2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İkiniz birden açın be ne olcak. Yakınlarınızı akrabalarınızı takip edersiniz. Tutamaz mısınız kendinizi o kim bu kim demeden
Şimdi mesela amcaoğlunun son fotosunu büyük halası bile hesabından anında görebiliyoken o niye göremesin Böyle düşünün

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini

E yavrum çıplak kadınlar kaynıyor hepsinde ya millet kendini göstermek için kullanıyor resmen . Annemin instagramı var buraya geldiğinde bi bakayım dedim millet nasıl açılacağını şaşırmış . O bana değil de büyük bir ihtimalle ben onun canını sıkmış olacam yani

Benide eklermisin canım 08/07/2020 yarın insallah

canım elinde telefon sonuçta illa sosyal medyada görmez ki çıplak kadın bizde nişanlandık kapatmıştık sosyal medyalari eşim iş için açtı sonra bende açtım gizlimiz yok alır bakarız sıkıntı olmuyor güven varsa sıkıntı olmaz canım kıskançlık dozunda iyidir tabi ama abartmamak lazım
MaşAllah canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah

Bizde 5 günlük olduk şükür sarılığımız yok.. Kontroller devam ediyor.. Hikayemizden bahsedeyim size Bebeğimin kilosu ultrasonda 3700 çıktı 4.140 doğum yaptım. Normal doğum isteyen arkadaşlar doğru nefes alma doğru ıkınmayı bildikten sonra herşey su gibi ilerliyor bebeğin başı doğum kanalındaysa tabiki.. Allah yardımcınız olsun. Kendi sancı gelmesi de çok önemliymiş 2. doğumda bunu anladım. İlk doğumum suni ile daha zor olmuştu bunda daha kolay oldu
acı olarak daha çok sancı acı çektim belki ama 2 saatte doğum oldu .. Suni de 9 saatte oldu.
Korkulcak hiç birşey yok belirli bir açıklığa gelene kadar sancıya dayanıcaksınız sonrası Epidural ıkınmayı bildikten sonra bacaklarınız uyuşuk olsa bile ıkınıyorsunuz Ebelerde çok yardımcı oluyorlar karnın kasılıyor.. sancı geldi ıkın diyorlar .. Bir bakmışsın hoop kucağında bebeğin. Herkese Allah benimkisi gibi kolay doğum nasip etsin inşallah. Kesi atmamış doktorum eski kesimden açmış bu şekilde arkadaşlar.

Canim bizde hamile kafasiyla cok gergin oluyoruz. Ne sakincasi varki guven bazen hersey demek. Sıkıstırmak ters tepebilir. Yasaklar her zaman cazip gelir. Kontrol et tabi ama sıkmadan caktirmadan birbirinize engel olarak degil. Benim fikrim bu yonde

Üzülüyorum biliyo musun canım daralıyor . Zaten twiter kullanıyor extra bunları da açmasına gizli gizli gıcık oluyorum neyin peşinde diyorum . Ben kendime güveniyorum daha çok onada güveniyorum ama bu hareketi beni sinirlendiriyor çünkü hep eleştiriyor instagram kullananları resim paylaşılan saçma sapan medya diyor .

Neyse

Öyle yapayım en iyisi . Dediğin gibi sıkmak ters tepebilir . Gizli gizli açtiğına göre . Bir önce ki açtığında bir baktım arama yapılmamış hiç ama anasayfada hep bikinili kadınlar kalbim ağzıma gelecekti . Bu kadar takmamın sebebi ben çok sadık birisiyim ondanda bu şekilde sadık olmasını bekliyorum ama böyle teknoloji zamanında kontrol altında tutmak ne kadar olabilir ki . Kendimi üzüyorum sadece aslında dimi

Çok iyi maşallah. İnşallah bizim de öyle olur.

Doktora sordum canım gel bi bakıyım dedi. Bebek aşağı inmiş. Açılmam 3 cm olmuş. Belki de bu gece doğuma gelirsin dedi. Perşembe sabah zaten gidecektim de yarın sabah gel artık dedi
Hadi insallah başlar doğum, bende de ara sancı var ve nişan geldi hala devam ediyor inşallah benimde doğum başlar bu gece bakalım

Hadi insallah başlar doğum, bende de ara sancı var ve nişan geldi hala devam ediyor inşallah benimde doğum başlar bu gece bakalım
İnşallah canım. Benim sancılar başladı. Biraz önce çok ağır bir sancı vurdu geçti. Hakkımızda hayırlısı

Gizli olmasındansa senden haberli olması daha iyi sanki yapacak adam her türlü yapar gerçi hayırlısı sıkma canını hiç

Seninki de az da olsa düzenli aldıysa çok da dert değildir bence. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize
İşte pek düzenli değil kilo almadıgı için 34.haftada kalakaldık yarın sezeryan olucam mecbur kilo alımı durdugu için hepimiz hayırlısıyla alalım kucagımıza

kızıma kaynanamn adnı verecez dün gece söledi eşim ve ağlamaktan gözlerim şişti tamam öncesndede konuşmustuk ama son anda böle bişey çıkması çok canımı sıktı.Tabi adamda haklı isim bulamazsan olacagı bu.Aynur adı nasıl sizce.gerci ben isimde degılımkı ya ben söyleyem garıbım yavrum kızım olarak kalacak adı benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…