- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Kizlar kontrolum vardi geldim, idrar tahlilinde protein fazlaligi var ne demek oluyosa artik
21 temmuzda dogum olmazsa 31 temmuz aliriz diyo ebe kadin
Dedim yok canim birakin daha disleri ciksin oyle alalim
Bi değişik ağrı o yüzden. Daha önce böyle sürekli olmayan. Ama doğumla bi alakası yok galiba peki :))Tam Kaç haftalıkken almış olacak yani canım? Benimde araları yakın olduğu için en geç 10 gün öncesi almış oluruz dedi. 38 haftam tam bayrama denk geldiği için tereddütteyim ondan soruyorum. ☺ Bayramdan önce olabilir dedi bu seferde 37+6 olucam, küveze girer kilosu düşük olur diye endişeleniyorum.
Soru sormuşken bir de cevaplayım
Çatı ağrısı o büyük ihtimalle canım benim neredeyse gebeliğin 3. Ayından beri var. İlk hamileliğimde 6. Aydan sonra başlamıştı. Erken doğumla alakası yok baskı artıyor kemiğe o yüzdenKalsiyum/magnezyum eksikliğinde de o ağrı artıyor bence. Magnezyum beni rahatlatıyor o konuda çünkü.
Bi değişik ağrı o yüzden. Daha önce böyle sürekli olmayan. Ama doğumla bi alakası yok galiba peki :))
Belki de. Bi dahaki dr a gidişimde görmüş olcam.Bende çatı agrisi gibi yorumlardim, ben çok çektim .. 30 lu haftaları gormemle başladı Pelvik bolgeye baskı yaptigindab oluyormuş ama siz 39. haftada ilk defa yaşıyorsunuz belki de doğumla ilişkili olabilir de.. Sağlıklı doğumlar dilerim..
5 bile kullanmadım sezeryan doğumDoğum yapanlar kizlarrrr hastane çantasına bebek bezi kaç tane koyalım konusu bı ara çok gündemdeydi kaç tane kullandınız☺
ne bilim vala nisandan degilfe ben şu gelmesinden korkuyorum snrmBenim de kıvamı koyulaştı akıntının. Başta ben de hep koşuyodum nişan gelmiş olabilir diye. Şu an hala baksam da biraz da korkuyorum nişan geldiğini görürsem önce ne yapıcam diye
kızımda almıştım ben bunlardan ama bi ise yaramadi insAllah gerek kalmaz bu seferŞu aşağıda belirttigim şekilde şeffaf göğüs uçları var.. Her markada var sanırım.. Meme ucunun ustüne takıyorsun..Hem yaran iyileşir.. Hemde bebek daha kolayca göğüs ucunu kavrayacagi icin çok daha rahat meme emebilir. Denedim onayladım Keisinlikle kullanın..
Eki Görüntüle 2660415
bende Bayadir var canım o onunla alakası yok doğumunSayın doğum yapan anneler. Şimdi benim genital bölgemin ordaki kemikler sanırsam, bacağımı koltuğa uzatmak için kaldırırken, yere yavaşça eğilip bişey alırken falan ağrımaya başladı. Acaba ben yakında doğurur muyum?
protein fazlalığı sıkıntı değil mi ay niye daha geç gelecek Bebek ben anlamadımKizlar kontrolum vardi geldim, idrar tahlilinde protein fazlaligi var ne demek oluyosa artik
21 temmuzda dogum olmazsa 31 temmuz aliriz diyo ebe kadin
Dedim yok canim birakin daha disleri ciksin oyle alalim
MaşAllah canım sağlıkla büyütün insAllahMerhaba kızlar 10:40 da doğumum oldu çok tatlı bi kızımız oldu spinal sezeryan oldum korktuğun gibi değil çok rahattı sonrasında uzun uzun yazarım haber vermek istedim size
Sezeryanla kalış süresi daha fazla yani dimi bende çok gitmez diye düşünüyordum 6 tane koydum ama hepsjni kullanılmaz eminim kızımda da çok gitmemişti cunki5 bile kullanmadım sezeryan doğum
Tam Kaç haftalıkken almış olacak yani canım? Benimde araları yakın olduğu için en geç 10 gün öncesi almış oluruz dedi. 38 haftam tam bayrama denk geldiği için tereddütteyim ondan soruyorum.Bayramdan önce olabilir dedi bu seferde 37+6 olucam, küveze girer kilosu düşük olur diye endişeleniyorum.
hic korkma ins kuveze ihtiyac duyulmaz.dr lar onu iyi biliyolar.benim 37+4olacak dogum yaptigimda.keza oglumda ayni olmustu ve masallah 3.700 dogmustu.bu bebisime 3200 dedi dr yeterli.sezeryan yerim incelirse daha fazla sorun yasarim diye 37ci haftada alinmasi lazim malum 3cu sezeryanim olacak
Bi emse acisi zerre umrumda olmayacakİncia gögüs ucu kremi var onu kullan bitkisel iyieştiriyor
Ben iki gece yattim fazla koydum bebis de cok harcadiDoğum yapanlar kizlarrrr hastane çantasına bebek bezi kaç tane koyalım konusu bı ara çok gündemdeydi kaç tane kullandınız
Bebekten bebeğe değişiyor demek kiBen iki gece yattim fazla koydum bebis de cok harcadi
Ya gec olsunda guc olmasin derler ama nebilim strese girmeye basladim artikBabannem bana oyle diyo ne zaman doguracaksin disleri cikinca miaklima o geldi
Canim protein sinirdaymis, tekrar idrar tahlili verdim sknti olursa arariz demisti aramadilar demekki sorun yokne bilim vala nisandan degilfe ben şu gelmesinden korkuyorum snrm
kızımda almıştım ben bunlardan ama bi ise yaramadi insAllah gerek kalmaz bu sefer
bende Bayadir var canım o onunla alakası yok doğumun
protein fazlalığı sıkıntı değil mi ay niye daha geç gelecek Bebek ben anlamadım
MaşAllah canım sağlıkla büyütün insAllah
Bizimki kakasini yaptığı beze çiş yapmiyo bekliyor bezi acar acmaz yapio ya da degistirir degistirmez 15 gunluk oldu kac tane bez harcadi anlatamam babasi gibi cins cikti minigimBebekten bebeğe değişiyor demek ki
Ben catlardim herhaldeCanim protein sinirdaymis, tekrar idrar tahlili verdim sknti olursa arariz demisti aramadilar demekki sorun yok
Ya tahmini dogum 21 temmuz ama olurda o tarihde gelmezse ve herhangi bi sorun olmazsa 31ine kadar bekleyebiliriz 31inde suni sanci falan bisekilde dogum olur dedi ama ben ogune kadar beklemek istemiyorum
Aciklik ultrasonda gorunmuyomus bende sordum, hanimefendi zahmet edip bakmiyodaMrblar kızlar bugün randevum vardı ultrasonda baktı herşey normal dedi açılma ultrasonda gözukur mu dedim hayır dedi nst ye groe bakalim dedi ama mesai bittiği için nst sonucunu yine acildeki doktora göstermek zorunda kaldım nst ağrım çıkmadı tabiki hep 12-20-30 arasındaydı bı kez falan 50lerde çıktı sıkıntı yok dediler salı günü tekrar gel dedi doktorum poliklinikte değilmiş ama doğum servisinde bakarım dedi nst de Bepanthol pişik kremi numunesi verdiler bu arada sasirdm
Evet canım yurtdışındayimBen catlardim herhaldesezeryan olduğum gun sezeryana gelmesem normal dogum olacakmis o kadar sanci cikmisti ki istersen suni verelim normal dogur dedi doktor gozum yemedi siz yurt disindaydijiz yanlis hatirlamiyosam orda sezeryan tercih degil dimi
anladım canım insAllah tez vakitte sağlıkla gelirler ya bende beklemek istemiyorum artıkCanim protein sinirdaymis, tekrar idrar tahlili verdim sknti olursa arariz demisti aramadilar demekki sorun yok
Ya tahmini dogum 21 temmuz ama olurda o tarihde gelmezse ve herhangi bi sorun olmazsa 31ine kadar bekleyebiliriz 31inde suni sanci falan bisekilde dogum olur dedi ama ben ogune kadar beklemek istemiyorum ☹
Bizimki kakasini yaptığı beze çiş yapmiyo bekliyor bezi acar acmaz yapio ya da degistirir degistirmez 15 gunluk oldu kac tane bez harcadi anlatamam babasi gibi cins cikti minigim
Aynı benimki de ya afedersin ben soyunupp çatala yatmaya üşenmiyorum ama Dr bakmıyor ısrarla niyeyse ya da kanala girmedi mi daha bebek ondan mı bakmıyorlar anlamıyorum ki bklm üç gün sonra gel dedi bana da doktorum insAllah ağrım tuttuğu için giderim artık boşa gidip geliyoruz gibi hissediyorumAciklik ultrasonda gorunmuyomus bende sordum, hanimefendi zahmet edip bakmiyodabugun nstye girmedim ben
Doktor kontrolleri artik beni tatmin etmiyor bir an once dogurmak istiyorum ama hic gelecek gibi durmuyo
Hala yukarda benimki
Haftaya cuma tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?