2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar burada mochi süt sağma aletinin konusu olmuştu diye hatırlıyorum, ben aldım bir haftadır kullanıyorum çok memnunum. Bence hiç pahalı makinelere gerek yok. Taktıktan sonra her işinizi yapabiliyorsunuz bir yere kıpırdamadan oturmak zorunda kalmıyorsunuz. Çekiş gücü de çok iyi. Düşünen varsa tavsiye ederim.

40+2de sancın geldi mi? Ben de 40+ları beklesem mi diyorum ama kakasını yapar mı acaba ya
Yoo hic bise yim yoktu
Hafif lekem geldi 2saat sonra hastaneye gittim nstye koydular tamam sorun yok eve git dediler giyinirken suyum geldi oylece kaldim hastanede
Sancim 2saat sonrasinda basladi

Yoo hic bise yim yoktu
Hafif lekem geldi 2saat sonra hastaneye gittim nstye koydular tamam sorun yok eve git dediler giyinirken suyum geldi oylece kaldim hastanede
Sancim 2saat sonrasinda basladi
Su gelince sancı da başlıyor, başlamasa da başlatılması sağlıklı olur. Suyum gelse en azından su geldi mecbur doğurdum derim anneme

+- 500 diyolar ama artı olmaz umarım. Seninle aramızda çok yok benim de alırlar 40 dolunca o zaman. Bi de benim tüp bebek bekleteceklerini sanmam. Hep kendimi dinliyorum acaba sancı mı diye de yok daha bişey
Sancı gelse anlarız. Başta anlamasak da bi süre sonra hissederiz. Tüp bebek değerlidir tabiki, riske atmayın

40tayım şuanda da doktorum 40ı geçirmek istemiyor. İşyerimde de bi arkadaşın bebeği dışkısını yiyip vefat etti. Aklıma gelince göze de alamıyorum.

Bizim gunumuz ayni sanirim ya baska uygulamada benimde 11 temmuz gosteriyor bende de gelen giden yok daha

Estağfurullah cnm

Kızlar listeye ani giriş yapmaya geldim, 40+2 de spinal sezeryan ile aldım oğlumu bugün kucağıma. Bugün doktor muayenemiz vardı perşembeye kadar normal doğum bekleyecektik güya. Ama benim yaramaz oğlum kakasını yapmış, doktor tehlikeye atmayalım alalım dedi. Bir de son zamanlarda ultrasonda haftada 40 gr falan alan oğlum ki doktor da cuma günü 3400küsür demişti. 4110gr 54 cm doğdu. Doktor bile şaşırdı. Tospik bir oğluşum oldu kısaca :)

Ben de aynıyım ve aynı şeylerden korkuyorum Bilmem nasıl olcak bu doğum.
insAllah sağlıkla olur
Benim oğlan da kanala giremedi bir türlü.
kanala girdiğini ultrasonla mi anliyorlar elle muayeneyle mi
Doğum tarihi netlesenleri ekliyorum genelde yani Sezeryan , normal doğumlarda günleri yakalarsam ekliyorum hemen, sizin doğum tarihi belli mi.
anaaooowww o listediler hep sezeryan miydi farkında değilim
MaşAllah sağlıkla olmuş ya şükür hayırlı ömrü olsun inşAllah

40tayım şuanda da doktorum 40ı geçirmek istemiyor. İşyerimde de bi arkadaşın bebeği dışkısını yiyip vefat etti. Aklıma gelince göze de alamıyorum.
Ayyy Allah korusun
Dogum 11indemi normalde
Git 12sinde dogur gel

Ya ama daha zamani var kilo alirdi belki plasentadan dolayi mi?cunku benim dr kreclesme oluyor demisti yaslaniyormus plasentamiz ondan mi? Yoksa herhangi bir sebebi var mi?

Canım bilmiyorum kanala girdiği nasıl görülür ama bebeğim aşağıya hiç inmemiş o yüzden kanala girme olayı bende yalan şuanda. Zaten sancı ile de girer kanala.

O çok büyük korku biliyor musun ? Ebem keseyi patlattı ,kaka yapmış ve beklemiş bir kaka dedi.Hemen nst ye bağladı ve Allahtan kalp atışları düzgündü.Yememisti.Ancak ben hem sancidan hem acaba kakayi yedi bişi olacak mı diye kendimi yedim durdum dogumhanede.Bu kadar acı çek ve elin boş dön Allah esirgesin ,çok zor bir durum

Allahım korusun. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Allahım korusun. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin inşallah .Şimdi diyorum buda yapmaz insallah.Bir arkadaşım sezaryen oldu ama 40. Haftaya gelmişti ve kafası 10 cm i geçer riske değmez demiş doktor .Son bir kontrole gidiyor kız ,acil sezaryene alıyorlar.Kaka yapmış Millet çatır çutur doğuruyor ,garibanlara hicbisi olmuyor.Bize neden böyle şeyler oluyor anlamıyorum

Senin ikinci gebeliğin en azından ne ile karşılaşacağını biliyorsun canım benim gibi ilk gebeliği olanlar için daha belirsiz her şey. Söylediğin duyguları iki misliyle yaşıyorum bu ara biraz heyecan biraz panik hepsi birbirine girdi ve korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…