2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar belim çok ağrıyor sağa sola yattıkça kasıklarım sıkıştırıyor ağrı başlıyor. Daha çok erken benim için normal mi bu haftalarda böyle olması

Rabb'im yardımcın olsun cnm insAllah sağlıkla ilerler süreç kolay bı doğum olur
O evde bekleme süreci bende olacak mı acaba ya bilmiorum sanki sancim siddetlenmeyecek gibi hissediyorum ben
Saat 3te doğum yaptım kızlar. Darısı başınıza.
Benim ağrım hic birsey değil çok hissediyorum ben ama nsttede ancak 20 gösteriyor anlamadım ben bu iş açılma da hala 1 cm

Masallah sana yaa suni ile mi dogum yaptin? Kolay miydi cok merak ediyorum yaa Allah bagislasin
Kendi sancım geldi canım. Suni ile aynı sancı. Sadece ikinci doğum olduğu için öyle hızlı açıldım ki. Hemen doğdu.
3500 kilo 52 cm doğdu canlar.

ayy valla bende cinnet gecırecem artık.sabah gönlünü almıştım zaten.sürekli dönüo bnmki.kızımıda uyutmadımki kardesne isim sececek die.bfnımkınede msj attım işten erkn gel die nese bu geldi işten yemegin başına gectı o an bebegnde gazı tuttumu.
Nese benmkinde bi hareketlılık yok işteyken tamm dedgı ismlern ıkısnde eledi.bna inat mı yapıo anlamadmki.nese ya yarına kalsın demz mi.off dahada isim knusu açmm ne yapıorsa yapsn

Ben iyiyim canım. İkinci çok kolay oldu. Çok hızlı açılmam oldu, Rabbim sana da nasip eder inşallah. Bebeğim daha gelmedi. Üstünü giydiriyorlar
yaaa MasAllah barekAllah canım çok güzel insAllah benimde kolay olur herkesin kendine özgü hikayesi evet ama bu ağrı olayı düşündürüyor beni bebeğin kanala girdiğini hissettin mi mesela karnında bı değişiklik oldu mu ben iki gündür daha aşağıda hissediyorum bı de resmen yürürken vijanal ve kasıklarımda sızı hissediyrm ağrım var arada giriyor ama dayanilmayacak kadar değil işte
Kızlar belim çok ağrıyor sağa sola yattıkça kasıklarım sıkıştırıyor ağrı başlıyor. Daha çok erken benim için normal mi bu haftalarda böyle olması
canım pozisyon değiştirince geçmiyorsa sıkıntı olabilir ama ara ara benimde 35-36 haftalarda ağrım olmuştu öyle
Benim ağrım hic birsey değil çok hissediyorum ben ama nsttede ancak 20 gösteriyor anlamadım ben bu iş açılma da hala 1 cm
Allah Allah ağrı eşiğin düşük demek ki baya canım stres yapma gelecek inşAllah zamanı gelince
Kendi sancım geldi canım. Suni ile aynı sancı. Sadece ikinci doğum olduğu için öyle hızlı açıldım ki. Hemen doğdu.
3500 kilo 52 cm doğdu canlar.
güzel doğmuş kilosu sağlıkla büyüsün insAllah
Zamanın yaklaşıyor canım, pek yakında gelecek Allahın izniyle
insAllah canım
senin adam da napmaya çalışıyor anlamadım he çocuk oyuncağı mi çocuk adsız bekliyor

Resmi islemleri naptiniz peki, kimlik cikarmak icin suresi yokmu

Allah Allah okadar sanciya 20, makinada sorun olmasin
Bende senin dogum haberini aliriz diye dusunmustum
Simdi durumlar ne
Aynen bende öyle ve bir gun oyle ara ara sürdü çok yoruldum 4te eve geldim uyumaya çalıştım biraz enerji toplayım en azından ama ağrı var yine şimdi zaman tutayım mi bilemedim

Hadi ya ben sadece göbek açık kalıyor sanıyorum

Bekliceksin dedi doktor yavaş yavaş açılmaya başlar dedi bakalım bugün ne haber alırız. Dualarınızı eksik etmeyin
pilates topun varsa bol bol yuvarlan ,ileri git gel yap.Arada banyoya gir acilman hızlanır.İnsallah akşama doğmuş olur yavrun .Dualarımız seninle

pilates topun varsa bol bol yuvarlan ,ileri git gel yap.Arada banyoya gir acilman hızlanır.İnsallah akşama doğmuş olur yavrun .Dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim. Evet topum var onunla hareketler yapıyorum ama banyo denememistim, onu da yapayım inşallah yakında alırım kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…