- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım bende öyle herkes kendi adıyla yaşasın öyle analım yani o yuzden bende istemiyorumBende baskalarin ismini koyma taraftari degilim
Iste nebilim dede babanne annanne anne kv falan bana hitap etmiyo
Isim eski olacagindan falanda degil ama hos bulmuyorum ya
Hani bazen kendini ifade edemezsin ya hah iste bende suan nedenini ifade etmekde zorlaniyorum ama hic taraftari degilim
Herkes kendi adiyla guzel yasasin
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız önemli olan da bu :)Valla bilmiyorum canım ben iki cihazada girdim ikiside aynı gösteriyor kilo almamıs belli yani. Karnımda büyümüyor zaten durdu resmen 1 aydır aynı karnım yarın sezeryan olucak inşallah
Evdeyim canım. Sıklaşmadı. Dakika tutmadım ama dayanılmayacak türde gelmiyor. O yüzden gitmedim hastaneye. Gece ne olur bilmem.Hastanede misin ? Evde misin ?
E masallah canim 5 yil olmus bosver takilma boyle seylere5 yıllık olduk
E masallah canim 5 yil olmus bosver takilma boyle seylere
Aslinda ayni seyleri dusunuyoruz seninle bende sadik olunmasi gerektigini dusunuyorum ben dikkat ediyorsam oda etmeli diye ama dedigin gibi kendini yipratirsin. Ana sayfada cikiyorsa takip edilen sayfalari kontrol edip takipten cikarsin ama bunlari caktirmadan yapÖyle yapayım en iyisi . Dediğin gibi sıkmak ters tepebilir . Gizli gizli açtiğına göre . Bir önce ki açtığında bir baktım arama yapılmamış hiç ama anasayfada hep bikinili kadınlar kalbim ağzıma gelecekti . Bu kadar takmamın sebebi ben çok sadık birisiyim ondanda bu şekilde sadık olmasını bekliyorum ama böyle teknoloji zamanında kontrol altında tutmak ne kadar olabilir ki . Kendimi üzüyorum sadece aslında dimi
Yaaa beni yalniz birakmayinHadi insallah başlar doğum, bende de ara sancı var ve nişan geldi hala devam ediyor inşallah benimde doğum başlar bu gece bakalım
Bendeeee bendeee istiyorumYaaa beni yalniz birakmayinbusra1tan gunlerimiz yakindi beraber doguraydik saka bir yana ama bende artik dogurmak istiyorum yaaa
Bendeeee bendeee istiyorum
Ayy inşallah sizde doğum yaparsınız yakında şimdi benim 6 dk da 1 düzenli gibi gözüküyor ve belime vuruyor çok kötü oluyorum ama geçince rahatlıyorum, hastane gidebilirim yakındaYaaa beni yalniz birakmayinbusra1tan gunlerimiz yakindi beraber doguraydik saka bir yana ama bende artik dogurmak istiyorum yaaa
senin bebişkon hareketli mi canım sakin mi
Aslinda ayni seyleri dusunuyoruz seninle bende sadik olunmasi gerektigini dusunuyorum ben dikkat ediyorsam oda etmeli diye ama dedigin gibi kendini yipratirsin. Ana sayfada cikiyorsa takip edilen sayfalari kontrol edip takipten cikarsin ama bunlari caktirmadan yap☺
Ağrın nasıl kasılma gibi mi karnın sertleşiyor mu yaniAyy inşallah sizde doğum yaparsınız yakında şimdi benim 6 dk da 1 düzenli gibi gözüküyor ve belime vuruyor çok kötü oluyorum ama geçince rahatlıyorum, hastane gidebilirim yakında
Canım birebir aynıyız. Ben evde çekiyorum sancılarımı. Dayanılmayacak aşamaya azcık yaklaşınca gidicem hastaneye. Rabbim yardımcımız olsun.Kizlar, sabah 4.40 te sanci başlamıştı ama duzensizdi sonra sabah 8 de kanli akıntı oldu cok az ama doktor muayene için çağırdı. Nst de 40 60 larda çıktı sanci ama çok sik değil eve gönderdi çünkü açılma da 1 cmdi. Eve gelince daha yoğun nişan ve hala da oyle az az devam ediyor ama sanci nin şiddeti artti daha belime vuruyor ve hala düzensiz hala 13 10 7 dk da 1 dk sürüyor. Şimdi tecrübeli olan anneler ne yapmalıyım bu durumda?
Ağrın nasıl kasılma gibi mi karnın sertleşiyor mu yani
Bende şuan evdeyim bi 6 dk da 1 başladı duzdenli gibi ama bakalım öyle devam eder mi? O 1 dk çok dayanacak gibi değil gerçekten ama bitince oyle bir rahatlıyorum ki anlatamam ben böyle birsey yaşamadım. Amin hayırlısıyla gelsin bebişlerCanım birebir aynıyız. Ben evde çekiyorum sancılarımı. Dayanılmayacak aşamaya azcık yaklaşınca gidicem hastaneye. Rabbim yardımcımız olsun.
Ben Elektirik çarpması ile başlayan daha sonraları belinden tır geciyormus şeklinde olan bir acı olarak tarif etmiştimKızlar sancıları tam olarak nasıl tarif ediyorsunuz ya? Şu an mesela belimde daha önce hissetmediğim enteresan bi his var böyle sanki belimden vakumla bişi çekiliyormuş gibi bir his. Can yakıcı değil ama rahatsız edicitam tarif edemiyorum
Sabaha kadar inşallah kucağında olacak bebisinYa sabah ki lar çok ağrılı değildi ve evet sertleşiyordu karnim o zaman ama simdiki çok farklı sadece belime vuruyor.
Bende şuan evdeyim bi 6 dk da 1 başladı duzdenli gibi ama bakalım öyle devam eder mi? O 1 dk çok dayanacak gibi değil gerçekten ama bitince oyle bir rahatlıyorum ki anlatamam ben böyle birsey yaşamadım. Amin hayırlısıyla gelsin bebişler
Benim tarifimde beli hizar ile kesiyorlar gibiBen Elektirik çarpması ile başlayan daha sonraları belinden tır geciyormus şeklinde olan bir acı olarak tarif etmiştimEğer çok dayanılmaz hale gelince anla ki doguruyorsun.Emin ol kendini belli ediyor.Allah bir avazda kurtarsın ,hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?