Yani drunu dinle derim tabi ama 2.dogumun.oldugu icin sende daha bilincli oluyorsun daha kontrollu oluyorsun.3700 dediyse39.haftada hadi en fazla aldi 4 oldu yine cikarirsin yani bence ama sen bilirsin yine.Ayy maşallah ne kolay doğurmuşsun. Beni bugün çağırmıştı suniye ama annem kafamı karıştırdı. 3700 der 3300 anca doğar, kendi sancını bekle dedi. Doktorum ise zor doğum yaparsın 4 olursa diyor. Ne olacak halim bilmiyorum....
Mer
Merhaba bende uzun suredir buralarda yokum.herkes iyi insallah.bende 2.cocugumu kilolu oldugu icin 37.haftada sumi sanciyla dogurdum.2.oldugu icin daha kolay oluyor korkma
Kızlar bugün dr gittim oğluş 3250 gr olmuş. Açıklığa baktı 3 buçyk cm ama rahim aşşağıda olmadığı için iyi bişey şuan dedi tam anlamadımyani kendi sancını bekleyebiliriz dedi kısaca ama muayeneden sonra kanla karışık şeffaf akıntım oldu acaba nişan mı? Eve geldğimden beride kasıklarımda sancı var.
Maşallah39.haftadasin 1 haftan kalmis 4 kilo 4250 cikar cnm.benim dogumlarim ilk dogumumda panik yapmistim ama yine cok uzun surmemisti 4.5 saat surmustu.oda 37de suyum gelmisti suni sanciyla dogurmustum.2.incidede yuruye yuruye gittik sanciyi verdiler.az kalsin koridorda sedyede dogueuyordum ebe 2 de gelip bakicam dedi10 dk gec geldi dugmeye bastik bi geldi10 cm acilmavar benim.ikinmalarim baslamis.acil butonlariyla dogumhaneye gittik 2.ikinmada bebek ciktikorkma sende kolay digurursun dua et bol bol doguma girerkende meryem suresini okusunlar
Yok bende hemen doğmasını beklemiyorum da nişan konusu daha kan şeklinde olur sanıyordumbence gelen akıntı nişanın bekle bakalım sancılarında değişiklik artış olacak mı ? Nişan gelince hemen doğmuyorlar telaş etme ☺
Dualarımız seninle canımbebeğinle seni bekliyoruz inşallah kolaylıkla atlatırsın ❤
Allah sıkıntısız kolay doğumlar nasip etsin canım
Ayyy hadi sağlıkla gelsin, ağrın sızın az olsun, sütün gelsin bebişin hemen emsin, yanından ayrılmasın inşallah ❤
Sağlıkla gelsin İnşallah
Aaa birden nasıl karar verildi
Kız sen ne kadar tatlısın ya
Bugün günlerden bitekAnnemolsun olmuş o zaman, sağlıkla kucağına almak nasip olsun habersiz bırakma ☺☺
Ay doğum yapanlar ne çok arttı gruptaB bitekAnnemolsun sağlıkla gelsin canım bebeğin çok kolay olur inşallah
Allah yardımcın olsunşimdiden gözün Aydın olsun
Buyuk ihtimalKızlar bugün dr gittim oğluş 3250 gr olmuş. Açıklığa baktı 3 buçyk cm ama rahim aşşağıda olmadığı için iyi bişey şuan dedi tam anlamadımyani kendi sancını bekleyebiliriz dedi kısaca ama muayeneden sonra kanla karışık şeffaf akıntım oldu acaba nişan mı? Eve geldğimden beride kasıklarımda sancı var.
Masallah tebrik ederim.gozunuz aydinCooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
34 hafta canımNe kadar olmuş canım.
Evet canım kilolu olsa dert olmasa dert vallahi. Sağlıklı olsunlarda doğunca alır inşallah doktorumda öyle dedi doğunca beslenir dedi 2500 geçince sorun olmaz dediEndişeleniyorsun haklı olarak ama gel gör ki benim doktorum ve forumdan birçok arkadaşımızı da kilosu fazla diye endişelendirdiler, sıkı diyet yapıyorum 10 gündür korkuyla. Sağlığı yerinde olsun da doğunca ne kilolar alır annesi sen takma kafana. Bir anormallik olsa en başta doktorun söylerdi zaten..
2350 canım 34 hafta bir sorun yok kordon akışı herseyi çok güzel dedi suyu falan sadece kilo alımı yavaşkaç kilo çıktı canım sımma canını bi problm yoktr inşallah
Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah ne kadar doğduCooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
Canım daha zamanı var dogana kadar 3000 gram olur..34 hafta canım
sıklığı nasıl canım sık sık mı çıkıo.35 haftalıkken benımkılerde 90 akadr çıkmıştı ama serum verınce kesildi ne yaptın merak ettim
Canim eger normal cok isteyen biriysen baska bi doktora daha gorun..bunu yasayan cok kisi var cunku..fikir almanin mutlaka faydasi olur benceMerhaba kızlar
3209 gr 49 cm olmuş kızım doğum için de bugün çatı muayenesi yaptı doktorum ve çatın çok dar sonuna kadar beklesek de normal doğum senin için çok zor dedi ve 10 Temmuz da zorunlu sezeryan olacağım. Sezeryan öncesi ve sonrası tavsiyeleriniz olursa sevinirimBu zamana kadar kendimi hep normal diye şartladım olmayacağını öğrenince biraz canım sıkıldı ama sağlık olsun her şeyden önemlisi o tabi
Canim eger normal cok isteyen biriysen baska bi doktora daha gorun..bunu yasayan cok kisi var cunku..fikir almanin mutlaka faydasi olur bence
Sağlıkla büyütün bebeğinizi ..Genel anestezi mi yaptılar ?Cooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?