Hadi ya ay susuz nasıl durucamİçme içme sakın bana demişti Ameliyat planladığını bilmediğim için , içmiştim.. ben sana demedim mi Su bile icmeyeceksin diye demişti..
Yoo hic bise yim yoktu40+2de sancın geldi mi? Ben de 40+ları beklesem mi diyorum ama kakasını yapar mı acaba ya
40i beklesen belki sancin gelir tabi sen ve doktorun daha iyi bilirArtık randevu değil de perşembeye suni ile doğurtalım diyor.
Su gelince sancı da başlıyor, başlamasa da başlatılması sağlıklı olur. Suyum gelse en azından su geldi mecbur doğurdum derim annemeYoo hic bise yim yoktu
Hafif lekem geldi 2saat sonra hastaneye gittim nstye koydular tamam sorun yok eve git dediler giyinirken suyum geldi oylece kaldim hastanede
Sancim 2saat sonrasinda basladi
40tayım şuanda da doktorum 40ı geçirmek istemiyor. İşyerimde de bi arkadaşın bebeği dışkısını yiyip vefat etti. Aklıma gelince göze de alamıyorum.40i beklesen belki sancin gelir tabi sen ve doktorun daha iyi bilir
Sancı gelse anlarız. Başta anlamasak da bi süre sonra hissederiz. Tüp bebek değerlidir tabiki, riske atmayın+- 500 diyolar ama artı olmaz umarım. Seninle aramızda çok yok benim de alırlar 40 dolunca o zaman. Bi de benim tüp bebek bekleteceklerini sanmam. Hep kendimi dinliyorum acaba sancı mı diye de yok daha bişey
40tayım şuanda da doktorum 40ı geçirmek istemiyor. İşyerimde de bi arkadaşın bebeği dışkısını yiyip vefat etti. Aklıma gelince göze de alamıyorum.
Estağfurullah cnmBenim riskli gebelik vardı bide ama hormonlar neler düşündürüyor dimi.. aniden Sezeryan kararı verince esimin o hali korkusu
Asıl Ben teşekkür ederim , yakalayabildigim yada yetisebildigim yere kadar .. Elimizden ne gelirse ..
Doğum tarihi netlesenleri ekliyorum genelde yani Sezeryan , normal doğumlarda günleri yakalarsam ekliyorum hemen, sizin doğum tarihi belli mi..
Canım benim gece uykusuzluk vurunca karistirmisimaffola .. Benimde yaptırmam gerek diye kendimi paraliyorum öğrenmem gerek
Ben sizin isminizi verdim özellikle efenim, ama sizin nickiniz de turuncu renkte zaten özel üyelik var sanırsam o yüzden gerek kalmadi Zannımca
Sayın @Kazen beeeeeyyy Bakar misiniz, @Pnrdgd86 özel üyelik vermediniz mi 4 Temmuz Senliklerindenya bide şey sanırım benimkini de unutmuşsunuz dimi kesin unuttunuz
insAllah sağlıkla olurBen de aynıyım ve aynı şeylerden korkuyorumBilmem nasıl olcak bu doğum.
kanala girdiğini ultrasonla mi anliyorlar elle muayeneyle miBenim oğlan da kanala giremedi bir türlü.
anaaooowww o listediler hep sezeryan miydi farkında değilimDoğum tarihi netlesenleri ekliyorum genelde yani Sezeryan , normal doğumlarda günleri yakalarsam ekliyorum hemen, sizin doğum tarihi belli mi.
MaşAllah sağlıkla olmuş ya şükür hayırlı ömrü olsun inşAllahKızlar listeye ani giriş yapmaya geldim, 40+2 de spinal sezeryan ile aldım oğlumu bugün kucağıma. Bugün doktor muayenemiz vardı perşembeye kadar normal doğum bekleyecektik güya. Ama benim yaramaz oğlum kakasını yapmış, doktor tehlikeye atmayalım alalım dedi. Bir de son zamanlarda ultrasonda haftada 40 gr falan alan oğlum ki doktor da cuma günü 3400küsür demişti. 4110gr 54 cm doğdu. Doktor bile şaşırdı. Tospik bir oğluşum oldu kısaca :)
Ayyy Allah korusun40tayım şuanda da doktorum 40ı geçirmek istemiyor. İşyerimde de bi arkadaşın bebeği dışkısını yiyip vefat etti. Aklıma gelince göze de alamıyorum.
Aynen canım zaten sezeryandan da saatler sonra su icmeye musade ediliyomus bilmiyodum ölmustum susuzluktanKızlar sezeryan öncesi aç gel dedi doktor su da içilmiyor demi
Ya ama daha zamani var kilo alirdi belkiMerhaba kızlar. Ben hastaneden geldim şimdi detaylıya girmiştim bebeğimin kilo alımı çok yavaştı. Bebiş sağlıklı ama kilo almıyor 2230 suan. Doktor çarşambaya alıcak bebeği dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağlıcakla alırım kucağıma
Canım bilmiyorum kanala girdiği nasıl görülür ama bebeğim aşağıya hiç inmemiş o yüzden kanala girme olayı bende yalan şuanda. Zaten sancı ile de girer kanala.insAllah sağlıkla olur☺
kanala girdiğini ultrasonla mi anliyorlar elle muayeneyle mi
anaaooowww o listediler hep sezeryan miydi farkında değilim
MaşAllah sağlıkla olmuş ya şükür hayırlı ömrü olsun inşAllah
Keyifleri ne zaman isterse geleceklerBizim gunumuz ayni sanirim ya baska uygulamada benimde 11 temmuz gosteriyor bende de gelen giden yok daha
O çok büyük korku biliyor musun ? Ebem keseyi patlattı ,kaka yapmış ve beklemiş bir kaka dedi.Hemen nst ye bağladı ve Allahtan kalp atışları düzgündü.Yememisti.Ancak ben hem sancidan hem acaba kakayi yedi bişi olacak mı diye kendimi yedim durdum dogumhanede.Bu kadar acı çek ve elin boş dön40tayım şuanda da doktorum 40ı geçirmek istemiyor. İşyerimde de bi arkadaşın bebeği dışkısını yiyip vefat etti. Aklıma gelince göze de alamıyorum.
Allahım korusun. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.O çok büyük korku biliyor musun ? Ebem keseyi patlattı ,kaka yapmış ve beklemiş bir kaka dedi.Hemen nst ye bağladı ve Allahtan kalp atışları düzgündü.Yememisti.Ancak ben hem sancidan hem acaba kakayi yedi bişi olacak mı diye kendimi yedim durdum dogumhanede.Bu kadar acı çek ve elin boş dönAllah esirgesin ,çok zor bir durum
Amin inşallah .Şimdi diyorum buda yapmaz insallah.Bir arkadaşım sezaryen oldu ama 40. Haftaya gelmişti ve kafası 10 cm i geçer riske değmez demiş doktor .Son bir kontrole gidiyor kız ,acil sezaryene alıyorlar.Kaka yapmışAllahım korusun. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin ikinci gebeliğin en azından ne ile karşılaşacağını biliyorsun canım benim gibi ilk gebeliği olanlar için daha belirsiz her şey. Söylediğin duyguları iki misliyle yaşıyorum bu ara biraz heyecan biraz panik hepsi birbirine girdi ve korkuyorum açıkçasıSafak 15
Bendeki belirtiler
Hic bise yok desem
Sadece hamilelik sonu korkusumu desem baska biseymi bilmiyorum
Ilk gebelikdede boyle olmustum
Doguma yakin boyle bi Korku sariyo beni, ya cocuga bise olursa dogum aninda yada bana bise olursa cocuklarim annesiz buyucek diye boyle hafiften bosa dusmeler falan nebilim ya iste yine arabesk takiliyorum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?