- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bize inşalalhYazıcam detayları canım. Şimdi odamdayım. Eşim bebeğin yanında. Gelmediler daha
Masallah sana yaa suni ile mi dogum yaptin? Kolay miydi cok merak ediyorum yaaSaat 3te doğum yaptım kızlar. Darısı başınıza.
Rabb'im yardımcın olsun cnm insAllah sağlıkla ilerler süreç kolay bı doğum olur
O evde bekleme süreci bende olacak mı acaba ya bilmiorum sanki sancim siddetlenmeyecek gibi hissediyorum ben
Benim ağrım hic birsey değil çok hissediyorum ben ama nsttede ancak 20 gösteriyorSaat 3te doğum yaptım kızlar. Darısı başınıza.
Olur Allahın izniyle canım sabretmekten başka çare yok.Benim ağrım hic birsey değil çok hissediyorum ben ama nsttede ancak 20 gösteriyoranlamadım ben bu iş açılma da hala 1 cm
Kendi sancım geldi canım. Suni ile aynı sancı. Sadece ikinci doğum olduğu için öyle hızlı açıldım ki. Hemen doğdu.Masallah sana yaa suni ile mi dogum yaptin? Kolay miydi cok merak ediyorum yaaAllah bagislasin
Zamanın yaklaşıyor canım, pek yakında gelecek Allahın izniyleSiz sırayla doğurdukca kendimi çok geç kalmış gibi hissediyorum
ayy valla bende cinnet gecırecem artık.sabah gönlünü almıştım zaten.sürekli dönüo bnmki.kızımıda uyutmadımki kardesne isim sececek die.bfnımkınede msj attım işten erkn gel die nese bu geldi işten yemegin başına gectı o an bebegnde gazı tuttumu.Canim tam olaylari bilmiyorum kaynananla ilgili ama sunu soyleyim esinde senin tavrindan rahatsia olmuski mesaj atmis
Ona guzel bi msj at, bazen insan konusarak soyleyemedigini yazarak soyler
Ben kv isminden rahatsiz oldugumdan degil ona saygisizlik olsun istemiyorum cocuga kizdigimda, lohusayim oyuzden yanlis karar vermek istemem sonucta bir omur bu isimle hitap edicez kizimiza beni oncelikle anlamani istiyorum falan gibi suyundan gidiyomus gibi duygusal binmsj at
Sen iremi begeniyosan bende begendim de koyun su cocugun adini artik gelip ben koyacam vallayoksa cocugun ismi senin istemedigin bise olacak en iyisi kararini ver gitsin
yaaa MasAllah barekAllah canım çok güzel insAllah benimde kolay olur herkesin kendine özgü hikayesi evet ama bu ağrı olayı düşündürüyor beni bebeğin kanala girdiğini hissettin mi mesela karnında bı değişiklik oldu mu ben iki gündür daha aşağıda hissediyorum bı de resmen yürürken vijanal ve kasıklarımda sızı hissediyrm ağrım var arada giriyor ama dayanilmayacak kadar değil işteBen iyiyim canım. İkinci çok kolay oldu. Çok hızlı açılmam oldu, Rabbim sana da nasip eder inşallah. Bebeğim daha gelmedi. Üstünü giydiriyorlar
canım pozisyon değiştirince geçmiyorsa sıkıntı olabilir ama ara ara benimde 35-36 haftalarda ağrım olmuştu öyleKızlar belim çok ağrıyor sağa sola yattıkça kasıklarım sıkıştırıyor ağrı başlıyor. Daha çok erken benim için normal mi bu haftalarda böyle olması
Allah Allah ağrı eşiğin düşük demek ki baya canım stres yapma gelecek inşAllah zamanı gelinceBenim ağrım hic birsey değil çok hissediyorum ben ama nsttede ancak 20 gösteriyoranlamadım ben bu iş açılma da hala 1 cm
güzel doğmuş kilosuKendi sancım geldi canım. Suni ile aynı sancı. Sadece ikinci doğum olduğu için öyle hızlı açıldım ki. Hemen doğdu.
3500 kilo 52 cm doğdu canlar.
insAllah canımZamanın yaklaşıyor canım, pek yakında gelecek Allahın izniyle
senin adam da napmaya çalışıyor anlamadım heayy valla bende cinnet gecırecem artık.sabah gönlünü almıştım zaten.sürekli dönüo bnmki.kızımıda uyutmadımki kardesne isim sececek die.bfnımkınede msj attım işten erkn gel die nese bu geldi işten yemegin başına gectı o an bebegnde gazı tuttumu.
Nese benmkinde bi hareketlılık yok işteyken tamm dedgı ismlern ıkısnde eledi.bna inat mı yapıo anlamadmki.nese ya yarına kalsın demz mi.off dahada isim knusu açmm ne yapıorsa yapsn
Saat 3te doğum yaptım kızlar. Darısı başınıza.
Resmi islemleri naptiniz peki, kimlik cikarmak icin suresi yokmuayy valla bende cinnet gecırecem artık.sabah gönlünü almıştım zaten.sürekli dönüo bnmki.kızımıda uyutmadımki kardesne isim sececek die.bfnımkınede msj attım işten erkn gel die nese bu geldi işten yemegin başına gectı o an bebegnde gazı tuttumu.
Nese benmkinde bi hareketlılık yok işteyken tamm dedgı ismlern ıkısnde eledi.bna inat mı yapıo anlamadmki.nese ya yarına kalsın demz mi.off dahada isim knusu açmm ne yapıorsa yapsn
Ay neguzel daha en son sancim var dedin sonra bi baktim dogurmusun. Gözün aydın canım rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahSaat 3te doğum yaptım kızlar. Darısı başınıza.
Allah Allah okadar sanciya 20, makinada sorun olmasinBenim ağrım hic birsey değil çok hissediyorum ben ama nsttede ancak 20 gösteriyoranlamadım ben bu iş açılma da hala 1 cm
Aynen bende öyle ve bir gun oyle ara ara sürdü çok yoruldum 4te eve geldim uyumaya çalıştım biraz enerji toplayım en azından ama ağrı var yine şimdi zaman tutayım mi bilemedimAllah Allah okadar sanciya 20, makinada sorun olmasin
Bende senin dogum haberini aliriz diye dusunmustum
Simdi durumlar ne
Doktor ne diyo bu duruma canimAynen bende öyle ve bir gun oyle ara ara sürdü çok yoruldum 4te eve geldim uyumaya çalıştım biraz enerji toplayım en azından ama ağrı var yine şimdi zaman tutayım mi bilemedim
Bekliceksin dedi doktor yavaş yavaş açılmaya başlar dedi bakalım bugün ne haber alırız. Dualarınızı eksik etmeyinDoktor ne diyo bu duruma canim
Hadi ya ben sadece göbek açık kalıyor sanıyorumNereniz giyimli oluyor ki. Odadaki tek çırılçıplak kişi sizsiniz ama bunu bir tek siz görmüyorsunuz aslında. Önünüze örtü geriliyor aslında başlangıçta üstünüze bir sürü örtü örtüyorlar ama dikiş zamanında hepsini kaldırıyorlar ve sizi temizliyorlar çıplakken yani benim öyle oldu en azından.
Hayırlı olsun canım yaa bende yapıcam bugün inşallahSaat 3te doğum yaptım kızlar. Darısı başınıza.
pilates topun varsa bol bol yuvarlan ,ileri git gel yap.Arada banyoya gir acilman hızlanır.İnsallah akşama doğmuş olur yavrun .Dualarımız seninleBekliceksin dedi doktor yavaş yavaş açılmaya başlar dedi bakalım bugün ne haber alırız. Dualarınızı eksik etmeyin
Çok teşekkür ederim. Evet topum var onunla hareketler yapıyorum ama banyo denememistim, onu da yapayım inşallah yakında alırım kucağımapilates topun varsa bol bol yuvarlan ,ileri git gel yap.Arada banyoya gir acilman hızlanır.İnsallah akşama doğmuş olur yavrun .Dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?