2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah normal olur canım. Ama sağlıklı olsun da sezeryana da dönse olur.
öyle tabiki canım öncelik sağlık
Ya MaşAllah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insAllah amin canım

Ya ben bugün gittim. İlk defa 2 küçük sancım çıktı. Mutlu oldum valla Bi gelişmeler var yani. Ama hala açılmam yok. 17sinde tahmini tarih. Az kaldı zaten. Doğuracağım gün yazabilirsem yazarım ya da ben doğurdum beni ekle derim
Maşallah hayırlı olsun.

Günü tamamlayacaz herhalde bu gidişle ne kaldı surda benim 9 senin 10

Şuan kaç kilo canım? Benim 1 ayda 700 800 anca almış ondan dolayı. 40 gram normal mi bilmiyorumki canım

Endiselenme canim cok gun gecmemis usg bazen fazlada gosterebiliyor onceki gittigin fazla gostermistir. Son zamanlar zaten bisey olsa dr muhakkak ifade ederdi

Bende şimdi geldim.2 haftada 900 Gr almış.Doktor yürüyüş yap ve karbonhidratı kes dedi 1 hafta öne geçmiş 37+5 görünüyorum şuan.Bebegin yüzünü göremedi ,iyice aşağı inmiş

Kızlar sizden daha samimi cevap alacağım için sormak istiyorum . . .

Esimle sosyal medya kullanmıyoruz kullanınca o kim bu kim nereye baktın gibi saçma olaylar yasayacağımızı üzülüp kırılacağımızı düşünüyoruz . Ama eşim 2 debir face ve instagram açıyor . Daha 1 ,2 ay önce kapatmıştım tartıştım. Hatta gizli hesap açta öyle rahat edersin diye takıldım . Yok mok dedi . Bakıyorum da bir şey yaptıģı çok girdiği yok gibi giriş hareketlerini kontrol altına aldım . Ee gizli girdiği için çok aktif olamıyor . Girdiği zamanda neye bakıyorsa artık siliyor tahminim eğer yakalarsam öyle actım demek için . Şimdi yine ve yeniden açmış bir durum yok ama çok sinirleniyorum yaa gerçekten sinir oluyorum ne yapayım bilmiyorum. Söylenip hıncımı almak istiyorum . Sonra diyorum ki bekle bekle bekle belkide öylesine açtı

Merhaba kızlar sabah 8:30 gibi doğum oldu
spinal-epidural kombinli şekilde yaptı anestezi doktoru çok şükür iyiyim bebek de iyi bacaklarım açıldı hafif yürüdüm ama henüz süt tam gelmedi emziriyorum inşallah gelir allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin İnş

Hayırlı olsun gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…