2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bugün bebeğim fazla hareket ediyor yani sabahtan beri onu hissediyorum iş yaptığım halde bile ve şimdi de poposunu kaldırıyor değişik şeyler yarin randevum varda ama merak ettim sıkıntılı birsey yoktur inşallah? Bu haftalar öyle yapar mi sizce?

Boşaldıgını nasıl alıycaz ki acaba bide sende acilden mi giriş yapmıştın cnm çok geçmiş olsun kaç gece kaşmış oluyosun hastanede
Teşekkür ederim cnm. Evet acilden giriş yapmıştım. Benim kalişım biraz uzun oldu cuma akşam 10 da ameliyat tan çıktım. 48 saat geçmesi gerekiyor dediler pazar günü akşam saat 10 da doluyodu o yüzden çıkarmadılar pazartesi ye sarktı Pazartesi günü de tekrar tahlil yapıldı bana kan degerlerime ve alt ast ye tekrar bakıldı. Bebek için de işitme testi için ugrastik ama bebek durmadı yapilamadi. Akşam 7 gibi çıkış işlemleri bitti. Sen pazartesi den gidiceksin. Sezeryandan çıkış saatine göre 48 saati tamamlamadan gondermiyorlar

Benimde öyle yarım saattir hareketli gün içinde de öyle bu iyi birşeydir bence ya

Kizlar 2gundur fil ayaklariyla dolasiyorum
Vucud ben ama ayaklar filden emanet almisim gibi
Bircogunuz yazdi ne yapilmasi gerektigini ama aklimda kalanlar: soguk su, ayaklar havada, dinlenmek, baska ne oneriyosunuz

Biri verdi 2 si vermedi cnm dra bağlı galiba ama gösterip söylüyolar ama özelde vermedi çünkü çok büyük oldugu için bişeyde gözükmüyor cnm bende öyle alttan bakamaz benim zaten raporum var ben muayene olmıycam ki rapora bakıp söyliycek yatış yapıcak inşallah

Tmm cnm çok sagol inan çok yardımcı oldum içim çıpır çıpır korkuyorum galiba hskkını helal et

Canim Allah korumus senide bebeginide, soylediklerin dogruda
Ben en son gecen hafta gittim bidahaki rdvum haftaya
Burada 2haftada bir cagiriyolar herhangi ters giden bir durum olursa gidebilirsin ama onun haricinde 2haftada bir
Ben gittigimde 37+3 olucambve nst yok burda ancak 40. haftada var
Allaha emanet yasiyoruz yapacak bise yok
Turkiyenin gozunu seveyim ya

Allah'ın izni ile birşey olmaz ama mümkün oldkca gtmeye calisn iyi hisstmyrm deseniz yinede kontrl etmezler mi? Gönlünuzu ferah tutun bol bol su icin

Allah'ın izni ile birşey olmaz ama mümkün oldkca gtmeye calisn iyi hisstmyrm deseniz yinede kontrl etmezler mi? Gönlünuzu ferah tutun bol bol su icin
Allahtan oyle herhangi bir supheli durum olursa, iyi hissetmeme gibi direk dogumhaneye cikabiliriz. Acile falan gitmemize gerek kalmadan, dogumhanede gereken kontrol falan yapiliyo sorun varsa mudehale edilir
Carsamba gunu bebegim cok az kimildadi persembe gitmeyi dusunuyodum ama normale dondugu icin (hatta baya kipir kipirdi) vazgectim
Yani aslinda ilgisizlikden degilde herhafta kontrolu gerek duymuyolar, yoksa supheli herhangi bi durumda eve git yarin gel demiyolar. Gecenlerdede basima geldi az kimildadi dedim diye tum gun hastanede kontrol altinda kaldim
Oyuzden 2haftada bir olan kontrol, nst olmamasi bende panik yaratmiyo
Alistik artik ya
Onca kadin boyle dogurmus boyle kontrol yapilmis diyorum normallestiriyorum durumu kafamda
Yinede tedbiri elden birakmamak gerek
Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…