hep acemilikten işte bu vakte kaldı ben nedense direkt bavula koyarım gibi düşündüm de..Aynen hazır dursun birşey olmaz☺
benim doktorum da öyle :)Allah allah benim doktor biraz eski kafalı ondan galiba... Ne soylesem eskiden varmıydı diyor çok rahat bir. Doktor ama güvenilir de aynı zamanda sana o güveni veriyor... Çatır çatır normal doğum yaptırtıyor herkese... Neyse 39 da artık bi muane etse ona da razıyım
39 da zaten dogurursun ,gerek kalmazAllah allah benim doktor biraz eski kafalı ondan galiba... Ne soylesem eskiden varmıydı diyor çok rahat bir. Doktor ama güvenilir de aynı zamanda sana o güveni veriyor... Çatır çatır normal doğum yaptırtıyor herkese... Neyse 39 da artık bi muane etse ona da razıyım
Hiç belli olmaz o iş39 da zaten dogurursun ,gerek kalmaz
Ben valize koydum ama bebeğin kıyafetlerini kilitli posete koydum marketlerde satılıyor canım bak bence çok rahat oluyorhep acemilikten işte bu vakte kaldı ben nedense direkt bavula koyarım gibi düşündüm de..
Öyle konmaz ki kilitli poşet hurç gibi şeyler almam lazım :/
Kilitli poşeti nerden alacağımı da bulamadım hurç aldım yıkadım onları kurusunlar zaten her şey ütülü vs.
direkt yerleştireceğim :)
Hahaha bide normal deseydi ne kadar olurduHiç belli olmaz o işbak ben 40a geldim daha tık yok kimisi 41de doğuruyor aslında. Belki ben onlardan olabilirim bide 13 haftalıkken devletteki doktor bana büyük ihtimal bu çocuk düşer demişti hahahah düşen çocuğa bak hele
Benimki geç döllenme değil ama durum ortada. Seninki gelir inşallah canım. İlkinde sancın gelmiş. Bana sancı uğramıyorHahaha bide normal deseydi ne kadar olurduBenim buda geç döllenme aslında.Suphelenmiyor değilim ama dayanamıyorum artık.Ayaklarım fena .Artık işte engel
Doğumun son 1 saatinde girdi ıkınarakDogum yapan anneler bebeklerinizin basi kanala ne zaman gitmisti..yapmadan annelerede sorayim gitmis mi kanala sizin bebekler
Bende götürdüm geri eve geldi bklm artık her gittiğimizde arabaya koyarizBen arabaya koymadım kokusu gitmesin diye artık ne zaman koyarım bilmem ama senin az kalmıs koy
Ne güzel canım maşallah yaaa geç gelcek herhalde seninkiMrblar kızlar acile gittim her ihtimale karşı nst baglandi ultrasonla baktı doktor herşey yolundaymis bı sıkıntı yok dedi doktor
Benim kuzucuk geçen hafta cumadan bu yana 250 Gr almış 3750 kg olmuş 40 haftayı doldurursa 4 kg geçecek herhldenormal doğum olur insAllah bi ağrım sızım olmazsa bı hafta beklerim normal polikliniğe gidip rica edicem muayene icin
Belki bu sefer gelir sana da .Acaba neye göre geliyor yada gelmiyorBenimki geç döllenme değil ama durum ortada. Seninki gelir inşallah canım. İlkinde sancın gelmiş. Bana sancı uğramıyor
Maşallah ,darısı bizlerin başına inşallah.Benim ilk doğumda çok dikişim vardı.İnsallah bunda senin gibi olurMerhaba anneler 04 temmuz saat 14 itibariyle kızımı normal doğum ile kucağıma aldım. O gün sabah 5 te suyum gelmişti. 9 da hastaneye gittin sıfır sancı ve sıfır açıklık vardı. Yatışım yapıldı. Dr 12 saate doğurursun dedi. Saat öğlen 12 de suni sancıya başladılar. 13 de sancım tavan yapmıştı. Açıklık 7 cm olmuş. Herkeste bir panikdr ebeler şaşkın.yanımdan ayrılmıyorlar. 13:30 da ıkınma isteği geldi bana. Ebe yalvarıyor sakın ıkınma yoksa doğurursun doktor asansörde diyor daha geçiçi odadayız bu arada önlük falan giymeden açıklık 7 cm olmuş.bu kadar seri olmasını onlarda beklemiyorlardı. Verilen sancı miktarının etki etmesi 2 saati bulur demişlerdi 2 saate tam açıklıkla çataldaydım neticede 3 ıkınmada kızım kucağımdaydı. İlk doğuma göre daha küçük kesi 2 dikiş var. Özetle sancının verilmesinin ardından 2 saat sonra doğurdum. Ben dahil kimse bu kadar çabuk doğum olacağına inanamadı şimdi evdeyim şükür iyiyiz.
Sözün kısası ikinci doğumu olacaklar için not:çok kolay oluyor. Çok seri ve bilinçli olduğumuz için daha az yorgunluk ve stres oluyor
Maşallah ,darısı bizlerin başına inşallah.Benim ilk doğumda çok dikişim vardı.İnsallah bunda senin gibi olur
Aynen ya o his gelmiyor ki. Bizimkiler tam hazır değil miydi neydi çıkmaya. Aslında açılma 10 cm olsa bile hemen doğumhaneye almamak lazımmış. O his gelince gitmeliymişiz ama o an hemen doğumhaneye girmek istiyor insan zaten. Bi an önce çıksın diyeBelki bu sefer gelir sana da .Acaba neye göre geliyor yada gelmiyorÇok enterasan değil mi Artık gelsinde diyorum bugün mü gelir yarın mi gelir ama lütfen 40 ve sonrasında gelmesin Bazen de korkuyorum heran sancı gelecek diye ama en azından tecrübeliyim diyorum.Bana da doğum sırasında ıkınma hissi gelmedi .Herkes diyordu o an istemsiz ikinman gelecek diye.Doktor bey gelmiyor dedim.Tamam sen sancın gelince bebeği aşağı ittir o zaman dedi.Oyle çıktı
Birebir aynıyız. 3800 benimki de ve perşembeye kadar bekleyip suni ile doğum yapıcam.Kızlar selam. Benim çarşamba Nişanım gelmişti demiştim ya. Perşembe günü kesildi. Zaten sancim falan da başlamayınca doktora gitmedim. Cumartesi kontrolüm vardı. Oğlum 3800 olmuş. Normal doğumu bekliyorum ama nasıl olcak bilmiyorum. Sonraki kontrolüm haftaya cumartesi. Doktorum bu hafta dogurursun inşallah dedi. Dedim doguramazsam 4 kilonun üstüne çıkarsa napcaz dedim. O zaman konuşuruz. Sen doğuracağıni düşün beynini ona hazırla dedi.
aynen ya dolduracak gelecek ya geçecek snrmNe güzel canım maşallah yaaa geç gelcek herhalde seninki☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?