Yaa bende istiyorum su plates topundanBende 39+2 den selam vereyimsu anda plates topu üzerindeyim hatta ağrım varken
Ozaman kollari sivazlayalimBen yurt disinda yasiyorum burda anca 41 den sonra fln suni veriyolar zorunlu
vallah bende iliskiyi en cok duydum doktorum da öyle dedi zaten deneyenlerde onayliyo zaten
Iste bende suan o durumdayimBen yurt disinda yasiyorum burda anca 41 den sonra fln suni veriyolar zorunlu
vallah bende iliskiyi en cok duydum doktorum da öyle dedi zaten deneyenlerde onayliyo zaten
bende aynen kurbandan önce olsun diyom da bu usengeclik varken oğlumda sanrm gecikecekMerdiveni bilmiyordum bak onu deneyeyımınsallah bıran once gelırler ya ben cok sabırsızım ılk dıye sanırım zaten sabırsı bı ınsanım genelde ama bayrama kadarda toparlayayım dıyorum herkes kurbanıyla ılgılensın yük olmayayım kımseye ama kısmet bakalım sırf erken olsun duye sezeryan mı olsam dıye dusundum valla
evet kızım 36+ da olmuştu bu gecikti yaaa doğrudur aynen o zmnlar heycan çok oluyordu şimdi bıkkınlık tövbe tövbe artık çıksa diyozBenım kız kız erken dogar dıyorlar ama benım sansıma gec dogacak gıbı hıssedıyorum nedense sancı falanda yok ama sankı karnım bıraz assagıya ındı gıbı gelıyor bana ınsallah oyledırdw dogum yakındır ☺Ben sizi hatırlıyorum bıraz kasım ayında ogrenmısdım hamılelıgımı konusmusduk o zamanda testımı falan gostermısdım aman Allahım ne kadar heycanlı ve mutluydum
Ki o ne öyle ne kadra ucuzmuşYaa bende istiyorum su plates topundan
Gecen bi magazada baktik 80euroydu
İnşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz......emzirebilir siniz.Ayyy belki bı sure sonra sinir bozucu olabilir de şu an çok sevimli geliyor bı an önce artık gelsin de koklayıp emzireyim istiyorum kızımdan içimde kaldı emememişti
Amin insAllah canım cumlemizle beraberİnşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz......emzirebilir siniz.
bende aynen kurbandan önce olsun diyom da bu usengeclik varken oğlumda sanrm gecikecekben sezeryandan da korkuyorum ya normal istiyorum
evet kızım 36+ da olmuştu bu gecikti yaaa doğrudur aynen o zmnlar heycan çok oluyordu şimdi bıkkınlık tövbe tövbe artık çıksa diyoz
A101de 40 tl ye almistim ama evimde kaldiYaa bende istiyorum su plates topundan
Gecen bi magazada baktik 80euroydu
Öyle tabi hayırlısı sağlıkla olsun daBen sezeryandanda korkuyorum normaldende bıran once dogsunda dogum seklı ıcın hayırlısı dıyorumbenım 38 haftam doluyor daha sancı falan yok valla nolacak bakalım.ay evet ya sıcakdanda bunaldık ıyıce gercekden doğ artık kızım dıyorum sürekli
Öyle tabi hayırlısı sağlıkla olsun daaslında haftasını dolduran çocuk iyi olur diyorlar da biz sabredemiyoryz
Benim 39+2 şimdi 17 sinde günüm doluyor bklm ne zmn gelecekÖyledir muhtemelen ama nasıl denk geldıyse bayrama denk geldık ıste bayramdan üc gun once gunum doluyor benım e sabırsızlıkda onca zaman hamıle kalayım dıye bekledım sımsı dogsun dıye beklıyorum ☺Sizin ne zaman gün doluyor
Benim 39+2 şimdi 17 sinde günüm doluyor bklm ne zmn gelecekbende bi buçuk sene gözüne baktım hamile kalayim diye
Allah razi olsun tatlimAllah yardımcın olsun canım
insAllah bklm canım 40 dolunca direkt suni verirler mi ki işte bilmiyorum kiOo senın altı gunun kalmıs bısey kalmamıs bayrama toparlanırsın merak etme gunun dolunca sunı sancı verır doktor belkı benım doktorum ancak günün dolarsa verırım sunı sancı yoksa beklerız dedı
insAllah bklm canım 40 dolunca direkt suni verirler mi ki işte bilmiyorum kihayırlısyla hepimiz alalım insAllah kucaklarimiza
Kizlar bugun benim bacak kemiklerim agriyor resmen yurumekte zorlaniyorum kaldiramiyo gibi oluyorum adim atarken neden olur ki acaba? Boyle olan var mi?
Oyle canim piyasa bu burada yapacak bise yokKi o ne öyle ne kadra ucuzmuşben 35-40₺ miydi neydi indirimde gelmişti almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?