2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Nasıl yani korktuğun için?
suni istemiyorum ya korktugumu dusuyor. Ki kendiliginden olsun istiyorum ama sanirim kendiliginden olmayacak
Yaa baya da yüksek çıkmış aslında insAllah sorunsuz gelir cnm ya Allah yardımcımız olsun hepimizin
amin amin insallah kendiliginden baslar surec
Hayırlısı olsun inşallah Listenin öteki tarafına geçtin sen artık şaka gerçek olacak
keske gercek olsa

Gunluk 5 tane hurma yiyorum bana misin demiyor

Ya gećen burda bri yazmıştı ilişkiye var , hurma var yürüyüş var, sıcak suya oturma var ama bebek hala yok diye . Vakti zamanı var demekki . Insallah uzamazda

Canim ben bugun gittim doktora, catin kontrol yok burda cani istemiyo doktorun
Ben 5, 7 hurma yiyorum hergun ama tik yok
Benim ilki 2gun gec gelmisti, bunda nezamana olur bilmiyorum
Doktor bugun bana dediki 21inde olmazsa 31ine kadar bekleriz dedi

Kıyamam yaa canı istemiyormuş bak hele bugün bende gittim çatı baktı bebek daha tam aşağiya inmemiş inse zaten sancı olurdu illakı daha yakın değilmiş. Normal doğuma elverişli olduğum doğum zamanında belli oluyormuş . 21 kadar gelmezse suni sancı veririz dedi . Iliskiye girin bol bol dedi . Annemde bize geldi kadın ağrın sancın varsa geleyim demişti doktor her an doğum olabilir diyince annemi çağırmıştım uzarsa kadının canı sıkılacak burda

Perine masajı var onu sormadım onu yapsak mı ki yaa . Çatı muayenesinde 2 parmağını soktu biraz cañim acıdı gülmeye başladım bebeklerimiz mutlu mesut uyanıklık yapip gelmiyolar . Yüzünüde göremedim çok merak ediyorum ya bebeğimi

BEn de 17 temmuzda sezaryen ile doğum yapacağım beni de ekleyebilirsiniz

suni istemiyorum ya korktugumu dusuyor. Ki kendiliginden olsun istiyorum ama sanirim kendiliginden olmayacak
amin amin insallah kendiliginden baslar surec
keske gercek olsa
Suni de olsa yeter ki olsa hayırlısıyla ama değil mi. Suni muni hepsine razırım ben, sezeryan mecbur olursa da napalım kısmet. Bebiş iyi olsun.

Kızlar sezeryan ameliyatından sonra ki 4.günüm de ayak şişmesi normal mi doktora sormayı unuttum

Cnm ya bişey sorucaktım sen emzirmede sorun mu yaşamıştın. Bi arkadas var ptesi doğum yaptı süt var ama akmıyor pompada işe yaramıyormuş hastaneyede gitmiş sen ne yapmıştın anlatırmısın
[/QUOTE]
Gogsum taş gibi şişmişti. Ben de hastaneye gittim boşaltılması lazım demişlerdi. Hastane de makinesi yoktu. Ben de elektrikli sağım makinası aldım onunla 2 3 gün sürekli sagdim sonra normale döndü ama bu seferde süt yetersiz geliyor...ucunda tıkanma yoksa akar ilk zamanlar çok zor oluyor sağmak ....bosaltinca rahatliyo meme

Suni de olsa yeter ki olsa hayırlısıyla ama değil mi. Suni muni hepsine razırım ben, sezeryan mecbur olursa da napalım kısmet. Bebiş iyi olsun.
İste acilma garantisi yok suni verip sezaryene donenler var. Hala kendi baslamasi taraftariyim bakalim zaman ne gosterecek

Cnm ya bişey sorucaktım sen emzirmede sorun mu yaşamıştın. Bi arkadas var ptesi doğum yaptı süt var ama akmıyor pompada işe yaramıyormuş hastaneyede gitmiş sen ne yapmıştın anlatırmısın
Gogsum taş gibi şişmişti. Ben de hastaneye gittim boşaltılması lazım demişlerdi. Hastane de makinesi yoktu. Ben de elektrikli sağım makinası aldım onunla 2 3 gün sürekli sagdim sonra normale döndü ama bu seferde süt yetersiz geliyor...ucunda tıkanma yoksa akar ilk zamanlar çok zor oluyor sağmak ....bosaltinca rahatliyo meme
[/QUOTE]
Sagol cnm söyliycem arkadasa süt var ama akmıyor dedi hastahaneye de gitmiş

Allah hayırlı doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…