2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benziyorlar oğlum açık tenli kızım biraz daha koyu kafa yapıları, saç şekilleri falan benziyor. Kızım minik kuş gibi onun miniği gibi

Dordune de maşallah en iyi arkadaşın doğuştan yanında

Ben mama takviye veiyorum Aptamil kullanıyoruz biz.. Bizimki çok küçük olduğu için mi bilmiyorum gaz sancısı yapmadı ama meme reddi yaşamasın diye şırınga ile besledik hep alakası olabilir diye düşünüyorum.. kaşık biberonlar var Yenidoğan için ondan almayı düşünüyorum en kısa zamanda..

Doğru ilk oğlumda sadece anne sütü verdim 2 ay gaz sancısı çekti bildiğim kadarıyla mama pek gaz yapmaz dediler o yüzden merak ettim aptamili de nedense hiç sevmem daha doğrusu hiç mama vermek istemem ama bu gidişle ara ara vericem mecbur

Kizlar bu gaz durumunun bilimsel aciklamasi soyle, bebekler dogduklarinda bagirsak kivrimlari henuz olusmamis oluyormus gun gectikce olusmaya basliyor yaklasik 2 hafta kadar sonra gazli aglayan bebek oluyorlarmis eger emziriyorsaniz gaz yapmayan yiyecekler yemeli ve emzirdikten sonra gazlarini muhakkak cikarmalisiniz eger birikirse gece kriz oluyor sabaha kadar uyumuyorlar. Mama icinde gaz yapmayan mama arastirmasi yapin bence ve yine gazi biriktirmeden beslenmeden sonra alin. Tecrubelerim bu yonde. Kolik bebekler oluyor bazen onlarin sorunuda bagirsaklarindaki bi bakteri eksikliginden kaynakli oluyormus onada biogaia diye damla veriyo dr.lar
faydali olur insallah..

bizimde bir haftamız doldu demekki yavaştan başlıyor İnşAllah kolay atlatırız

Ben de gazcı başı olarak eski tecrübemi paylaşmak isterim. Özellikle mamadan sonra gaz olanlar için öncelikle onerim Golden Goat keçi sütü mama. Benim oğlumun inek sütü allerjisi olduğunun anlaşılması için 3 ay geçmişti. Mamayı keçi yapıp, emziren anne de inek sütü ürünlerini tüketmezse bebek rahatlarsa anlayın ki inek sütü dokunuyor. Tahlil de yaptırabilirsiniz, sanırım 3 ayı doldurunca. Umarım öyle bir şey yoktur ama geçmeyen gazda herkese söylerim bu yaşadığımı. Bağırsakları henüz inek sütünü sindirebilecek olgunlukta olmuyormuş. 3 yaşa kadar da veremedim ben inek sütü, 3 yaştan sonra bağırsakları tolere edebiliyormus. Bu konuda çok doluyum çok belli oluyor mu umarım hiçbirinde çıkmaz, benimki dahil

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bizlere de nasip etsin

Lohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom
Lohusalık kafası başka bişey ama eskilerin yaptığı hiçbişey de boşa değilmiş biraz tecrübe annelere bırakıp rahatlamak lazım bebeğinin babası görmeye geldimi

Kizlaar ağrım yok yok dedim bugün akşam uzerinden beri bel ağrısına adet ağrısı gibi ağrı eşlik ediyor vajinal baskı da hissediyorum ara ara hayırlısı bklm artk hayırlısyla gelsin benim minikte
Bende aynısını yaşıyorum bugün biraz gergin hissediyorum acaba yakında doğurur muyuz

Kizlaar ağrım yok yok dedim bugün akşam uzerinden beri bel ağrısına adet ağrısı gibi ağrı eşlik ediyor vajinal baskı da hissediyorum ara ara hayırlısı bklm artk hayırlısyla gelsin benim minikte
Canımcım senin ilkinde suni almıştın ama kendi sancın da vardı diye hatırlıyorum doğru mu? Yoksa hiç sancın yok muydu? Benim ilkinde de hiç sancım gelmedi ya bu da öyle olabilir. Ama senden umudum var

Amin inşallah. Var mi açıklık sizde ve kaç kilo?
yok bilmiyorum yani geçen hafta cuma kontrolüm vardı muayene etmesi nst de ağrı çıkmadı kilosuna 3500 demişti sizin ne kadar
Canımcım senin ilkinde suni almıştın ama kendi sancın da vardı diye hatırlıyorum doğru mu? Yoksa hiç sancın yok muydu? Benim ilkinde de hiç sancım gelmedi ya bu da öyle olabilir. Ama senden umudum var
Çok bı sancım yoktu canım ilkinde de hafif adet ağrısı gibi hissetmiştim sadece açılmam vardı suni ağrı vermislerdi suyumu açmadan oda çok etki etmedi fazla hissetmemiştim ağrı yine hafif ağrıyla gidecem suni alacam gibi hissediyorum hayırlısı bklm

Benim bugun 1 cm açılma gibi vardı bide kilosu 3500 çok kilolu değil ama alıyor ondan endişeliyiyorum sezaryan istemiyorum ameliyattan korktuğum için

Amcasimi
Sey ben ablasi saniyodum kazeni
Allah seni kız
Benim bugun 1 cm açılma gibi vardı bide kilosu 3500 çok kilolu değil ama alıyor ondan endişeliyiyorum sezaryan istemiyorum ameliyattan korktuğum için
Vajinal muayene yapmadan belli olmuyor snrm açılma ya da bebek kanala girmiş gözüküyor falan öyle mi muayene ediyorlar bilmiyorum benim şimdilik yok herhlde açılmam bende çok korkuyorum o yüzden yine normal olsun isterim insAllah sağlıkla hayırlısyla normal yoldan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…