Güzel haberini alırız inşallah canım, Allah kolaylık versinBende de sancim basladi gece ama düzensiz ve demin biraz kan akinti gördüm silince hastane yolundayım
Dediğin gibi ilkler de 40ı doldurmuştu, bunlar da dolduracak herhalde. Suni muni doğuracam perşembeye kadar gelmezse. Korkuyorum da bi taraftan, karnımda uslu duruyor mu bilmiyorum.Dunde bende oldu az bisey ama bugunde ne sanci ne su hic bi belirti yok. Dr neredeyse hergun gel diyo bende hersey normal seyrinde gitsin istedigim icin gitmek istemiyorum
Ya bizim ilk bebeklerde 40tan sonra dogdu ya ondan sanirim illa 40i gececegiz sanirim. Ben suniyi goze alamiyorum korkarim bu durumda ona dogru gidiyor.
Esim hergun ariyor bugunde dogurmayacaksin herhalde diyo
Nişan olabilir canım bı doktora gözük istersenKızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Sağol canım inşallah senin doğum da başlar yakında hayırlısyla doguralim artıkGüzel haberini alırız inşallah canım, Allah kolaylık versin
Aynen mecbur dayancaz canım. Benim yarın sabah. Acil sezeryan benimki bebeğin kilo alımı durmuş o yuzden alıcaklar bebişiBenimde sabah ilk saatlerde cnm ama gece 12 den sonra hiç bişey yeme içme dediler bakalım susuzluğa dayanıcaz artık senin doğum hangi gün
Allah yardımcın olsun canım sezeryan demiiiKızlar yatışım yapıldı. Serumlar takıldı.. doktorun da az önce kapıdan gelip “aşşağıda görüşürüz “ dedi birazdan alacaklar beni.. Dua edin herşey yolunda olsunminnağım da stresimi anladı herhalde hiç olmadığı kadar kıpırdıyo ..
Dualarınızı bekliyoruz oğlumla ❤
Allah yardımcın olsun canımKızlar hastaneye yatışm yapıldı sezeryan için dua edin bana lütfen
Nisandir o. Benim geçen hafta çarşamba geldi hala dogurcam diye bekliyorumKızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Benim şimdi belim de ağrı bar nst bakıldı sancılar var ama pek değil, akinti da oldu bakalım doğum yapar miyim yakindaNisandir o. Benim geçen hafta çarşamba geldi hala dogurcam diye bekliyorum
hadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllahKızlar yatışım yapıldı. Serumlar takıldı.. doktorun da az önce kapıdan gelip “aşşağıda görüşürüz “ dedi birazdan alacaklar beni.. Dua edin herşey yolunda olsunminnağım da stresimi anladı herhalde hiç olmadığı kadar kıpırdıyo ..
Dualarınızı bekliyoruz oğlumla ❤
çok sıkıntılı değildir bence yorum yapmadysa doktorun cnm benimki de azıcık fazla almış sanki 37+1 de 3500 du 38+3 te 3750 çıktı bana da bişey demedi kilolu vs diyeBugün karnımdaki kaşıntı için test yaptırmaya geldim dr a. Ultrasonla da baktı dr. Kilosu için 3540 dedi. Geçen cuma yani 4 gün önce 3500dü. Dr olumsuz bi yorum yapmadı. Ben de normal doğum istediğim için aşırı kilolu olmasını istemiyorum zaten ama normal mi 4 günde 40 gr? 38+4üm.
Evet cnm sezeryana girdimAllah yardımcın olsun canım sezeryan demiii
Evet cnm bendim iki kere oldu o zmn daha çok sıcak değildi eminim hani ter islakligi değildi birinde hatta rüyamda oğlumu emzirdigimi görmüştüm uyandığımda ıslaktı atletim
Anladım canım bu ter değil iz kalmış yuvarlak şekilde sarımsı bildiğin
Ben de ucuyla oynamadan sürekli bakıyorum çamaşıra bişey çıkmış mı diye. Akıntı gibi değil ama küçük lekelenmeler şeklinde sarılıklar oluyo. Çok az ama. İnşallah benim de sütüm gelir hemen ya.Genita
2 hamileliğimde de göğsümde yeşil sarı mühür oluştu.Son 2-3 ay damla damla sutyenime gelip leke bırakıyordu.Suanda da gün içinde 2-3 kere damlaya damlaya leke oluşturuyor .Normal bir durum.Dogumdan hemen sonra sütün gelecek seninde demek ki
Benim de 4 günde 40 gr almış. Acaba bana da kilo alımı durduğunda derler mi sezeryan?Aynen mecbur dayancaz canım. Benim yarın sabah. Acil sezeryan benimki bebeğin kilo alımı durmuş o yuzden alıcaklar bebişi
İnşallah normal olur canım. Ama sağlıklı olsun da sezeryana da dönse olur.hadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah
çok sıkıntılı değildir bence yorum yapmadysa doktorun cnm benimki de azıcık fazla almış sanki 37+1 de 3500 du 38+3 te 3750 çıktı bana da bişey demedi kilolu vs diyeinsAllah sağlıkla normal doğum olur bende normal istiyorum
Hadi insallah haber et bizede merak ettim simdiBen artık 3 günde bir çağırıyor bugün gidicegim yani ama simdi sancim var bugün için umutluyum suan 13 10 dk arakikta 1 dk sürüyor bakalim bugün ne olur
Tuh kendimi ele verdimListeye sizmissin artık,
Şöyle ki tarih belirtilen net durumlarda yazmamın sebebi bidaha geriye dönüp kontrol etmenin zorluğundan , doğum yapanlari her gun doğru belirtmek icin..
En iyisi listeye isteyeni ekleyelim Beklenen muhtemel tarih sonra tarih gelince ilgili kişi beni uyarsin beni etiketleyerek .. yoksa ben de takip edemem ..@biprensesannesi tarih verirsen ekleyelim.. diğer belli belirsiz listede ismi olmayan arkadaşlar da..
Bende normal dogum bekliyorum insallah ama tabikide doktor son anda sezeryan derse yok istemiyorum diyecek luksum yok, hayirlisiyla gelsinler insallahBen normal doğumu bekledim ki, sagligim elverseydi yapacaktık .. Muayene De hep sancım yok boşuna bekliyoruz derdim.. Bana hep bı anda olur biter anlamazsın belli olmaz denmişti.. bı süreç var tamamlanması bekleniyor.. Çok şanslısınız ki iyi ve sağlıklı bebekte ,sizde.. Gerisi beklemek olsunSağlıkla inşallah
Olsun cnm sezeryan Sağlıkla doğsun inşallah cnmAynen mecbur dayancaz canım. Benim yarın sabah. Acil sezeryan benimki bebeğin kilo alımı durmuş o yuzden alıcaklar bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?