Bana da doktorum hiç bı krem yada bişi vermedi Size hangi kremi tavsiye etti acaba ?
Selam Biz aynı gün doğum yaptık , tebrik ederim ♥ Bizim gobisimiz de alt kısım duruyor sanki hiç kopmayacak , banyo yaptırmış miydiniz ? Yada farklı bişey
Bebeğe hiçbir zararı yok canım. Benim doktorum böyle söyledi. Sen de doktoruna sor. Doğum olunca da hemen düzeliyor. Benim ilkinde bacak içlerime kadar inmişti bu. Çok fena kaşıntılı birşey. Bide döküntü yapıyor kırmızı kırmızı
Evet kırmızı kırmızı oldu orası. Bakalım doğuma kadar nasıl olcam. Bi ayak şişliğimden yakınıyodum bi de bu kaşıntı geldi şimdi. Bebeğimin hayırlısıyla sağlıkla doğumu görsem de rahatlasam.
Bana da doktorum hiç bı krem yada bişi vermedi Size hangi kremi tavsiye etti acaba ?
Selam Biz aynı gün doğum yaptık , tebrik ederim ♥ Bizim gobisimiz de alt kısım duruyor sanki hiç kopmayacak , banyo yaptırmış miydiniz ? Yada farklı bişey
Yok cnm hatta cuma özele gittim o bi fısfıs yazdı baktım kurumuş almadım bile ama kanıyor ama öyle akıcı değil bakıyum durmazsa yarın zaten dra gidicez seninde gözün aydın olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah cnm
Ben kayınvalideme hiçbir şeyi bırakamam çocuğu top gibi evirip çeviriyor krizlerdeyim ona kalsa iki saatte beslenme olmaz gece 12 de besle at yatağa 3 5 saat uyusun. Ben öyle yaptım diyor. Sonrada benim çocuklarım çok sarılık olurdu sapsarı renge girerdi diyor. Bende 3 5 saat atıp yatırdığından olmasın dedim bir şey diyemedi. Doktorlar ne derse onu yapmaya çalışıyorum.
Yok cnm hatta cuma özele gittim o bi fısfıs yazdı baktım kurumuş almadım bile ama kanıyor ama öyle akıcı değil bakıyum durmazsa yarın zaten dra gidicez seninde gözün aydın olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah cnm
Amin , cümlemize
Bende dün gittim kontrole, normal dedi doktor.. fisfis bendede var her fırsatta uyguladim ; göbek dussunki daha rahat bezleyelim yarın bı haftaları dolacak Allah in izniyle.. ödemleri de attı .. belirginlesmistir eli yüzü
Selam kizlar :) dün bayagi bir yazdiklarinizi okudum muhtemel dogum tarihim Agustos gorunse de bebisimin Temmuz sonunda gelecegini dusunuyorum birazcik tecrubeli olanlar bana destekkk olun her gecen gun heyecanim artiyor
İlk çocuğun ne kadarlık oldu ? Benimde Ağustos 1 görünüyor ama o tarihe kalacağını düşünmüyorum.İlk doğumdan zaten açıklık kalıyor .İlki 39 da dünyaya gelmişti.Buda öyle olursa ,benimde 25 temmuz olur herhalde
Amin , cümlemize
Bende dün gittim kontrole, normal dedi doktor.. fisfis bendede var her fırsatta uyguladim ; göbek dussunki daha rahat bezleyelim yarın bı haftaları dolacak Allah in izniyle.. ödemleri de attı .. belirginlesmistir eli yüzü
İlk çocuğun ne kadarlık oldu ? Benimde Ağustos 1 görünüyor ama o tarihe kalacağını düşünmüyorum.İlk doğumdan zaten açıklık kalıyor .İlki 39 da dünyaya gelmişti.Buda öyle olursa ,benimde 25 temmuz olur herhalde
Allah allah benim doktor biraz eski kafalı ondan galiba... Ne soylesem eskiden varmıydı diyor çok rahat bir. Doktor ama güvenilir de aynı zamanda sana o güveni veriyor... Çatır çatır normal doğum yaptırtıyor herkese... Neyse 39 da artık bi muane etse ona da razıyım
Amin , cümlemize