2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dediğin gibi ilkler de 40ı doldurmuştu, bunlar da dolduracak herhalde. Suni muni doğuracam perşembeye kadar gelmezse. Korkuyorum da bi taraftan, karnımda uslu duruyor mu bilmiyorum.

Kızlar yatışım yapıldı. Serumlar takıldı.. doktorun da az önce kapıdan gelip “aşşağıda görüşürüz “ dedi birazdan alacaklar beni.. Dua edin herşey yolunda olsun minnağım da stresimi anladı herhalde hiç olmadığı kadar kıpırdıyo ..

Dualarınızı bekliyoruz oğlumla

Bugün karnımdaki kaşıntı için test yaptırmaya geldim dr a. Ultrasonla da baktı dr. Kilosu için 3540 dedi. Geçen cuma yani 4 gün önce 3500dü. Dr olumsuz bi yorum yapmadı. Ben de normal doğum istediğim için aşırı kilolu olmasını istemiyorum zaten ama normal mi 4 günde 40 gr? 38+4üm.

Allah yardımcın olsun canım sezeryan demiii

hadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah
çok sıkıntılı değildir bence yorum yapmadysa doktorun cnm benimki de azıcık fazla almış sanki 37+1 de 3500 du 38+3 te 3750 çıktı bana da bişey demedi kilolu vs diye insAllah sağlıkla normal doğum olur bende normal istiyorum

Evet cnm bendim iki kere oldu o zmn daha çok sıcak değildi eminim hani ter islakligi değildi birinde hatta rüyamda oğlumu emzirdigimi görmüştüm uyandığımda ıslaktı atletim
Anladım canım bu ter değil iz kalmış yuvarlak şekilde sarımsı bildiğin
Ben de ucuyla oynamadan sürekli bakıyorum çamaşıra bişey çıkmış mı diye. Akıntı gibi değil ama küçük lekelenmeler şeklinde sarılıklar oluyo. Çok az ama. İnşallah benim de sütüm gelir hemen ya.
Aynen mecbur dayancaz canım. Benim yarın sabah. Acil sezeryan benimki bebeğin kilo alımı durmuş o yuzden alıcaklar bebişi
Benim de 4 günde 40 gr almış. Acaba bana da kilo alımı durduğunda derler mi sezeryan?

İnşallah normal olur canım. Ama sağlıklı olsun da sezeryana da dönse olur.

Kızlar spinal sezeryanla saat 10:10 da dünyaya geldi oğlum.. 53 cm , 3750 gr hemen yerleşti yerine şükür emmeye çalışıyor Rabbim isteyen ümmedi muhammede nasip etsin

Biraz kendime gelince ayrıntılı yazarım.

Dualarınızı esirgemediğiniz için Allah razı olsun

Tuh kendimi ele verdim

Bende normal dogum bekliyorum insallah ama tabikide doktor son anda sezeryan derse yok istemiyorum diyecek luksum yok, hayirlisiyla gelsinler insallah
Herseyin basi saglik tabiki sen bakmaz bizim boyle yok acilmam vardida yoktuda bebek yukarda demememize biraz heyecan birazda merak
Nezaman gelecek endisedi e bide psikolojik olarak hersey yolunda gidecekmi korkusu
Hepimiz icin hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…