- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Hm . Anladım canım tesekkür ederimonu da isteğe bağlı yapmıyorlarseyirde bir sıkıntı varsa yada doğum başlatılması gerekiyorsa...mesela su azalmışsa ,açılma ilerlemiyorsa Ya da benim gibi hamilelik şekerinden dolayı yada yada herhangi başka bir sebepten dolayı günü beklemeden bebeğin doğumu başlatılmak isteniyorsa Vs... rahimden fitil , suda eriyen bir benzeri bir ilaç yada infüzyon şeklindeki suni hormon yöntemleri kullanarak kendi sancılarının başlaması tetikleniyor.
Merhaba suan kac kilo bebeginiz? İnsülin kullandiniz mi yoksa diyet yeterli oldumu?
Yok ya sadece gıdıklama gibi bir his oluyor hiç acı falan yokInsallah négatif cikar canim
Nasildi test dedikleri kadar zormu ?
Ne kadar olmuş canım.Ya kızlar bugün ultrasonda 10 günde bebeğim nerdeyse hiç gram almamış aynı kilosu kordonunda hiçbir belirti yok küçük doğucak dedi senlik bişey yok dedi haftası zaten geriden geliyordu hep canım sıkıldı herşeyi yedim yaptım ama almamışhareketli de aslında ama anlamadım
Doktorda öyle dedi zayıf doğar dedi ama yine de üzüldüm
sıklığı nasıl canım sık sık mı çıkıo.35 haftalıkken benımkılerde 90 akadr çıkmıştı ama serum verınce kesildi ne yaptın merak ettimDoğum yapan anneler cevap verirseniz sevinirim doğum öncesi nstde değerleriniz kaç çıktı? Şuan hastanedeyim 80 leri gördüm ama sancım yok merak ettim
kaç kilo çıktı canım sımma canını bi problm yoktr inşallahYa kızlar bugün ultrasonda 10 günde bebeğim nerdeyse hiç gram almamış aynı kilosu kordonunda hiçbir belirti yok küçük doğucak dedi senlik bişey yok dedi haftası zaten geriden geliyordu hep canım sıkıldı herşeyi yedim yaptım ama almamışhareketli de aslında ama anlamadım
benimde iilkinde göbeğim komple cıkmıştı bunda daha farklı şekilde dışarda yarısı gbi duruyo ayy sayılı günlerimiz kaldı cok heyecanlı :)Ayy evet her hamilelik farklı bence de kızımda hiç böyle şeyler olmadı..Bunda göbeğimin deliği dışarı çıktı mesela gerinmekten herhalde
cnm nasılsn ? sezeryan nasıl geçti ?Ben Sezeryan doğuma gidiyorum kizlar birazdan dua edin
Merhaba bende uzun suredir buralarda yokum.herkes iyi insallah.bende 2.cocugumu kilolu oldugu icin 37.haftada sumi sanciyla dogurdum.2.oldugu icin daha kolay oluyor korkmaHayırlı olsun bebişleriniz AnneciklerRabbim Analı Babaklı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benimde 08.07 hayırlısıyla suni sancıyla normal doğum başlatıcak doktorum hamilelik diyabeti sebebiyle bebek 4 kilo üzerine çıkmadan alalım dedi doktorum. Okadar yalvardım sezeyan yapın diye Ama Almanya da illa doğal Doğum taraftarı oldukları icin bu Alamanlarbi sorun yok sezeryana onay veremeyiz diye yapmıyolar benim kararım ...benim vücudum... benim çocuğum... nasıl doğurucam bilemiyorum ilk kızımın doğumu çok sıkıntılıydı psikolojik olarak hiç hazır değilim keşke hiç çıkmasa diyorum doğumu düşününce
Benden de farklı zamanlarda 4 kez geldi o akıntı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorlar ama nstde bi tane sancım çıkmıştı perşembe günü.Kızlar ayıptyr söylemesi benden 2 gün önce bòyle katı ve yarı seffaf birazda sarımtırak Parca parca akıntı geldi Dünde yine aynî sekilde ve baya büyük parcalar Helsini toplasam yaklasık yarım avuc doldurur yani. Ama kan vs yok sancıda günde 1 yada 2 kere karnımdan giriyor ama bebegimin hareketleri azaldı sanki. Nişan böyle biseymi Acaba ? Sancım yok doktora gitmeliyim
Söyledikleri kiloda doğmuş muydu peki? Ultrasondan farklı mıydı kilosuMer
Merhaba bende uzun suredir buralarda yokum.herkes iyi insallah.bende 2.cocugumu kilolu oldugu icin 37.haftada sumi sanciyla dogurdum.2.oldugu icin daha kolay oluyor korkma
37.haftada 3960 dedi dr yaein gel sanci verelim 3 hafta daha beklersek normal dogum.olmaz dedi3980 dogduSöyledikleri kiloda doğmuş muydu peki? Ultrasondan farklı mıydı kilosu
10 gün sonra sezeryan günüm. Bakalım beklermi O günü oğluşum. 39+2 olmus olucaz o günBenden de farklı zamanlarda 4 kez geldi o akıntı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorlar ama nstde bi tane sancım çıkmıştı perşembe günü.
Amannn söylenen kadar doğmuş37.haftada 3960 dedi dr yaein gel sanci verelim 3 hafta daha beklersek normal dogum.olmaz dedi3980 dogdu
Hayırlısı olsun. Sancın tutsa bile hemen sezeryanla alırlar. Bu saattrn spnra sıkıntı olmaz inşallah10 gün sonra sezeryan günüm. Bakalım beklermi O günü oğluşum. 39+2 olmus olucaz o gün
39.haftadasin 1 haftan kalmis 4 kilo 4250 cikar cnm.benim dogumlarim ilk dogumumda panik yapmistim ama yine cok uzun surmemisti 4.5 saat surmustu.oda 37de suyum gelmisti suni sanciyla dogurmustum.2.incidede yuruye yuruye gittik sanciyi verdiler.az kalsin koridorda sedyede dogueuyordum ebe 2 de gelip bakicam dedi10 dk gec geldi dugmeye bastik bi geldi10 cm acilmavar benim.ikinmalarim baslamis.acil butonlariyla dogumhaneye gittik 2.ikinmada bebek ciktiAmannn söylenen kadar doğmuşbenimki 3700 şuanda da 3900ü kolay doğurdun mu peki??? Bu gidişle ben de o civarda mecburiyetten suni alıcam. Nedense sancımdan umudum yok
Eşin kalsın benim yanımda eşim kalacak hemşireler emzirmek için yardım ediyor zatenÇok morelim bozuk kimse refakatçı kalmak istemiyor covid yüzünden annem rahatsız offff
Ayy maşallah ne kolay doğurmuşsun. Beni bugün çağırmıştı suniye ama annem kafamı karıştırdı. 3700 der 3300 anca doğar, kendi sancını bekle dedi. Doktorum ise zor doğum yaparsın 4 olursa diyor. Ne olacak halim bilmiyorum....39.haftadasin 1 haftan kalmis 4 kilo 4250 cikar cnm.benim dogumlarim ilk dogumumda panik yapmistim ama yine cok uzun surmemisti 4.5 saat surmustu.oda 37de suyum gelmisti suni sanciyla dogurmustum.2.incidede yuruye yuruye gittik sanciyi verdiler.az kalsin koridorda sedyede dogueuyordum ebe 2 de gelip bakicam dedi10 dk gec geldi dugmeye bastik bi geldi10 cm acilmavar benim.ikinmalarim baslamis.acil butonlariyla dogumhaneye gittik 2.ikinmada bebek ciktikorkma sende kolay digurursun dua et bol bol doguma girerkende meryem suresini okusunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?