2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cnm ben kızım da Hıpp kullandım bunda da nolur nolmaz diye yine aynı marka aldım kızım sevmişti

Hala geliyor azar azar pihtida var afedersin sumuksu seylerde sancim felan yok cok sik kasilmam oluyo saatte 4 5 tane sabahtan gidecegim insallah yatis derse ve cok acilmam yoksa biraz evde cekmek istiyorum

Merhaba aynı durumdaydız seninle cuma günü halsizdim çok ve her wc ye çıktığımda kanlı sümüksü akıntı vardı peçetede. Bende ise belden giren ağrı yok sadrce alt karın ağrısı ve vajinada batma hissi vardı. Yarım saat önce yatskta dönerken tutamadığım bi sıvı sktı. Ec ye gittim hafif kanlı şeffaf su geliyor. Duş aldım şimdi uzandım kendimi dinliyorum bebek hareket ediyor yine aynı ağrılarım devam ediyor biraz geçsin eşimi uyandırcam doktoriçin. Doğumun yakın seninde kendini dinle bu ara

Bende aşırı terliyorum ama sezaryenla doğum yapacaksan vücut anestezi atmak için daha çok ter yapıyor Doğumdan sonra bunun 2 katı olur

Selam kizlar dunki doktor kontrolumu aktarayim
37+3 olarak gittik
Once herzamanki gibi ebeye gorundum, lavman yapiliyomu sordum (sey bu dogum oncesi bagirsaklari mideyi temizleme islemi). Aranizda yapan oldumu ? Bana istege bagli istersen soylersin yapilir dedi. 2hafta sonraya tekrar kontrol dedi rdvu verdi.
Sonra doktoruma gectim. Herzaman oldugu gibi once idrar tahliliyle basladik.
Masaya yattim, yine baya bi bebegin kalp atislari falan olcumu yapti ama bu surecte hic konusmuyo. Bende bi sorun olup olmadigini sordum olcuyorum deyip gecistirdi. Kimildamasina falan bakti, ben o an anlatiyorum elim ayagim cok sisiyo kac kez soguk suya tutuyorum diyorum oda bana neden soguk diye soruyo, sanki cok abes biseymis gibi hem sisligi indirdigini hemde rahatlattigini soyledim. Bacaklarim kasinmaya basladi diye belirttim falan derken ultrasonu birakti karnimi olctu. Beyaz sivi kaybi yasiyorum surekli acigim varmi acaba dedim elinle bakti ama cok ileri gitmedi cunku eger degerse acikliga yol acarmis degmek istemiyorum dedi ama tahminen aciklik yok dedi
Neyse giyindikden sonra soruyorum kilosu boyu nekadardi diye, ona bakmadim zaten yuzde 10 yanilma payi var diye cevap verince sinir oldum. Odadan cikiyodum bu sefer nstye gidelim dedi, neden diye sordum bi sorunmu var (cunku normalde nst yok 40dan once bi sorun varsa aliyolar) bu sefer hizli kalp atisi gordum bi bakalim dedi
Nstye girdim kalp atislari normaldi, sancim en fazla 40a geliyodu, tabi bu nedemek sayi olarak hic bir bilgim yok. Bilgisi olanlar bana aciklarmi?
Sonra nst bitince hersey normal dedi tekrar 1hafta sonrasina cagirdi, kasinmalarim devam ederse gelmem gerektigini soyledi
Yani anlayacaginiz bu gidisimde biraz memnuniyetsiz ciktim
Hayirlisiyla bi doguraydim

Yelpaze falan gotur yaninda, doguma seninle kim giriyosa esin veya annen onlar serinletsin seni

Yelpaze falan gotur yaninda, doguma seninle kim giriyosa esin veya annen onlar serinletsin seni
Ötekinde böyle bir fırsatım olmamıştı cahillik ama bu sefer dediğin gibi yapayım Şaka bir yana ben doğuma gidince kimseye haber vermiyorum.Bir video izlemiştim.Disarida ne kadar kişi beklerse stresten o kadar saat doğum yaparsınız demisti.Gorumcem yaptı kapıda bir sürü kişi sabah girdi geceye kadar uğraştı.Ben eşimle gittim sadece ,1 saate doğurdum ama tamamen tesadüf bir olay oldu.Dedim videoda ki kadın haklıymış

Ne kadar güzel. Gözün aydın. Darısı benim başıma ilk sanci ile mi başladı?
Amin canım. Bi direkt suni sancı ile başladık bebek iri doğma ihtimali olduğu için riske atmamak açısından.sancılar başlayınca suniyi kapatıp kendi sancımlamdrvam ettik ara ara takıldım yine suni ama

Insanlarin disarda beklemeside sacma geliyo bana
Gidin evinizde bekleyin yani ne bilim hastane onunde bekleyince bebek dahami cabuk cikiyoki
Neyse su koronadan dolayi herkes evinde bekler artik

saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
A Arven fdn 26/06/2020
M Miranurr 27/06/2020
Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
Peripellas 30/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
Alessias 01/07/2020
M Mrs terazi 01/07/2020
V vuslat yolcusu 02/07/2020
jeremh 02/07/2020
Candysisters 02/07/2020
K kurabiyem_35 03/07/2020

Bugün günlerden,
M mutlu annee 04/07/2020
Z Zelnes 04/07/2020

Hayırlı doğumlar

S salihanifi 06/07/2020
bilgilisirine 06/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
D didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
pastirma 10/07/2020
pelomer 11/07/2020
shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020

amin canım Rabbim sanadaha hayrlı zamnda nasip etsin İnşallah

Hayirlisi artik dogumda musluman denk gelirse iyi olur
Ikrada guzel ikranurda guzel isim aslinda
Senin dusuncende onemli sen begeniyomusun
Ailende zamanla alisir bence
Isim oyle anlam olarakda telafuz olarakda kotu bi isim degil
dün gece hepimiz oturduk isime karar verecez dıe sonuç yine karar veremedik pazartesıye jadar vaktı var daha

Kizlar ikinci gebeligim ama iyice acemi gibiyim hic bisey anlamadim gece koydugum ped el ayasi kadar lekelenmis ve rengi cok koyu. Pecete koydum Cok azar azar geliyo jelimsi. Boyle mi olmali? İlki suyla gelmisti pembe renkti. Hastaneye gidecegim fakat beni direk yatisa almalarindan korkuyorum evde rahat rahat beklemek istiyorum

amin canım amin.aynen öyle valla.

Siz nasil oldunuz? Benim hic agrim yok desem. Ne altta ne belde. Suan cok iyim. Lekem azar azar gelmeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…