- 5 Mayıs 2020
- 144
- 148
- 18
Bi emse acisi zerre umrumda olmayacak
He he aynen saat 11ceyrekde girdim hastaneye cikasiya 13u bulduanladım canım insAllah tez vakitte sağlıkla gelirler ya bende beklemek istemiyorum artık
çok şeker ya bebekler de kendince bı triplerde
Aynı benimki de ya afedersin ben soyunupp çatala yatmaya üşenmiyorum ama Dr bakmıyor ısrarla niyeyse ya da kanala girmedi mi daha bebek ondan mı bakmıyorlar anlamıyorum ki bklm üç gün sonra gel dedi bana da doktorum insAllah ağrım tuttuğu için giderim artık boşa gidip geliyoruz gibi hissediyorum
Allah düşürmesin eksikte etmesin hastanelere vala zor yaHe he aynen saat 11ceyrekde girdim hastaneye cikasiya 13u buldu
Kan tahliliydi idrardi gir cik sira bekle of bunaldim
Evet ben evde bile hala kullanıyorum çok rahat. Birde sezeryan sonrası kanama ne kadar sürer kiDoğum yapacak olanlar için bir tavsiye. Yanınizda depend vs hasta bez kulot olsun cantanizda çok rahat oluyor. Onu giyip hiç düşünmüyorsun kaçırıyorsun diye
Valla ben bir paket götürdüm az kullanıldı hastaneninde vardı zaten beziDoğum yapanlar kizlarrrr hastane çantasına bebek bezi kaç tane koyalım konusu bı ara çok gündemdeydi kaç tane kullandınız☺
Evet ben evde bile hala kullanıyorum çok rahat. Birde sezeryan sonrası kanama ne kadar sürer ki
Amin canim yinede sikayetci olmayalim bizimki belirli sebep yine, hamilelikAllah düşürmesin eksikte etmesin hastanelere vala zor ya
Simdi annemle deniyoruz ogrendik uygulamasini ama etinden et kopariyoz sanki bide ac birakmak mecburi biraz sariligi tekrarlar diye korkuyorum ac su an agliyo icim gidiyoBi ebeden yardım mı alsanız. İnstagramda evlere giden ebeler var.
Bende bugun 38+3 oldum, dr gittim kontrola 40 haftada gelmezse 40+10 dogumu tetikleriz dedi canim skldi yaSlm canlar ben 39 haftamdayim artk cok bunaldim sicaklar da bir yandan, dogumumu hizlandirmak adina bir cok sey denedim ama bir faydasini görmedim henüzsicak dush,sicak suya da oturdum, ahu dudu yapragi cayi da ictim karin massaji karanfil yagiyla ananas da yedim ama nafile ama gecenlerde doktorum bana iliskiyi önerdigini söyledi dogumu tetikliyormuss bu arada en son gittigmde 37 haftamda 3.400 fln demisti bebek icn.. uzun lafin kisasi dogum yapanlar sanciniz gelmesi icin baska bsy yaptiniz mi iliskiye girdniz mi mesela?
Benim az az da olsa 40 gunu bulmuştuYa evet aşırı merak ediyorum ben de, zaten bunaldık iyice, peşine bir de kanama uzun sürecekse yandık. Ay ben hiç hatırlamıyorum gerçekten kaç gün sürüyor sezaryen olduktan sonra??
aynı şeyi bende yapıyorum ama nafile cnm muayene etmedi ama doktorumKızlar yarın çatı muayenesi yapabilir doktorum doğumu hızlandırır mı ? Şu sıralar hergün yürümeye çalışiyorum günlük iki hurma yiyiyorum ama bir değişiklik yok gibi . Illa gününde mi geliyor bebekler
ilişki bende deneyecek gibiyim bklm fayda edecek miSlm canlar ben 39 haftamdayim artk cok bunaldim sicaklar da bir yandan, dogumumu hizlandirmak adina bir cok sey denedim ama bir faydasini görmedim henüzsicak dush,sicak suya da oturdum, ahu dudu yapragi cayi da ictim karin massaji karanfil yagiyla ananas da yedim ama nafile ama gecenlerde doktorum bana iliskiyi önerdigini söyledi dogumu tetikliyormuss bu arada en son gittigmde 37 haftamda 3.400 fln demisti bebek icn.. uzun lafin kisasi dogum yapanlar sanciniz gelmesi icin baska bsy yaptiniz mi iliskiye girdniz mi mesela?
bı paket derken bebek bezini mi bı paket götürdün kizValla ben bir paket götürdüm az kullanıldı hastaneninde vardı zaten bezi
öyle tabi cnm çok şükür Rabb'im dermansız dert vermesinAmin canim yinede sikayetci olmayalim bizimki belirli sebep yine, hamilelik
Hasta olanlar napsin demi
Al benden de o kadar ya bende ilişkiyi deniycem bklm bı deBende bugun 38+3 oldum, dr gittim kontrola 40 haftada gelmezse 40+10 dogumu tetikleriz dedi canim skldi ya
Iliski hic gozum kesmiyo ya, bide isteksizlik var asiri derecede. Ben hurma yiyorum kisa yuruyusler ama yoruluyorum hemen
Benim az az da olsa 40 gunu bulmuştu
Genelde hastaneden ped veriliyor ve baya kalın bişi.Ben rica edip ondan istemiştim.Baya vermislerdi.Bizim kullandığımız pedler ve depend dikişimi çekmişti benim2 paket çok mu hastane için? 1 paket yeterli mi?
Ben uc paket almistim2 paket çok mu hastane için? 1 paket yeterli mi?
Koronodan dolayi tek geceye yatisa indirilmis sezeryan dogumda benim hastane oyle yapmisti ama bende fazla kan kaybi oldugu icin ikinci gece de yattim kan takviyeleri yapildi falanSezeryanla kalış süresi daha fazla yani dimi bende çok gitmez diye düşünüyordum 6 tane koydum ama hepsjni kullanılmaz eminim kızımda da çok gitmemişti cunki
Bilmiyorum benim 3.günümdğ bugun hala var kanamamYa evet aşırı merak ediyorum ben de, zaten bunaldık iyice, peşine bir de kanama uzun sürecekse yandık. Ay ben hiç hatırlamıyorum gerçekten kaç gün sürüyor sezaryen olduktan sonra??
Evet canım benimki erksn doğdu ya kalırız hastanede diye fazla aldımaynı şeyi bende yapıyorum ama nafile cnm muayene etmedi ama doktorum
ilişki bende deneyecek gibiyim bklm fayda edecek mi
bı paket derken bebek bezini mi bı paket götürdün kiz
öyle tabi cnm çok şükür Rabb'im dermansız dert vermesin
Al benden de o kadar ya bende ilişkiyi deniycem bklm bı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?