2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günaydın, bir sorum var nst de ağrınız çıktıktan ne kadar süre sonra normal doğum yaptınız? Benim 35. haftada nst de ağrı çıktı da meraktayım hızlı mı olacak yoksa süreç uzayacak mı?

Genita
2 hamileliğimde de göğsümde yeşil sarı mühür oluştu.Son 2-3 ay damla damla sutyenime gelip leke bırakıyordu.Suanda da gün içinde 2-3 kere damlaya damlaya leke oluşturuyor .Normal bir durum.Dogumdan hemen sonra sütün gelecek seninde demek ki

Ben doğumdan 12 saat önce nst deydim 0 sancı çıktı.Bildigin çizgi asagidaydi .Sonuç 12 saat sonra bebek kucagimdaydi Bir arkadaşım senin gibiydi 1 haftaya anca doğurdu Doktorun en iyisini bilir

Dogum yapan anneler bebeklerinizin basi kanala ne zaman gitmisti..yapmadan annelerede sorayim gitmis mi kanala sizin bebekler
Cuma kontrole gitmiştim.Kafasi kanala inmiş demisti.Ertesi gün sarı pembe Nisan geldi .Ertesi gece kan gelmeye başladı.Pazartesi sabaha karşı kızım doğmuştu

Selam kizlar :) dün bayagi bir yazdiklarinizi okudum muhtemel dogum tarihim Agustos gorunse de bebisimin Temmuz sonunda gelecegini dusunuyorum birazcik tecrubeli olanlar bana destekkk olun her gecen gun heyecanim artiyor

Bence git randevuda yokmus ne olur ne olmaz tam son hafta her an gelir falan
aynen cnm hazırlığımi yapıyorum her ihtimale karşı evi toparlayıp güzelce duşumu alıp çantayı da arabaya koyup cikicaz bklm yüksek ihtimal geri döncez oğlumun canı ağır snrm gelesi yok ama
Anladım canım bu ter değil iz kalmış yuvarlak şekilde sarımsı bildiğin
Sıkıntı olmaz cnm insAllah doğumdan sonra bol bol sütümuz olur da guzelce emer kuzular

Kızlar bu nts ye ben daha hiç girmedim kacıncı haftadan itibaren giriliyor çarşamba 38 haftalık olacağım daha ne muayne etti ne nts ye girdim

Ayy inşallah canım ya sevindim o zamann

Aynen canım hazırla ben çoktan hazırladım çantamı falan korkudan inşallah sağlıkla gelsinler ay evet sütümüz olsun inşallahhhh

Çok çok hafif oluyor bazen, benimki krem verdi 3 ay kullan dedi iz için

Bana da doktorum hiç bı krem yada bişi vermedi Size hangi kremi tavsiye etti acaba ?

Göbeğimizde düştü çok şükür

Selam Biz aynı gün doğum yaptık , tebrik ederim Bizim gobisimiz de alt kısım duruyor sanki hiç kopmayacak , banyo yaptırmış miydiniz ? Yada farklı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…