- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Benziyorlar oğlum açık tenli kızım biraz daha koyukafa yapıları, saç şekilleri falan benziyor. Kızım minik kuş gibi onun miniği gibi
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz sarılıkta olmadık Rabbime ne kadar şükretsek azdır şu virüs döneminde hastanelere düşmedik ama bugün gaz sancıları başladı ne yapacam bilmiyorum bugün sütüm azdı mama verdim ağır mı geldi anlamadım mama veren varmı ne kullanıyorsunuz acaba. @Minnaklarim canım sen mama kullanıyormusun memnun musun ben sma verdim
Ciddi mi ben dışarı çıkarken bayadr terlik giyiyorum o da daraldı çok değişik gözüküyor ayaklarım bacaklarımBenim ayak odemim hala tam gecmedi 9 gün oldu
Doğru ilk oğlumda sadece anne sütü verdim 2 ay gaz sancısı çekti bildiğim kadarıyla mama pek gaz yapmaz dediler o yüzden merak ettim aptamili de nedense hiç sevmem daha doğrusu hiç mama vermek istemem ama bu gidişle ara ara vericem mecburCanım benimde mama ile gaz ortaya çıktı sanki. Aptamil kullanıyorum ben ama evdeki büyükler alakası yok. Bu gaz olayı kaçınılmaz diyor. Öyle çok değil bir gün birine sancı giriyor iki saat falan birgün birine
Dordune de maşallah ♥ en iyi arkadaşın doğuştan yanında
Ben mama takviye veiyorum Aptamil kullanıyoruz biz.. Bizimki çok küçük olduğu için mi bilmiyorum gaz sancısı yapmadı ama meme reddi yaşamasın diye şırınga ile besledik hep alakası olabilir diye düşünüyorum.. kaşık biberonlar var Yenidoğan için ondan almayı düşünüyorum en kısa zamanda..
Bana kendim terliklerim olmuyo evde bi dede terligi var sadece o oluyo iki gundur yeni yeni inmeye basladiCiddi mi ben dışarı çıkarken bayadr terlik giyiyorum o da daraldı çok değişik gözüküyor ayaklarım bacaklarım
Vala çok sinir bozucu sıcaklar iyice şişiriyor özellikle gece hareketsiz kalınca yatakta bı ayak daha oluyor sanki çok acıyorBana kendim terliklerim olmuyo evde bi dede terligi var sadece o oluyo iki gundur yeni yeni inmeye basladi
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bizlere de nasip etsinMerhaba arkadaşlar, benim de tarihim 14 temmuzdu ancak 30 haziranda nişanım geldi ertesi günü de doğurdum.
Kendi tecrübelerimi anlatmak istedim belki bir yararlanan ılur.
30 haziran sabah karşı 05.02 de nişanım geldi, yaklaşık 7-8 damla kan gibi miktarı. Doktoru aradık hemen, gidip bir kontrol ettirin dedi. Bu arada düzensiz hafif hafif sancılarım vardı ama sancı bile fenmez hafif gaz sıkkşması gibi. Hastanede baktılar hiç açılmam yok ama kanamam devam ediyordu, bir kere nişan gelip durmadı yani. Adetin son gğnleri gibi hafif hafif kanamam oldu hep doğurana kadar.
Sonra sizi yatıralım biraz kontrol edelim açılma olacak mı diye dediler, 6 gibi yatışım yapıldı öğlen 12 de 1 cm açılmam vardı ama sancılarım 4 dakikada bire düşmüştü ve baya şiddetlenmişti. Artık bıgün doğurursunuz yakınlarınıza haber verebilirsiniz dediler. Bu arada doktor açıklığımı kontrol ederken suyum da patladı zaten.
Sancılar artık şiddetlendikçe ben korkmaya başladım tabi acaba sezeryan mı yapsak diye çünkü bekliyoruz bekliyoruz açılmam artmıyor. Suni sancı verelim hızlandıralım dediler ama ancak 2 saat dayanabildim suni sanciya. Akşamüstü 5-6 gibi ben doktoruma nolur asezeryanla alın diye ağlıyordum ve açıklığım hala 1 cm di.
Çok uzatmak istemiyorum doğum yapmayanları korkutmamak için. Çok şükür gece 3.33 te normal doğumla bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu, anlatılabilecek gibi değil.
Size tavsiyem eğer mümkünse normal doğurun, evet çok acıyor sancı ama doğurunca her şey bitiyor, sanki hiç doğurmamış hatta hamile bilr kalmamış gibi maşallah oradan oraya sekiyorsun.
Ben özel hastanede doğurdum, hemşireler doktorlar hep maskeliydi ama ben takmadım hiç, zaten sancı çekerken mümkün değil maske takmak.
Soracağımız soru olursa yazarsınız. Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın, sağlıkla hayırla inşallah.
Bir de ben de hiç geçmeyen bir ağlama var, o ne zaman bitecek acaba :) Allah’a şükür mutluluk ağlaması.
Lohusalık kafası başka bişeyLohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom
Bende aynısını yaşıyorum bugün biraz gergin hissediyorum acaba yakında doğurur muyuzKizlaar ağrım yok yok dedim bugün akşam uzerinden beri bel ağrısına adet ağrısı gibi ağrı eşlik ediyor vajinal baskı da hissediyorum ara ara hayırlısı bklm artk hayırlısyla gelsin benim minikte
Ay hadi insAllah sağlıkla doguralim ya artıkBende aynısını yaşıyorum bugün biraz gergin hissediyorum acaba yakında doğurur muyuz
Amin inşallah. Var mi açıklık sizde ve kaç kilo?Ay hadi insAllah sağlıkla doguralim ya artık
Canımcım senin ilkinde suni almıştın ama kendi sancın da vardı diye hatırlıyorum doğru mu? Yoksa hiç sancın yok muydu? Benim ilkinde de hiç sancım gelmedi ya bu da öyle olabilir. Ama senden umudum varKizlaar ağrım yok yok dedim bugün akşam uzerinden beri bel ağrısına adet ağrısı gibi ağrı eşlik ediyor vajinal baskı da hissediyorum ara ara hayırlısı bklm artk hayırlısyla gelsin benim minikte
yok bilmiyorum yani geçen hafta cuma kontrolüm vardı muayene etmesi nst de ağrı çıkmadı kilosuna 3500 demişti sizin ne kadarAmin inşallah. Var mi açıklık sizde ve kaç kilo?
Çok bı sancım yoktu canım ilkinde de hafif adet ağrısı gibi hissetmiştim sadece açılmam vardı suni ağrı vermislerdi suyumu açmadan oda çok etki etmedi fazla hissetmemiştim ağrı yine hafif ağrıyla gidecem suni alacam gibi hissediyorum hayırlısı bklmCanımcım senin ilkinde suni almıştın ama kendi sancın da vardı diye hatırlıyorum doğru mu? Yoksa hiç sancın yok muydu? Benim ilkinde de hiç sancım gelmedi ya bu da öyle olabilir. Ama senden umudum var
AmcasimiSelam patron
@mutlu annee 04/07/2020
@Zelnes 04/07/2020
Tebrik ediyorum arkadaşları
tabi sizi de
Benim kızım da elleriniz den öper amcası
Amcasimi
Sey ben ablasi saniyodum kazeni
Evet bende kendimi.sorguladiim
Kendisi bu alemin sahibi ve reisi olur ...
yok bilmiyorum yani geçen hafta cuma kontrolüm vardı muayene etmesi nst de ağrı çıkmadı kilosuna 3500 demişti sizin ne kadar
Çok bı sancım yoktu canım ilkinde de hafif adet ağrısı gibi hissetmiştim sadece açılmam vardı suni ağrı vermislerdi suyumu açmadan oda çok etki etmedi fazla hissetmemiştim ağrı yine hafif ağrıyla gidecem suni alacam gibi hissediyorum hayırlısı bklm
Allah seni kızAmcasimi
Sey ben ablasi saniyodum kazeni
Vajinal muayene yapmadan belli olmuyor snrm açılma ya da bebek kanala girmiş gözüküyor falan öyle mi muayene ediyorlar bilmiyorum benim şimdilik yok herhlde açılmam bende çok korkuyorum o yüzden yine normal olsun isterim insAllah sağlıkla hayırlısyla normal yoldan gelirBenim bugun 1 cm açılma gibi vardı bide kilosu 3500 çok kilolu değil ama alıyor ondan endişeliyiyorum sezaryan istemiyorum ameliyattan korktuğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?