2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay inşallah içime bir ferahlık bıraktın gerçekten.. sen de çocuğunu güle güle sağlıklı günlerde buyut

Canım son biri soru kaçıncı gebeliğindi

Canım bence doktora git bi suyunu kontrol ettir bu dönemde bebek hareketleri inanılmaz önemli ihmale gelmez
Bugün kontrolum vardı canım gittim..ultrasonda hareketli görünüyor fakat ben çok hissedemiyorum.Doktor 3 günde 1 çağırdı artık konyrollere 40.haftadada doğumu başlatıcaz dedi..Hakkımızda hayırlısı.

Kizlar ben bugun muayeneye gittim nstde 70ler 50ler 40lar cikti. Alttan acilmama bakildi 2 cm olmus ve eve gelmeden once alisveris vs yaptim eve gelince benden leke gelmis. O muayeneden dolayi mi yoksa nisan mi bilmiyorum yogun koyu bi renk
muayeneden kaynaklı da olabilir başka bişey de Dr danışma şansın varsa ihmal etme canım
Maşallah canım ellerine sağlık..
Keşke bende dikebilsem çok güzeller
Sağol canım

Canım seninle günlerimiz aynı gibi bende de ödem başlamıştı doktor kan ilacı yazdı şuan ödemler baya azaldı istersen doktorunla paylaş
Gynoferon kullanıyordum ben de doktor da iki gün önce gittiğimde artk gerek yok bırakabilirsin kan değerlerin iyi dedi. Ama sabahları çok zor oluyo özellikle ayak tabanlarım acıyo yataktan kalkınca

Kızlar bebekte emme refleksi yokşuan 15 gün erken doğdu diye mi bilmiyorum. biraz da göğüs ucum içe kaçık gibi göğüs kalkanı aldık ama onuda beğenmedi paşa mama vermek zorunda kalırsam hangi mamayı önerirsiniz?

Gözün aydın canım, darısı tüm bekleyenlere

Allah kolaylık versin canım 15 günün fark edecgini sanmam insAllah emer kuzucuk sağlıkla büyütün insAllah
MaşAllah cnm toparlar insAllah bı an önce sağlıkla büyütün

muayeneden kaynaklı da olabilir başka bişey de Dr danışma şansın varsa ihmal etme canım
Hala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorum

Doğuranların gözü aydın.
Doğuma hazırlananları Allah bi avazda kurtarsın inşallah.
Bu sıcaklar beni de mahfetti.
Paylastiklarınızı bende kenardan takip ediyorum. Hepinizin mutluluğunu sizden habersiz paylaşıyorum. İnşallah bekleyenler olarak harika doğum hikayelerimizi yazarız.
Dualarım hepimizle

Hala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorum
Hadi inşallah bugünde senin güzel haberini alırız.Benim gece 2 de kan gelmeye başladı ,ertesi akşam 22.00 da ilk sancım başlamıştı. İnşallah seninde en kısa zamanda başlar

Kızlar ya bu şişlikler beni felaket rahatsız ediyor gün içinde de ayak el hafif şişlik oluyor ama gece uyurken resmen ayaklarım bacaklarım iki katı oluyor ve çok acıyor ayak tabanlarım niye yani hiç uyuyamıyorum evimiz çok sıcak ben ona buluyorum sıcak daha da artiriyormus sizce olmuş muydu gerçi doğum yapmayan baya az kişi kaldık snrm

Ne kadar doğdu canim Allah analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…