- 23 Ekim 2012
- 335
- 261
- 303
Bende ayni disari cikip yurumek bana cooook buyuk bise gibi geliyo evde yuruyus sayilmazmi yaYa bende çok akıntı yok ama 2 3 haftadır o sümük gibi var ama çok küçük mikarda oluyor bide kasılma gibi hani karni sert filan olunca sonra görüyorum onu. Benimde su iyi dedi doktor 3 günde bir çağırıyor ve yarin da randevu var ama nst te de bir sancı hiç birsey yok. Bende normal istiyorum yürüs az yapabiliyorum malum evdeyiz içimde gelmiyor ama topla daha çok hareket etmeye başladım, yine de bebekler ne zaman gelmek isterse o zaman olur hayırlısı bakalım
Haklisin canim Allah hepimizin yardimcisi olsunSenin ikinci gebeliğin en azından ne ile karşılaşacağını biliyorsun canım benim gibi ilk gebeliği olanlar için daha belirsiz her şey. Söylediğin duyguları iki misliyle yaşıyorum bu ara biraz heyecan biraz panik hepsi birbirine girdi ve korkuyorum açıkçası
Kızlar listeye ani giriş yapmaya geldim, 40+2 de spinal sezeryan ile aldım oğlumu bugün kucağıma. Bugün doktor muayenemiz vardı perşembeye kadar normal doğum bekleyecektik güya. Ama benim yaramaz oğlum kakasını yapmış, doktor tehlikeye atmayalım alalım dedi. Bir de son zamanlarda ultrasonda haftada 40 gr falan alan oğlum ki doktor da cuma günü 3400küsür demişti. 4110gr 54 cm doğdu. Doktor bile şaşırdı. Tospik bir oğluşum oldu kısaca :)
Aynen öyle hiç gidesim yok zaten havalar sıcak evde terleyip duruyorum lohusa da nasıl olur bilemiyorumBende ayni disari cikip yurumek bana cooook buyuk bise gibi geliyo evde yuruyus sayilmazmi ya
40 haftada nedense olabiliyor bu iş ya. Kapalı kutu bilemiyoruz ki. Yine de gönlümüzü ferah tutalım. Olmaz Allahın izniyle öyle birşey.Amin inşallah .Şimdi diyorum buda yapmaz insallah.Bir arkadaşım sezaryen oldu ama 40. Haftaya gelmişti ve kafası 10 cm i geçer riske değmez demiş doktor .Son bir kontrole gidiyor kız ,acil sezaryene alıyorlar.Kaka yapmışMillet çatır çutur doğuruyor ,garibanlara hicbisi olmuyor.Bize neden böyle şeyler oluyor anlamıyorum
Hadi ya ay susuz nasıl durucamgece 3ten sonra su bile içmicem o zaman
Of çok zor yaa susuz nasıl dururuzAynen canım zaten sezeryandan da saatler sonra su icmeye musade ediliyomus bilmiyodum ölmustum susuzluktan
Yok canım o dediğin gibi bir durum yok. Hiçbir sorun yok ama bebek almıyor kilo 1 ayda 700 gram bile almamıs düşün. Sağlık durumu gayet iyi bebeğin ama kilosu durmuş eğer bekletirsem kan akısı kesilir dediYa ama daha zamani var kilo alirdi belkiplasentadan dolayi mi?cunku benim dr kreclesme oluyor demisti yaslaniyormus plasentamiz ondan mi? Yoksa herhangi bir sebebi var mi?
Sabah 9da benim. Gece 3trn sonra yeme içme dedi uyursam dayanırım belkiBen susuz yaşayamam ki, doktora gidene kadar fırt fırt yudum yudum içtim ama çok değil
3-4 gündür vantilatör ile yaşayan bir de ben varım. Terliyken açmıyorum onun dışında baya içli dışlıyız. Bir şey olmaz umarımO değil de vantilatör yüzünden doğuma gitmeden hasta olmazsam iyi
9una aldık günümüzü biz deAyyy Allah korusun
Dogum 11indemi normalde
Git 12sinde dogur gel
Dudaklarini pamukla islatmana musade ediliyodu ben daha da susarim diye istemedjm her hemsire geldiğinde tek dedigim su ne zaman icebilirim olduOf çok zor yaa susuz nasıl dururuz
Anladim canim saglikla kavusta onemli olan bunlar Rabbim yardimcin olsun insallah sıkıntısız atlatirsinYok canım o dediğin gibi bir durum yok. Hiçbir sorun yok ama bebek almıyor kilo 1 ayda 700 gram bile almamıs düşün. Sağlık durumu gayet iyi bebeğin ama kilosu durmuş eğer bekletirsem kan akısı kesilir dedi
Yaa resmen eziyet neyse hayırlısı olsun napalımDudaklarini pamukla islatmana musade ediliyodu ben daha da susarim diye istemedjm her hemsire geldiğinde tek dedigim su ne zaman icebilirim oldu
İnşallah canım sağolAnladim canim saglikla kavusta onemli olan bunlar Rabbim yardimcin olsun insallah sıkıntısız atlatirsin☘
Zaten virusden evde kalmaktan iyice yabanilestimAynen öyle hiç gidesim yok zaten havalar sıcak evde terleyip duruyorum lohusa da nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?