2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Birebir aynıyız. 3800 benimki de ve perşembeye kadar bekleyip suni ile doğum yapıcam.
Senin ilk bebeğin mi? Doktora dedim suni sancı verin diye. İlk gebeliklerde yapmıyorum 2. De olabilir dedi. Akışına bırakmak lazım müdahale etmemek lazım dedi. Ben de bisey diyemedim. Inşallah ya bugun yarın kendiliğinden gelir

38+3 cnm 39. Haftadayim yani Dr görüşemedim ki işte acildeki de öyle demişti hafif ağrılar da var gitsem mi bı acile normal randevu bulamıyorum zaten yakina
Cnm seninle günümüz Tam aynı benim De dün geceden beri kasıklarım ağrıyor yalancı sancılar heralde ki benim sezeryan olucak inş salı ya kadar dayanırız

Cnm seninle günümüz Tam aynı benim De dün geceden beri kasıklarım ağrıyor yalancı sancılar heralde ki benim sezeryan olucak inş salı ya kadar dayanırız
Ben acile gittim bugün nst bağlandı ağrı çıkmadı herşey yolundaymis şükür ultrasonda da baktı biraz daha kilo almış en son senin bebiş kaç kgydu cnm 33. Haftaya kadar haftasıyla uyumluydu sonra sanki önde gidiyor

En son 3500 flndı cnm haftasıyla uyumlu gidiyoruz bizde senin kaç kg olmuş ?

Ay ne guzel ya insallah bende oyle olmasini umit ediyorum insallah hizli dogum olur

İkinci benimki. Ama ilkim de suni ile doğdu.

Gözün aydın canımcım darısı başımıza olsun. Suyumuz gelse de biz de gitsek

Bu arada 4 temmuzda dogum yapanlar pro uye oldular sen olmamis gibi gorunuyorsun?

of of sıkontılar bşladı.sarılık oldu kızım.
gündüz bn gaz sancısı cektim şimdide bebegim cekiıor saatlerdr aglıo
birde boynu kısa dediler ödem var blki ondan daha bılemıoz dedi doktr.takip edecez dedi.dawndan şüphelenıolar.İnşallah yanılıolardır.

Yaaa sarılığı geçer insAllah cnm bı an önce biliyorsun zaten emzirmeye çalış bol bol kendine de dikkat et malesef bizden bebeğe geçiyor gaz sancısı diğer konuda bilgim yok ama insAllah herşey yolundadır iyi düşünelim annesi gayet sağlıklı insAllah

İnan hiç bilmiyorum ama 8 cm le hastaneye yattığımda bundan daha fazla acı çekemem diyordum.Biran önce çıkmalı diyordum . 10 cm le bekleyebilir miydim acaba Bende saliya randevu aldım.Sanci falan çıkacağını sanmiyor..2 bebe olacağı için muayenede etmez ama benim genital bölge de kan topları çıktı.Dun patlattım kıl dönmesi diye ,baktım damar var durmadı kan.3-4 dk basstirdim.Baktim minik minik birkaç tane daha var.Sali gidince onları göstereceğim .Bide epizyo kismim çok şişti.Gecen gittiğimde gostermistim.Bebek büyüdükçe oda büyüyor

Vajina varislerinden mi bahsediyorsun. Bende de var onlar. Normal doğum olmaz belki dedim ama doktora gösterdim doğumdan sonra geçer dedi. Normal olmaz demedi...

Rabbim içini ferahlatacak haberler duymanı nasip etsin inşallah.

Nasıl bir ağrı canım ya benimde sol kalçadan bir Ağrı vuruyor gaz sancısımı acaba tuvalete çıkamadım çünkü bayadır.. nstde birşey çıkmadıysa bir anda olurmuki canım bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…