2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimki nezaman inecek asagiya ya
38 hafta oldu bugun
Nebilim trde yine doktor alalim sezeyan falan diyo
Burada 40i gec 41e gel ondan sonra belki suni sanci falan olabilir hatta 42ye kadar gidebiliyor diye biliyorum
Cocuk yasina girecek karnimda

Benimki nezaman inecek asagiya ya
38 hafta oldu bugun
Nebilim trde yine doktor alalim sezeyan falan diyo
Burada 40i gec 41e gel ondan sonra belki suni sanci falan olabilir hatta 42ye kadar gidebiliyor diye biliyorum
Cocuk yasina girecek karnimda
Evet siz yurtdisindaydiniz bende nedense o iyi geliyor en azından sezaryana çok sicak bakmıyorlar ne bilim ben ondan korktuğum için böyle diyorum. Belki sizinde de inmiştir. En son randevu ne zaman oldunuz?

Evet siz yurtdisindaydiniz bende nedense o iyi geliyor en azından sezaryana çok sicak bakmıyorlar ne bilim ben ondan korktuğum için böyle diyorum. Belki sizinde de inmiştir. En son randevu ne zaman oldunuz?
Sezeryani bende istemiyorum, ki onu yapmazlar dogum aninda yolunda gitmeyen halde yapiliyo. Yoksa hic bir cikis yolu olarak gormuyolar
Indigini hissetmiyorumki hep yukarisi sert asagisi yumusacik biseycik yok bos bombos
En son cuma gitmistim bu cuma tekrar gidicem, haftaya cuma yine rdvu
Dogum 21 temmuz ama dogmazsa diye 24 temmuza rdvu verildi
Sen nezaman gidiyosun dr?

Ben artık 3 günde bir çağırıyor bugün gidicegim yani ama simdi sancim var bugün için umutluyum suan 13 10 dk arakikta 1 dk sürüyor bakalim bugün ne olur

Canim biyerde belirtmisin tarihleri kesin olanlari yazdim diye
Benimki normal doğum insallah
Yani tarihimiz kesin olmayabilir
Sen yinede ismimi cikarma motive etsin her gordugumde

Listeye sizmissin artık,

Şöyle ki tarih belirtilen net durumlarda yazmamın sebebi bidaha geriye dönüp kontrol etmenin zorluğundan , doğum yapanlari her gun doğru belirtmek icin..

En iyisi listeye isteyeni ekleyelim Beklenen muhtemel tarih sonra tarih gelince ilgili kişi beni uyarsin beni etiketleyerek .. yoksa ben de takip edemem ..@biprensesannesi tarih verirsen ekleyelim.. diğer belli belirsiz listede ismi olmayan arkadaşlar da..

Anladim şimdi benim böyle 15 13 10 duzensiz zamanla ama 1 dk süren sanci var sanırım çünkü böyle daha hissetmedim bakalım sonuç ne olur zaten 4 te kontrolüm var hayırlı bir haber alırım
hadi hyrlisi cnm bizi de haberdar et
Kızlar hastaneye yatışm yapıldı sezeryan için dua edin bana lütfen
Allah yardımcın olsun cnm sağ salim kucağına alırsın insAllah

Canım sat a göre 16 temmuz öyle yazabilirsin artık geç erken olursa haberdar ederim zatten sizi

Kızlar deli gibi uykum var gözlerim yanıyor uykusuzluktan bu sıcaklar bı yandan karnımdaki bı yandan çok zorlanıyorum ben ya

Ben artık 3 günde bir çağırıyor bugün gidicegim yani ama simdi sancim var bugün için umutluyum suan 13 10 dk arakikta 1 dk sürüyor bakalim bugün ne olur

Ben normal doğumu bekledim ki, sagligim elverseydi yapacaktık .. Muayene De hep sancım yok boşuna bekliyoruz derdim.. Bana hep bı anda olur biter anlamazsın belli olmaz denmişti.. bı süreç var tamamlanması bekleniyor.. Çok şanslısınız ki iyi ve sağlıklı bebekte ,sizde.. Gerisi beklemek olsun Sağlıkla inşallah

Kızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Dunde bende oldu az bisey ama bugunde ne sanci ne su hic bi belirti yok. Dr neredeyse hergun gel diyo bende hersey normal seyrinde gitsin istedigim icin gitmek istemiyorum
Ya bizim ilk bebeklerde 40tan sonra dogdu ya ondan sanirim illa 40i gececegiz sanirim. Ben suniyi goze alamiyorum korkarim bu durumda ona dogru gidiyor.
Esim hergun ariyor bugunde dogurmayacaksin herhalde diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…