Cnm ben kızım da Hıpp kullandım bunda da nolur nolmaz diye yine aynı marka aldım kızım sevmiştiKızlar bebekte emme refleksi yokşuan 15 gün erken doğdu diye mi bilmiyorum. biraz da göğüs ucum içe kaçık gibi göğüs kalkanı aldık ama onuda beğenmedi paşamama vermek zorunda kalırsam hangi mamayı önerirsiniz?
Evet benim de öyle uykuya hasret kaldımBenimde uykum bir türlü gelmiyor.gündüzleri de başım ağrıyor.
Uykusuz gecelere hazırlıyormuş vücut kendini
Bebeklerinde alanları daraldığı için çok hareketli değil artıkDoğum yapmayan arkadaşlar karnınızda bebek hareketleriniz nasıl..Benimki bu ara çok durgun ..
Hala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorum
Bende aşırı terliyorum ama sezaryenla doğum yapacaksan vücut anestezi atmak için daha çok ter yapıyor Doğumdan sonra bunun 2 katı olurZaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünBen doğum yaptım arkadaşlar sabah 10,5 ta
4 cm açıklıkla geldim hastaneye hızlı ilerledi. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Yelpaze falan gotur yaninda, doguma seninle kim giriyosa esin veya annen onlar serinletsin seniValla benim de ilki Kasım ayindaydi .Bu yaza denk gelmesi beni epey sarstı.Sacım belime kadardı .Kökünden dibine kadar ter icindeydim doğum anında .Şuan bu Temmuz sıcağında dogumhanede ki halimi düşünemiyorumKlima olsa keşke.Bebek çıkınca zaten hemen sariyorlar bisicik olmaz
Senin doktorda benimkinin kafasindan, kesin yurtdışına gelip benimkiyle kafa kafaya verip kararlar aliyolarBana yapmadı bir hafta daha bekleyelim dedi . Doktorum yurt dışına gidip gelecek bir hafta içinde gelince bakalım dedi daha güzel olur dedi
Ötekinde böyle bir fırsatım olmamıştı cahillik ama bu sefer dediğin gibi yapayımYelpaze falan gotur yaninda, doguma seninle kim giriyosa esin veya annen onlar serinletsin seni
Amin canım. Bi direkt suni sancı ile başladık bebek iri doğma ihtimali olduğu için riske atmamak açısından.sancılar başlayınca suniyi kapatıp kendi sancımlamdrvam ettik ara ara takıldım yine suni amaNe kadar güzel. Gözün aydın. Darısı benim başımailk sanci ile mi başladı?
Insanlarin disarda beklemeside sacma geliyo banaÖtekinde böyle bir fırsatım olmamıştı cahillik ama bu sefer dediğin gibi yapayımŞaka bir yana ben doğuma gidince kimseye haber vermiyorum.Bir video izlemiştim.Disarida ne kadar kişi beklerse stresten o kadar saat doğum yaparsınız demisti.Gorumcem yaptı kapıda bir sürü kişi sabah girdi geceye kadar uğraştı.Ben eşimle gittim sadece ,1 saate doğurdum ama tamamen tesadüf bir olay oldu.Dedim videoda ki kadın haklıymış
amin canım Rabbim sanadaha hayrlı zamnda nasip etsin İnşallahYaaaaa MaşAllah kızlar Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende hala tık yok yaherkes doğuruyor ben bekliyorum herkes de inatla erkek bebek gününü doldurur diyor son 13 gün kaldı insAllah bende sağlıkla hayırlısyla normal doğum yaparım
Masallah Allah anali babalı büyütsün, hayirli olsun
Masallah ya seni merak ediyordum cok sukur dogum yapmissin Rabbim hayirli evlat etsin. Saglikli mutlu huzurlu olun insallah
Amin canlarım çok sagolunÇok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün bol bol sütlerin olsun
dün gece hepimiz oturduk isime karar verecez dıe sonuç yine karar veremedikHayirlisi artik dogumda musluman denk gelirse iyi olur
Ikrada guzel ikranurda guzel isim aslinda
Senin dusuncende onemli sen begeniyomusun
Ailende zamanla alisir bence
Isim oyle anlam olarakda telafuz olarakda kotu bi isim degil
amin canım amin.aynen öyle valla.Ayy süpermişSağlıkla kavuşun inşallah. Eli cok hafif diyorlar, sezaryen sonrası çok ağrı sızı olmadan toparladım diyor onunla doğum yapanlar, sizin nasıldı ilki merak ettim ama gerçekten hocaya çok güveniyorum
Ayy ne kadar güzelAllah birbirinize bağışlasın, ömrü güzel olsun ❤ İyi insanlara denk gelmek ne güzel olmuş, ekstra rahatlatmıştır seni, darısıburadaki herkesin başına
Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Sağlıkla gelsin❤
Siz nasil oldunuz? Benim hic agrim yok desem. Ne altta ne belde. Suan cok iyim. Lekem azar azar gelmeye devam ediyorMerhaba aynı durumdaydız seninle cuma günü halsizdim çok ve her wc ye çıktığımda kanlı sümüksü akıntı vardı peçetede. Bende ise belden giren ağrı yok sadrce alt karın ağrısı ve vajinada batma hissi vardı. Yarım saat önce yatskta dönerken tutamadığım bi sıvı sktı. Ec ye gittim hafif kanlı şeffaf su geliyor. Duş aldım şimdi uzandım kendimi dinliyorum bebek hareket ediyor yine aynı ağrılarım devam ediyor biraz geçsin eşimi uyandırcam doktoriçin. Doğumun yakın seninde kendini dinle bu ara
Dun karar verdim kura cektik hep ayni isim cikinca onda karar kildik esimledün gece hepimiz oturduk isime karar verecez dıe sonuç yine karar veremedikpazartesıye jadar vaktı var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?