2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Contractubex adı canım, 3 ay günde 3 kez kullanacakmışım

Evet kırmızı kırmızı oldu orası. Bakalım doğuma kadar nasıl olcam. Bi ayak şişliğimden yakınıyodum bi de bu kaşıntı geldi şimdi. Bebeğimin hayırlısıyla sağlıkla doğumu görsem de rahatlasam.

Yok cnm hatta cuma özele gittim o bi fısfıs yazdı baktım kurumuş almadım bile ama kanıyor ama öyle akıcı değil bakıyum durmazsa yarın zaten dra gidicez seninde gözün aydın olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah cnm

Yok sen güvenme

Anladım doğumdan önce gelince bir sorun olurmuki

Hazır demekki vücut , hemen süt verirsin inşallah

Amin , cümlemize
Bende dün gittim kontrole, normal dedi doktor.. fisfis bendede var her fırsatta uyguladim ; göbek dussunki daha rahat bezleyelim yarın bı haftaları dolacak Allah in izniyle.. ödemleri de attı .. belirginlesmistir eli yüzü

Aynen canım hazırla ben çoktan hazırladım çantamı falan korkudan inşallah sağlıkla gelsinler ay evet sütümüz olsun inşallahhhh
Selam,
ben de artık bu hafta hazırlamayı düşünüyorum bir yandan da erken geliyor ama kapı önünde hazır dursun artık napalım :)

Aynen canım yarın saglık ocagına gidicem bixe aşı için yarın yıkıyamam heralde

onu yazmayı unutmuşum bak acemilik :)
bu ilk olacak

Doğum anında bağlar artık Normalde simdiye 2 kez falan girmen gerekiyordu
Allah allah benim doktor biraz eski kafalı ondan galiba... Ne soylesem eskiden varmıydı diyor çok rahat bir. Doktor ama güvenilir de aynı zamanda sana o güveni veriyor... Çatır çatır normal doğum yaptırtıyor herkese... Neyse 39 da artık bi muane etse ona da razıyım

İnşallah ca
inşallah canım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…