Allah yardımcın olsun canım..Kızlar hastaneye yatışm yapıldı sezeryan için dua edin bana lütfen
Benimki nezaman inecek asagiya yaBenimde uyku düzenim oyle ama 2 den önce uyku gözüme girmiyor ve sabah namazı den sonra enerjim yerinde oluyor sanki yeterli uyumuşum.
Benim 3 haftadır aşağıdı zaten. Doktor 38 hafta da çatı muayenesi yapti ve aşağıda oldumu söyledi, geçen haftasonu da 1 cm açılma olduğunu öğrendim ama öyle diyence de aşağı yumuşak gibikafası nerde bilmiyorum ust traf zaten güzel anlaşılıyor bacak olduğunu
Insallah hersey guzel gecerKızlar hastaneye yatışm yapıldı sezeryan için dua edin bana lütfen
Evet siz yurtdisindaydiniz bende nedense o iyi geliyor en azından sezaryana çok sicak bakmıyorlar ne bilim ben ondan korktuğum için böyle diyorum. Belki sizinde de inmiştir. En son randevu ne zaman oldunuz?Benimki nezaman inecek asagiya ya
38 hafta oldu bugun
Nebilim trde yine doktor alalim sezeyan falan diyo
Burada 40i gec 41e gel ondan sonra belki suni sanci falan olabilir hatta 42ye kadar gidebiliyor diye biliyorum
Cocuk yasina girecek karnimda
Allah yardımcınız olsun inşallah mutlu bir haber paylaşırsınizKızlar hastaneye yatışm yapıldı sezeryan için dua edin bana lütfen
Sezeryani bende istemiyorum, ki onu yapmazlar dogum aninda yolunda gitmeyen halde yapiliyo. Yoksa hic bir cikis yolu olarak gormuyolarEvet siz yurtdisindaydiniz bende nedense o iyi geliyor en azından sezaryana çok sicak bakmıyorlar ne bilim ben ondan korktuğum için böyle diyorum. Belki sizinde de inmiştir. En son randevu ne zaman oldunuz?
Ben artık 3 günde bir çağırıyor bugün gidicegim yani ama simdi sancim var bugün için umutluyum suan 13 10 dk arakikta 1 dk sürüyor bakalim bugün ne olurSezeryani bende istemiyorum, ki onu yapmazlar dogum aninda yolunda gitmeyen halde yapiliyo. Yoksa hic bir cikis yolu olarak gormuyolar
Indigini hissetmiyorumki hep yukarisi sert asagisi yumusacik biseycik yok bos bombos
En son cuma gitmistim bu cuma tekrar gidicem, haftaya cuma yine rdvu
Dogum 21 temmuz ama dogmazsa diye 24 temmuza rdvu verildi
Sen nezaman gidiyosun dr?
Canim biyerde belirtmisin tarihleri kesin olanlari yazdim diye
Benimki normal doğum insallah
Yani tarihimiz kesin olmayabilir
Sen yinede ismimi cikarma motive etsin her gordugumde
hadi hyrlisi cnmAnladim şimdi benim böyle 15 13 10 duzensiz zamanla ama 1 dk süren sanci var sanırım çünkü böyle daha hissetmedim bakalım sonuç ne olur zaten 4 te kontrolüm var hayırlı bir haber alırım
Allah yardımcın olsun cnm sağ salim kucağına alırsın insAllahKızlar hastaneye yatışm yapıldı sezeryan için dua edin bana lütfen
Canım sat a göre 16 temmuz öyle yazabilirsin artık geç erken olursa haberdar ederim zatten siziListeye sizmissin artık,
Şöyle ki tarih belirtilen net durumlarda yazmamın sebebi bidaha geriye dönüp kontrol etmenin zorluğundan , doğum yapanlari her gun doğru belirtmek icin..
En iyisi listeye isteyeni ekleyelim Beklenen muhtemel tarih sonra tarih gelince ilgili kişi beni uyarsin beni etiketleyerek .. yoksa ben de takip edemem ..@biprensesannesi tarih verirsen ekleyelim.. diğer belli belirsiz listede ismi olmayan arkadaşlar da..
Inşallah canım bugün için umutluyumhadi hyrlisi cnmbizi de haberdar et
Allah yardımcın olsun cnm sağ salim kucağına alırsın insAllah
Sezeryani bende istemiyorum, ki onu yapmazlar dogum aninda yolunda gitmeyen halde yapiliyo. Yoksa hic bir cikis yolu olarak gormuyolar
Indigini hissetmiyorumki hep yukarisi sert asagisi yumusacik biseycik yok bos bombos
En son cuma gitmistim bu cuma tekrar gidicem, haftaya cuma yine rdvu
Dogum 21 temmuz ama dogmazsa diye 24 temmuza rdvu verildi
Sen nezaman gidiyosun dr?
Ben artık 3 günde bir çağırıyor bugün gidicegim yani ama simdi sancim var bugün için umutluyum suan 13 10 dk arakikta 1 dk sürüyor bakalim bugün ne olur
Kızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Keyifleri ne zaman isterse geleceklersenin doktorun ne düşünüyor
Kızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Dunde bende oldu az bisey ama bugunde ne sanci ne su hic bi belirti yok. Dr neredeyse hergun gel diyo bende hersey normal seyrinde gitsin istedigim icin gitmek istemiyorumKızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Bende de sancim basladi gece ama düzensiz ve demin biraz kan akinti gördüm silince hastane yolundayımKızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?