2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay yok kızımda böyle değildi.. Bu oğlan diye mi bilmem çok hassas vücudum minik minik et benlerim bile çıktı.. Göbeğimin deliği ve etrafı acıyo

hatta bir yerde derim bile soyuldu

O et benleri bende de oldu ya
Benim kız ama
Oğlumda olmamıştı o zaman da yüzümde lekeler oldu

Kız sen ne kadar tatlısın ya

Cok ilginc birde ben sey duymustum dogrumu acaba folik asit 9 ay boyunca anne aliyor hafta emzirirken bile ..burda hamile kalmadan önce 3 ay bide hamileligin ilk 3 ayi

planlı hamile kalacaksan öncesinde başlatıyolar evet ama plansız ise 3-4 ay kullanıp sonra standart vitaminlere geçiyorsun ama onların içinde de az ama belli bi oranda var folik asit

Suni sancı istenilince mi yapılıyor . Yoksa açılma olunca su gelince ya da ne bilim herhangi bir belirti olmasi gerekiyor mu ?

onu da isteğe bağlı yapmıyorlar seyirde bir sıkıntı varsa yada doğum başlatılması gerekiyorsa...mesela su azalmışsa ,açılma ilerlemiyorsa Ya da benim gibi hamilelik şekerinden dolayı yada yada herhangi başka bir sebepten dolayı günü beklemeden bebeğin doğumu başlatılmak isteniyorsa Vs... rahimden fitil , suda eriyen bir benzeri bir ilaç yada infüzyon şeklindeki suni hormon yöntemleri kullanarak kendi sancılarının başlaması tetikleniyor.

hayırlısı olsun inşallah 4ün üstü normal doğumda risk (!) oluşturabileceği için yasal olarak sezeryana sebep göstererek onay verme ihtimalleri var. Tıbbi olarak Fetale Makrosomi olarak raporluyotlar zaten. Zorlayacaklarını sanmıyorum. Ama çok fazla 4kilo üzeri Sağlıklı doğum yapmış anne var. Bu birazda vücut yapısıyla ilgili sanırım. Benim ilk bebeğim 3,670 dü çok zorlanmıştım

Merhaba suan kac kilo bebeginiz? İnsülin kullandiniz mi yoksa diyet yeterli oldumu?

Minyon bir yapisi var demekki bebeginin canım uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…