2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bekliceksin dedi doktor yavaş yavaş açılmaya başlar dedi bakalım bugün ne haber alırız. Dualarınızı eksik etmeyin
Benimde birgun oncesinde sancim 70lerde gozukurken ertesi gun 0'larda olmasi gibi herhalde benim aciklik 2cm ama hergun bugunde belirtim yok diye uyaniyorum. Sadece arada sizlarip busra askadasimizin bahsettigi kivamli akinti oluyo onunda ne oldugunu bilmiyorum nisan desem nisan degil

Ay kızlar agustos annesiyim. Doktorum 4 agustos gbi doğum olur dedi , sezeryan olacak.
Kaç gündür sizi okuyorum ya süper telaşlar ve heyecanlar . Yeni bebeler hayırlı olsun, doğacak olanlar için rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Siz doğurdukça agustos annelerinide heyecan basıyor.
Kokladım tüm bebekleri

Çok teşekkür ederim. Evet topum var onunla hareketler yapıyorum ama banyo denememistim, onu da yapayım inşallah yakında alırım kucağıma ❤
Sıcak duş açılmayı çok hızlandırıyor ama dikkat et Hastane yakinsa gir çık .Sancıyı fazlalastırıyor.Muhtemelen seninde keseni ebe patlatacak.Ondan sonra biraz daha ağrıların artacak ama 10-15 dk yavrunu kucağına alacaksın

Kendi sancım geldi canım. Suni ile aynı sancı. Sadece ikinci doğum olduğu için öyle hızlı açıldım ki. Hemen doğdu.
3500 kilo 52 cm doğdu canlar.
Ayy çok sevindim gozunaydin. Bak kilo daha düşük çıkmış kendi adıma rahatladım. Benim de gece sancim vardı ama sabah geçmişti. Darısı başıma olsun artık insallah

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
ay kızlar bu sıcakta sıcak suyla duşta ne bilim

Kızlar sol göğüs ucum kanadı süt çok az varla yok arasında tam inmemiş krem vs de sürdüm tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Süt artmak inmesini sağlamak için fln ne yapabilirim

Sütünü gün içinde aralıklı olarak sağ canım
bak kaç cc çıktığına. Börülce bulgur irmik soda soğan incir hurma helva bunlar süt yapar.
Ayrıca hoşaf anne çayları rezene kimyon papatya gibi.. en az 3lt su
karpuz kavun sulu meyveler
sütünle kal cnm

Hastanedeyim. 4 cm açılmam var. Sancım var. Rabbim yardımcımız olsun. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım.

Doğum yapmışsın okudum canım hadi gözün aydın ömürlü olsun
geçmiş olsun cnm

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
ay kızlar bu sıcakta sıcak suyla duşta ne bilim
Valla benim Kasım dı sıcak iyi gelmişti ama bunda ılık su bile sıcak geliyor Mümkün olduğunca ılık yıkanmaya calıssamda soguga doğru gidiyor

Seninle aynıyız canım bana da duruma göre Temmuz sonu yada bayramda dedi protein kaçağı var. Temmuz annelerin görünce nasıl heyecan basıyor sağlıcakla alalım kucağımıza

Kizlar ilk doğum olacak için çok şaşkınım vallah biz kadinlar neler çekebiliyoruz. Hayatimda en ağrı anlar yaşıyorum. Şuan açılma ne durumda bilmiyorum ama sancılar düzeldi gibi 5 te 1 biraz 1.30 saat dolsun hastaneye gidicegim insallah bu sefer iyi haber alırız

Canim suyun gelmismiydi, gozden kacirmis olabilirim yazdiysan

Kızlar sol göğüs ucum kanadı süt çok az varla yok arasında tam inmemiş krem vs de sürdüm tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Süt artmak inmesini sağlamak için fln ne yapabilirim
doktor hep diyor ki gogsun kahverengi kısmının tamamını ağzına alması gerekli.. yara olmaması için.. Eczanelerde silikon uçlar satılıyor Yara iyileşmesi için onlarla emzirin bı sure.. Göğüs ucu için lansinoh yara merhemi surup kurumasını bekleyin ancak kuruduktan sonra gogsunuzu kapatın Yaraların iyileşmesi için .. Emzirmekten vazgecmemesi için mama takviyesi gerekirse kafasını destekleyerek (yukarda doğru açıda yutmayı engellemeden) milim milim verin..Biberona Alişan bebek kolay emmiyormus.. Bide düzenli saat aralıklarıyla olsun 2 saati aşmamak kaydıyla Geçerse asabi okuyorlar Geçmezse de ilgisiz Biraz arandığı anda emzirmek gerekli .. ben eğitimde bunları öğrendim.. Darısı uygulamaya

Hastanedeyim. 4 cm açılmam var. Sancım var. Rabbim yardımcımız olsun. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım.

Hayırlı doğumlar dilerim çok az kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…