2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bi değişik ağrı o yüzden. Daha önce böyle sürekli olmayan. Ama doğumla bi alakası yok galiba peki :))

Bi değişik ağrı o yüzden. Daha önce böyle sürekli olmayan. Ama doğumla bi alakası yok galiba peki :))

Bende çatı agrisi gibi yorumlardim, ben çok çektim .. 30 lu haftaları gormemle başladı Pelvik bolgeye baskı yaptigindab oluyormuş ama siz 39. haftada ilk defa yaşıyorsunuz belki de doğumla ilişkili olabilir de.. Sağlıklı doğumlar dilerim..

Belki de. Bi dahaki dr a gidişimde görmüş olcam.
Amin inşallah teşekkür ederim.

Benim de kıvamı koyulaştı akıntının. Başta ben de hep koşuyodum nişan gelmiş olabilir diye. Şu an hala baksam da biraz da korkuyorum nişan geldiğini görürsem önce ne yapıcam diye
ne bilim vala nisandan degilfe ben şu gelmesinden korkuyorum snrm
kızımda almıştım ben bunlardan ama bi ise yaramadi insAllah gerek kalmaz bu sefer
bende Bayadir var canım o onunla alakası yok doğumun
Kizlar kontrolum vardi geldim, idrar tahlilinde protein fazlaligi var ne demek oluyosa artik
21 temmuzda dogum olmazsa 31 temmuz aliriz diyo ebe kadin
Dedim yok canim birakin daha disleri ciksin oyle alalim
protein fazlalığı sıkıntı değil mi ay niye daha geç gelecek Bebek ben anlamadım
Merhaba kızlar 10:40 da doğumum oldu çok tatlı bi kızımız oldu spinal sezeryan oldum korktuğun gibi değil çok rahattı sonrasında uzun uzun yazarım haber vermek istedim size
MaşAllah canım sağlıkla büyütün insAllah

Mrblar kızlar bugün randevum vardı ultrasonda baktı herşey normal dedi açılma ultrasonda gözukur mu dedim hayır dedi nst ye groe bakalim dedi ama mesai bittiği için nst sonucunu yine acildeki doktora göstermek zorunda kaldım nst ağrım çıkmadı tabiki hep 12-20-30 arasındaydı bı kez falan 50lerde çıktı sıkıntı yok dediler salı günü tekrar gel dedi doktorum poliklinikte değilmiş ama doğum servisinde bakarım dedi nst de Bepanthol pişik kremi numunesi verdiler bu arada sasirdm

Canim protein sinirdaymis, tekrar idrar tahlili verdim sknti olursa arariz demisti aramadilar demekki sorun yok
Ya tahmini dogum 21 temmuz ama olurda o tarihde gelmezse ve herhangi bi sorun olmazsa 31ine kadar bekleyebiliriz 31inde suni sanci falan bisekilde dogum olur dedi ama ben ogune kadar beklemek istemiyorum

Bebekten bebeğe değişiyor demek ki
Bizimki kakasini yaptığı beze çiş yapmiyo bekliyor bezi acar acmaz yapio ya da degistirir degistirmez 15 gunluk oldu kac tane bez harcadi anlatamam babasi gibi cins cikti minigim

Ben catlardim herhalde sezeryan olduğum gun sezeryana gelmesem normal dogum olacakmis o kadar sanci cikmisti ki istersen suni verelim normal dogur dedi doktor gozum yemedi siz yurt disindaydijiz yanlis hatirlamiyosam orda sezeryan tercih degil dimi

Aciklik ultrasonda gorunmuyomus bende sordum, hanimefendi zahmet edip bakmiyoda bugun nstye girmedim ben
Doktor kontrolleri artik beni tatmin etmiyor bir an once dogurmak istiyorum ama hic gelecek gibi durmuyo
Hala yukarda benimki
Haftaya cuma tekrar gidicem

Evet canım yurtdışındayim
Yok burda sezeryan secenek degil birak Sezeryani mesela 21inde al desem almaz

anladım canım insAllah tez vakitte sağlıkla gelirler ya bende beklemek istemiyorum artık
Bizimki kakasini yaptığı beze çiş yapmiyo bekliyor bezi acar acmaz yapio ya da degistirir degistirmez 15 gunluk oldu kac tane bez harcadi anlatamam babasi gibi cins cikti minigim
çok şeker ya bebekler de kendince bı triplerde
Aynı benimki de ya afedersin ben soyunupp çatala yatmaya üşenmiyorum ama Dr bakmıyor ısrarla niyeyse ya da kanala girmedi mi daha bebek ondan mı bakmıyorlar anlamıyorum ki bklm üç gün sonra gel dedi bana da doktorum insAllah ağrım tuttuğu için giderim artık boşa gidip geliyoruz gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…