- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
Teşekkür ederim cnm. Evet acilden giriş yapmıştım. Benim kalişım biraz uzun oldu cuma akşam 10 da ameliyat tan çıktım. 48 saat geçmesi gerekiyor dediler pazar günü akşam saat 10 da doluyodu o yüzden çıkarmadılar pazartesi ye sarktı Pazartesi günü de tekrar tahlil yapıldı bana kan degerlerime ve alt ast ye tekrar bakıldı. Bebek için de işitme testi için ugrastik ama bebek durmadı yapilamadi. Akşam 7 gibi çıkış işlemleri bitti. Sen pazartesi den gidiceksin. Sezeryandan çıkış saatine göre 48 saati tamamlamadan gondermiyorlarBoşaldıgını nasıl alıycaz ki acaba bide sende acilden mi giriş yapmıştın cnm çok geçmiş olsun kaç gece kaşmış oluyosun hastanede
Benimde öyle yarım saattir hareketli gün içinde de öyle bu iyi birşeydir bence yaKızlar bugün bebeğim fazla hareket ediyor yani sabahtan beri onu hissediyorum iş yaptığım halde bile ve şimdi de poposunu kaldırıyor değişik şeyler yarin randevum varda ama merak ettim sıkıntılı birsey yoktur inşallah? Bu haftalar öyle yapar mi sizce?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin. Darısı bekleyen annelerin başına ....Tebrik ederim taze anneListeye ekledim isminizi.. Sağlıkla ve sevgiyle büyütün inşallah.. Dilerim sizin ve bebeginizin sağlık durumu iyidir..
Inşallah ya merak ettim neden böyle bugün ve şuan 3. Kez hıçkırıyorBenimde öyle yarım saattir hareketli gün içinde de öyle bu iyi birşeydir bence ya
öncesinde taş gibi ve aşırı gergindi.. sagdikca Yumuşama oluyor iyice yumusadiginda boşalmış oluyor.Boşaldıgını nasıl alıycaz ki acaba bide sende acilden mi giriş yapmıştın cnm çok geçmiş olsun kaç gece kaşmış oluyosun hastanede
Dogum yapmakKizlar 2gundur fil ayaklariyla dolasiyorum
Vucud ben ama ayaklar filden emanet almisim gibi
Bircogunuz yazdi ne yapilmasi gerektigini ama aklimda kalanlar: soguk su, ayaklar havada, dinlenmek, baska ne oneriyosunuz
Evet mümkünse 35 kimseyi stres yapmk değil amacım ama ben yaşadım kimse yaşamasınGeçmiş olsun canım haklısın son haftalar sık gidilmeli biz anlamayabiliyoruz. Kaçtan sonra haftada bir gitmek gerek 35ten sonramı acaba
Biri verdi 2 si vermedi cnm dra bağlı galiba ama gösterip söylüyolar ama özelde vermedi çünkü çok büyük oldugu için bişeyde gözükmüyor cnm bende öyle alttan bakamaz benim zaten raporum var ben muayene olmıycam ki rapora bakıp söyliycek yatış yapıcak inşallahBenim geçenlerde hafif bir kanamam olmuştu acilden giriş yaptım.Benden öncede bir bayan vardı normal randevu alamadığı için aylık kontrolüne acilden girmek istemiş içerde en az 4 tane erkek dr vardı tabi çoğu asistan kadının girmesiyle çıkması bir oldu hayırdır dedim ne oldu vajinalden bakmamız gerekiyor demişler kadın yok deyincede prosodür böyle istersen dışarda biraz düşün öyle gel demişler.kadın moralim çok bozuldu ben muayene olmıycam dedi.tabi bende başıma geleceği anladığım için muayene olmadan çıktım acilden.
Randevu olayına gelirsek geçen hafta cuma günü haftalık muayenem vardı perşembeye kadar bekledim sistem randevu vermedi bende mecbur eski doktorumdan randevu aldım cuma bildirim geldi ama salı günü için en erken randevuyu veriyordu işime yaramadı yani zatende almıştım.Ve bu haftada kontrol süresindeyim yarın gidip muayenemi olucam.Birde başakşehirde sana ultrason ve ölçüm kağıdı veriyorlarmı bana ilkinde vermişti ama ikincide vermedi 3 aya kadar veriyoruz buraya kaydediyoruz zaten dedi..
Tmm cnm çok sagol inan çok yardımcı oldum içim çıpır çıpır korkuyorum galiba hskkını helal etTeşekkür ederim cnm. Evet acilden giriş yapmıştım. Benim kalişım biraz uzun oldu cuma akşam 10 da ameliyat tan çıktım. 48 saat geçmesi gerekiyor dediler pazar günü akşam saat 10 da doluyodu o yüzden çıkarmadılar pazartesi ye sarktı Pazartesi günü de tekrar tahlil yapıldı bana kan degerlerime ve alt ast ye tekrar bakıldı. Bebek için de işitme testi için ugrastik ama bebek durmadı yapilamadi. Akşam 7 gibi çıkış işlemleri bitti. Sen pazartesi den gidiceksin. Sezeryandan çıkış saatine göre 48 saati tamamlamadan gondermiyorlar
Haha kesin cozum buDogum yapmak
Canim Allah korumus senide bebeginide, soylediklerin dogrudaSevgili anne adayları geçen sene ağustos ayında bebeğim oldu. 37+5de şükürler olsun sağlıklı. Fakat benin doktrm baştan beri her şey çok güzel diye son ay normal doğum diyerek 2 hafta 1 gel dedi. 2. Hafta kontrle gttgmde suyum tamamen bitmis zar üzerine yapışmıştı. Acil sezeryan oldum. Ki her gün hareketini hissdyrdm ve sürekli wc cktgm için su olayını anlamadm normal olarak.
Bunu neden söylüyorum korona var diyerek son ay kontrlnuzu lütfen Hafta da 1 yaptrn. Benim doktrm 40 yıllık hekimdi şehirde duayen kabul edilen bir doktrdu ama sonuç nereye varablrdi Allah korusun. O yüzden hamile görsem mutlaka söylerim. Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Keşke biri de beni uyarsaydı böyle.
Esin kalsin canimÇok morelim bozuk kimse refakatçı kalmak istemiyor covid yüzünden annem rahatsız offff
Devlette erkek almıyolar bide eşim fırında çalışıyor haftalık izni bile yok cnm yoksa çok isterdim kalsın yanımdaEsin kalsin canim
Anladim canim, kiz kardesin falan yokmuDevlette erkek almıyolar bide eşim fırında çalışıyor haftalık izni bile yok cnm yoksa çok isterdim kalsın yanımda
Allah'ın izni ile birşey olmaz ama mümkün oldkca gtmeye calisn iyi hisstmyrm deseniz yinede kontrl etmezler mi? Gönlünuzu ferah tutun bol bol su icinCanim Allah korumus senide bebeginide, soylediklerin dogruda
Ben en son gecen hafta gittim bidahaki rdvum haftaya
Burada 2haftada bir cagiriyolar herhangi ters giden bir durum olursa gidebilirsin ama onun haricinde 2haftada bir
Ben gittigimde 37+3 olucambve nst yok burda ancak 40. haftada var
Allaha emanet yasiyoruz yapacak bise yok
Turkiyenin gozunu seveyim ya
Allahtan oyle herhangi bir supheli durum olursa, iyi hissetmeme gibi direk dogumhaneye cikabiliriz. Acile falan gitmemize gerek kalmadan, dogumhanede gereken kontrol falan yapiliyo sorun varsa mudehale edilirAllah'ın izni ile birşey olmaz ama mümkün oldkca gtmeye calisn iyi hisstmyrm deseniz yinede kontrl etmezler mi? Gönlünuzu ferah tutun bol bol su icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?