- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım benimde aynı sorunum var. 3 günlük daha emiyordu düne kadar şimdi yapmıyor pek. Birde erken doğdugu için mama veriyoruz mecbur. Bende şimdi pompa aldım sağıp vericem. Senin bebek sonradan kabullendimi memeyiKizlar sonunda benim minik meme aldi agzina cok uğraştık kac saattir ac da kaldi biraz ama emerek uyudu az da olsa emdi o duygu bile cok iyi geldi bana yanina uzanarak verince rahatladi kucağıma alip tutturunca kiyametleri kopariyodu dua edin tum gece deniycem alissin diye tutsun bende sagmaktan dolayi yarilan gogus uclarimi ve 2 saatte bir sagma olayindan kurtulurum
Valla ben deprnd kullandım dikiş yok benim yapıstırma yaptılar gayrtte rahat ettimGenelde hastaneden ped veriliyor ve baya kalın bişi.Ben rica edip ondan istemiştim.Baya vermislerdi.Bizim kullandığımız pedler ve depend dikişimi çekmişti benim
hadi insAllah güzelce alışır emmeye canımKizlar sonunda benim minik meme aldi agzina cok uğraştık kac saattir ac da kaldi biraz ama emerek uyudu az da olsa emdi o duygu bile cok iyi geldi bana yanina uzanarak verince rahatladi kucağıma alip tutturunca kiyametleri kopariyodu dua edin tum gece deniycem alissin diye tutsun bende sagmaktan dolayi yarilan gogus uclarimi ve 2 saatte bir sagma olayindan kurtulurum
hım anladım canımKoronodan dolayi tek geceye yatisa indirilmis sezeryan dogumda benim hastane oyle yapmisti ama bende fazla kan kaybi oldugu icin ikinci gece de yattim kan takviyeleri yapildi falan
ha tamam şimdi anladım canımEvet canım benimki erksn doğdu ya kalırız hastanede diye fazla aldım
Ne kadar sürer herkese göre değişiyor sanırım. Ben 3. Günümde hastaneden cikinca normal pede gectim hala da öyle devam. Cok yogun değil ama kanamam oluyor hep gün içindeEvet ben evde bile hala kullanıyorum çok rahat. Birde sezeryan sonrası kanama ne kadar sürer ki
B ben onu denedmde damla damla geldi bende sagmadım.acaba boşaltabılıomu die baktm demkki bozaşltıo.kılo durumlarnz nasıl benımkı pek almıo gbi.evdeki tartyla tartıormdaKızlar emzirdikten sonra sağıyomusunuz ben öyle okumuştum ama gereksiz geldi şuanda zaten çok da sütüm Yok ama ille emdikten aonra sıkınca geliyor onumu boşaltcaz
Aynen benimde akıyor yinede devam ediyorNe kadar sürer herkese göre değişiyor sanırım. Ben 3. Günümde hastaneden cikinca normal pede gectim hala da öyle devam. Cok yogun değil ama kanamam oluyor hep gün içinde
Aynen bende yaYa gec olsunda guc olmasin derler ama nebilim strese girmeye basladim artik
Gunluk 5 tane hurma yiyorum bana misin demiyorKızlar yarın çatı muayenesi yapabilir doktorum doğumu hızlandırır mı ? Şu sıralar hergün yürümeye çalışiyorum günlük iki hurma yiyiyorum ama bir değişiklik yok gibi . Illa gününde mi geliyor bebekler
Canim ben bugun gittim doktora, catin kontrol yok burdaKızlar yarın çatı muayenesi yapabilir doktorum doğumu hızlandırır mı ? Şu sıralar hergün yürümeye çalışiyorum günlük iki hurma yiyiyorum ama bir değişiklik yok gibi . Illa gününde mi geliyor bebekler
Amanın bacım vala gelesi yoksa bence napsan boşMerhaba arkadaslar bende 37+5 oldum sızler gıbı heycanla yavrumu beklıyorum ama sabırsızım bıran once dogsun ıstıyorum dogumu başlatmak ıcın tavsıyesı olan varmı
38+3den selam, neler denemedikkiMerhaba arkadaslar bende 37+5 oldum sızler gıbı heycanla yavrumu beklıyorum ama sabırsızım bıran once dogsun ıstıyorum dogumu başlatmak ıcın tavsıyesı olan varmı
Bende 39+2 den selam vereyim38+3den selam, neler denemedikkiama yok tik yok
Hurma, yuruyus, merdiven in cik, comel, sicak su daha varmi kizlar sayarlar simdi
Amanın bacım vala gelesi yoksa bence napsan boşhurma sıcak duş merdiven inip çıkma yürüyüş ilişki öneriyorlar ben bugün ilişki deneyecektim ama bel ve karın ağrım oldu hiç yapamadm
Cinsiyet ne bana her gören erkek tamamlar hatta geçer gününü diyoHurma ve yürüyüş tamam ama sıcak dus bu havalarda bayar dıye dusunuyorum ya zaten hıc sevmem sıcak dusuda ılıskıde acı verıyor şu aralar hamılelıkdenmı bılmıyorum ama hızlandıracaksa Eger deneyeyım onudabiran once dogsun ya bayrama kalmasın ıstıyorum ama kalacak sanırım 27 temmuzda günüm doluyor beklermı o kadar acaba
38+3den selam, neler denemedikkiama yok tik yok
Hurma, yuruyus, merdiven in cik, comel, sicak su daha varmi kizlar sayarlar simdi
vallah bende iliskiyi en cok duydum doktorum da öyle dedi zaten deneyenlerde onayliyo zaten38+3den selam, neler denemedikkiama yok tik yok
Cinsiyet ne bana her gören erkek tamamlar hatta geçer gününü diyosıcak duşu bende yapamiyom istemsiz soğuğa gidiyor elim ilişkiyi deneyecektik deneyemedik
Ben yurt disinda yasiyorum burda anca 41 den sonra fln suni veriyolar zorunlu
vallah bende iliskiyi en cok duydum doktorum da öyle dedi zaten deneyenlerde onayliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?