2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende aynen kurbandan önce olsun diyom da bu usengeclik varken oğlumda sanrm gecikecek ben sezeryandan da korkuyorum ya normal istiyorum
evet kızım 36+ da olmuştu bu gecikti yaaa doğrudur aynen o zmnlar heycan çok oluyordu şimdi bıkkınlık tövbe tövbe artık çıksa diyoz

Ben sezeryandanda korkuyorum normaldende bıran once dogsunda dogum seklı ıcın hayırlısı dıyorumbenım 38 haftam doluyor daha sancı falan yok valla nolacak bakalım.ay evet ya sıcakdanda bunaldık ıyıce gercekden doğ artık kızım dıyorum sürekli

Öyle tabi hayırlısı sağlıkla olsun da aslında haftasını dolduran çocuk iyi olur diyorlar da biz sabredemiyoryz

Öyledir muhtemelen ama nasıl denk geldıyse bayrama denk geldık ıste bayramdan üc gun once gunum doluyor benım e sabırsızlıkda onca zaman hamıle kalayım dıye bekledım sımsı dogsun dıye beklıyorum Sizin ne zaman gün doluyor
Öyle tabi hayırlısı sağlıkla olsun da aslında haftasını dolduran çocuk iyi olur diyorlar da biz sabredemiyoryz

Benim 39+2 şimdi 17 sinde günüm doluyor bklm ne zmn gelecek bende bi buçuk sene gözüne baktım hamile kalayim diye

Oo senın altı gunun kalmıs bısey kalmamıs bayrama toparlanırsın merak etme gunun dolunca sunı sancı verır doktor belkı benım doktorum ancak günün dolarsa verırım sunı sancı yoksa beklerız dedı
Benim 39+2 şimdi 17 sinde günüm doluyor bklm ne zmn gelecek bende bi buçuk sene gözüne baktım hamile kalayim diye

insAllah bklm canım 40 dolunca direkt suni verirler mi ki işte bilmiyorum ki hayırlısyla hepimiz alalım insAllah kucaklarimiza

Kizlar bugun benim bacak kemiklerim agriyor resmen yurumekte zorlaniyorum kaldiramiyo gibi oluyorum adim atarken neden olur ki acaba? Boyle olan var mi?

Benım oluyor zaman zaman sankı cok yurumusum agar kaldırmısım gıbı bazende kasıgımdakı kemıklerım agrıyo son aya gırdım ondan sanırım dıyorum
Kizlar bugun benim bacak kemiklerim agriyor resmen yurumekte zorlaniyorum kaldiramiyo gibi oluyorum adim atarken neden olur ki acaba? Boyle olan var mi?

Bu arada hediyelik anahtarlik yaptim karttaki cizime kadar hepsi el emegi birde kapiya asacagim sus yazi kismi da var kesmek zorunda kaldim

Eklentiler

• IMG_20200710_002909.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200709_195206.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200711_022745.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…