2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım benimde aynı sorunum var. 3 günlük daha emiyordu düne kadar şimdi yapmıyor pek. Birde erken doğdugu için mama veriyoruz mecbur. Bende şimdi pompa aldım sağıp vericem. Senin bebek sonradan kabullendimi memeyi

hadi insAllah güzelce alışır emmeye canım
Koronodan dolayi tek geceye yatisa indirilmis sezeryan dogumda benim hastane oyle yapmisti ama bende fazla kan kaybi oldugu icin ikinci gece de yattim kan takviyeleri yapildi falan
hım anladım canım
Evet canım benimki erksn doğdu ya kalırız hastanede diye fazla aldım
ha tamam şimdi anladım canım

Kızlar emzirdikten sonra sağıyomusunuz ben öyle okumuştum ama gereksiz geldi şuanda zaten çok da sütüm Yok ama ille emdikten aonra sıkınca geliyor onumu boşaltcaz
B ben onu denedmde damla damla geldi bende sagmadım.acaba boşaltabılıomu die baktm demkki bozaşltıo.kılo durumlarnz nasıl benımkı pek almıo gbi.evdeki tartyla tartıormda

Kızlar doğum sancınizin başlangıcı nasıldı benim yine bel ağrım var baya karnım sanki yirtilacak gibi sertlik var pofff

Merhaba arkadaslar bende 37+5 oldum sızler gıbı heycanla yavrumu beklıyorum ama sabırsızım bıran once dogsun ıstıyorum dogumu başlatmak ıcın tavsıyesı olan varmı

Gunluk 5 tane hurma yiyorum bana misin demiyor

Canim ben bugun gittim doktora, catin kontrol yok burda cani istemiyo doktorun
Ben 5, 7 hurma yiyorum hergun ama tik yok
Benim ilki 2gun gec gelmisti, bunda nezamana olur bilmiyorum
Doktor bugun bana dediki 21inde olmazsa 31ine kadar bekleriz dedi

Merhaba arkadaslar bende 37+5 oldum sızler gıbı heycanla yavrumu beklıyorum ama sabırsızım bıran once dogsun ıstıyorum dogumu başlatmak ıcın tavsıyesı olan varmı
Amanın bacım vala gelesi yoksa bence napsan boş hurma sıcak duş merdiven inip çıkma yürüyüş ilişki öneriyorlar ben bugün ilişki deneyecektim ama bel ve karın ağrım oldu hiç yapamadm

38+3den selam, neler denemedikki ama yok tik yok
Hurma, yuruyus, merdiven in cik, comel, sicak su daha varmi kizlar sayarlar simdi

Hurma ve yürüyüş tamam ama sıcak dus bu havalarda bayar dıye dusunuyorum ya zaten hıc sevmem sıcak dusuda ılıskıde acı verıyor şu aralar hamılelıkdenmı bılmıyorum ama hızlandıracaksa Eger deneyeyım onuda biran once dogsun ya bayrama kalmasın ıstıyorum ama kalacak sanırım 27 temmuzda günüm doluyor beklermı o kadar acaba
Amanın bacım vala gelesi yoksa bence napsan boş hurma sıcak duş merdiven inip çıkma yürüyüş ilişki öneriyorlar ben bugün ilişki deneyecektim ama bel ve karın ağrım oldu hiç yapamadm

Cinsiyet ne bana her gören erkek tamamlar hatta geçer gününü diyo sıcak duşu bende yapamiyom istemsiz soğuğa gidiyor elim ilişkiyi deneyecektik deneyemedik

Merdiveni bilmiyordum bak onu deneyeyım ınsallah bıran once gelırler ya ben cok sabırsızım ılk dıye sanırım zaten sabırsı bı ınsanım genelde ama bayrama kadarda toparlayayım dıyorum herkes kurbanıyla ılgılensın yük olmayayım kımseye ama kısmet bakalım sırf erken olsun duye sezeryan mı olsam dıye dusundum valla
38+3den selam, neler denemedikki ama yok tik yok
Hurma, yuruyus, merdiven in cik, comel, sicak su daha varmi kizlar sayarlar simdi

Benım kız kız erken dogar dıyorlar ama benım sansıma gec dogacak gıbı hıssedıyorum nedense sancı falanda yok ama sankı karnım bıraz assagıya ındı gıbı gelıyor bana ınsallah oyledırdw dogum yakındır Ben sizi hatırlıyorum bıraz kasım ayında ogrenmısdım hamılelıgımı konusmusduk o zamanda testımı falan gostermısdım aman Allahım ne kadar heycanlı ve mutluydum
Cinsiyet ne bana her gören erkek tamamlar hatta geçer gününü diyo sıcak duşu bende yapamiyom istemsiz soğuğa gidiyor elim ilişkiyi deneyecektik deneyemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…