2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah cnm sağlıkla büyüt inş sezeryan nasıl geçti çok ağrın oldu mu

Maşallah cnm sağlıkla büyüt inş sezeryan nasıl geçti çok ağrın oldu mu
Sezeryan sırasında hiç bir şey hissetmedim çok kolaydı aslında ama bebeğim kakasını yaptığı için çok endişeliydim o sebeple ağladım baya bi. Ama doktorlar o kadar iyiydi ki sürekli benimle konuşup sakinleştirdiler zaten ameliyathaneye girdikten 10dk sonra çıkardılar bebeğimi gördüm hemen. Sadece odaya çıktıktan sonraki birkaç saat ağrı çektim. Aslında ağrı kesici yaptılar ama çok dindirmedi sanırım bilmiyorum. Ama şansıma çok kolay gazımı çıkarabildim 2 3 saat içinde hatta akşamda kakamı yapabildim. Mucizeymiş gibi davrandı doktor ve hemşireler bu kadar çabuk gaz çıkarıp kaka yapabilmeme. Allah bekleyen herkese yardım etsin. Korkularım sona erdi şükür. :)

Listeyi guncelliyorum.. Bugün günlerden Beklemekseni

Hayırlı uğurlu olsun canım

Canım bilmiyorum kanala girdiği nasıl görülür ama bebeğim aşağıya hiç inmemiş o yüzden kanala girme olayı bende yalan şuanda. Zaten sancı ile de girer kanala.
vala her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum hep doğum pozisyonunda diyolar ama kanala inmiş mi inmemiş mi bilmiorum bende ama dün aşağıda çok çok daha fazla baskı hissetmeye başladım hayırlısı bklm
O değil de vantilatör yüzünden doğuma gitmeden hasta olmazsam iyi
aman dikkat et bende aynı düşünceden dolayı vantilatör çalıştıramiyorum
Kızlar bebeklerinizin hareketi nasıl çok oynak mı az oynak mı
az oynak
Rabbim sağ salim kucağına aldrsn insAllah canım sende bizi dualarında unutma

Hayırlı sabahlar kızlar dün akşam ablamdaydik orda ara ara ağrı giriyordu hatta annemlerde farketmiş ağrı girdiğinde ter basıyor kıpkırmızı oluyon falan dediler sonra biraz rahatlıyorum yine aynı göbeğim daha aşağı indi sanki bacak aram oturup kalkarken çok çok daha zorluyor ve ağrıyor bel ağrım da var doğumu çok yakın hissediyorum nedense hala karnım ve belim ağrıyor bugün gün içinde sıkıştırırsa hastane yolu gözükecek sanki bana artık geceleri hiç uyuyamıyorum artık sıcaklar bı yandan ağırlık bı yandan iyice rahatım kaçtı

Şimdi ki ağrı nasıl? Zaman tutuyor musunuz? Geceler bende de uykum yok. Bu arada bende de arka dan öne doğru bir ağrı var ve zamanda tutuyorum ama yalancı mi değil mi bilemedim

Bugün yine ishal var kızlar bende doğum öncesi olur diyolar bu da bı belirti mi ki o değil ben aç mı gideyim tok mu acaba nst için tok istiyorlar ama doğumdan öncede birşey yedirmemislerdi kızımda suni sancı çekerken ben yine bı evi toparlayim bı duş alıp kahvaltı yapayım hala aynı ağrılar olursa acile gideriz

Şimdi ki ağrı nasıl? Zaman tutuyor musunuz? Geceler bende de uykum yok. Bu arada bende de arka dan öne doğru bir ağrı var ve zamanda tutuyorum ama yalancı mi değil mi bilemedim
Yok zmn tutmuyorum öyle çok sık araliklar değil diye ama bilmiorum ya bu sefer yalancı değil gibi bazen çok çok fazla daraliyorum ve ağrı hissediyorum sonra biraz rahatlıyorum yine aynı karnım çok gergin yürürken daha fazla hissediyorum plates topuyla hareekt yapıyorum bklm aralıklarla

Ya benim şimdi ağrım var ama değişik zaman tutmaya çalıştım düzensiz gibi 13 10 6 7 dk aralıkla ve en son daki bu ne dedim devamlı geliyor. Siz tecurbelisiniz diye soruyor sanci adet ve affederseniz gaz ağrı ile karışık gibi birsey, geldiği zaman pelvis geriliyor anlamadım

Vala bildiğim 5 Dikkaya düştüğü zaman hastaneye gidilmesi gerektiği kızımda ben ağrısız gittim hastaneye açılma varmış suni ağrı verdiler vs derken hiç anlayamadım tecrübe yok gibi benim de

Aynen gelene kadar bize uyuku yok galiba
Ya uyku konusunda soyleki gece yatiyorum 3,4 saat uykudan sonra uyaniyorum iste sabah namazi isimi ise ugurla falan 2 saat uyanik takiliyorum sonra uyuyorum bi 3 4 saat daha uyuyorum genelde boyle oluyo
Oyle cook buyuk sikayetim yok uyku konusunda
Bise sorucam senin bebek yukardami
Mesela benimki hep yukari toplaniyo, yukarisi semsert asagisi yumusacik seninki ne durumda

Canim biyerde belirtmisin tarihleri kesin olanlari yazdim diye
Benimki normal doğum insallah
Yani tarihimiz kesin olmayabilir
Sen yinede ismimi cikarma motive etsin her gordugumde

Anladim şimdi benim böyle 15 13 10 duzensiz zamanla ama 1 dk süren sanci var sanırım çünkü böyle daha hissetmedim bakalım sonuç ne olur zaten 4 te kontrolüm var hayırlı bir haber alırım

Benimde uyku düzenim oyle ama 2 den önce uyku gözüme girmiyor ve sabah namazı den sonra enerjim yerinde oluyor sanki yeterli uyumuşum.

Benim 3 haftadır aşağıdı zaten. Doktor 38 hafta da çatı muayenesi yapti ve aşağıda oldumu söyledi, geçen haftasonu da 1 cm açılma olduğunu öğrendim ama öyle diyence de aşağı yumuşak gibi kafası nerde bilmiyorum ust traf zaten güzel anlaşılıyor bacak olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…