2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

He he aynen saat 11ceyrekde girdim hastaneye cikasiya 13u buldu
Kan tahliliydi idrardi gir cik sira bekle of bunaldim

Kızlar yarın çatı muayenesi yapabilir doktorum doğumu hızlandırır mı ? Şu sıralar hergün yürümeye çalışiyorum günlük iki hurma yiyiyorum ama bir değişiklik yok gibi . Illa gününde mi geliyor bebekler

Slm canlar ben 39 haftamdayim artk cok bunaldim sicaklar da bir yandan, dogumumu hizlandirmak adina bir cok sey denedim ama bir faydasini görmedim henüz sicak dush,sicak suya da oturdum, ahu dudu yapragi cayi da ictim karin massaji karanfil yagiyla ananas da yedim ama nafile ama gecenlerde doktorum bana iliskiyi önerdigini söyledi dogumu tetikliyormuss bu arada en son gittigmde 37 haftamda 3.400 fln demisti bebek icn.. uzun lafin kisasi dogum yapanlar sanciniz gelmesi icin baska bsy yaptiniz mi iliskiye girdniz mi mesela?

Bi ebeden yardım mı alsanız. İnstagramda evlere giden ebeler var.
Simdi annemle deniyoruz ogrendik uygulamasini ama etinden et kopariyoz sanki bide ac birakmak mecburi biraz sariligi tekrarlar diye korkuyorum ac su an agliyo icim gidiyo

Bende bugun 38+3 oldum, dr gittim kontrola 40 haftada gelmezse 40+10 dogumu tetikleriz dedi canim skldi ya
Iliski hic gozum kesmiyo ya, bide isteksizlik var asiri derecede. Ben hurma yiyorum kisa yuruyusler ama yoruluyorum hemen

aynı şeyi bende yapıyorum ama nafile cnm muayene etmedi ama doktorum
ilişki bende deneyecek gibiyim bklm fayda edecek mi
Valla ben bir paket götürdüm az kullanıldı hastaneninde vardı zaten bezi
bı paket derken bebek bezini mi bı paket götürdün kiz
Amin canim yinede sikayetci olmayalim bizimki belirli sebep yine, hamilelik
Hasta olanlar napsin demi
öyle tabi cnm çok şükür Rabb'im dermansız dert vermesin
Bende bugun 38+3 oldum, dr gittim kontrola 40 haftada gelmezse 40+10 dogumu tetikleriz dedi canim skldi ya
Iliski hic gozum kesmiyo ya, bide isteksizlik var asiri derecede. Ben hurma yiyorum kisa yuruyusler ama yoruluyorum hemen
Al benden de o kadar ya bende ilişkiyi deniycem bklm bı de

2 paket çok mu hastane için? 1 paket yeterli mi?
Ben uc paket almistim ama bir paketini goturdum hastaneye yetti zaten ilk ciktigimda sonda takiliydi ve altimi hastane beziyle bezlediler bir kac saat oyle hastane bezleri sarildi cunku asiri kanama vardi ve arada gelip kan bosaltma yapildi tekrar degistirildi falan depend cok kullanisli kesinlikle yatarken sizdirma derdi yok tek kotu yanı benim tecrube ettigim kadariyla terletmesiydi sezeryanda depend daha rahat oldu çünkü egilip kalkamiyosun direk kenarlardan yirtip attik

Kizlar sonunda benim minik meme aldi agzina cok uğraştık kac saattir ac da kaldi biraz ama emerek uyudu az da olsa emdi o duygu bile cok iyi geldi bana yanina uzanarak verince rahatladi kucağıma alip tutturunca kiyametleri kopariyodu dua edin tum gece deniycem alissin diye tutsun bende sagmaktan dolayi yarilan gogus uclarimi ve 2 saatte bir sagma olayindan kurtulurum

Sezeryanla kalış süresi daha fazla yani dimi bende çok gitmez diye düşünüyordum 6 tane koydum ama hepsjni kullanılmaz eminim kızımda da çok gitmemişti cunki
Koronodan dolayi tek geceye yatisa indirilmis sezeryan dogumda benim hastane oyle yapmisti ama bende fazla kan kaybi oldugu icin ikinci gece de yattim kan takviyeleri yapildi falan

Evet canım benimki erksn doğdu ya kalırız hastanede diye fazla aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…