zorla uyandır
Canım bu benim ikinci doğumum olacak. Doktor alttan muayene etti, 3700ü çıkarabilecek çatın var dedi. Fakat bu gidişle 4ü aşarsa çok zorlanırsın, bebeğin omzu takılabilir dedi. Benim ilki de suni sancı ile doğmuştu. O yüzden bu kez de olacağına inanıyorum dedi. Sezeryan birşeyler ters giderse bi alternatif olacak bizim için. Ama önce normali denemek istiyor. Doktordan doktora fikirler değişebilir tabi. Yine de suni sancıyı neden denemediğini sorabilirsin dilersen.Hayırlı olsun canım . Bizim bebekte kilo alacak gibi bana doktorum öyle bir şey demedi benim mi söylemem gerekiyor . Ilk gebeligim olacak benimde . Yani normal istiyorum . Kiloda çok almasını istemiyorum seninki tam kilosunda gibi . Ben doktora demelimiyim . Onada kaç kere dedim bebek kilo alırsa nasil olcak diye bide riskte almıyolar . 4 kiloya yaklaşinca sezeryana aliyolarmış . Ne yapmaliyim ya senin bu yazinı görünce suan kafam karıştı hic bilmiyorum
Sagol canim hii cok yoruldu pasa annemde diyo neyin yorgunluğu bu diyeGozun aydin canim
Allah bagislasin
Yorgunluktan uyuyodur
Cok tesekkurler.Hayırlı uğurlu olsun canım çok geçmiş olsun
Sık sık emzir canım sarılık olmasın. Gözün aydın olsunKızlar dogum oldu sezeryan zor degildi ama şu sürekli gelip karından kan bosaltma olayı ve susuzluk cok fena yavrucak sağlıklı şükür yanımda gogus ucum buyuk geliyo bide silikon ucla deniycez emmektense uykuyu seven bir cocuk
hmm anladım canım ozaman sdece lohusalık donem için uyarlanmış normal bi abiye altnda faln gıyılmez.Göründüğünden daha aşağısını da saracak gibiydi ben denediğimde. Cırtcırtları falan baya sıkı tutuyo.
Ama kalın biraz. Vücuda yapışan tişörtten falan direkt belli olur. Salaş giyilirse göze batmaz bence.
Methedilen bi korse, inşallah işe yararBi tek kalın olmasından şikayet ediliyo genelde.
Hadi hayırlısı olsun ozamanKızlar ben muayeneden çıktım. Alttan da karından da muayene etti doktor. 2 cm açıklığım var. Sancım bi tane çıktı. 3700 kilo olmuş bebek. Çatın uygun, 4e varmadan doğurtalım dedi. Pazartesi sabah 8de hastaneye gidicem. Suni sancı ile doğacak İnşallah
Derin nefes al.. Doktorum bu gidişle normal doğum yapamazsın dedi Kayınvalidem hemen bana Sezeryani napacaksin bekle biraz daha normal dogur diyorKızlar benim bebekler ikiz biliyorsunuz. Ben hem emzirip hem mama veriyorum ama bazen lohusa kafasından sanırım sadece anne sütü vermediğim için üzülüyorum kafama çok takıyorum. Mamaya asla karşı bir insan değilim aslında gerek varsa verilmeli ama ne bileyim yanımda kayınvalidem var bu çocuk doymadı dedikçe sanki ben evladımı doyuramıyorum eksiğim gibi hissediyorum. Bu hisler de geçici bunu da biliyorum ama birileriyle paylaşmam lazım çok bunaldım
Listeye ekleyelim 21 doğumlu mu 22si mi?Rabbim Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Pazartesi günü çıktım hastaneden salı günü de gogsumum biri çok şişti süt doldu bebek ememedi onun için tekrar hastaneye gittim komple bosaltmak gerekiyor dediler salı dan beri onunla uğraşıyorum sagiyorum sürekli bu süre de de nete bakamadım. Ağrılarım gün geçtikçe azalıyor....bende durum böyle
Benim geçenlerde hafif bir kanamam olmuştu acilden giriş yaptım.Benden öncede bir bayan vardı normal randevu alamadığı için aylık kontrolüne acilden girmek istemiş içerde en az 4 tane erkek dr vardı tabi çoğu asistan kadının girmesiyle çıkması bir oldu hayırdır dedim ne oldu vajinalden bakmamız gerekiyor demişler kadın yok deyincede prosodür böyle istersen dışarda biraz düşün öyle gel demişler.kadın moralim çok bozuldu ben muayene olmıycam dedi.tabi bende başıma geleceği anladığım için muayene olmadan çıktım acilden.Yok işte bende acemiyim yeşil alana gitcekmişiz abim orda yemekhanede çalışıyo artık o yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?