Ben 40 haftayi doldurdum daha once baski kasik arasi kemik agrisi oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu. Eger yurumekten oluyorsa dun biraz fazla yurudum bi ihtimal ona bagliyorumBenım oluyor zaman zaman sankı cok yurumusum agar kaldırmısım gıbı bazende kasıgımdakı kemıklerım agrıyo son aya gırdım ondan sanırım dıyorum
Ben 40 haftayi doldurdum daha once baski kasik arasi kemik agrisi oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu. Eger yurumekten oluyorsa dun biraz fazla yurudum bi ihtimal ona bagliyorum
Amin insallah bi ihtimal daha geliyo aklima magnezyum eksikligi olabilir mi diye ama oda dogumu geciktiriyormusOlabılır ama ben yurumesemde oluyor benım ya neden bende merak edıyorum baskıdandr herhalde bende 37+5 im rabbım bıran once hayırlı dogumlar nasıp etsın bşze
Amin insallah bi ihtimal daha geliyo aklima magnezyum eksikligi olabilir mi diye ama oda dogumu geciktiriyormus
insAllahHayırlısı ınsallah tez zamanda doğum yaptık dıye yazarız buraya
hayirliis olsun cnm Allah yardımcıniz olsunOyle canim piyasa bu burada yapacak bise yok
çok tatlı olmuşlar cnmBu arada hediyelik anahtarlik yaptim karttaki cizime kadar hepsi el emegi ☺ birde kapiya asacagim sus yazi kismi da var kesmek zorunda kaldim
İnşaallah yatışa gerek duyulmadan geçer canımGözün aydın canım suni sancı olmadan halletin bu doğumunu ikisininde tadına vardıkgüzel günlerde büyüt bebeğini. Bizim kız sarılık oldu hergün hastaneye gidip ölçtürüyoruz henüz yatış yapmadılar şükür
Yok kiyametleri kopariyo agzina yeni almaya başladı ama cok tutmuyoCanım benimde aynı sorunum var. 3 günlük daha emiyordu düne kadar şimdi yapmıyor pek. Birde erken doğdugu için mama veriyoruz mecbur. Bende şimdi pompa aldım sağıp vericem. Senin bebek sonradan kabullendimi memeyi
Adet ağrısı gibi başladı. Zaman sonra bacağıma da vurmaya başladı. En sonkileri belde aşırı hissettim canım.Kızlar doğum sancınizin başlangıcı nasıldı benim yine bel ağrım var baya karnım sanki yirtilacak gibi sertlik var pofff
Geceden beri benim bel ağrım geçmedi karnım sert arada daha şiddetli kasılma gibi ama sürekli karnım sert gerilme var dinlenince geçer diye bekledim ama yok geçmiyor acaba niye oluyo ki hastaneye boşuna gitmeyi de istemiyorumAdet ağrısı gibi başladı. Zaman sonra bacağıma da vurmaya başladı. En sonkileri belde aşırı hissettim canım.
Magnezyum doğumu geciktiriyor evet daha doğrusu erken dogumu engelliyor benim doktorum 36dan sonra bırakacağız magnezyum ded 35 deyiz suanSanmıyorum magnezyum eksıklıgı kramp yapar derler o olsa kramp gırersı bacagınıza dogumu gecıktırmesını duymamısdım ama ılk kez duydum bende ılacları kullanmıyoeum bır bucuk aydır dogum bu yuzden gecıkırmı ya ıns gecıkmez
Canım o kendini yoğun bi şekilde hissettiriyor zaten. Hastaneye gitmeden duramayacağın hale geleceksinGeceden beri benim bel ağrım geçmedi karnım sert arada daha şiddetli kasılma gibi ama sürekli karnım sert gerilme var dinlenince geçer diye bekledim ama yok geçmiyor acaba niye oluyo ki hastaneye boşuna gitmeyi de istemiyorum
Sezaryen oldun değil mi ? Benim normaldi ilki .Altta dikislerim vardı .Epizyotomi yapmıştı doktor.Ondan çekmişti dikisleriValla ben deprnd kullandım dikiş yok benim yapıstırma yaptılar gayrtte rahat ettim☺
İşte benim sancılarım başlamadan 6-7 saat önce aynen böyle olmuştuKizlar bugun benim bacak kemiklerim agriyor resmen yurumekte zorlaniyorum kaldiramiyo gibi oluyorum adim atarken neden olur ki acaba? Boyle olan var mi?
Benim düşüncem çocuk kanala ittirince baskı yapıyor sinirlere ve böyle hissediyorsun .İnşallah akşama seninde güzel haberini alırızBen 40 haftayi doldurdum daha once baski kasik arasi kemik agrisi oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu. Eger yurumekten oluyorsa dun biraz fazla yurudum bi ihtimal ona bagliyorum
kız her insanın ağrısı gelmiyo herhlde işte hadi siddetlenmezse poff vala düşün düşün yoruldum suyum gelmeden kızımda dayanilmayacak ağrım hiç olmadi benim ki suyum da kendiliğinden gelmedi işte açtılarCanım o kendini yoğun bi şekilde hissettiriyor zaten. Hastaneye gitmeden duramayacağın hale geleceksin
Simdi dr kanim dusuk diye kan ilaci verdi kabiz olursam diye magnezyumda yazdi yazarken boyle bi ifadesi oldu ondan dedimSanmıyorum magnezyum eksıklıgı kramp yapar derler o olsa kramp gırersı bacagınıza dogumu gecıktırmesını duymamısdım ama ılk kez duydum bende ılacları kullanmıyoeum bır bucuk aydır dogum bu yuzden gecıkırmı ya ıns gecıkmez
Suan gayet dinlenmis gibi uyandim ve yuruyusumde iyi olmusİşte benim sancılarım başlamadan 6-7 saat önce aynen böyle olmuştuYatıp uyumustum 1-2 saat .Sonra zaten uyandım ve sancılar yavaş yavaş başlamıştı
Bal akiyor desem su yazdiklarindanBenim düşüncem çocuk kanala ittirince baskı yapıyor sinirlere ve böyle hissediyorsun .İnşallah akşama seninde güzel haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?