2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yani drunu dinle derim tabi ama 2.dogumun.oldugu icin sende daha bilincli oluyorsun daha kontrollu oluyorsun.3700 dediyse39.haftada hadi en fazla aldi 4 oldu yine cikarirsin yani bence ama sen bilirsin yine.

Kızlar bugün dr gittim oğluş 3250 gr olmuş. Açıklığa baktı 3 buçyk cm ama rahim aşşağıda olmadığı için iyi bişey şuan dedi tam anlamadım yani kendi sancını bekleyebiliriz dedi kısaca ama muayeneden sonra kanla karışık şeffaf akıntım oldu acaba nişan mı? Eve geldğimden beride kasıklarımda sancı var.

Mer

Merhaba bende uzun suredir buralarda yokum.herkes iyi insallah.bende 2.cocugumu kilolu oldugu icin 37.haftada sumi sanciyla dogurdum.2.oldugu icin daha kolay oluyor korkma

Ay insallah yaaa herkes öyle diyo 2.ler Daha kolay oluyo diye ama 11 yıl geçmesine rağmen ilk doğumun etkisinden kurtulamıyorum
Kaç kilo doğdu 2. Bebişin Allah bağışlasın ikisini de

bence gelen akıntı nişanın bekle bakalım sancılarında değişiklik artış olacak mı ? Nişan gelince hemen doğmuyorlar telaş etme

Maşallah çok güzel doğurmuşsun darısı hepimizin başına

bence gelen akıntı nişanın bekle bakalım sancılarında değişiklik artış olacak mı ? Nişan gelince hemen doğmuyorlar telaş etme ☺
Yok bende hemen doğmasını beklemiyorum da nişan konusu daha kan şeklinde olur sanıyordum açıklığa bakınca doğumu tetiklemiş oluyo sanırım doktor bi nevi.. sancı takibini nasıl yapmamız gerekiyor ya

Dualarımız seninle canımbebeğinle seni bekliyoruz inşallah kolaylıkla atlatırsın ❤
Allah sıkıntısız kolay doğumlar nasip etsin canım
Ayyy hadi sağlıkla gelsin, ağrın sızın az olsun, sütün gelsin bebişin hemen emsin, yanından ayrılmasın inşallah ❤
Sağlıkla gelsin İnşallah
Aaa birden nasıl karar verildi
Kız sen ne kadar tatlısın ya
Bugün günlerden bitekAnnemolsun olmuş o zaman, sağlıkla kucağına almak nasip olsun habersiz bırakma ☺☺
Ay doğum yapanlar ne çok arttı grupta B bitekAnnemolsun sağlıkla gelsin canım bebeğin çok kolay olur inşallah
Allah yardımcın olsun şimdiden gözün Aydın olsun

Cooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena

Buyuk ihtimal
Cooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
Masallah tebrik ederim.gozunuz aydin

Evet canım kilolu olsa dert olmasa dert vallahi. Sağlıklı olsunlarda doğunca alır inşallah doktorumda öyle dedi doğunca beslenir dedi 2500 geçince sorun olmaz dedi

Merhaba kızlar
3209 gr 49 cm olmuş kızım doğum için de bugün çatı muayenesi yaptı doktorum ve çatın çok dar sonuna kadar beklesek de normal doğum senin için çok zor dedi ve 10 Temmuz da zorunlu sezeryan olacağım. Sezeryan öncesi ve sonrası tavsiyeleriniz olursa sevinirim Bu zamana kadar kendimi hep normal diye şartladım olmayacağını öğrenince biraz canım sıkıldı ama sağlık olsun her şeyden önemlisi o tabi

Canim eger normal cok isteyen biriysen baska bi doktora daha gorun..bunu yasayan cok kisi var cunku..fikir almanin mutlaka faydasi olur bence

Doktorumda normal doğumu çok destekliyordu o yüzden dediğine güvendim ama bi canım sıkıldı çabuk ayağa kalkamıcam vs yanımdada çok kalamayacak annemler
Canim eger normal cok isteyen biriysen baska bi doktora daha gorun..bunu yasayan cok kisi var cunku..fikir almanin mutlaka faydasi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…