2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün akıntım arttı kızlar yoktu bı süredir ıslaklık hissediyorum sürekli hatta acaba nişan mı geldi diye koşuyorum lavaboya yok normal akıntı
Benim de kıvamı koyulaştı akıntının. Başta ben de hep koşuyodum nişan gelmiş olabilir diye. Şu an hala baksam da biraz da korkuyorum nişan geldiğini görürsem önce ne yapıcam diye

Şu aşağıda belirttigim şekilde şeffaf göğüs uçları var.. Her markada var sanırım.. Meme ucunun ustüne takıyorsun..Hem yaran iyileşir.. Hemde bebek daha kolayca göğüs ucunu kavrayacagi icin çok daha rahat meme emebilir. Denedim onayladım Keisinlikle kullanın..

Aklıma gelen karikatür oldu ,

Tam Kaç haftalıkken almış olacak yani canım? Benimde araları yakın olduğu için en geç 10 gün öncesi almış oluruz dedi. 38 haftam tam bayrama denk geldiği için tereddütteyim ondan soruyorum. Bayramdan önce olabilir dedi bu seferde 37+6 olucam, küveze girer kilosu düşük olur diye endişeleniyorum.
Soru sormuşken bir de cevaplayım
Çatı ağrısı o büyük ihtimalle canım benim neredeyse gebeliğin 3. Ayından beri var. İlk hamileliğimde 6. Aydan sonra başlamıştı. Erken doğumla alakası yok baskı artıyor kemiğe o yüzden Kalsiyum/magnezyum eksikliğinde de o ağrı artıyor bence. Magnezyum beni rahatlatıyor o konuda çünkü.

Kizlar kontrolum vardi geldim, idrar tahlilinde protein fazlaligi var ne demek oluyosa artik
21 temmuzda dogum olmazsa 31 temmuz aliriz diyo ebe kadin
Dedim yok canim birakin daha disleri ciksin oyle alalim

Ben memeyi alsin diye zorlayinca acitiyo isiriyo ve ciglik cigliga kiyametleri kopariyo zaten uclar makineyle sagmaktan yarildi

Ben 2 aydir o haldeyim dogurmadim henuz ama bence alakasi olmayabilir

Kızlar emzirdikten sonra sağıyomusunuz ben öyle okumuştum ama gereksiz geldi şuanda zaten çok da sütüm Yok ama ille emdikten aonra sıkınca geliyor onumu boşaltcaz

Cnm OTE="istanbul24, post: 64370943, member: 186962"]
Masallah meleğine......Çok şükür sagdim şimdi iyiyim. Gümüş kapak göğüs ucunu sürekli nemli tuttuğu için yara yapmıyor....Kontrol için gebe polikliniği ne mi gidiceksin... Tekrardan geçmiş olsun. Evde daha rahat ediliyor...
[/QUOTE]
Cnm ya bişey sorucaktım sen emzirmede sorun mu yaşamıştın. Bi arkadas var ptesi doğum yaptı süt var ama akmıyor pompada işe yaramıyormuş hastaneyede gitmiş sen ne yapmıştın anlatırmısın

Kizlar kontrolum vardi geldim, idrar tahlilinde protein fazlaligi var ne demek oluyosa artik
21 temmuzda dogum olmazsa 31 temmuz aliriz diyo ebe kadin
Dedim yok canim birakin daha disleri ciksin oyle alalim
Babannem bana oyle diyo ne zaman doguracaksin disleri cikinca mi aklima o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…