2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu kadar canını sıkıp ağlayacagına baska isim istediğini belirtsene kuzum eşine. Yani benim şahsi fikrim kv kp ismi cocuga konmamalı hoş durmuyor yani. Ha ama isim kötü değil Önemli olan ismi de dğil o senin yavrun sonuçta Bu detay gözüne batmayacaktır tabiki de koymak istemiyorsanda belirt.

M mutlu annee nasılsın iyi misin? Cumartesi doğurmuş olman lazım kaçırdım herhalde yazdıysan.. Merak ettim nasılsın? Bebeğin nasıl?
Gözün aydın, Allah bağışlasın

Sen de eşine diyebilirsin ki kıza kızmak isteyecem, annenin adı, olmayacak. Iki arada bir derede bırakma beni de. Büyüklerin ismini koymak bence bu açıdan hoş değil de. Kızdığımda "Aynur buraya gel kızdırma beni" de diyemem ki de. Bilemedim, şimdilik aklıma bu geldi eşini kırmak istemiyorsan

Hep derim o kadar acıyı ben çekip ismi sana bırakamam.Zaten soyadın senden geliyor ,ismi benim koymam lazım Şaka bir yana ölen yada yaşayan bir insanın ismini koymak mantıklı değil.Hadi olsun olsun en kötü Aynur yanına kendi istediğin ismi koydur.Onu soylemezsin.

Zaten düzensiz sancılarım artmıştı cnm. Bebişi de çok aşağıda hissediyordum sanki yürürken çıkacak gibi. Suyum gelmeden önce çok şiddetli bir sancı yaşadım. 10 dkya yakın sürdü. Nefesimi kesiyordu. Sonra geçti devamı gelmedi ben tuvalete girdim sonra tekrar uyumaya devam edeyim dedim. Tam uykuya dalacakken ani ıslaklık hissettim. Altıma yaptım sandım önce. Ama az az gelmeye devam etti. Aralarda arttı. Baktım ki çiş değil. Kokusuz renksiz. Basbayağı suyum. Arada düzensiz giren sancılar da vardı. Doktorumla görüşüp hastaneye geçtim sonrasında da. Böyle işte.

Canim sana soyle soyleyim benim esimin face hesabi var ama hic oyle kontrol etmem, profil fotosu dahi yoktur. Ayni sekilde benimde insta hesabim var oda hic kontrol etmez
Benim face hesabim kapaliydi ramazanda cami online mukabele yaptigi icin actim birbirimizin listesinde arkadas bile degiliz dusun artik ramazan sonrasi geri kapattim
Yani bencd boyle seylere takilma, ben onu her an takip edememki oda beni edemez yapacak olan sen olmadigindada yapar illa sosyal hesapdan yapilacak diye bise yok

Aynur guzel isim
Ama ben anne ismi yada baba ismi koyma taraftari degilim
Icine sinmiyosa istemiyosan soyle esine, bukadar zaman beklediniz madem bu olacakti niye basinda denmedi
Yok soylesemde bise degismez diyosan isime alismaya calis, ama guzel bi isim bence
Anlamini bilmiyorum ama kulaga hos gelen bi isim

İçimden bir ses benim doğumum da senin ki gibi olacağını söylüyor.düzensiz sancılarım git gide artıyor.bebeğide aşağıda hissediyorum dediğin gibi.

Epidural aldın mı peki?
Bebeğin nasıl çıktımı kuvözden canım ?

Doğru söylüyorsun canım . Ne bilim ya gerçekten bir yanlısını görürsem çok üzülürüm . Bakmayım diyorum umursamayım diyorum ama bir şekilde buluyorum gizli hesap actigini . Insallah kotu bir sey olmaz.

şimdi olay şöyle ilk kızmda kv adnı koylm dedık oda yok szn istdgnz olsun fln dıe duygusal bi konşma yaptı.ve oan hamlydım onun verdgı duygusallıkla birdaha kzm olrsa senn adni koycm dedim nese şimdi yine istemıo benım kotu huylarm var dıo bna çeker dıo.basına gelenlerı bılıomsnz blmıorum ama anlatmştm burda bışyler.o olylardan dolayıda korkuo kderı bna bnzerse dio.
bizde isim bulmaynca esımde zaten söz vermştk annmn adnı koyalm hemde moral olr dedi.bn isteksz davrndım oda kzdı sebebi ny dedı annem gbi kynanann ismnı koymk istemıon fln dedı bskası olsa bnm ismim olack dıe dıretr dedı.
bn dedm kndı annemn adıda olsa karsym dedm bn nasıl hıtp edecm dedm.onun ynnda sölemzsn dıo bna.ccga kızsam bnm admı istemdı çocuktn acsnı cıkarıo dıcek dedm.yok bunlrn hiç biri bhne degilmiş.
eşim işte şimdi az önce msj atmışki kararsız kaldım ne yapsakki ya die.bir umut irem nasıl dio şuan hersey güzel gelıo

Sen bi baski kurduysan zamaninda senden cekinip gizli hesap acmis olabilir
Sen bebis dogsun bunlari takmazsin bile bunlari dusunecek vaktin olmaz
Dusunme bosver
Yenimi evlisiniz, yada yasiniz cokmu genc?

Canım benim fikrim büyüklerin ismini koymak artık çok saçma geliyor bana yani açıkcası ben kabul etmezdim. Banada eşimin dedesinin ismini koymak istediler ama ben istemediğimi net söyledim kimlikte özellikle istemiyorum çünkü eskidenmiş bunlar baştan net kesin söylemek gerekiyor bazı seyleri

Canim tam olaylari bilmiyorum kaynananla ilgili ama sunu soyleyim esinde senin tavrindan rahatsia olmuski mesaj atmis
Ona guzel bi msj at, bazen insan konusarak soyleyemedigini yazarak soyler
Ben kv isminden rahatsiz oldugumdan degil ona saygisizlik olsun istemiyorum cocuga kizdigimda, lohusayim oyuzden yanlis karar vermek istemem sonucta bir omur bu isimle hitap edicez kizimiza beni oncelikle anlamani istiyorum falan gibi suyundan gidiyomus gibi duygusal binmsj at
Sen iremi begeniyosan bende begendim de koyun su cocugun adini artik gelip ben koyacam valla yoksa cocugun ismi senin istemedigin bise olacak en iyisi kararini ver gitsin

Şuan kaç kilo canım? Benim 1 ayda 700 800 anca almış ondan dolayı. 40 gram normal mi bilmiyorumki canım
Benim de son iki haftadır ultrasona göre haftada 40 gr bile almıyordu eve gelip ağladım hatta büyümüyor bebeğim diye doktor 3400küsür dedikten 2 gün sonra 4110 gr doğdu. Bazı cihazlar gerçekten eksik fazla gösteriyor endişelenmeyin bence

Bende baskalarin ismini koyma taraftari degilim
Iste nebilim dede babanne annanne anne kv falan bana hitap etmiyo
Isim eski olacagindan falanda degil ama hos bulmuyorum ya
Hani bazen kendini ifade edemezsin ya hah iste bende suan nedenini ifade etmekde zorlaniyorum ama hic taraftari degilim
Herkes kendi adiyla guzel yasasin

Kizlar, sabah 4.40 te sanci başlamıştı ama duzensizdi sonra sabah 8 de kanli akıntı oldu cok az ama doktor muayene için çağırdı. Nst de 40 60 larda çıktı sanci ama çok sik değil eve gönderdi çünkü açılma da 1 cmdi. Eve gelince daha yoğun nişan ve hala da oyle az az devam ediyor ama sanci nin şiddeti artti daha belime vuruyor ve hala düzensiz hala 13 10 7 dk da 1 dk sürüyor. Şimdi tecrübeli olan anneler ne yapmalıyım bu durumda?

Valla bilmiyorum canım ben iki cihazada girdim ikiside aynı gösteriyor kilo almamıs belli yani. Karnımda büyümüyor zaten durdu resmen 1 aydır aynı karnım yarın sezeryan olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…