- 1 Ağustos 2017
- 79
- 76
- 38
- 44
Offf kiyamam Allah yardimcimiz olsunBenim ayak odemim hala tam gecmedi 9 gün oldu
Evet o muayene yapmadan olmuyor ama mst te de hiç sanci çıkmıyor nasıl oluyor o işAllah seni kız
Vajinal muayene yapmadan belli olmuyor snrm açılma ya da bebek kanala girmiş gözüküyor falan öyle mi muayene ediyorlar bilmiyorum benim şimdilik yok herhlde açılmam bende çok korkuyorum o yüzden yine normal olsun isterim insAllah sağlıkla hayırlısyla normal yoldan gelir
bugün doğum yapan oldu mu ?
sözümü tutmaya geldim.... 4 temmuzda doğum yapan tüm anneleri Pro yapmaya ....
Çok çok hafif oluyor bazen, benimki krem verdi 3 ay kullan dedi iz içinAynen sag tarafi sadece
Ben kayınvalideme hiçbir şeyi bırakamam çocuğu top gibi evirip çeviriyor krizlerdeyimLohusalık kafası başka bişeyama eskilerin yaptığı hiçbişey de boşa değilmiş biraz tecrübe annelere bırakıp rahatlamak lazım bebeğinin babası görmeye geldimi
Garip vala belki de acilmam olabilir yaniEvet o muayene yapmadan olmuyor ama mst te de hiç sanci çıkmıyor nasıl oluyor o iş
Evet olabillir kontrol etmek lazımGarip vala belki de acilmam olabilir yani
Kaçıncı haftandı canım sıklasıyor son haftada diye biliyorum ben natGünaydın kızlar benim ağrım devam
Dün akşam üzerinden beri önce geçmeyen bel ağrısı ardından adet ağrısı gibi karın ağrısı başladı hala da var geçen hafta cuma günü doktora gittiğimde nst de ağrı yoktu kendi doktorum çıktığı için acildeki doktora gösterdim güzel haftaya yine nst dedi gitmeli miyim çok ağrım sızım olmasa da
38+3 cnm 39. Haftadayim yani Dr görüşemedim ki işte acildeki de öyle demişti hafif ağrılar da var gitsem mi bı acile normal randevu bulamıyorum zaten yakinaKaçıncı haftandı canım sıklasıyor son haftada diye biliyorum ben nat
Evet cnm bendim iki kere oldu o zmn daha çok sıcak değildi eminim hani ter islakligi değildi birinde hatta rüyamda oğlumu emzirdigimi görmüştüm uyandığımda ıslaktı atletimFit mutlu anne canım sen mi demiştin gece üst tarafta ıslaklık var diye bende gece bir baktım üstümde göğsüme yakın yerde yuvarlak şekilde ıslaklık iz bırakmıs acaba süt mü damladı ya kafam karıstı izi kalmış bildiğin sarıya yakın gibi yaşayan varmı
Hayirli olsun Pro üye oldunuzBen sahan önce söylediğinizde de demiştim
Ben kayınvalideme hiçbir şeyi bırakamam çocuğu top gibi evirip çeviriyor krizlerdeyimona kalsa iki saatte beslenme olmaz gece 12 de besle at yatağa 3 5 saat uyusun. Ben öyle yaptım diyor. Sonrada benim çocuklarım çok sarılık olurdu sapsarı renge girerdi diyor. Bende 3 5 saat atıp yatırdığından olmasın dedim bir şey diyemedi. Doktorlar ne derse onu yapmaya çalışıyorum.
Fit mutlu anne canım sen mi demiştin gece üst tarafta ıslaklık var diye bende gece bir baktım üstümde göğsüme yakın yerde yuvarlak şekilde ıslaklık iz bırakmıs acaba süt mü damladı ya kafam karıstı izi kalmış bildiğin sarıya yakın gibi yaşayan varmı
Dun dr a sordum maske ile gireceksin doguma dedi.gerci benim sezaryen amaValla benim arkadaşlarım 2 ay önce doğum yaptığında tam pandemi ortası maske taktılar ama şuan belki daha serbesttir diye düşünüyorum
Evet kolestasa baktım pek belirtileri uymuyo inşallah da değildir. Bebeğe hiçbi etkisi olmuyo di mi bu pupp un? Hemen düzelmiş miydi doğumla beraber?Ay yok ya. Bende ilkinde de oldu. Hatta bacak içlerim de olmuştu. Bünye yapıyor. Sen yine de testini yaptır ama kolestas olsa el içleri kaşınıp şişiyor. Bizimki pupp. Doğumum yakın diye cildiyeye de gitmedim. Biliyorym çünkü doğum olunca düzeliyor.
Bebeğe hiçbir zararı yok canım. Benim doktorum böyle söyledi. Sen de doktoruna sor. Doğum olunca da hemen düzeliyor. Benim ilkinde bacak içlerime kadar inmişti bu. Çok fena kaşıntılı birşey. Bide döküntü yapıyor kırmızı kırmızıEvet kolestasa baktım pek belirtileri uymuyo inşallah da değildir. Bebeğe hiçbi etkisi olmuyo di mi bu pupp un? Hemen düzelmiş miydi doğumla beraber?
Canım doğum yaptın mı?Ben 9 da geldim hastaneye. Su geldiği için yatışım yapıldı. Sıfır sancı ve sıfır açıklık var. Nst kalp atışları iyi. Su gelince hatta rahatladım birazhareketlerini hissediyorum ama.doktor 12 saate doğurabilirsin dedi suni takacaklar birazdan. İlerlemezse sezaryen dediler bakalım bekliyoruz hastanede. Pembe kanlı akıntı gelmeye devam ediyor bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?