2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hm . Anladım canım tesekkür ederim

Ne kadar olmuş canım.

Doktorda öyle dedi zayıf doğar dedi ama yine de üzüldüm

Endişeleniyorsun haklı olarak ama gel gör ki benim doktorum ve forumdan birçok arkadaşımızı da kilosu fazla diye endişelendirdiler, sıkı diyet yapıyorum 10 gündür korkuyla. Sağlığı yerinde olsun da doğunca ne kilolar alır annesi sen takma kafana. Bir anormallik olsa en başta doktorun söylerdi zaten..

Doğum yapan anneler cevap verirseniz sevinirim doğum öncesi nstde değerleriniz kaç çıktı? Şuan hastanedeyim 80 leri gördüm ama sancım yok merak ettim
sıklığı nasıl canım sık sık mı çıkıo.35 haftalıkken benımkılerde 90 akadr çıkmıştı ama serum verınce kesildi ne yaptın merak ettim

kaç kilo çıktı canım sımma canını bi problm yoktr inşallah

Kızlar ayıptyr söylemesi benden 2 gün önce bòyle katı ve yarı seffaf birazda sarımtırak Parca parca akıntı geldi Dünde yine aynî sekilde ve baya büyük parcalar Helsini toplasam yaklasık yarım avuc doldurur yani. Ama kan vs yok sancıda günde 1 yada 2 kere karnımdan giriyor ama bebegimin hareketleri azaldı sanki. Nişan böyle biseymi Acaba ? Sancım yok doktora gitmeliyim

benm
Ayy evet her hamilelik farklı bence de kızımda hiç böyle şeyler olmadı.. Bunda göbeğimin deliği dışarı çıktı mesela gerinmekten herhalde
benimde iilkinde göbeğim komple cıkmıştı bunda daha farklı şekilde dışarda yarısı gbi duruyo ayy sayılı günlerimiz kaldı cok heyecanlı :)

Mer
Merhaba bende uzun suredir buralarda yokum.herkes iyi insallah.bende 2.cocugumu kilolu oldugu icin 37.haftada sumi sanciyla dogurdum.2.oldugu icin daha kolay oluyor korkma

Benden de farklı zamanlarda 4 kez geldi o akıntı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorlar ama nstde bi tane sancım çıkmıştı perşembe günü.

37.haftada 3960 dedi dr yaein gel sanci verelim 3 hafta daha beklersek normal dogum.olmaz dedi3980 dogdu
Amannn söylenen kadar doğmuş benimki 3700 şuanda da 3900ü kolay doğurdun mu peki??? Bu gidişle ben de o civarda mecburiyetten suni alıcam. Nedense sancımdan umudum yok

Amannn söylenen kadar doğmuş benimki 3700 şuanda da 3900ü kolay doğurdun mu peki??? Bu gidişle ben de o civarda mecburiyetten suni alıcam. Nedense sancımdan umudum yok
39.haftadasin 1 haftan kalmis 4 kilo 4250 cikar cnm.benim dogumlarim ilk dogumumda panik yapmistim ama yine cok uzun surmemisti 4.5 saat surmustu.oda 37de suyum gelmisti suni sanciyla dogurmustum.2.incidede yuruye yuruye gittik sanciyi verdiler.az kalsin koridorda sedyede dogueuyordum ebe 2 de gelip bakicam dedi10 dk gec geldi dugmeye bastik bi geldi10 cm acilmavar benim.ikinmalarim baslamis.acil butonlariyla dogumhaneye gittik 2.ikinmada bebek ciktikorkma sende kolay digurursun dua et bol bol doguma girerkende meryem suresini okusunlar

Ayy maşallah ne kolay doğurmuşsun. Beni bugün çağırmıştı suniye ama annem kafamı karıştırdı. 3700 der 3300 anca doğar, kendi sancını bekle dedi. Doktorum ise zor doğum yaparsın 4 olursa diyor. Ne olacak halim bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…