- 23 Ekim 2012
- 335
- 261
- 303
Ay inşallahBenim adetlerim de seninki gibiydi canım. Yani ben de doğurana kadar o adet sancılarının işe yarayacağını düşünmüyordumAma şöyle diyeyim hiçbir şey hissetmeden 4 cm oldu. Ardından adetimin ilk başları gibi sancı çektiğimde 7 cm oldu adet sancısının çok çok fazlasını yaşadığımda zaten neredeyse doğuracaktım. Benim suyumu patlattıktan sonra asıl doğum sancısını yaşamaya başladım öncesinde dayanabilecek gibiydim . İnşallah sen de kolaylıkla doğurursun kuzum
Canım son biri soru kaçıncı gebeliğindiBenim adetlerim de seninki gibiydi canım. Yani ben de doğurana kadar o adet sancılarının işe yarayacağını düşünmüyordumAma şöyle diyeyim hiçbir şey hissetmeden 4 cm oldu. Ardından adetimin ilk başları gibi sancı çektiğimde 7 cm oldu adet sancısının çok çok fazlasını yaşadığımda zaten neredeyse doğuracaktım. Benim suyumu patlattıktan sonra asıl doğum sancısını yaşamaya başladım öncesinde dayanabilecek gibiydim . İnşallah sen de kolaylıkla doğurursun kuzum
Bugün kontrolum vardı canım gittim..ultrasonda hareketli görünüyor fakat ben çok hissedemiyorum.Doktor 3 günde 1 çağırdı artık konyrollere 40.haftadada doğumu başlatıcaz dedi..Hakkımızda hayırlısı.Canım bence doktora git bi suyunu kontrol ettir bu dönemde bebek hareketleri inanılmaz önemli ihmale gelmez
muayeneden kaynaklı da olabilir başka bişey de Dr danışma şansın varsa ihmal etme canımKizlar ben bugun muayeneye gittim nstde 70ler 50ler 40lar cikti. Alttan acilmama bakildi 2 cm olmus ve eve gelmeden once alisveris vs yaptim eve gelince benden leke gelmis. O muayeneden dolayi mi yoksa nisan mi bilmiyorumyogun koyu bi renk
Sağol canımMaşallah canım ellerine sağlık..
Keşke bende dikebilsem çok güzeller
Gynoferon kullanıyordum ben de doktor da iki gün önce gittiğimde artk gerek yok bırakabilirsin kan değerlerin iyi dedi. Ama sabahları çok zor oluyo özellikle ayak tabanlarım acıyo yataktan kalkıncaCanım seninle günlerimiz aynı gibi bende de ödem başlamıştı doktor kan ilacı yazdı şuan ödemler baya azaldı istersen doktorunla paylaş
Spinal mi olmuştun canımUcuncu gunde gayrt iyiydim gaz sancısı dışında agri yasamadim ilk gun destekle yürüdüm
Evet cnmSpinal mi olmuştun canım
Evet cnm
Kızlar merhaba ben de doğum Yapanlar kervanına katıldım12 gibi yatışım oldu Suni sancı verildi. Açıklıyım on santimi bulduğunda bebeğin başı aşağıda olmadığı için bayağı bir bekledik. Bol bol yürüdüm kesinlikle tavsiye ederim elimden geldiğince yakındım doktorun dediği süreçlerde bby yardımcı oldum. En zoru doğumhane kısmıydı sıkılmak da çok zorlandım ikinci doğum olmasına rağmen Sancım aşırı çok tu ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım normal doğum ile kilosu da 3. 800 Minik adamım Geride kalan herkese Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım
Allah kolaylık versin canım 15 günün fark edecgini sanmam insAllah emer kuzucuk sağlıkla büyütün insAllahKızlar bebekte emme refleksi yokşuan 15 gün erken doğdu diye mi bilmiyorum. biraz da göğüs ucum içe kaçık gibi göğüs kalkanı aldık ama onuda beğenmedi paşamama vermek zorunda kalırsam hangi mamayı önerirsiniz?
MaşAllah cnmMerhaba arkadaşlar biz evimize çıktık çok şükür bebek iyi bnde iyyim elhamdülillah Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.... Bebek beklediğimden çok ufak geldi inşallah bir an önce toplanır sarılık olmasın diye az az mama vermeye başladım ....
Hala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorummuayeneden kaynaklı da olabilir başka bişey de Dr danışma şansın varsa ihmal etme canım
Hadi inşallah bugünde senin güzel haberini alırız.Benim gece 2 de kan gelmeye başladı ,ertesi akşam 22.00 da ilk sancım başlamıştı. İnşallah seninde en kısa zamanda başlarHala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorum
Hadi hayırlısı bı avazda kurtulursun insAllahHala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorum
Valla ben çok korkuyordum korkulacak bişey yokmuş genel anestezi olmuştum ilk oğlumda ondan daha kolaydı inşallah sizinkide o şekilde kolay olurBende öyle olucam haftaya cuma nasıl rahat mı çok merak ediyorum ☺
Ne kadar doğdu canim Allah analı babalı büyütsün..Merhaba arkadaşlar biz evimize çıktık çok şükür bebek iyi bnde iyyim elhamdülillah Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.... Bebek beklediğimden çok ufak geldi inşallah bir an önce toplanır sarılık olmasın diye az az mama vermeye başladım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?