2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar sezeryanda alt taraf çıplak mı oluyor
Nereniz giyimli oluyor ki. Odadaki tek çırılçıplak kişi sizsiniz ama bunu bir tek siz görmüyorsunuz aslında. Önünüze örtü geriliyor aslında başlangıçta üstünüze bir sürü örtü örtüyorlar ama dikiş zamanında hepsini kaldırıyorlar ve sizi temizliyorlar çıplakken yani benim öyle oldu en azından.

Kızlar doğum yaklaşıyor mu daha çok mu ben bı coZemedim yuruyemiyorum resmen tuvalete gitmek işkence gibi yaparken çok zorlanıyorum ve ağrı oluyor kasıklarım felaket

Canım evdeyim sancilar artti ama hala düzensiz eşim evde bekleyelim diyor düzenli olsun ondan sonra gidelim diyor bekliyorum bende ama sancılar çok fena ama
Rabb'im yardımcın olsun cnm insAllah sağlıkla ilerler süreç kolay bı doğum olur
O evde bekleme süreci bende olacak mı acaba ya bilmiorum sanki sancim siddetlenmeyecek gibi hissediyorum ben

Rabb'im yardımcın olsun cnm insAllah sağlıkla ilerler süreç kolay bı doğum olur
O evde bekleme süreci bende olacak mı acaba ya bilmiorum sanki sancim siddetlenmeyecek gibi hissediyorum ben
Artik hastaneye gidiyorum çünkü sancilara dayanamıyorum artık bakalım ne derler inşallah açılma vardı

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün insAllah nasıl durumu bebeğin sen nasılsın
Ben iyiyim canım. İkinci çok kolay oldu. Çok hızlı açılmam oldu, Rabbim sana da nasip eder inşallah. Bebeğim daha gelmedi. Üstünü giydiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…