- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
İkiniz birden açın be ne olcak. Yakınlarınızı akrabalarınızı takip edersiniz. Tutamaz mısınız kendinizi o kim bu kim demedenKızlar sizden daha samimi cevap alacağım için sormak istiyorum . . .
Esimle sosyal medya kullanmıyoruz kullanınca o kim bu kim nereye baktın gibi saçma olaylar yasayacağımızı üzülüp kırılacağımızı düşünüyoruz . Ama eşim 2 debir face ve instagram açıyor . Daha 1 ,2 ay önce kapatmıştım tartıştım. Hatta gizli hesap açta öyle rahat edersin diye takıldım . Yok mok dedi . Bakıyorum da bir şey yaptıģı çok girdiği yok gibi giriş hareketlerini kontrol altına aldım . Ee gizli girdiği için çok aktif olamıyor . Girdiği zamanda neye bakıyorsa artık siliyor tahminim eğer yakalarsam öyle actım demek için . Şimdi yine ve yeniden açmış bir durum yok ama çok sinirleniyorum yaa gerçekten sinir oluyorumne yapayım bilmiyorum. Söylenip hıncımı almak istiyorum . Sonra diyorum ki bekle bekle bekle belkide öylesine açtı
Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğiniMerhaba kızlar sabah 8:30 gibi doğum oldu
spinal-epidural kombinli şekilde yaptı anestezi doktoru çok şükür iyiyim bebek de iyi bacaklarım açıldı hafif yürüdüm ama henüz süt tam gelmedi emziriyorum inşallah gelir allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin İnş
İkiniz birden açın be ne olcak. Yakınlarınızı akrabalarınızı takip edersiniz. Tutamaz mısınız kendinizi o kim bu kim demeden
Şimdi mesela amcaoğlunun son fotosunu büyük halası bile hesabından anında görebiliyoken o niye göremesinBöyle düşünün
Benide eklermisin canım 08/07/2020 yarın insallah@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
@istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
@Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@Arven fdn 26/06/2020
@Miranurr 27/06/2020
@Denizferdi34 29/06/2020
@bitekAnnemolsun 29/06/2020
@Peripellas 30/06/2020
@shewa 30/06/2020
@Ozlemfusuy 01/07/2020
@Alessias 01/07/2020
@Mrs terazi 01/07/2020
@vuslat yolcusu 02/07/2020
@jeremh 02/07/2020
Candysisters 02/07/2020
@kaftankef 02/07/2020
K kurabiyem_35 03/07/2020
@mutlu annee 04/07/2020
@Zelnes 04/07/2020
@Pnrdgd86 04/07/2020
@LeylaKaya 04/07/2020
@salihanifi 06/07/2020
@bilgilisirine 06/07/2020
@Wexy 06/07/2020
Doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. Sağlık ve sevgi dolu yetiştirmek nasip olsun inşallah ..
Bugün günlerden,
@mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
İyi doğumlar dilerim ❣
@didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
@pastirma 10/07/2020
Minipanda 10/07/2020
@pelomer 11/07/2020
@Ipekknur 14/07/2020
@shewa 14/07/2020
@sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
@Asliii60 24/07/20200
canım elinde telefon sonuçta illa sosyal medyada görmez ki çıplak kadın bizde nişanlandık kapatmıştık sosyal medyalari eşim iş için açtı sonra bende açtım gizlimiz yok alır bakarız sıkıntı olmuyor güven varsa sıkıntı olmaz canım kıskançlık dozunda iyidir tabi ama abartmamak lazımKızlar sizden daha samimi cevap alacağım için sormak istiyorum . . .
Esimle sosyal medya kullanmıyoruz kullanınca o kim bu kim nereye baktın gibi saçma olaylar yasayacağımızı üzülüp kırılacağımızı düşünüyoruz . Ama eşim 2 debir face ve instagram açıyor . Daha 1 ,2 ay önce kapatmıştım tartıştım. Hatta gizli hesap açta öyle rahat edersin diye takıldım . Yok mok dedi . Bakıyorum da bir şey yaptıģı çok girdiği yok gibi giriş hareketlerini kontrol altına aldım . Ee gizli girdiği için çok aktif olamıyor . Girdiği zamanda neye bakıyorsa artık siliyor tahminim eğer yakalarsam öyle actım demek için . Şimdi yine ve yeniden açmış bir durum yok ama çok sinirleniyorum yaa gerçekten sinir oluyorumne yapayım bilmiyorum. Söylenip hıncımı almak istiyorum . Sonra diyorum ki bekle bekle bekle belkide öylesine açtı
MaşAllah canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllahMerhaba kızlar sabah 8:30 gibi doğum oldu
spinal-epidural kombinli şekilde yaptı anestezi doktoru çok şükür iyiyim bebek de iyi bacaklarım açıldı hafif yürüdüm ama henüz süt tam gelmedi emziriyorum inşallah gelir allah hepinize sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin İnş
Canım ne yaptın?Kızlar bugün peçeteye sildiğimde gelen kahverengi akıntım var. Bebeğim hareket ediyor ama neyin nesi bu anlamadım. Doğum sancım gelir mi acaba
Canim bizde hamile kafasiyla cok gergin oluyoruz. Ne sakincasi varki guven bazen hersey demek. Sıkıstırmak ters tepebilir. Yasaklar her zaman cazip gelir. Kontrol et tabi ama sıkmadan caktirmadan birbirinize engel olarak degil. Benim fikrim bu yondeKızlar sizden daha samimi cevap alacağım için sormak istiyorum . . .
canım elinde telefon sonuçta illa sosyal medyada görmez ki çıplak kadın bizde nişanlandık kapatmıştık sosyal medyalari eşim iş için açtı sonra bende açtım gizlimiz yok alır bakarız sıkıntı olmuyor güven varsa sıkıntı olmaz canım kıskançlık dozunda iyidir tabi ama abartmamak lazım
MaşAllah canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah
Doktora sordum canım gel bi bakıyım dedi. Bebek aşağı inmiş. Açılmam 3 cm olmuş. Belki de bu gece doğuma gelirsin dedi. Perşembe sabah zaten gidecektim de yarın sabah gel artık dediCanım ne yaptın?
Canim bizde hamile kafasiyla cok gergin oluyoruz. Ne sakincasi varki guven bazen hersey demek. Sıkıstırmak ters tepebilir. Yasaklar her zaman cazip gelir. Kontrol et tabi ama sıkmadan caktirmadan birbirinize engel olarak degil. Benim fikrim bu yonde
hadi inşalllah bir avazda canım hayırlısı sağlıklaDoktora sordum canım gel bi bakıyım dedi. Bebek aşağı inmiş. Açılmam 3 cm olmuş. Belki de bu gece doğuma gelirsin dedi. Perşembe sabah zaten gidecektim de yarın sabah gel artık dedi
Çok iyi maşallah. İnşallah bizim de öyle olur.Bizde 5 günlük olduk şükür sarılığımız yok.. Kontroller devam ediyor.. Hikayemizden bahsedeyim size Bebeğimin kilosu ultrasonda 3700 çıktı 4.140 doğum yaptım. Normal doğum isteyen arkadaşlar doğru nefes alma doğru ıkınmayı bildikten sonra herşey su gibi ilerliyor bebeğin başı doğum kanalındaysa tabiki.. Allah yardımcınız olsun. Kendi sancı gelmesi de çok önemliymiş 2. doğumda bunu anladım. İlk doğumum suni ile daha zor olmuştu bunda daha kolay oldu
acı olarak daha çok sancı acı çektim belki ama 2 saatte doğum oldu .. Suni de 9 saatte oldu.
Korkulcak hiç birşey yok belirli bir açıklığa gelene kadar sancıya dayanıcaksınız sonrası Epidural ıkınmayı bildikten sonra bacaklarınız uyuşuk olsa bile ıkınıyorsunuz Ebelerde çok yardımcı oluyorlar karnın kasılıyor.. sancı geldi ıkın diyorlar .. Bir bakmışsın hoop kucağında bebeğin. Herkese Allah benimkisi gibi kolay doğum nasip etsin inşallah. Kesi atmamış doktorum eski kesimden açmış bu şekilde arkadaşlar.
Hadi insallah başlar doğum, bende de ara sancı var ve nişan geldi hala devam ediyor inşallah benimde doğum başlar bu gece bakalımDoktora sordum canım gel bi bakıyım dedi. Bebek aşağı inmiş. Açılmam 3 cm olmuş. Belki de bu gece doğuma gelirsin dedi. Perşembe sabah zaten gidecektim de yarın sabah gel artık dedi
İnşallah canım. Benim sancılar başladı. Biraz önce çok ağır bir sancı vurdu geçti. Hakkımızda hayırlısıHadi insallah başlar doğum, bende de ara sancı var ve nişan geldi hala devam ediyor inşallah benimde doğum başlar bu gece bakalım
Gizli olmasındansa senden haberli olması daha iyi sanki yapacak adam her türlü yapar gerçi hayırlısı sıkma canını hiçÜzülüyorum biliyo musuncanım daralıyor . Zaten twiter kullanıyor extra bunları da açmasına gizli gizli gıcık oluyorum neyin peşinde diyorum . Ben kendime güveniyorum daha çok onada güveniyorum ama bu hareketi beni sinirlendiriyor çünkü hep eleştiriyor instagram kullananları resim paylaşılan saçma sapan medya diyor .
Neyse
Hastanede misin ? Evde misin ?İnşallah canım. Benim sancılar başladı. Biraz önce çok ağır bir sancı vurdu geçti. Hakkımızda hayırlısı
İşte pek düzenli değil kilo almadıgı için 34.haftada kalakaldık yarın sezeryan olucam mecbur kilo alımı durdugu için hepimiz hayırlısıyla alalım kucagımızaSeninki de az da olsa düzenli aldıysa çok da dert değildir bence. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?